Happy ending

Yes. Sad but true. Denna blogg läggs ner, I think. För gott, I think. Om inte Emma får värsta ruset att hon ska börja blogga. Haha! Men ärligt så har den här bloggen vart kul, faktiskt. Minns ni när vi var på Mest Aktiva - listan första gången? Gud vad vi var överlyckliga. Satt bänkad framför datan med 5 inlägg/dag och kollade statistiken varannan sekund. Och andra gången, när vi typ sa "ahhh... kul." och sen sket vi i det. Minns ni? Det kunde ha vart början av en ny 30.000 läsare om dagen blogg, men nej. Det sa inte klick helt enkelt. Man måste ha viljan, men hell nooooo. Hahaha! Nejmen seriöst, amatörbloggning är nog inget för mig. Men Malin är bra på det! (skämt åsido)

Love u guys!

Seee u there!

www.hagridsbutcrack.blogg.se. Där blir det bloggning 4 real, see u there right?

Det var kul så länge det varade här. Pusspus!

Haha, bäst! Ni måste kolla!



Haha, grejen är alltså att dom suger på engelska, så dom fattar inte vad det är för låt som dom diggar till. Hahahahahah! Kan inte sluta skratta.. Denna video är fan svårslagen ;)

Mjau



Bio ikväll typ. "Narnia - Prins Caspian".

Onödig fakta för att jag kommer inte på nåt bättre att skriva om:
Humör: Öh? Irriterad typ. Inte på bra humör iaf.. -.-
Längtar tills: den 30/8 och komma igång med teatern på Calle Flygare.
Kom ihåg: Poolparty på tisdag (a) känns liiiite sent ja, men man får presenter! :)

Tyska är fucking svårt!

Pluggar nu, är nästan klar med steg 10 i tyskan och jag fattar inte hur jag kan vara så stolt! Haha, jag borde vara på steg 15 egentligen men mitt steg 10 blev så bra så jag är stolt ändå. ÄNTLIGEN! Ich bin eine dumkopft im deutsch. Haha, dålig tyska, men aja..

Igår var jag med Teresa i Vällingby, Nisse för följa med i väskan (inge djurplågeri, för han älskar att vara i väskan!) och vi träffade Emma också lite snabbt, hon hade varit hos frissan. Blev endast fönstershopping, det var tänkt så och jag är bäst för jag lyckades!

Nu regnar det mycketmycket. Men bra dag för en pluggdag då ju, right? Nu ska jag plugga vidare..

Btw, dom här fina bikinisarna från Gina T köpte jag på reeeaaa för nån vecka sen. Till Thai :)


Underdelarna ser jättestora ut ju, men dom är inte så stora, liiite för stora dock. Typ bara ytterst lite så det går ju ändå att använda dom. Ville ha gröna också men fanns inte i S/XS, bara M-L.

Tja

Hej, tjena, hallå, hola, tja, godmorgon och allt.

Ska iväg nu på lunch med min halvsyster och hennes mamma, på Östermalm. Tills jag kommer hem så kan ni få fundera över vad det är för bil på den här bilden:


Hahha. Snyggaste byggare Bobposen alltså!

Kan ej sooova ...

Blä. Gick och la mej för nåra timmar sen men kunde inte sova, det är så jobbigt ju! Asså när man inte kan sova. Nån mer som "lider" av samma sak denna natt? Ska snart stänga datorn och göra ett nytt försök, men kolla in den här bilden. Den är ju lite tuff sådär och egentligen läskig typ? Gatukonst. Sen en bild på Christina Applegate, för att hon är så söt och en bra förebild elr nåt sånt :) synd om henne som har haft bröstcancer och fick operera bort båda, men hon lever ju! :D

 

Nämen gud vilket onödigt inlägg egentligen. Men säg till om du också är vaken!

Pictures of everything and nothing

Hetingar va? I Trosa förra veckan med Leo och Emma;


Kolla mitt (och pappas) nya schampo + balsam! För lockigt hår :)
 

På den sista bilden ser ni min fiiiiina väska från USA, med leopardtyg innuti.
VAR FAN TIG DEN VÄGEN? Den är borta och jag saknar den så det gör ont.. nästan  :/
Nu ska jag fan leta som en galning efter väskan! Sen blire nån film med Jenny och mami.

Första träningen på år och dar (?)

Nej kanske inte. men iaf, har inte tränat basket 8elr tränat ÖVERHUVUDTAGET) på heeela lovet + lite till. Inte bra, men eftersom att träningen idag hade ett lugnt tempo så gick det bra :) match i slutet och då fick man ju kämpa lite men det är kul, även fast jag sumpade bollen då och då (basket är som en ny sport känns det nästan som för det var så många veckor sen).. annars kändes det som att jag kom in i domn vanliga rutinerna nästan! Jaja, tråkigt snack va?

För dom som bryr sej så gick det bra på teaterplaceringslektionen. Bra, inte jättebra men verkligen inte dåligt. Man fick liksom välja själv om man skulle visa sej elr vara en i mängden, det var några som visade att dom kunde och jag gjorde också det! Nu kanske inte jag var bäst, men jag vet att jag inte var dålig och det är viktigast, haha. Tror inte att jag hamnar i en "dålig" grupp, men jag tvivlar på om jag hamnar i den bästa, då det var andra som visade sej mer än mej. Jaja, jag är iaf rätt nöjd! Kunde gjorts bättre, mycket väl men vad ska man göra?

Hade inte tänk att skriva idag eftersom att det här är typ bara min blogg känns det som :/ men de skulle vara synd, för igår hade vi (JAG?) dubbelt så många besökare än vanligt och jag vill att det ska hålla i sej. Ett roligare (typ) inlägg kommer senare!

Dom som betyder mest..

    

(Utan något speciell ordning) Emma, Isabella, Mimmi, Teresa och Leonor.
Man kan ha många kompisar, men jag har fan tur som har så här underbara bästisar <3
Måste bara tillägga att ordet bästis är lite töntigt men vad ska man göra? ;D

Dagen Måndag

Haha, det spöregnade nyss så man hörde hur regnet snattrade på balkongtaket här hemma och vem blir inte galen om Nisse? Han skällde som fan på det "onskefulla" regnet så vi fick lugna ner honom och få honom att förstå att det inte var någon elak som kom utan att det var bara regnet som förde oväsen :) hihi, söt. Och han har en fin toffs på huvudet som jag satte upp på honom igår (!) så han har haft kvar det fleeera timmar. I think he want's to be a girl.. Så här ser det ut, och visst fan passar han i det? ;D
 
Haha, juste, en rolig grej bara. Nisse höll på att skrämma Leonors hamster till döds, han (den fega hamstern) rörde inte på sej på säkert nån timma. Hihi, Nisse var ju bara nyfiken (a)
Jaja, idag blir det Emma och som tidigare nämnt placeringstest teater blablaa..

Min ekonomiska rådgivare

Godmorgon! Får börja med att önska Malin lycka till på placeringstestet till Calle Flygare. Det komer gå bra för henne, hon är jätteduktig.

Idag ska jag nog träffa Klara, tror jag. Skulle vilja låna en bok också i Blackeberg. Trädvänligt. SKulle vilja kolla på jeans @cubus också, men vi får se vad Klara orkar. För er som inte redan har förstått det än så är hon min ekonomiska rådgivare - på allvar. Alltså när jag MÅSTE köpa något, t.ex. ett par jeans. Då tar jag med henne. Och när vi står där i provrummet så rabblar hon upp sin lista:

- När kommer du använda dem?
- Vad kommer du använda till dem?
- Hur är dem för min ekonomi? SKulle du behöva ett par billigare? Eller kan du t.om lägga ner pengar på ett par dyrare med bättre kvalitét?
- Hur är storleken? Kommer du kunna ha dem ett tag till?
- Och slutligen - är de värda det?

Sen står jag där i provrummet och ska besvara alla dessa frågor som på ett prov, och det slutar ALLTID med att jag
kommer hem med det perfekta plagget som har båda utseende och schysst kvalitét. Fetbra.

Thank you Claaaiiiiiiirrieeee!!!


Klara påväg till sommarbio i drakenbergsparken i onsdags.

Teresa och Klara fixar tågkänsla!

Oj shitpomfritt vad det har gått bra med pluggandet idag. Nu - jordgubbsyoghurt med müsli. YUMMIE.



Klara och Teresa fixar tågkänsla! Hahaha, det var askul påvägen hem från östersund för jag och Klara fixade tågkänsla och gissa om folk stirrade :)


...

Fan ta dej.

Gårdagens tråkiga/enkla/kläder

Detta hade jag på mej igår. Tänkte ni ville veta..
Fred Perry-tröja, blått linne från Cubus och jeans från Cheap Monday, sjal från HM.
Man orkar ju inte klä sej så speciellt nu när det ännu är sommarlov.. 7 dagar kvar snart.. 

USCH, min hals och haka ser heeelt sajk ut på den andra bilden :S Aja, i'm leaving u now!

HEEEY.

Sha. Pluggdag idag:
 
Känns: sådär.
Är: tråkigt men bra.
Slutar: snart hoppas jag
Syfte: Ska ha lite steg att redovisa när terminen börjar så att jag kan ha rätt höga terminssmål. Smartie.

Ja, typ nåt sånt. Om man tittar snabbt på dethär inlägget så ser det ut som ett recept.

Kul. Nu ska jag fortsätta. Pussar!


REA hos nuknuk

Mina favoriter nedan (skulle gärna köpa om det inte var så att jag har gett mej sj shoppingförbud.. elr okej, mamma också typ.. och lite pappa, mest mamma. Också min ekonomi också, som var bra, tills jag shoppade mycket mycket). Dom var galet billiga innan också, men nu är det lite extra avdraget! Shit, kanske blir så att jag köper nån ändå, kanske.

Röda (större än den ser ut) 249:- & vita (mindre än den ser ut) 200 :-

Panties - u like

Panties-bilder kommer här, tänkte att ni sugna på det :)
1. Köpta för ett tag sen i barkaby tror jag, Björn Borg-outleten
2. Lite söta sådär, köpta i Rättvik när jag och Teresa var på Classic car week
3. Från Lindex, köpte i rosa också. Dom var tydligen lite små men de funkar iaf ^^


Morgondagen ska man verkligen ta som en ledig dag, för på måndag blir det full fart (även om man inte börjar skola, som inte jag gör ens). På måndag ska jag ha placeringstest för den nya teaterskolan, Calle Flygare. Shitmama! Aja, let's hope for the best.. På tisdagen har jag träning. FYFAEN, jag kommer dööööö. Ingen kondis. En basketspelare ska ha MVG i kondis och det har man inte för sekunden. Träning på torsdag också. Och sen ska jag ta massa tid till att plugga inför skolstarten den 25/8.. Ska försöka vara men lite kompisar för det är ju nu alla kommer hem också, minst sagt. Inget mer för idag, pusspuss.

Last days of summer

Kom hem från trosa idag! Nu på kvällen fick jag skita i The voice och ist fira farmi och hennes syrra för dom fyller jämnt idag! Nu är jag mätt som en gris och ska snart gå ner till sällskapet igen typ.
Hehe, måste bara säga en sak! Min farbror är värsta braaaaten, han pratar verkligen som en. Typ "jaha, så det är sån där billig champange? Jaha, tvåhundrakronors-champange? Mjaa, det är ju inte riktigt rigtig skumpa då" och typ när han fick nånting på byxorna så sprang han till badrummet och skäljde bort och sen så sa han typ: "Äh jag skickar en räkning", på skoj och sen ba: "Nämen det är lugnt, jag får kemtvätta dom. Ingen fara jag får ta dom på kemtvätt" och det var typ ingenting som syndes på byxorna. Han ogillar min hund och sa att om han kom nära så skulle han göra en halsduk av honom, haha mes? Se så klagar han på hur kallt det är att bada och att han tappade sina GUCCI-brillor i vattnet, men som tur var hade han hittat dom. Lång förklaring men det är så kul. Så hänger han ju på Stureplan också.. och ja självklart är han ordförande för MODERATERNA i Solna. Hehe, men moderaterna är bra ;)

Nu inleds snart sista sommarveckan för oss som går i Kunskapsskolan Spånga..
Så därför lägger jag in en bild från sommarens största händelse. Språkresan på Malta!
myyys
På våran (misslyckade, för vi sög) volleyboll-tunering vid stranden :) ruligt iaf!

Införskaffat

Tjenahej. Ja - jag lever faktiskt, och ja - det händer faktiskt saker, och nej - jag orkar inte dokumentera allt i bloggen, och ja - nu ska ni faktiskt få ett inlägg. Hehe. Lite nyinköpt:



N-n-n-ya skor. Och jag blir alldeles kallsvettig när jag ser dem för de är det snyggaste som finns. Och dom är typ kopior av mina favvoskor från Steve Madden. Kolla bara!



Och jag har använt dom i två outfits, hehehehe. Värsta bildinlägget ju.. :






En topp.


En snyggig huvtröja som jag ska ha påväg till träningen. Ska föresten börja på tisdag igen, med pilates..

Der var veckans uppdatering ;) Haha. Puss!


It's my day

Dagen har ägnats åt att vänta typ. Först åkte tesa och jag till malin och lämnade lite väskor till Trosa och sen åkte vi till Vällingby. Hade lovat att komma hem till lunch, skulle hjälpa Mamma med lite grejer som behövdes göras efter att vi kommit hem lixom.  
Vi han typ göra det vi skulle, men deon och bh:n jag tänkt köpa blev inte av. Skit.
Annars hittade vi de vi letade efter, eller något sånt. (secrets^^)
Japp, och efter det så skulle mamma göra extra stor middag. Gånger fyra faktist. Hon ska ha avslutnings middag och börja på ett nytt jobb. Och eftersom jag sagt att jag skulle äta hemma så kunde jag inte åka in till Kungsan. Vi åt iaf vid halv 8 och Marie kom och hämtade Erik vid äsch jag vet inte när.
Efter ett tag kom jag iaf till Malin med ännu mer luggage.
Vi ska kolla på fiiiiilm och har faktiskt varit duktiag och gått med Nisse... :p

Tråkigt inlägg men aja. Puss!

Ung 08 today, Trosa tomorrow

Idag ska jag på Ung 08 med Leo, Emma (och Teresa?) kanske skulle komma dit senare. Sen så ska jag träffa lite andra där tror jag, för det är nåra som jag känner som ska dit tror jag. Jaja, whatever. Leonor och Emma kommer sova hos mej och imorn, ganska tidigt tror jag åker jag, Leo och Emma till Trosa, vi ska grilla med trosa-bor (haha), kanske bada om vädret tillåter och glida runt i lilla trosa-stan. Kameran åker med! Vi kommer nog få det bäst! :) <33


igår kväll...

Cyklade jag hem vid 10 från Malin. Inte så sent, men skit mörkt! Men som tur va så var det inte så kallt. För jag var fortfarande lite blött efter att ha badat i poolen och jauczzin(?). Vi han bara vara me varandra en snabbis, men de va de värt. :p
Det hände inget läskigt förutom att ja höll på att ramla en gång när ja cyklade förbi en busshållsplats och skulle sätta upp håret lite bättre och blev tvungen att prova mina cykla-utan-händer-skills. Inte lyckat. Sen hoppade det typ ut en gubbe ur några buskar, men han va bara påväg hem från busshållsplatsen verkade det som. -.-
Sen va de ju de där me den lilla igelkotten som skulle korsa vägen...Och det kom en bil! och igelkotten stannar.
Men sen kom det en katt och skrämde lille kotten så han klarade sej:) Duktig misse!







Tjock o Lat:) Choklad från Holland
Igelkotten i den röda ringen
Ska till Välling by nu. Ska köpa viktiga saker...Hihi. Tesa bangade ur, kom på att Klara och hon redan hade bestämt. Om jag får tid över kanske jag träffar Leo och Malin inne i stan på ung08.
Tur att jag redan packat till Trosa:)
Byebye!<3

Smyckalycka

Denna smyckeshängare i form av typ nån själk med små kvistar med blommor köpte jag på Lagerhaus för ett tag sen, sedan prydde jag den med ett LITET urval av mina smycken. Tro mej, om alla mina smycken skulle få hängas upp på sånna så skulle jag behöva jävligt många fler smyckeshängare. Vilket jag en dag, när jag är stenrik, ska ha. HAHA! Man får väl drömma? :) Men jaa asså jag gillar att köpa smycken, och få smycken, men att använda dem.. ja det är lite svårare. Har hur mycket som helst som är oanvänt :( Så mycket smycken, så lite tid.

Inte fint fotat nej, men jag gjorde det i stress för batteriet var lågt på kameran.

Kan passa på att visa upp mina fina hantverk, dessa smycken har jag gjort helt själv.
Jag - Talang? Japp. Hehe, nej nu överdriver jag.. men ganska nöjd blev jag hursomhelst.
Pärlörhängen, rosetthalsband och ett till par örhängen! Voila:


Kom igen och säg vad ni tycker, vill veta allas åsikter! Snälla ? (a)
Förresten, Emma var hos mej ett tag. Det var kul, vi badade och snacka skit. Mysigt.

Just det! Ska berätta lite om gårdagen

Jag mötte Hanna i Vällingby, köpte en jacka bl.a. Var där tills stägning och lite längre.
Sen bar det hem till mej, där jag och Hanna hade jättekul! Vi gjorde egen mat, typ kebabkött och pommes, mumma. Sen kom Tesa över en stund och vi hade som vanligt lika kul utan att göra nåt specielt :) När teresa stack så gick jag och Hanna ut iklädda bikinis och badade i vår jacuzzi, naaajs men vi blev varma.. så japp, vi sprang till baksidan i mörkret till vår stora pool. Pappa hade stängt av vären så det var bara 22 grader (bruka vara 29-31 grader typ) men vi hoppade i några gånger och det va väldigt kul, men lite småläskigt får jag väl erkänna.. hiihi. Sen jacuzzi igen, stora poolen igen och jacuzzi ännu en gång. Till slut gick vi upp, duschade och... torkade? Hehe. Iaf, vi tittade på den spanska skräckfilmen "Barhemmet" och den var bra, inte skitbra och inte heller spec. läskig. Men helt ok bra. Till slut var vi redo att sova, vi snackade ett tag och sen så höll vi käften helt enkelt, och somnade.

Vi åk onyttig frukost, typ bacon och minibaguetter, intressant va?

Bjussar på bild på jackan (en väldigt tunn sådan, men ändå) som jag köpte:

Vädersvägningar

Snacka om att vädret är helt crazy, kan det inte bestämma sej? Jaja.
Ska nog ta och börja packa till trosa (åker den 13), det kmr bli mkt packning men vadåra? Haha, det är sånt som gör mej speciell! Hanna åkte typ för några timmar sen, då blev det tråkigt.. men ska iaf kanske träffa Emma och Tesa ikväll. Vi får se vad vi hittar på.

Tihi, kolla, jag kan också fota med blommeffekt :D

(dålig kvalite för jag gjorde bilderna mindre, men wtf)

Just nu..

Ser jag och Hanna på en skräckis, Barhemmet (spansk film).
Vad gör ni vid denna tidpunkt? Filmen är hittils inte så jätteläskig, har sett halva nu!

Bok tips

Den är ganska läskig, men skit bra. Har en del onödiga detaljer om hur liken ser ut. Ja detaljerna överhuvudtaget kanske han kunde ha dragit ner på lite. Men fortfarande jätte spännande och scarry! Är från Calefonien, där ja va i början sommaren, fast ja va närmare San Fransisco inte Los Angels. Hur som helst så finns det en andledning till att den översattes till svenska! Jag tror inte att den är sp. ny. Hittade den själv på bibblan. Maybe you'll too!

Hare bra så länge!<3

Pic's

Jävla skit pogram! Okej, man kan säga att jag hatar det fittiga dumma programet som kopierar bilder från mobulen till datorn. Det här kommer ta ett tag eftersom den har blandat alla bilder så att jag inte vet vilka jag redan har på dator och vilka jag inte kopierat än i filen. Så nu får ja överföra helöa skiten och den raderar allt som redan finns.

Litet smakprov! :)

Lite snäck konst! Haha
Loggan på båten. Fanns på lakarna, glasen, tallrikarna överallt!
Gustav vid storsegelmasten.
Anna
Deras Fanta är med en blond pippi på!
Moi
Jag igen
Hemmagjort! Snäckorna snys inte så bra men ja klistrade på dom imorse. Skit snyggt blev det iaf
Da Emma i flätor med i hamnen. Lite tråkigt väder första dagen. 36 grader bara
Äppel fis jucie. Moget va? Haha.

Mest bilder på mej, men what the fuck! Vad har men en kamera för? Hihi, jag vet att ingen är intresserad men va har man en blogg för? Jo att man får skriva va man vill. Och ja vill dokumentera att plommon sylten fick plats i 11 glasspaket och sen har vi också fixat med 2 pajer. Stooora pajer och nu ska mamma göra en hemlig efterrätt också! Allt de här från bara en fjuttig liten gren, och nu när det finns så mycket så har mamma inte snålat, lagt i lite extra plommon och varit extra kräsen o.s.v!
puss!<3

Yes honey, i'm back!

Ni måste tro att jag har ett såndant tråkigt mellanmjölks-svenssons liv (haha) satt jag inte har något att skriva om. Men där har ni fel. Visserligen så har det inte varit så rajatan tajtan idag dirket, man måste ju få återhämta sej efter 2 veckor i paradiset! Japp, så underbart och mycket mycket mer har det varit. Först trodde jag att min sommar skulle bli piss tråkig. Men fel igen. Jag hade så mycket som jag skulle ha tid med och ville göra för mycket. Men ingenting klaffade och hela min fina plan vare bara att säga byebye till och eftersom jag då hade så höga förväntningar blev jag besviken. Lysekyl med älskade Leonora blev inte av, Inte midsommar tillsammans heller. Italien resan har jag att skylle på som hon hade inbokad... Det ligger en hel tragisk historia bakom den resan...I remember baby. Kill him.
Sen vare ju Trosa, som kanske kan bli av framöver. Päronen måste bara slå sina skallar ihop och prata lite om grejen. Ölandtillfället fick jag också bara se hur det passerade förbi. Men det var mest mitt eget fel. Det blev helt ihop trasslat. Att jag aldrig lär mej att fråga om detaljerna! Men största grejen va ju att jag lovat mamma och pappa dyrt och heligt att de skulle få se mitt skolarbete färdigt innan jag drog.  Vad vare mer nu då? Juste, allt vi planerat att göra de första dagarna av sommarlovet/ de sista av terminen fick aldrig ja uppleva. Men USA resan var ju värt de, men ändå. Juste, bilderna från USA som jag veeeet att ni vill se har jag inte haft tillfälle att lägga in. Kankse för att jag inte har varit hemma på hela sommaren förutom fem dagar. Så nu har ni nått att se fram emot! Maha!=)
Släktträffen på pappas sida missade jag också, p.g.a samma sak som jag nämde förut. USA! I Halmsatd och Jonstorp har jag inte heller haft tid att va i år tyvärr, men London blev ju iaf av!

Fullt upp har det iaf varit. Och även fast att ja inte kan komma på fler saker just nu så vet jag att det var tänkt mer saker från början, så har jag ju haft annat för mej. Jo juste! Allt ja skulle göra med Zigge gick också åt helvete. Som Grönan... Med familijen Wulff och Klockarås med, men what ever. Wulff kommer vi ändå träffa snart! Yippie! ;)
Landet, USA, Snorkling, London, Vatten skidåkning/Ring, Kroatien och annat har mitt sommarlov varit fyllt med iaf. Trist det låter or what? Faktist inte. Bästa va ju när Teresa va på landet! 4-ever Tesa gumman! Men vi har gjort massa saker iaf. gått på restaurant, haft familje grejs och umgåtts me massa andra. Ibland är en härlig grill kväll allt man behöver, med rätt sällskap så!

Orkar inte berätta om Kroatien just nu. Det blir ett så långt inlägg då och de läser ingen. Mitt rum är iaf täckt av snäckor och jag har en hel hög med brev och vykort att gå igenom.
Sorry girls, inget vykort från mej den här sommaren, varken från USA, London eller Kroatien. Har aldrig varit me om liknande, hade inte en sekund över! Att segla i kroatien tog kol på en och dirket efter att vi lämnat båten åkte vi till flygplatsen. I London var vi så kort tid så de va ingen idé att skicka nått tyckte jag, what ever, jag har redan varit där så många gånger satt jag kan alla deras tunnelbane linjer och stationer! Och i USA hittade jag faktist inga vykort...Sen måste jag faktist erkänna att jag hade tankarna på helt annat håll då!



Fan! Det blev i långt inlägg ändå! Skit också! Aja, nu när skadan redan är skedd så kan ju ja berätta lite om idag!
Vårt plommon träd har så stor skörd satt grenarna har brutits. Dom har inte orkat bära upp alla frukterna! Det kommer bli ett flera dagars project att fixa allt men bara idag när vi bara har plockat från en gren så ahr det blivit 9 glasspaket marmelad, två gigantiska skålar med kräm och sylten håller vi fortfarande på med!
Sen har Anna och jag också tvättat poolen. Och vi fick vår lilla belöning! Brownie och lite pengar!

Puss på er!

Besök min älsklings blogg!

Min bästis Mimmi har äntligen fått igång sin blogg och jag har hjälpt henne massa med designen, då jag är lite stolt också ;) Hehe, iaf, hon är bäst på photoshop och att rita och sånt. Så besök: http://mimmiart.blogg.se/. Hon har inte skrivit så mycket men så småning om så. Det var allt jag ville säga! Pusspuss


Lite update typ

Idag blev en seg dag, eftersom att jag kom hem från Mimmi igår där det var full rulle ;D Men har iaf planerat inför Trosa med Leo & det kommer bli sjukt kul tror vet jag.

Imorgon ska jag träffa Hanna i Vällingby och sen när vi har varit där ska vi hem till mej och bada jacuzzi (kanske pool om det inte är för kallt ute), titta på film, o.s.v. och sen ska hon sova här också. Om nån vill joina så är det bara att slå en pling!

Nästa vecka
är det ju Ung 08, ska vara där den 12:e och dagen efter drar vi till Trosa, kommer hem den 16:e och då ska vi på The voice. Japp, sen blir det söndag och då vet jag inte vad som ska hända. Fast den 18:e ska jag ju ha placeringstest för den nya teatern! Oh, exciting yeeessss! Hehe.

Inget mer från mej idag, känns alldeles för mkt som om jag äger bloggen själv då.
Update 18.40: Har just pratat med Emma nu, hon är hemma! Yäy, I love you Emma :)

Sommer's gone


Bilder tagna i Trosa, en sommardag vid gisesjön - som är världens bästa sjö!

Funny Games



Men herregud, lite meningslös film..? Asså jag ville gilla den men jag tänker inte rekomendera den. Den var inte hemskt dålig men jag vet inte, man blir bara besviken. Har hört att den var bra, men nae.. bara sådär isf. Såhär skrev kellybellybutton.blogg.se om den: "Funny games är nog den sjukaste och mest hemska filmen jag har sett, där 2 unga killar utövar psykisk terror över en familj. Man sitter med ett obehag i hela kroppen genom hela filmen, men historien och skådespeleriet är i världsklass. För de som orkar se den - se den!", men smaken är ju olika. Fast EN bra grej var att filmen faktiskt var uttänkt. Jaja, skit samma!

These Purple Shoes

Köpte jag på Öland för några veckor sen, typ 200 kr!

Fotat i gruset på Rindö..


Home, once agian

Hejsan! :) Nu är lilla Malin (det är alltså jag) hemma från Linköping, där Mimmi bor. Elr hon bor rättare sagt i Mantörp, breve Linköping. Det är vad jag kallar LANDET. Jaja, det var iaf kul!
Sista dagen, igår, var klart bäst! På dagen var vi på en marknad, ganska kul och vi åkte nöjesattraktioner :) men den sista snurrade i typ tio minuter, mycket! Seriöst, alla som gick av höll typ på att spy när mardrömmen var över (asså den var inte läskig, bara jobbig) - aldrig mer! Så vi mådde illa tills vi åt, hehe, mat lindrar allt?  På kvällen grillade vi lite och sådär i skogen med Mimmis ett år äldre bror och hans kompisar, 2 killar och 2 tjejer + plus jag, Mimmi och Bella dåra. Hehe, aa det var iaf ruligt, och ingen skogsbrand blev det inte, vilket jag fruktade för (haha, kanske inte då). Jag, Mimmi och Bells var tvungna att cykla hem redan 12 och dom andra stanna, så det var lite surt. När vi sa hejdå så sa tjejerna: "Hälsa Blondinbella i Stockholm", haha, jag tror det var en förolämpning.. Men snacka mörkt det var när vi cykla hem! DET VAR SKITLÄSKIGT! Vi skrek typ hela vägen, det ända ljuset som fanns var från Mimmis mobil. Jag lyckades säga nåt om mördare så M & B blev typ extra rädda. Fyfan, scarry var det, men hur många mördare finns på landet liksom?

Orkar inte skriva så mkt mer men vi hade det bra iaf, fixade Bellas och Mimmis bloggar också! Så jag ska nog länka till dom så fort dom har kommit igång med sina bloggar liksom. Bellas blogg kommer vara en helt vanlig blogg om lite blandat typ och Mimmis är typ en foto, teckning och illustration-blogg, hon är bäst på sånt ja lovar!
Vi kollade också på Harry Potter 3, 4 och 5 hos Mimmi och dom är fan bra! :D Hihi. 

Bilder kommer senare, and I know you waaaant it! Pusspuss


Kanske kanske..

Fundera lite på att börja lägga ut dagens kläder nåra gånger i veckan, what do you think? Kanske är folk som bryr sej om vad man har på sej ibland (eller inte, menmen). Dessutom är det väldigt bra att veta vad man har haft på sej på sista tiden så man inte råkar ha samma kläder på samma vecka (hatar att använda samma kläder på en och samma vecka, 2 veckor imellan tkr jag är bra, eller mer).

By the way, gissa vem detta är:



I.. en frys?

Tjena stockolmsfolket! Hur är det i stockholm? Bättre väder än här iallafall antar jag. Omkr 10-15 grader. Not nice. Men jag överlever (typ inte, jag fryser). Menmen.. Jag och Klara har vart på Älgsafari idag. Haha. I know, men det var faktiskt kul. Vi fick mata bebisälgar. Skitsöta. Anyway så har jag ganska tråkgit just nu så jag ska snoka i Clairies (min säl till husdjur) dator och infoga nån bild. Hehe. Pussar!

Nej föresten, jag pallade inte. Haha, men ni älskar ju mig ändå.

Dagen före igårs kläder

Tycker dagens outfit är så töntigt på nåt sätt..
Så nu är jag tönt, here u gooo! (väldigt proffsigt fotat va?)


Tröja, jeanstights, mini-bamboörhängen, acrossbody-väska, killklack-skor, hår och det var väl det. Paraply också men det blev stulet sen. Fyfaen!

Igår var jag med Hanna och Linnea i Vällingby, very funny! Vi hade picknick också.
Imorgon åker jag och Bellsy till Mimmsy i Lindköping <3, kmr hem på fredag.

Skulle varit med dom idag också men hade migrän.. nu mår jag iaf bra och har tråååkigt, så jag ska nu åka till Leonor. Sms-biljett heeere I come! Ses i Lindköping ;)

HAHAHAA!!!

Blondinbella snackar skit om Stina-Lee's "händelsefulla" liv!
Hahah, sååå kul att läsa! Och så sant, jag kunde inte sagt det bättre själv!
"Jag har ett väldigt roligt liv helt enkelt! Men här uppe blir jag en mellanmjölks-svensson som går klädd i myskläder, tar promenader med hundar, äter husmanskost och pratar om allt onyttigt jag ska äta. Dagarna flyter på i ett mellankoliskt lunk och låter precis som Stinalee, det är bara de pinsamma videobloggarna som saknas -Fy! Dags att boka planet hem till kära Stockholm.", så skrev Blondinbella.
Fast kanske var Blondinbella lite för hård? Well the truth hurts.. Var självklar tvungen att se om Stinalee hade något att tillägga. Hihi, nåt var det iaf - "Hoppas ni mår bra, nu ska jag gå ut en sväng med hundarna och bara njuta av mitt mellanmjölk-svensson liv HAHA :D", skrev Stinalee.

Mjölk är gott! Puss!

Peace and love

Hello everyboy, nu har jag käkat. Grillat vart det, yummy. Var i stan idag med K, och och kollade runt lite och käkade. Måste tipsa om Cubus (i Gallerian/Sergelgångens) utförsäljning. Dom ska stänga och Cubus överhuvudtaget har ju nu stooor utförsöljning men här är det ännu mer. Två gråa toppar och ett lila nagellack för en hundring. Jatack. Ikväll blir det tv och på måndag ska jag till CLAAAAAAAAAAAAIRE. Yeye. Puss! Jätteroliga inlägg, jagvet, men ärligt, jag orkar inte..


PICTTUUUUUUUUUUURE

Tjenahej! Idag har jag vart i stan typ. Och nu ska jag käka. Och sen SKA jag skriva i bloggen. HEHEHEH. Puss!


Paintmästerverk by me. Hehehe. Like it?

Shopping + bio

Idag blir det lite money spending tror jag, i stan såklart. Bästa stället för money spending ;) Sen ska vi kolla på bio. Har saknat mina älsklingar som jag ska gå med. Det blir en bra dag trots fult väder! Vad ska ni gör idag?

Kort inlägg va? Scrolla ner lite för att hitta kortare ;D
Det blir antingen Sex & The City, Narnia eller Mamma Mia. Vi får se!

Förvirrad Förälskad


Se!

Summerpix', Rindö

Har knappt skrivit om min sommar, tänkte iaf börja skriva lite. Nåra inlägg i taget.
Jag har varit på Rindö (sommarställe) bl.a., med mamma, Uffe (mammas kille), min hund Nisse och mormors hund Frida. Jag trodde det skulle bli mysigt fast ganska tråkigt. Tur man hade så träffade jag en rödhårig kvinna, 13 år, vid namn Nathalie :) hehe, så jag blev sysselsatt. Vi badade rätt mycket och åkte ut med hennes båt (med hennes föräldrar dåra) och en gång åkte vi på ring efter båten, ruuligt! Jag ramlade aldrig av. För jag är så bäst! Mihi, fast jag skrek väl möjligtvis vid nägra tillfällen.. Vi skrev flaskpost såklart - ett måste varje sommar!
Man var inte snygg, osminkad och sliten, så jag var inte sådär jättesugen på att vara med på bild. Som alla nog förstår.. Men ni får se lite vackrare bilder ist, hehe.





Nisse badade, haha, på den sista bilden ser man hur sexig Nisse blir när han doppar halva kroppen. Aw, så söt. Min fina älskling ;D<33
Ska skriva om Öland och Rättvik också, nån gång när jag känner för det.. Puss!

RSS 2.0