Jag & Syrran Blev Lite Wild And Crazy!

Haha, ja idag har jag och Jenny gjort något helt spontant. Vi bara bestämde oss..
Några minuter senare hade vi klickat hen dom här två. Mihi. Från Asos.com, fina va?

We'll såå hur dom sitter på mej, antagligen passar bara den första för den bäställde vi i strl 6 och den andra i strl 8. Men man vet aldrig.. Billiga var dom iaf, 12 euro och 20 euro + bara 40 kronors frakt! Det är billigt!

Idag slappade jag mest i början av dagen, var hemma med Jenny och hennes kille. Vi åt jättegod pastasallad! :) Seeeedan åkte jag och papps en liten sväng till Vällingby. Köpte lite smått.
Ska försöka fotta lite nya kläder och lägga upp här, lovar! (att försöka)..

Vet inte varför jag säger det men..

Äsch vill berätta för nån iaf. Hah, trots att nog ingen bryr sej. Men iaf..
Jag börjar på en mycket proffsigare teaterskola (alltså inte riktig skola utan det något jag gör efter skoltid) nu i augusti! :) Kanske inte många som vet (haha, om vi ens har kvar våra läsare men whatever) men jag har gått ett tag, typ ett par terminer, på "Vår teater Kulturskolan" men den är inte så spec. proffsig om man säger, elr asså visst är det kul och inget fel på den, men jag tror att den teaterskolan jag börjar på nu gör nog att man utvecklas mer. Jaja, we'll see. Jag tkr det ska bli skitkul iaf! Ska ha placeringstest den 18/8, oh låter rätt scarry va? Hehe.. mem äh, jag är ju bäst ! Jag drev, men serious - när det verkligen gäller så brukar det gå bra för mej .. oftast, typ. Tihi. Teaterskolan heter "Calle Flygare" and that is som e good shit man!
Frågan är bara om jag ska gå kvar i den gamla teatern ?? Hmm.. får funta på det, jag kanske inte ens får tid? Spelar ju basket också tre ggr i veckan. Senare problem detdär..

By the way, i mitt knä sitter en dvärschnauser (stavning?) vid namn Frida. Det är faktiskt lite småjobbigt att skriva med henne ivägen men no worries ;D hon är så söt så. Det är min mormors hund som vi har haft ett tag när mormor är i Norge.. Frida och Nisse (min vackra hund) är ihop förstår ni!

Långt inlägg, men jag är helt enkelt inte trött. Nu ska jag nog försöka tvinga mej till söms ändå för jag har inte mkt bättre för mej. Men jag känner att bloggandet i mej börjar komma tbax. Wie, pussa!

Jag är ingen jävla modebloggerska men...

...det finns två materiella saker på denna jord som jag älskar mer än allt annat materiellt - långklänningar och platåsandaletter.



Först den underbara klänningen som finns i rosa och blått och är från Jenny Packman. Den är typ orealistiskt snygg. Och sen den etniskt mönstrade vardagsklänningen från Matthew Williamsson. Love love love. Och sen den fjärde långklänningen (jag har en läskig svaghet för långklänningar) från Temperly. Awsome. Och sen till skorna. De första är obeskrivliga. De är helt jävla underbara. Det krävs nog en extra bild på dem, som är lite större. Bara för att dem framkallar dregel. Och sen ett par helt gorgeus som påminner väldigt mycket om YSL:s, ni vet nog vila. Och sen ett par lackiga. Hothothot till tunna strumpbyxor och nått kort. Fjärde paret är ett par tanfärgade snyggingar med gulddetaljer. Så jävla rätt. Och se sista är så rockchica så man bara dör. Och alla skorna är från Steve Madden (love).


Det krävdes helt klart en extrabild på dehär. Mina favvisar av alla platåsandaletter so far. Peace and love.

Collage

Hello :) Kom hem från Rättvik där jag var med Malin på Classic Car Week inatt kl. 3.


Kom just på att de var femhundra år sen jag la in ett collage. Och gullig som jag är så gör jag det nu, för er skull. Hehe.. Nej men det är ett litet tema (ofc.) och det är att kunna fortsätta använda sommarkläder nu på hösten. Man får matcha med lite varma grejer helt enkelt. PEEACE


Klänning från Urban Outfitters, strumpbyxor och skor från ellos.se armband och clutchbag från Steve Madden och kavajjacka från MyTheresa.com

Skolan närmar sej..

Längtar INTE, absolut inte! Bara saknar några som man inte har träffat i sommar iofs.
Ni som känner som jag kanske blir uppmuntrande av att på Lagerhaus finns skolgrejs;



Det enda jag skulle köpa är tejp-saker (bandet), nörd-blocket ;) och haha - fjäskchoklad! Nördgubbarna är typ lyckogubbar till skolan tror jag. Kvaliten på detta blev sämst, hatahata paint! Blogg.se är förövrigt sämt också.
Ska skriva lite om mitt lov sen tror jag, men maybeee not today .. heh, puss!


Vasst


Tror inte att nån har missat det men spets ska vara det största måstet i höst. And I love it. Dock tycker jag att man nöstan måste vara blond-mellanblond för att kunna ha det. Mörkare hårfärger ger ett lite gothintryck, och det gillar jag INTE. Love.

I <3 *beep*

Hello :) Idag ska jag baka bullar och drömmar med min syster. Hehe, vi är lite geeky 8) Men sen vid fem drar jag till landet och kommer hem på söndag. Ha de bra Sthlmsbor. 27 grader på söndag! Love.



Såhär gick det sist när vi bakade. De var meningen att det skulle bli "I love cookies" men jag tror nog att vissa har en liten egen tolkning på detta. Hehehe..

PUSSYCAAAAAAAAAT

Tjenahej.
Joo.. Jag lovade att berätta lite om vad som har hänt m.m. Och det har väl inte vart så mycket. Igår var jag på IKEA och i Barkarby med mamma och Kitty, där köpte jag lite undies på lindex och kollade på mobil till mamma. Och så hyrde vi filmer. National Treasure 2 såg vi igår och den var spännande tycker jag (a). Hehe. Och sen en annan som vi ska se ikväll. Glömt va den hette. Idag var jag hos Julia och vi badade och solade och åt ochh typ så. Kul, kommer inte se henne förrän om ett tag så de var najs. Sen kom jag hem och åt och nu ska vi se den där filmen snart. Eller ikväll - hehe. Och så är det Project Runway. Annars så solar jag och dreglar efter vissa klänningar i Cosmopolitan som tyvärr bara kommer förbli dreeeams. Too bad. Kisses.


För nån vecka sen dök den här lilla kissen upp på vår altan. Urgullig, och kan inte vart mer än fem månader.



 


Update!

Jag ska bara ut och gå innan frukosten, sen ska jag vara skitduktig och berätta om de gångna dagarna och de kommande dagarna. CIAO.


Kommer sakna Klara..

Kvällen spenderades hemma hos The Pettersons och fixa samt läsning av Klaras gamla dagbäcker gjorde kvällen. Nice. Men nu ska dom bort i åter två veckor innan jag får träffa my homie igen. Surt. Men sen får jag ju vara där på Klaras land ett tag också. Och det ska ju bli najs.

Jag tänkte att jag kaaaaaanske, bara för att jag är vem jag är, hade rätten att sno lite urtag ur Klaras dagbok, som hon hade satt ut på sin blogg. Om inte så kan du ju alltid banka skiten ur mig för att jag gjorde det. Hehe.

Cute:

Tisdag den 26 juni 05
Nu har jag (eller rättare sagt mamma) kommit på vad jag ska köpa till (eller ge) Teresa i födelsedagspresent först och främst ett presentkort med fika för mig och Teresa på Pallas. Där är det svindyrt, men vad gör man inte för sin bästis?

Tragiskt (?):

Söndag 19 juni 05
Sedan gick jag till badet. Skulle möta T&K. Dom kom 45 minuter försent. Jag hade mina nya simglasögon. När vi alla fyra skulle duscha och klä på oss började T&K bråka. Vi orkade inte med mer så jag och Anna gick när T&K råkade kasta en soptunna på en dam. Sedan vägrade dom att plocka upp skräpet i soptunnan och erkänna att det var dom.

Haha. Sista är ju skönast. Verkligen jag och K i ett nötskal. (K=min syster Kristjana och Anna=Klaras syster). Hehe. Den där lilla sammanfattningen beskriver typ min barndom. Hahaha..

Kommer sakna Klara, och Anna, och tack för handcremen!


Allways..

Men öh. Det blir ju aldrig som bestämt. Ingen håller fast vid vad de har lovat. Bara ändrar hela tiden. Sucksuck. Fint åskväder vi har va? -.- Jajaja. Kom hem från Öland igår vid halv fem tror ja. På morgonen då! Vi åkte ifrån en fest i Kalmar (vuxenfest, men jag var med min kompis, Olivia, sen länge tillbaka som bodde i Kalmar och som nyss har flyttat till en trevåningslägenhet på Öland. Najss!), klockan 23.18 åkte vi därifrån typ :P

Imorn (tror jag) ska vi åka till Rindö, där mormors landställe ligger. Om det blir så att Leonor kan åka med till Trosa så åker vi och hämtar henne på torsdan och sen bär det av till vårt landställe i Trosa :) Där ska vi också träffa Erika Norr som är där tills på lördag typ. Det kommer nog bli jättebra. Tesa skulle med, men ändrade sej i sista minuten. -.- Jaja, du förlorar på det..

Vad mer ska man göra på sommaren innan skolan börjar igen..?
Ska nu skriva upp det här så jag inte glömmer bort det ;D Here it comes:

- Ska till Grönan någon dag med en bekant/kompis, Yrla.
- Tesa SKA följa med till Trosa och vi ska få med Emma! (kanske nån mer).
- Jag Leonor, Moa och Nora (var tillsammans på Malta) ska, elr vill iaf, åka till Göteborg och träffa våra Göteborgkompisar som vi också var med på Malta. Fanny & Freja :)
- Jag och Bella ska åka till Mimmi som bor i Lindköping, kulkul.
- Och sen ska/måste ju Mimmi komma hit till Sthlm ofc !
- Sen så måste jag ju ha mitt poolparty också! Snacka om försenat.. :/
- Kommer inte på mer saker för tillfället..



Cocktail

God, typ kväll? Eller? Aja, anyway så har jag gjort lite alltmöljligt idag. Först imorse åkte jag med K och Mamma till IKEA, där vi självklart åt lunch (ja - ikeas korvar är fan underbara!) och kollade lite. Köpte nåt fräääääääääääänt (oseriös) tyg som jag sydde ett kuddfodral till rummet av. Nice. Sen på eftermiddagen har jag tjänat lite pengar, fixat naglarna, städat en del och lite såntdär som man aldrig hinner med annars. Sen vid sex åkte jag med K och Papi till Barkarby. Käkade och kollade lite där. Köpte en oversize (hatar ordet) tee (hatar ordet) för 19 spänn. Sån där gråemajlerad. Ska göra till "magtröja". Hehe, PÅ ett linne asså. Ikväll är jag svintrött och mina ögon faller ihop om tio, nio, åtta, sju sex.. nej faktiskt inte för det är Hells Kitchen kl 10. Och om jag somnar innan dess, så är det inte mitt fel. Over n' out.


Uppdatering

Jo hejsan. Idag var det vällingby och sen picknick på stranden med Hanna. Lite överdrivet mycket mat kanske? Hehe. Men tjocksmockteresa behöver det. Heh. Jomen nnu kollar jag på Gris och kl. 9 är det project runaway. Niceprice. Puss!


En bild bara på vad jag fick från familjen på födelsedagen. + busskort till hösten och 500 spänn. Nice.

Today

Hello. Igår köpte jag en väska, skitsnygg (!) och ett par typ oversizeshorts. Yummy. Jag orkar inte skriva.. Men Malin blir sur annars, hehe (a). Idag blir de V-by med syster och sen ska jag träffa Hanna. Puss!

¨
Klart man har en dold talang!

Borde egentligen inte

Godmorgon. Ska snart ta tuben mot Fridhemsplan snart, bara det att jag måste duscha och fixa mig först. Men jag pallar inte.. Hehe. Tänkte att jag kunde passa på att lägga in lite bilder på lite random stuffs. Enjoy.


Födelsedagsbarnet 30/6


Emma, Teresa och Kitty


Vi blåste såpbubblor på landet


Sveriges bästa hy (naaat!)


Charmtroll

Och sen la självklart bilinfogarfunktionen av. Hatar den btw. Puss!


Hell yeah!

Lite bloggtorka sådär mitt i sommarn. Men man har ju faktiskt ett liv också. Har hänt lite grejer. Ska sätta upp lite bilder från min födelsedag och från landet. Nån dag. Nån gång. Aja.

Idag har jag vart i ciiiiiiiittttttttttyyyy med Kiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttyyy. Haha, det rimmade ju! Vi gick runt lite, jag käkade korv, gick lite mer, jag käkade hamburgare. Sen gick vi till NK där vi har fått presentkort (yeah) och kollade om vi kunde hitta nåt. Det var inget, hehe. Men jag funderar på att köpa en concealer från Helena Rubenstein (ja den som Niotillfem-Sandra har). Ska kolla priset på den imorn, ska till fridhemsplan med papi och käka lunch då så.. Men jag köpte iaf inget förutom en korv, en hamburgare och en islatte. Hehe. Men sen när vi kom till Välingby och skulle vänta på bussen i en kvart, då skulle vi köpa grejer. Haha.. Lite dålig tidsuppskattning är vår grej kan man säga. En ögonbrynspenna (i rätt färg, finally!), en ansiktskcleanser, en nagelfil och en tanninglotion med UV-protection blev det iallafall. Fy och usch vad jag är glad att jag inte är en sån där jävla shopaholic. Men jag tror inte ens att det finns några riktiga sånna, och om det finns så är det nånslags psykisk sjukdom. Så jävla många unga påstår sig vara s.k. shopaholics och jag tycker det låter urlöjligt. Haha. Men puss på er!


I'm of to Öland!

Imorgon sätter jag mej på bussen med Nisse och stannar där i 5 timmar och 40 minuter. Sen är jag framme i Kalmar där mamma och uffe möter mej och sen ska vi gå runt och förhoppningsvis shoppa lite i den fina lilla staden Kalmar (fast den e kanske inte så liten?). Hade ett landställe på Öland förut, helt underbart var det och vi hade en stor pool (större än den här hemma). Men nu har vi sålt.

Jaja, skriver när jag kommer hem I guess.. Pusspuss!

Mest för att göra K avundsjuk, moahahaha.



Dessutom stödjer man bröstcancerfonden. Inte illa. Allting härifrån. Bild härifrån.


Kyl.


Diskmaskin.

Tvättmaskin.


Typ skålar härifrån. Men dom passerar nog fjollighetsgränsen för mig i think..


Också härifrån.

Att lita på folk är överskattat...

.. det gör bara risken att bli sviken så mycket större..

Jag tävlar!

Ninninusens har dragit igång min drömtävling! :)
För något ni kanske inte visste om mej är att jag (och min mamma för övrigt) är helt beroende av TE/THÈ (yes, bra att jag inte ens är säker på hur det stavas trots att jag dricker det all the time!). Hursomhelst, det man kan vinna i denna tävling är ett helt års prenumeration på te (yeyey!) elr kaffe (ja kaffe är helt okej, men jag är såld på te).

www.aromboden.se är alltså de som gjort denna tävling möjlig.
Så ni kan ju också tävla, ni behöver bara länka och sen är man med! Puss.

Mer Malta








Någon hade tjatat lite på att jag skulle lägga upp fler bilder från Malta och självklart är jag så snäll och gör det :) Har fler såklart men orkar verkligen inte ladda upp fler just nu. Om någon vill det så får ni väl tjata lite och sen får vi se ;) Hehe.
På måndag åker jag, Teresa och Emma (om allt blir som planerat) till Öland i några dagar! Najs. Idag har jag och Denise chillat och badat här hemma. Poolen är sjukt varm, antagligfen typ 30 grader nu (29 grader när vi badade), och bubbelpoolen var typ 38 grader. Vaaaarmt. Haha, hjälpte Denise lite med hennes blogg också, den lilla iq-ungen.. Haha, nejdåå. Host. Pusshej, älskar dej!

Gratisbio.se

Har tipsat typ enmiljon gånger om denna sida och jag gör det igen :)

The image “http://www.gratisbio.se/gratis_bio.gif” cannot be displayed, because it contains errors.

KLICKA HÄR FÖR ATT BLI MEDLEM.
Du kommer inte ångra dej! Samla poäng och få biobiljetter - Gratis. Just nu försöker jag samla ihop lite poäng och snart kommer jag ha tillräckligt många för en biobiljett!

Äntligen!

Det verkar som att det fina vädret är tillbaka!
Så idag ska jag baaaaada och kanske sola lite :)


Har du tråkigt? Passa på att upptäcka DEN HÄR sidan! Puss och kram

Vem läser egentligen?

Vi skriver knappt, men vem läser?
Det verkar inte spela så stor roll nu på sommarlovet iaf. Eller?
Känns inte som man har nån att skriva för liksom. Drf gör jag det inte.
Kan btw inte sluta sakna Malta.. Liksom inget slår det. Vill tbx..

Can you blame me..? (fast jag ser ut som ett miffo på bilden)

Back on crack

Hey fellas, have you heard the news? You know that Teresa and Emma is back in town?



En av vikgubbarna vi gjorde påvägen dit. Emmas huvud, Teresas kropp och Kristjanas ben (i singular).


Solnedgången första kvällen från Emmas privata badställe.


Emmas mamma "rensade" deras jordgubbsland :D


Vi gick till stranden andra dagen (sjön alltså). Perfekt väder! 28 grader


Båtutflykten fredag  - 30+ och molnfritt, kunde inte vart bättre.


Mellanmål :)


Hemresan

The Man Tester :)


Sjukt kul! :D

Fancy a bum?

Haha, "fancy a bum?" betyder ungefär "vill du ha lite rumpa?". Titta bara.
Så jävla kul för den som fattar! Skriv kommentar om du inte fattar..

Poolen är klar !!!

YES! ÄNTLIGEN! Igår blev poolen helt klar för i år! Bara liiite sent men wtf. Ny poolduk, skitfin är den! Ska fotta och lägga in en bild här sen. Yeye (fan vilket jobbigt uttryck). Idag var papps och jag i Kista och köpte lite grejs till syster Jenny som fyller 17 år imorn.
Funder på att bada snart men vi får se, det är ju rätt kallt ut (till skillnad från MALTA där det var 34-40 grader hela dagarna, skönt men vääldigt hett! Men man ska inte klaga? Saknar det nu som fan).

Nu ska jag göra nåt annat än att sitta vid datorn. Så bye!

Språkresa Malta 08

<3
Saknarsaknar :/ <3

Hemma från malta 2008..

Fyfan. All good things comes to an end, så här är man nu i Sverige. Längtar bara tillbaka till Malta.. trodde att ja skulle tycka det var skönt att komma hem och träffa alla igen men helst skulle jag nog vilja vara kvar på Malta i nån extra dag. Jag är inte speciellt brun, för vi hade massa saker att göra 24/7. Och det är bra! Bättre att ha kul än att steka hela dagen lång.
Det var helt sjukt varmt! Svettigt asså. Från 35-40 grader varje dag typ, DET ÄR VARMT. Jag ska inte ens försöka beskriva hur bra det var där, det är omöjligt. Man måste uppleva det själv. Sista kvällen och natten blev speciell, kommer aldrig glömma! Shit på flygplatsen i arlanda grät några, en tjej som heter Evelina kramade oss och sa "Jag kommer aldrig glömma er", då blev jag nästan lite tårögd. När jag träffade Nisse i bilen så började jag gråta :/ Hade saknat honom (och andra) så mycket och nu kmr jag sakna alla från språkresan!
Hade jättekul med Moa, Freja och Julia på flygplanet så drf tänkte jag inte på att det var slut. Tur att många bor nära oss så man kan ses igen! Kmr sakna våra söta Göteborgskompisar, Fanny och Freja! Men vi har bestämt att jag, Leonor, Moa och Nora ska åka till Göteborg i augusti och va med dom! Sen om nåra månader blir det reunion party! :)
Just nu pallar jag inte skriva, ska sova. Puss puss
Ps. Några vissa personer har trosor att mottaga.. ^^

RSS 2.0