idoool-noerd


men fyfan va braa asså! <3

sköön (:


lite ironi är alltid kul ;) <33

Spånga Julmarknad -07 here we come!

Oj Gud! Det blir alldeles suddigt framför mina ögon hela tiden. Förutom dom tillfälliga besvären så håller jag på att bli lite sådär vinterförkyld. Asså inte "stanna hemma från skolan" - förkyld, utan "nästäppa, snuva och nysingar" - förkyld. Usch får rysningar. Har jobbiga sår i "snorrännan" som Hans (vår bildlärare) kallar den lilla kanalen mellan näsa och mun. Den kanske heter så. Jag vet inte.

i alla fall så tänkte jag att, för att organisera lite, så kan väl folk i Dafajv kolla upp lite hemma om det finns något mysigt att dekorera ståndet på spånga julmarknad med. Sen skriver ni upp alla grejer ni kan tänka er att resten att dafajv också vill ha på ståndet. De skulle också vara bra med foton eller om ni kan typ rita upp enkla skisser eller nåt, bara så att hela gruppen får vara med att bestämma vilka grejer vi ska ha med. Sen när vi ses nästa gång så plockar vi ut de saker på listonra som verkar intressanta. Vi måste tänka på att det inte får bli för mycket.  
Lagom är lag. ;)

Sen måste vi ju hitta på nåt bra system ang. paketinslagningen. Vi måste ju ha nå post-it lappar eller nåt för att veta vilken kund som ska ha vilekt paket. Ååh. Vi har mycket att göra tjejer, men vi fixar det. GLÖM INTE att det bara är en vecka kvar till julmarknaden. Och tyvärr så kan vi inte anpassa efter alla, bara så gott som möjligt. Det går liskom inte att alla kan varje gång. Vi försöker få så många som möjligt med när vi ska pyssla och planera.

Men tillsammans fixar vi dethär. Jag älskar er tjejer <3

:o

Unika läsare rekord 25/11!!
Hela 14 unika personer besökte vår lilla blogg den dagen.
Grattis Dafajv, <3

Grey's och SO

Hej och välkomna till mitt nya liv. Det består av mig, mina kompisar, min familj och alla andra jag tycker om. Det är fritt från fjortisar med reflexvästar, extremt jobbiga gympalärare som sätter en i en grupp med massa fnittrande geeks och fritt från Paris Hilton.

Hehe drömma går ju... Idag har i alla fall jag, leo, malin och julia pysslat ihop lite kort till Julmarknaden den 8:e. Lite myspys. Tänkte att vi kunde pyssla imorn eller på fredag också, what do you think? Nästa vecka ska Kristjana praoa, på mammas kompis café i Abrahamsberg. Från måndag till fredag sa hon få göra ellt förrutom att få stå i kassan. Asså typ laga sallader och sånt. Klara och jag tänkte hälska på henne nån dag, kanske fredag. Hihihihi. Nä nu ska jag göra kursuppdraget/ veckans inlämningsfrågor.Sen lite senare ukväll blri de ett besök hos gänget på Grey's Anatomy
My love ♥

Puss&Kram

vällingby

vi åkte ti vällingby efter skolan ida, ja köpte rosa bh från lindex, tack jowlia för att du hittade den =)
Glömde säga förut, inte för att de e så intressant, men vem har sagt att de måste vara intressant?? hu som helst så såg ella o ja ett as snuggt stjärfall när vi var på väg ti joakim efter tjejmiddan:) de va lite ballt xD eller så va de ett flygplan som krashade, men ändå! ^^,
när ja kom hem från vällingby spelade ja o Jossan lite Wii, rulit rulit! :)
orkar inte skriva mer nu! puss!

fantasilös

FYLLER TONÅRING IDAG!! (26/11) SITTER HÄR NU SOM VÄRSTA DONNAN OCH FROSSAR I MEJ CHOKLAD,  STINKER PARFYM, PIMPAD MED SMYCKEN OCH JA, DU FATTAR, MYCKET AV ALLT;) OCH EN AS SNYGG TECKNING FRÅN ZIGGE!:)

helgen

Hade tjejmiddag i lördags, den ägde! <3 synd att ni inte kunde komma, leo och emma! ni missade verkligen nått:D alla presenter va helt underbara! hoppas ni tyckte de va lika kul som ja tyckte! Nisse  va ju sötast;) Mamma vill säker skaffa hund nu äntligen!:P
När alla hade gått hem gick Ella o ja till familjen Klockarås. Joacim hade faktist jätte snygga kläder, asså shit va länge sedan de va ja såg dom! Linn va osså där, men henne har ja träffat några gånger mer än ja träffat joacim o marcus. vi tittad på film och pratade och flummade. sen spelade vi buzz, joacim o ja kom två. fast vi låg typ hela tiden sist. de va på poängtjuven som vi ägde! :D sen sjöng vi lite singstar, fast de vart inte så mycket. för då var kolockan redan halv två och vi hade inte fixat hemma med säng åt ella och så. ja ville stanna längre, men ella va så trött, så för hennes skull gick vi hem, hon och ja. Gustav e sjuk, typ halsfluss. så om ja helt oförklarigt inte kommer till skolan någon dag så vet ni att ja ligger och myser i sängen med en kopp te och tittar på missing impossible med Gustav! :) Ella och ja låg ett tag o pratade när vi bäddat sängarna men vi somnade väldigt fort. nu på söndagen så spelade vi playstation, nemo;) sen åkte vi till vällingby, mamma följde med, och på glitter träffade vi Teresa och Kristiana! :) men ja fick inte tibax mina pengar.. :( fast de behövdes inte, för de pengar ja hade me mej räckte ändå.  vi lämnade Ella på tunnelbanstationen, och ja undar när vi nästa gång kommer kunna ses... :( inte de här året iallafall...
klockan tre kom vi hem från vällingby och då var morfar redan hemma hos oss. vi fikade, och de va meningen att leo skulle komma, men de vart inget av de.. glömde ringa dej leo, för ja va i vällingby, o sen när ja kom på de va de försent.. sorry! vi ses ju på månda iallafall:)
de va väll allt ungefär...tror ja:) puss!
//emma

da malin.

Nu sitter jag här med Nisse i mitt knä, han har stojjat hela dagen men nu är han äntligen lungt.. typ. Idag är det en till match borta i valsta sporthall (?) Och den här matchen bli roligare än gårdagens, eftersom att vi förlora igår :P och idag kasnke vi vinner, hehe. Jag orkar inte skriva om Emmas fest nu, och ta det inte personligt Emma - inte ens DU orkar skriva nåt här , inklusive din fest dåra sååå.. :P Men jag gör nnog så att jag kopierar från julias blogg och skickar det från henne härifrån , maha, im so smart! :)

jag är trött :( hejdå!

julafton, nån ?

I want christmaaaas!
Presenter presenter!!! :) det vill jag ha! Mycket pengar och fina saker! Julafton är bäst... men så långt bort :/ Förresten! Stavade jag rätt på presenter ?  :P

Nån gåång, när jag har tid och så, då ska jag skriva en önskelista här på bloggen (a) måste bara komma på massa saker att önska mej! För visst bryr sej alla ? ;)

Torr humor. Haha, kolla på dethär, palla göra den lixom, kul:

Ha en bra dag allihopa! <3

Idol 2007 & Fredag hela veckan

Igår var jag Teresa och Leonor på typ möte om Spånga julmarknad, då blev jag tvungen att ta me Nisse, hehe stackarn ;) de va förresten en tjej som sa att Nisse var den sötaste hunden hon hade sett, det var kul! :D Iaf, det skulle jag inte skrva om :P Jag ska skriva om Idol 2007 först och främst:
Okej, det är tre kvar nu, Amanda är bäst av dom och Andreas är absoooluuut sämst! FYFAN! Okej, visst han kanske sjunger bra, men inte lika bra som nån av dom som sjöng igår! JAg förstår mej inte på honom! Han har typ ingen utstrålning! OCH HAN ÄR FUL! Kanske inte jätteful, men han ser ju förfan ut som ett monster när han sjunger! USCH, man kan ju inte ha en karriär där folk blir tvungna att blunda för att kunna njuta av musiken -.-  dessutom! Det värsta; han sminkar sej! Och inte lite heller, mer än hela dafajv tillsammans typ.. -.- fulfulfult! Förlåt men man kan inte låta honom komma etta elr två, det är skandal.. och senså åkte den bäst ut igår! Daniel! Men han är för bra för Idol, och det vet han :). Nu jävlar ska Amanda vinna, och marie ska komma tvåa, så detså! Alla var faktiskt jättebra på sina sista låtar igår, dom sjng ju två var. Spec. Marie, Amanda och Daniel! Aja..
Amanda sjunger Baby can i hold you tonight, mm..  ;)
Kanske har lagt upp denna förut men hon är ju så braa:

Och så kollade jag ju på Fredag hela veckan också, kul som vanligt! Kanske lägger upp nåt klipp därifrån senare... kanske imorn elr nåt! men nu blir det duscha för mej! Puss

Eva Longoria + min dag, hehe ;)

Klicka för att stänga bilden
Älskar henne! Hon är en del av mitt favoritprogrem, Desperate Housewives, och hon är söt! (a) hunden också :)

Och nu till något helt annat; idag ska jag köpa nya basketskor (mina är skittrånga typ!) och nångång runt tre har jag match! Men mot Harem.. :S jag är lite rädd ;) vet inte om de kmr bli en spec. rolig match endåå.. men vi får se.. Iaf! Ikväll klockan 19.00 (tror jag :P) så har Emma fest, och juste! Har ju inte köpt nån present.. tråkigt, men hon kmr över det :P haha, skojja, klart jag har en present! :D <3
Nu ska jag göra mej iordning! PUSS&KRAAAM!

bababahaa , mobbad rubrik :)

Igår åkte nåra få i F94 Blackeberg basket + andra från blacken typ till Fryshuset o kolla på en 08-match.,. de va feeeett tråkigt ;) haha, o vi betalade lixom 100 spänn. Asså de kunde kanske vart kul om ja fokuserade på själva MATCHEN, men palla :P vi gjorde lite annat också, typ åt lite onyttigt o sådär. jaja whatever.
Nu e jag i skolan och ja har typ fixat mina grejjer jag gjorde i leran förra veckan, målat dom o så.. ööhh, aa, nu ska jag iaf plugga 8) ssäääger vi! Måste hursomhellst boka redovisning i svenska steg 12 (ja e så dålig, borde egentligen va klar me steg 13 men jag är efter i min planering :S).
PUSSS!

<3

Vasastan, Göteborg

En far kommer cyklande. Sonen ~ 4 befinner sig några meter längre bak, också på cykel.
Sonen: Vad långsamt du cyklar pappa!
Pappan: Mm.
Sonen: Flytta på dig för i helvete så att jag kan cykla förbi.
Pappan (argt och chockat): Vad sa du?!
Sonen (tveksamt): ... pling, pling.

Varbergs tågstation

Två män ~70 står o pratar, när en klassisk SMS-signal hörs från den enes telefon.
Man 1 (tar upp telefonen för att svara): Hallå? ...Hallå?
Tystnad.
Man 1 (till man 2): Nu är det någon som busringer igen, det har hänt flera gånger på sista tiden!


skuuwlan

Är i skolan och ska väl jobba kurs antar jag.. först skriver jag lite bara :)
I helgen ska jag spela två matcher med mitt riktiga lag (inte allstar dåra)och det ska bli jättekul, föredrar matcher med Diamonds än med allstar för att det känns som att man behövs mest i Diamonds :S ajaa.. Längtar faktist very much! :D<3
Jag saknar förresten också Teresa, men det är inget fel på dom andra som inte är sjuka ! Ööh, venne vad jag ska skriva.. har typ inte gjort så mkt i skolan, hehe.. elr jag har gjort massa (/lite) svenska iaf! Ajaaa..
Byebyeee!

träningsverk..

Jaa, Julia skrev ju om den här dagen.. jag har väl räätt så tur som e van vid sånt där misshandel, asså då syftar jag på att vi fick gåå så långt (tog fanen timme! elr mer!), eftersom att jag går i basket.. har lixom redan lite träningsverk sen igår (träning) så de blir ingen skillnad drekt . Men aja, jag behöver väl inte tillägga mer än att jag köpte en assöt väska som jag har velat ha sen jag såg den! Bild på den nedan+ nåra andra från idag, och så dom sista la jag för att jag hade lust. (obs: dåliga/suddiga bilder!) :

1. Väskan ! <3 2+3. Emma, jag och Erika mycket suddiga i det lilla spegelrummet på tekniska museet :P 4+5. NK-skyltfönster, såjävla gulligt pyntat! 6. En lite sådär halvfin bild på Erika och mej <3 7. Och så fick det bli en bild på mej och Emma :D <3 8. Eftersom att teresa e sjuk så får denna bild på mej och henne va me också (fuul :P)

Jag har kommit på att jag har aaasmycke träningsverk i armmusklerna och nu vet jag vrf! Jag har på sista tiden kännt typ värsta mjölksyra (? elr vad man ska kalla det) i armarna när jag sminkar mej, mest när ja tar mascara och det är ju typ bra då! Att man typ tränar armmusklerna av att sminka sej! :D kom dock även på nu att vi hoppade mycke hopprep på träningen igår också, så det kan ju också vart anledningen (a) jajuste! jag var asbra på att hoppa i kors helt plötsligt med hopprep ! Det bara kom, och seriöst! Jag var typ proffs! Haha, Olivia blev nog allt lite svartis ;) Måste fan filma de nån gång och lägga upp här! Så ni vet att jag talar sanning! (då får ni bara inte döma mej för att jag kanske ser lite onormal ut på blicken elr nåt när jag hoppar, tihi).

Igår så var jag duktig i skolan - redovisade eng steg 13 , uuuh! :)
Nu blev det ett sånt där ganska långt inlägg, hoppas nån orkade läsa det ! 8) Heeejdå <3

assååå shit!

Detta är lite scary! Asså de här bilderna är alltså först och främst på Lindsay Lohan, när hon var 13 år.. andra bilden är Lindsays lillasyster Ali Lohan - i nutid. Och här kommer det som chockar; Ali är 13 år gammal. Skillnad elr waaad?? Snälla! Ali ser ju seriöst ut som en vuxen människa! Jag är confused... :S



















gulligt.

Om du hade haft en hund som lärare skulle du kanske lära dig saker som dessa:
* När någon du älskar kommer hem, spring alltid och möt dem.

* Bit inte någon när det räcker med att morra.

* Spring, hoppa och lek en stund varje dag.

* När du är glad, dansa runt och skaka på hela kroppen.

* Oavsett hur ofta du får skäll, spring tbax och bli sams istället för att tjura.

* Njut av den enkla glädjen i en promenad.

* Om det du vill ha ligger nergrävt, gräv tills du hittar det.

* När någon har en dålig dag - var tyst, sätt dig nära och trösta genom att bara vara där för en.


Nooot agian!

Sjuk, japp ja e sjuk... :( ja blir fan alltid sjuk och jag HATAR det!! Kan inte ens göra skolarbeten! Kan knappt skriva nu heller, så jag skriver bara lite. Har haft världens migrän igår och idag :( och feber, sen så ser jag suddigt och har asont i öronen.. biverkningar? :S uuusch.. juste, jag hostar typ 24/7 också! FAAN! Hostmedicin fun kar fan intee.. Asså förlåt för att jag gnäller, men det är ju synd om meeej :/ jag hatar att missa skolan, vilket jag gör rätt så ofta. Bläääh..

Nu läste jag att Teresa också e sjuk! Känns ganska bra att jag inte är ensam om det, fast det är ju taskigt att tänka så, men ändå.
Jag har såjävla tråkigt! Hejdåå

Influensa?

Jag HATAR att vara sjuk. Asså jag kan inte jobba. Jag kan bara inte. Och jag kan inte få frisk luft för då blir jag typ yr, och jag kan bara titta på tv. På Nickelodeon. Nu kan jag deras tv-tablå för hela veckan, utantill :)
Men snälla rädda mig! <3

saftkalas here we come?

Hej :)
Om fyra dagar fyller bloggen 1 månad! kan vi inte ha saftkalas eller tebjudning hemma hos nångon då?

Puss /T

poll

Best serie ever? (:
 Desperate Housewives ofc!
 Prison Break
 Scrubs
 Top model
 Greys Anatomy
 Rugrats ;)
 Avatar
 Ingen!
 Jag e en utteeeer, ohoh!
  
pollcode.com free polls


Hjälp mej! Hur lägger man upp pollen på bloggen vid sidan om liksom? Asså inte som ett inlägg.. :S

ööh :O WTF??

hehhe, sjuukt asså!
 

NAAAAW!

Checka Paris Hiltons vovve! (: söööt! Nisse-varning där ;)
Paris
Puss och kraam!


Skylten

Hej :)
är sjuk fortfarande :( asså jag blir fett varm på kvällarna och typ svettas ihjäl! tror inte att jag kan sova hos Klara idag :( anyway så tänkte jag vara duktig och sätta in en bild på SKYLTEN. Sådärja :) Här är den i alla fall. JAg försökte få den lite gammaldags eftersom att det är mest gamlingar på Spånga Julmarknad.. :) Tänkte att vi kunde ha den framför bordet om ni fattar ;) Puss och Hej

image52
Ha en bra dag :) <3

ingen rubrik 8)

Hejhej! Idag vill mamma göra nåt me mej, hon fråga om ja ville göra nåt mysigt som att gå på bio varpå jag svarade "Bara om du betalar" (a) hehe. Vi ska typ åka till Vällingby och kolla i lite nya affärer, gå på bio och sen så ere ju klubbgrejs på HM så diit måste man ju gå också ! :D
Hmm.. vilken film vill man se då? *Loggar in på sf.se* .. skiiit! bara skitfilmer -.- förutoom "Saw 4" som jag äändå inte får se på bio ..! Typiskt att de ska vara dååliga filmer just nuu :( Happ. Kul. Inte. Men nu kom jag på att jag kanske kan passa på att klippa mej i Vällingby, excellent...

Hejdåå!

skriver lite snabbt nu!

Idag är det freedag, mysigt! Kom hem från Olivia för typ 45 minuter sen :P ooch jaa, det var alltså lagkväll hos Olivia. ASMYSIGT! :) På nåt sätt trk jag att det här var en av dom bästa lagkvällarna , typ för att pearls va me också kanske (a) o sen så ere så söta tjejer i Blackeberg F94 (: Iaf, vi såg filmer "Big fish".. den va typ väldigt lång, men bra faktiskt! Innan så åt vi tacos och typ kollade på gamla basketfoton bland annat! Asså shit va liten man va (fast jag är ju inte så jättestor nu heller, men iaf :P), det va lite roligt.

I skolan så vare väl inge spec. Teresa va sjuuk... men juste! vi hade ju leragrejjs.. asså vi fick göra grejjor av lera :P det var nästan kul, men jag blev lite frustrerad när de blev fel hela tideen :/ men resultaten blev nästan okej ;) kanske kmr foto på det en vacker dag! hehhe.

Fredag hela veckan börjar snart igen, första delen va ofc. jättekul :P jag älchkaar!
Nu va det slut på mitt skrivande för dagen tror ja nog, Pusshej!

skrivet igår!

öhm.. hade studiodag ida...de va precis va ja behövde! sovmorgon! vart inte så mycket studerande, mest choklan och musik... ja gjorde typ ingeting annat.. försökte göra matte mn de blev typ ett tal i kvarten, för ja sms:esade mest istället. sen typ vid tre, för de va först då ja orkade gå ut ur huset tog jag bussen till malin. Han träffa Leo ett tag innan hon skulle hem och hämta sin lillasyster eftesom ingen anna kunde göra de i hennes familj. Malin o ja pysslade, vi gjorde julkort till spånga julmarknad. mina blev jätte misslyckade! jag ville bara slänga allihopa och helst slita sönder dom innan, men de skulle vara så mycket slöseri på snygga papper och dyra grejer som vi fick fixade med, så ja fick avstå.
När ja försökte få ut lite ljusblå målargrejs ur en tud som hade torkat så klumpade ja till de! först kom ingeting o ja tyckte o pressade men fick inte ut ett skit. sen kom allt. rakt på mej. hela mitt annsikte, tröja o byxor vart helt blåa. men väggen o möblerna klarade sej. och mina trosor allt annat var helt äckligt och kladdigt. mitt hår me o ja fick i ögonen osså. de sved som fan o smakade piss!
så nu sitter ja o myser i Malins kläder. =)

(malin, jag, var snäll och la in detta inlägg, eftersom att emma själv skrev på pa ist, vrf vet ingen.. smartare att ha det här ju! tänkte jag då! /maalin :D)

Livsstil

Med tanke på att jag inte håller på med nån sport och håller på att bli tjock, så kanske jag borde börja på typ aerobics eller innebandy igen. Men om ni känner mig så vet ni att jag är LAT. Jag orkar seriöst ingenting. Men då tänkte jag att bara för att man är lat så betyder inte det att man inte kan skaffa oansträngande tidsfördrifter. Så här och nu så ska jag börja med en ny livsstil, så jag har skaffat en fin liten hobby - pyssel :) eller ja. asså jag har ju hållt på med fingriga seker sen länge tillbaka, men nu ska jag verkligen typ göra allt själv. Tänkte börja med att göra ett fint litet födelsedagskort åt Emma som fyller år den 26 november. Samtidigt som två av mina katter faktiskt. Funderar på att ringa honom som köpte Zelma och Zindy (Zorro och Zimbas systrar) och fråga om vi får komma och hälsa på, på deras födelsedag. ska diskutera med mamma. Nu ska jag i alla fall försöka plugga lite innnan jag sätter igång meed pysslet. Skit! Malin, och leo har ju alla papper. Eller ja.Jag kan säkert sätta ihop nåt med det jag har hemma. Wish me luck! <3 

Beroende av bloggen

Idag fick lilla jag reda på att vi ska på förhandsvisning av filmen Bee Movie den 15 december. Premiären är den 25 december :D Vi får gå på förhandvisning för det är en tjej som jobbade på pappas jobb förrut som bjuder papa coh hans familj, varje år. Typ dom här filmerna har vi fått se:

2002 Orientexpressen
2003 Hitta Nemo
2004 Superhjältarna
2005 Little Chick
2006 Happy Feet
2007 Bee Movie

Inga vuxenfilmer precis, men det är mysigt att en gång om året få vara barn. Det var lite kul förra året när jag gick med Jennifer´, så va det ansiktsmålinin efteråt så vi målade oss till Pigviner. Resultatet? Svart, vitt och orangefläckigt ansiktsmask, som var omäjligt att få bort. Usch. Men det var kul i alla fall. Mamma och pappa kanske inte vill följa med det här året, och då får vi ta med varsin kompis. Klara och Anna kanske? Puss <3


Pyssel

Hoppas att ni inte är arga på mig...

... för att jag ändrade bloggdesignen utan att fråga :/ hoppas den funkar, annars är det bara att ändra :) <3

sen är det en till sak som kanske gör er sura på mig .. (a)

hihi, joo, jag hade skittråkigt idag när jag var hemma och sjuk, så jag gjode en stor skylt där det står: Paketinslagning och andra pappersverk
till Sp. Julmarknad alltså. Blev ganska nöjd. Hoppas ni gillar den. Vi behöver inte använda den asså, men det är ju kul för det tog nog två timmar att göra den ;) iaf så va jag lite snäll och köpte ett gulligt presentsnöre på Pay C för några veckor sen :) men det bjuder jag på :) Sätter in en bild på skylten ikväll, eller imorn. Vi får se.

Jag ska inte gå till skolan imorn. Kommer ha pisstråkigt ensam hemma .. Hoppas på tillfriskning till fredag kväll, så att jag kan dra till Klara. Ha en fortsatt trevlig kväll. Puss <3

Jag gillar..

Jag tkr att dom här tjocktröjorna från Bik Bok är assnygga, tkr ni? Skulle vilja köpa nån av dom, helst den svarta! Är UCLA-tröjor lite ute nu elr? :S vet inte riktigt själv..
image51
Pusshej!

mmmmmm

Hej :)
JAG ÄR HUNGRIG... -.-'
om jag själv fick välja så skulle jag starta varje inlägg så, men då skulle resten av dafajv skämmas ^^
iaf så har jag upptäckt en kul sak :) vi har minst 4 läsare per dag, och det är ju inte så konstigt, eftersom att vi fem typ alltid kollar in blogen och så, men! vi har ett medelvärde på 7,5 och ett typvärde på 8! det är ju kul. Alltså så är det typ två pers (förutom dafajv) som läser bloggen nästan dagligen, vilka är ni två små prickar?
idag har jag inte hunnit göra nåt skolarbete alls. wooooooopppps! oh fuck. jag glömde min foundation hemma hos Erika :/ FUCK! får sno K's. Sen har jag faktiskt offrat min dyrbara kväll till att komma på en snygg men en´kel design på en presentpåse att ha på Spånga JUliiis. och jag har kommit fram till ettt resultat. en fin, ganska smal påse, som går att göra på fem minuter. skitbra. det betyder 5 påsar på 5 minuter. tjoho :) <3


(okej, här e malin, ja laddar upp ditt inlägg teresa.. eftersom att du glömde att göra de för nåra dagar sen :S)

Hemstuudiedag! :D

Ouuf, ja har hemstudiedag idaag :) (jag läste tidningen idag ^^).
Vi, vet inte ännu vilka - men iaf jag emma och leo än så länge, ska typ plugga lite idag tillsammans. Hos mej typ.. för annars blir Nisse-sötisen ensam :P

Och här var nåra bilder dåra, för nån vecka sen då Teresa va hos mej:
1. Nisse poooosar <3
2. Nisse igen, kolla öronen :D
3. Teresa, try to fånga Nisse ^^
4. Öhh, jaaaaa.. den bjuder vi på dåå... (Nisse är söt !)


Jaa, det var väl allt då, men jag ska lägga in ett till inlägg sen tror jag.. ett typ lite roligare ;)
Puss&kraam!

utmaning , grr.. ;)

Skriv en lista med 5 saker du önskar dig av Jultomten i jul. När du gjort listan, ska du utmana 5 andra
1. Moneymoneymoney (:
2. Mitt minneskort! (asså inget nytt utan det som är mitt, som har försvunnit, säkert stulet :'/ buhu)
3. Som alla skrev typ; presentkort på affärer och sådär
4. Ny kamera (a) skärmen på vår/min gick sönder av misstag :(
5. Kläder och typ väskor och såånt!
+ INTE typ sånt där lite onödigt smink som man har massvis av ändåå; lipgloss, ögonskugga o.s.v. hope you get the picture!
Listan boorde va längre, men aja :P Jag utmanar alla i hela världen !! :D
PUSS! HEJDÅÅ <3

Utmaning by Jowlia

Skriv en lista  med 5 saker du önskar dig av Jultomten i jul. När du gjort listan, ska du utmana 5 andra
1. iPod, typ third generation eller vanlig. silvrig :)
2. pengar :)
3. presentkort överallt
4. bio med folk
5. kläder, accesoarer, oc hallt sånt smågulligt :)

Jag utmanar *trumvirvel*; Klara, och alla andra som läser det här :D <3

Nicolettte Sheridan

Ååh! Asså *****! Eller asså, de är ju bra att Edie inte tog livet av sig, men jag hade nästan börjat vänja mig vid tanken på ett desperate housewive utan henne. Jag försod inte riktigt det sista, det där när de nya grannarna låste dörren, och det zoomades in jättemycket på dörren, men jag tror att jag vet varför det var så stor grej :) asså dörren låstes ju utifrån, och det gör ju faktiskt inte många dörrar, ellerhur? I alla fall inte dörrar till sovrum. Så det borde ju vara typ att de har haft den där tjejen inlåst eller något. Sen var det väl nån våldtäkt också? Man blir förvirrad varje gång det händer så stora saker. Massa nya grannar liksom. Nu ska jag i alla fall sminka mig, och klä på mig :) Puss, och ha en bra dag! <3

image46

Puss <3


uusch..

de e så att ja skrev faktiskt ett helt inlägg förut men de försvan :( suck.. men de stod iaf bl.a. att ja mår illa o e förkyld idag, la mej på golvet en gång o trodde att ja skulle spy, men de gjorde jag inte.. ganska tur faktiskt - fast ja ville bli av me de inne i magen som gav mej sånt illamående :/

hursomheelst så kollar ja på film med pappa (fast vi tog en paus nu), vi kollar på "Final Destination 2", en skräckis o ettan va jättebra.. än så länge tkr ja att tvåan e heelt ok också! :)
usch, de gör skitont på mitt finger när ja skriver, jag har bränt mej :'( buhu, AAAAJ!!
Efter filmen kanske jag ska typ bada elr nåt.. förmodligengör jag inte de för badkaret är äckligt tkr jag, men pappa säger att de bara e gammal badolja. men ändå.
PUSSHEJ!

Chilla hemma och sen Erika and the rest ;)

Idag är jag rätt seg, ska snart duscha o så ska farmor komma med godis som jag ska ta me ikvöll till erika! Mormor ska typ också komma, då får mormors hund Frida träffa Nisse, hoppas dom gillar varan! :)
Kollade nyss på repris av idol... asså ärligt talat så började jag nästan gråta!! Christoffer  åkte ut!! VAFAN??? Han var ju typ en av dom bästa!! Vad ere för fel? :( o sen så blev han så ledsen, började typ gråta där på scenen :'( de kom ju som värsta chocken, fyfan asså... typ alla tkr att de är helt fel att han åkte, men ajaa :/ han kmr lyckas ändååå :D

Ett till inlägg kommer snart! (förmodligen med bilder, det är på tiden!) Puss

London, typ ;)

glömde att ja glömt berätta om london! :) det var jätte fint i morfars lägenhet nu! Han har köpt massor med nya möbler, man ja tycker fortfarande att de luktar snabbmat i hallen..(a) det e typ as lyxigt där, i de området han hyr lägenhet. det är en tvåa, och lungt inte den lyxigaste där, men fem personer får utan tveckan plats där, faktum är att vi skulle ha fått plats med typ tre till... men eftersom morfar typ aldriga använder lägenheten så får en tvåa duga, speiellt när han ändå bara är en. om han inte e med Britta elr någon annan kompis;) nejjuste! han hyr den inte, han åger den, tror ja. den e iallafall dyrare än vår villa, och den är stoooor! fast london är ju jätte dyrt! väldigt oekonomiskt att bara ha den stående där, för han är inte i london jätte ofta, bara i affärer, precis så är det med lägenheten i Halmstad och Norge med!...
men hur som helst så har jag skavsår på händerna efter allt shoppande! då forstår ni att vi shoppat typ hela tiden. pappa hittade en affär som passar honom, o de ska kanske öppna i sverige! deb heter "High and Mighty"! pappa är inte tjock, bara lång..två meter. ;) på den affären spenderade han 20 000! det är orättvist! men det var mest för att jackan han köpte var as dyr och för att det kostar extra att ha speciall tillverkade kläder. det fanns ett par convers där i storlek 60 typ! de va verkligen skit bigga! men till de intressanta! elr, skit  i de! ja e klar nu tycker ja ;D har kollat film, " in her shoes"! den va bra, men filmkvällen hos erika kommer vara sååååå mycket bättre! och om ni inte läst de här tills dess så ska ja få äran att berätta om vem som vann guld!!! :D <33
puss!

Smidigt!!

Har inte kunnat skriva på länge, för våra hantverkare var så smidiga, de klippte av sladden me el ti mitt rum, så ja har ingen lampa itaget, men vi har lett in ström i mitt rum nu så ja kan chatta o titta på tv o se nu på mitt rum igen! :) och lyssna på musik, äntligen!!
Filmkvällen me teresa o leo va jätte mysig! Men söndag kommer slå allt!!
Tävlade ida, direkt efter öppet hus... :D i gymnastik, järfällagymnasterna!! JTC, järfälla trupp cup, det var någrs lag från nortälja där, några från typ Salen, ett från Hermes och ett par lag till från tre till olika ställen. Ja fick skjuts av Johanna dit. ska jag berätta något as kul? VI VAAAANN! vi van guld, fick springa ärovarv! vi van i alla grenarna dessutom! fristående, hopp och matta! vi tävlade i klass C elr D.. fast ja e inte säker, för D finn inte i vissa tävlingar. A e iallafall lättast. Camilla ska åka ti Brasilien i två månader nu, de e as dåligt. en till dålig sak e att Line kanske ska sluta och att Zigges pappa inte kom och kollade på tävlingen. när den slutade, 16.00 så trodde han att den började. så vi fick skjutsa hem Sigrid, Zigge o sigrid e samma person, fast hon kallas jämt Zigge. :) nu känner ja att de blev lite töntigt hära.. ;)
puss! ska titta på film me familjen nu! :D
ps. fick ta min liee broschas delelerings dräckt, den ja snackade om förut, för 170 gick verkligen inte att ha... men gustavs passar perfekt! Zigge lånade den andra istället, för hon ville inte ha den gamla defelerings dräckten, ja gick först i ledet när vi defelerade*stolt!* :D

"uh! ah! i'm so perfect!

Hemma nu från Emma. Det var jättemysigt, och vi blev faktiskt trötta, och det kändes precis som kväll! Såg filmen Material Girls med världens mest överdivna skådespelare - Hilary Duff. hon är verkligen så "uh! ah! i'm so perfect!". Jobbigt. Fast ändå är hon så gullig, och har fin öst. Lite halvhes, men inte i närheten av Malle vår mattant, och rökare sen säkert tusen år tillbaks :$ Glömde ta nåra foton :/ Hihihihi. Konversation på vägen ut:

*Emma, Leo och jag står och kraaaaaaaaaamas*
Emma: Shit! Vi glömde ta foton!
*Emma och Teresa tittar varandra i ögonen med allvarliga blickar ;)*
Teresa: Men spring och hämta kameran då! 
Emma: Ja!
*Emma springer men stannar halvvägs upp*
Emma: Men jag har ju ingen kamera!

Gulligt. <3

filmeftermiddag

Tjoho. Äntligen så ska jag redovisa 15 i matten. Jag har hållt på med det steget sen vi började skolan den här terminen.. Ändå så kommer jag nog inte få mer än mörkblå :(
Iaf så ska Erika och Malin till Elverket ikväll, och som ersättning att jag Leo och emma inte fick åka så ska vi ha filmkväll - kl. 2 på eftermiddagen :D haha. så vi ska ha med varsin pyjamas, bara så att det ska kännas som kväll. Tänkte första att vi kunde hyra Oceans Thirteen, men den såg ju jag med Julia på bio.. Haha, planering ofc:
7:30 Smink!
8:06 Bussen!
8:30 Skola!
13:00 Bg!
13:30 Bussen!
13:32 Spånga :D
13:34 Filmhyrningsaffären :)
13:39 Går till bussen
13:42 Bussen!
14:00 Hemma hos Emma :)
14:10 Pyjamas!
14:15 PLAY!

Hihihi, planeringsmänniska som sagt.
 <3 /T'

namnlöst

Hejsan :) idag har jag faktiskt fått en del gjort. Jag har gjort kursläxan, haft kursförhör, gjort projektprovet och gjort lite i svenskan. Om jag har tänkt rätt så kommer jag att att nå mina målk imorn och förhoppningsvis kunna plugga lite på lördag också. Öppet hus. Vad är det för dumt påhitt? Nu efter skolan ska jag till stan med Klara. Ska köpa en kräm för mörka ringar under ögonen. Nivea Anti-Shadow Eyecare eller nåt sånt rtor jag att den hette. Omkr. 80 :- ska den kosta. :) Måste köpa nån liten present till pappa tills på söndag :/ Något förslag? <3 / T' 

skarutielpåfreda? :P

hahha ;P rubriken :)
ajaaa hursomheeeelst! Idag fick ja en "fri" kväll, eller först hade jag ju träning, alltså jag sket i att göra skolarbeten :) det händer ju ioföörsej rätt ofta, men igår var det bara pluggplugg (elr jaaa, jag hann ju med att sälja havrebollar med Leonor och ha träning, men sen var de duscha o pluugg som gällde) och DH! Det var ja skitbra! Poor Edie :'( hoppas hon inte dog!!! Vill nästan bara ladda ner nästa avsnitt för o se vad som ska ske härnäst :P iaaf, tillbaka ti detdär om pluggningen! Jag gick även upp 05.10 nångång på morronen för att göra klart aaasmycke på ett steg som jag bara va tvungen att redovisa idag o jag skulle inte ha nån möjlighet att göra klart det samma dag på redovisningen, om inte på morronen - som jag gjorde... usch va jobbigt det var! men jag klaaarade det o blev aasagodkänd ;) ööhh, a iaf... nu tappade ja tråden.. kmr inte ihåg vad jag skulle skriva... ojdåå. aja.
HEJDÅ!


JÄMNLIKHET

Ååååååh! Det svider i mina ögon. Dom är jättetrötta. Imorse kände jag att jag behövde ta en dag ledigt. (:S jag låter som en utsliten dagisfröken som har blivit tokig av alla ungar) Fast det gjorde jag inte, och i skolan kändes allt som vanligt igen, d.v.s. jag känner mig som om jag kommer falla ihop vilken sekund som helst och dessutom ser jag ut som någon i nån skräckfilm, där de har ritat dit läskiga mörka ringar under ögonen. Åh. MEN! Jag ska börja ta vitaminer mot de ringarna :D Hoppas det gör susen :) Vill verkligen bli av med dem för då kan jag gå osminkad på helgerna. Kollade just runt lite bland folks små söta bloggar, och hittade lite intressanta frågor i Julias blogg. Mest intressanta är de väl för att vi ungdomar kanske inte tänker på dem så ofta..

  • Vad är jämlikhet för dig?
  • Typ att alla ska ha det lika bra, oberoende av kön, hemland, hudfärg och ålder, och att alla ska få uttrycka sina åsikter, förutom alla idiotiska jävlar som rasister o.s.v.
    Kallar du dig för feminist? Motivera gärna!
    jag tycker att män och kvinnor ska ha det exakt lika bra och att samhället ska ställa exakt samma krav på kvinnor som på män när det gäller chefspositioner m.m. sen vet jag inte om jag kan kalla mig feminist. Jämnlikhet iaf.

  • Är det viktigt att det är 50/50 manliga och kvinnliga chefer?
    asså, egentligen inte. huvudsaken är att det inte männens kön är en fördel för männen nrä det gäller val av chefer m.m. Aså det kan ju vara värsta duktiga mannen och värsta obildade kvinnan och så får mannen jobbet, då kan man ju knappast kalla det könsdiskriminering.
  • Har du någon gång blivit diskrimerad på grund av att du är tjej?
    nja. asså typ inom sport och så kan det ju vara lite killarnas grej, men det var ju liksom på fritids..
  • Är det viktigt att föräldrarna delar 50/50 på föräldrarledigheten?
    asså, nej. så länge det inte har med könet att göra. det kanske är mannen som står för de största inkomsterna i familjen, och då kanske det är bäst att han jobbar mest.

  • Kommentera gärna med lite åsikter. puss <3


    What about Edie?

    Hallå. Tragiskt slut på Desperate Housewives igår. Asså hon hängde ju från taket så hon måste vara död, nacken bryts ju direkt. Shit. Ååh, Men, kan en huvudroll verkligen försvinna sådär bara? Nån som vet ngt. Men berätta inga avsnitt i förväg!!
    image45
                                                                                                      
    ? 

    PLUGGIS 8)

    Hehe. Nej, det malin skrev i förrförra inlägget är so not true. Jag är ingen pluggis, det är medfött bara att va öite sådär översmart. Jag behöver fakstikt inte lägga ner mitt liv på mitt skolarbete, allt bara blir MVG iaf. Jag kan inte hjälpa det, sry :)
    Ha. Imorse tänkte jag faktiskt ringa malin och fråga om vi skulle ha de där kortkorta t-shirttunikorna från gina tricot som ser typ likadana ut fast i olika färger. Men sen såg jag vädret. USCH! Men det är inte så kallt ute, 6 grader sist jag kolla. Kanske ska ringa malin iaf. Aja, puss <3

    Fredag hela veckan

    Hahah. Japp, "Fredag hela veckan" har blivit en favorit för mej!
    Lite klipp här, för dej som vill se.. typ nåra av mina favoriter från programet!  




    idag

    Idag redovisade jag steg 12 i matten! YÄÄÄÄÄY! :) Fast jag e fortfarande lite efter i min planering, fast jag e inget problembarn :D jag ör bara ett geni som är lite efter Teresa som e typ lite "pluggis" men ändå inte.. aja ^^
    Vi va hos Eriiika idag och det var jättekul! :) vi lekte kurragömma och vi åt mellis ochoch massa kul ;P sen så busringde vi lite, hehe omoget... men det var kul! När alla utom jag hade åkt hem så busringde vi lite mer och efter ett tag så kom mamma och hämtade mej.. Jag åt köttfärssås och pasta till middag och det var very goood :D

    Det var en lite förkortad verison av min dag, hejhej!

    mmm..

    Asså fan vad bra Amanda Jensen var i idol i fredags! Fan vad bra asså!

    jag iaf duktig!

    Jag och Teresa är bäst på att skriva i bloggen, så ere. Emma och Leo=laaatmaskar och Julia=ööhh? typ övergivit denna blogg? :'S Aja, Teresa ROCK iaf ! <33 Och leonor för henne ska jag till malta med (a), okej emma och Julia kanske också gör det... liiite 8)
    Nu e de "Sandor slash Ida" på tv, men jag pallar typ inte kolla på den.. kanske ska kolla lite till sen, elr nåt.
    FUCK! Skola imorn! UUUUSCH, hatahata (A)... men jag är såå inte redo för att börja skolan igen. Senså ere ju fan typ vinter nu! VARFÖR?! :'( snyft, kyla och snööö, blääh.

    Idag har jag shoppat pyttelite med mamma och Jenny. Vi köpte benvärmare och knästrumpor, så man kan frysa liite mindre i vinter när man vill ha tunika/klänning! Jag är nöjd med inköpen (kanske kmr bilder..)
    Nisse har vart här (hos mamma) i typ två dagar nu, men idag kom pappa och hämtade honom... känns lite tomt sådär, menmen. Då blir de iaf lite mindre kiss på mattorna och på andra okända platser i mammas hus..
    På tisdag ska jag och Leonor sälja havrebollar för att samla ihop pengar till malta! Det kmr gå sååå bra :D .. hoppas. jag. heh. he. he. Kolla in heta bilden, Maaaaltaa! :P

    Puss och hejdåååå!

    Allmänbildning

    Hahahahahha. Konversation vid datorn:
    T: *skriver något om språkresa till Paris*
    K: Men tjena att ni kan åka dit. Det är ju svindyrt med all mat!
    T: Men gud, det är ju lika dyrt som Malta!
    K: Nej! PAris ligger ju i Frankrike där det är asdyrt, men Malta ligger ju i Kroatien, och där är det ju jättebilligt!

    Hahaha. Allmänbildning :) <3

    Te

    Ååh. Det har öppnat en gullig liten jättefin butik i vällingby. Ååh, allt är så. Asså, obeskrivligt. JAg ÄLSKAR alla sånna affärer com säljer kaffe, choklad, te, oljor, kroppsvårdsprodukter och allt sånt där som är sådär onödigt dyrt men så nödvändigt. Åh. Just den här lilla affären har ett oändligt sortiment med badbomber. Massa olika dofter, som t.ex. honung och mjölk eller jordgubb och grädde. Gud. Ännu en perfekt presentaffär. Och nu börjar julen närma sig. Perfa! Allihopa!! Förvänta er saker från: Kahls thé och kaffehandel, den där lilla söta choklad/oljeshoppen bredvid Kahls, H&M, och den här söta lilla badbombsbutiken och lagerhaus och allting kommer att vara underbart vackert inslaget by Självaste Teresa. Hahaha. Jovisst kommer vi att vara proffs efter Spånga Julmarknad tjejor? Satte mig just med en kopp te. Grönt te. Ååh, det luktar verkligen GUDOMLIGT, men fy vad det smaker. Usch ja. Funderar på att sätta det i en påse eller något och hänga upp i rummet, så det luktar gott, för mamma dricker bara Rooibos ta, och apppa dricker inget te, coh Kristjana tyckre också att det här teet smakar bajs. Jag tycker att de ska ha små, små liksom tandläkarsmå, muggar på te och kaffeshopar, som de sedan hkan sätta en liten pytte tesil i med kundens önskemål. Sen har de förberett kokat vatten och allt, så att det går snabbt. FAst bara pyttelite, en klunk liksom. Annars så drar alla dit och dricker gratiste, coh så ska det ju inte vara. Aja. Puss <3

    shuue

    Tänkte skriva lite nu, vet inte om vad.. ikväll ska ja på spökrunda :P
    Ska åka kl. 12 typ mot stan, så ja måste börja göra mej iordning ^^ ja är ju liiite långsam ibland.
    Aaa igår så va jag med Denise på typ eftermiddan/kvällen och vi tittade på "Material girls" men Hillary och Haylie Duff... den var ba okej, men dom är inga bra skådisar enligt mej. Inte tillräckligt iaf, lite töntiga o naiva sådär. Jag delar den åsikten med Denise och säker ett par andra personer. hihi.
    Borde nog börja göra mej iordning nu..
    PUSS!

    RSS 2.0