Sick and mad

Lite väl mobbad rubrik, ja vet. Jaja, jag bryyr mej inte! För jag är sjuk och arg. Förkyld. Kan ni fatta? Förkyld på sommaren! Det jävligaste är att jag har inte "utvecklat" förkyldningen själv - jag har blivit smittad och ursäkta mej, men den skyldiga smittaren förtjänar att få en karatespark i magen för nu blir jag tvungen att vara hemma och snyta mej en gång i kvarten och jag hostar som en gammal kärring. Tog hostmedicin för typ en timme sen så hostan har lagt sej för tillfället, men den kommer antagligen tillbaka om en halvtimma elr nåt. As usual. Jag blir fan alltid sjuk! Borde man inte få bättre imunförsvar och allt vare är när man tränar mkt? Fast iofs så har man aslätt att bli sjuk precis efter träningen, så det är väl därför.. Någon mer som är sjuk idag? Det är fan ett mirakel att jag inte har migrän! Men det kommer väl, sån otur som jag har. Jäävla skit. -.- Dessutom tror jag att jag kommer blir tvungen att missa Blackebergs MVP-fest (inte för att jag har en chans att få nåt pris). NU SKA JAG PLUGGA.

Tjenahej

Tjenahej!
Med tanke på min sugiga uppdatering ska jag sätta in en liten sammanfattning på några händelser de senaste veckorna och lite bilder. Enjoy!

För ett tag sen (den 10 maj) så var jag med familjen på en 50-årsfest i Täby. Det var min moster som fyllde år. Till henne hade vi från familjen köpte en spaweekend med sina systrar (min mamma och hennes andra syster). Hon blev glad! :) Tyvärr var detta under min lilla sjuka period, så jag fick knapra febernedsättande så jag kände mig frisk under kvällen. Det funkade!

   
1. Outfit.
2. Kitty
2. MarreBarre (Maurits - min kusin 4 år)
4. Kladdkaka!

Klara makeovrade mig lite 50-talsinspirerat. Tada!

  
1. Frisyr
2. Sminkning. Endast eyeliner och mascara

Här hade jag då feber (fortfarande) men så kunde jag förstås inte motstå det härliga väder och åkte till vällingby med min syster. Och jag var brun. Galet brun. För jag hade solat som fan. På dom här bilderna har jag endast lite solpuder på kinderna. Yes till solbränna.

 
1. Självutlösare
3. Brownie

Kristjana och jag tog varsin glass och kolla Kittys glass! Lite opassande form? ;)


1.Sveriges längsta (glass)snabel

Klara och jag hade mysisgt i ÄVllingby med middag och cykling. Niceprice.

  
1. Klara - är min bästis inte läskigt lik Blondinbella ibland?
2. Claire my Daaaaairy (dear på slangspråk)

Och i fredags var det teateruppvisning för Malins teatergrupp. Självklart gick jag och det var jättebra! Malin var bäst förstås.

       
1. Det var najsnajs väder
2. Teresa posar
3. vi köpte godis på ICA
4. Erika innan
5. Joanna innan
6. Julia ville inte vara med på bild, men jag ville och det var kanske ett at kvällens större misstag... ;)
7. Malinpalin min bitch.

Och i lördags var det ESC-middag hos familjen Petterson (Klaras familj). var jättejättejättekul och vi åt fläskfilé med somrig potatissallad och rödbetssallad med färska rödbetor. Och massa frukt på det. Stekigt (haha).

      
1. Kristjana på vägen dit
2. Me and Kitty
3. Strika a pose :)
4. Vi gick till videohyrningsbutiken (?). Double K
5. Vi åt upp nästan allt...
6. Fråga inte varför men vi fick lust att slita sönder Annas strumpbyxor med gafflar.

Och tillsist så hade vi någon slags utedag igår med teknik och gympa. Tada!

   
1. Inte för att skryta typ, men hon pussade mig på kinden IRL *ska aldrig tvätta ansiktet mer*
2. Leolejon och liten del av mig där också.
3. Julia var sur över nåt, sötnos.
4. Vår båt som vi gjorde på tekniken. Med hjärtsegel och allt!

Godnatt /T


Glass med klass

Teresa och jag åkte till stan och köpte lite papper m.m. på Kreatima. Jag hade lovat henne att följa med. På vägen hem stannade vi i Karlberg och köpte glass. Gotti.
Jag. Ska. Bo. I. Karlberg. När Jag. Flyttar.Hemmifrån.JAG SKA!


Studiedag

Så idag är det tänkt att jag ska studera. Helt ärligt så har jag inte börjat :S Men jag ska!
Jag har sällskap av en söt liten Nisse :) Ska försöka städa lite också. Usch va tråkigt.. :/
image872


väninnereglerna

Nu är inte det här riktiat mot någon, tyckte bara att de var en lite rolig grej..

En bra vännina                                         En dålig väninna
Tänker på dej som en rebell                 Tänker på dej som en rival
Försöker sno din stil                               Försöker sno din kille
Tar hand om dej när du blir dumpad   Tar hand om ditt ex när du blir dumpad
Har raptävling med din kille                   Har strultävling med din kille
Hatar ditt ex                                               Dejtar ditt ex
Tar ingen skit                                            Snackar skit

De här med att man inte ska ta någon skit som det skrivs typ överallt om, det är ju egentligen väldigt konstigt. Samtidtig säger folk att för kunna nå en förbättring ska man kunna ändra sina tankar och fördommar. Om man inte tar någon skit, då ändrar man inte på sej vad någon annan än säger. Och då kan man inte förbättra sej! Jävla dubbelmoral!

Tapeten jag hade tänkt mej, men jag vet inte om de blir i en annan färg. Fondvägg ska jag ha iaf=D
Har för mej att jag har sett den här någon annanstans, vart vet jag bara inte!

Kramkram<3

Olle spelar brännboll

image871
Låt bilderna tala för sig själva...

Room makeover

image866image868image869image870
Jag ska inte ha sängbordet i den här färgen, utan samma som möblerna ovan.
Jag tycker de kommer bli jätte fint, nu har jag hittat tapeten också! Det som återstår är en ny stol, garderob, sminkbord och eventuellt en spegel!
Min fula loftsäng är redan nermonterad!=)
Puss<3

Emma dilemma

Gympa gruppen jag går i ska delas upp i två, en som satsar på att komma upp på RM-nivå(Ricksmästerskap) och en som mest bara ska träna för att det är kul. Jag hade lungt valt RM gruppen om du nu inte varit så att man måste ha en skit bra inställning och göra all styrcka osv. Fine, jag klarar av att vara duktig 6h i veckan. Men sen är de ju de också att min underbara tränare Malin, Camlilla och Emelie som jag inte klara mej utan ska träna fjoll gruppen. Fuck. Men eftersom sigrid ska välja RM(som också kallas Ungdoms Truppen Yngre blå UTY) så får de nog bli den. Då har jag valt att bli en bättre människa och börja äta mkt bättre, sova längre och ta hand om mej  själv på alla möjliga sätt, det är ju ändå jag som tjänar på det! Yeeay tänker ni nu, lycka till lixom. Hur många gånger har man inte sagt att man ska börja ett nytt liv och vara nyttig och sen 5min senare är påväg in på Pressbyrån för att köpa en bulle? Men nu måste seriöst en förändring ske. Jag säger inte att ajg är i jätte stort behöv av att tjocka ner mej lite, snarare skulle de vara bra me en lite kurvigare kropp. Ska jag vara ärlig så bryr jaa men inte speciellt mkt. Det jag vill är ju ändå att vara skit bra på gympan.  So why not? Min stora chans jue! USA resan är ingen bra start på sommaren, men bättre de än ett slut! =)
Mina naglar ska också få vara med förbättringsplanen, tihi:p

Dagen ägnades åt badminton i T's trädgård i bikni m.m.

Puss!<3

Reklampelare

Fan! Blondinbella har gjort så att man inte kan ta länken från ett visst inlägg på sin blogg! Ajaa. De ja ska säga är att jag stör mej som fan på henne ibland.. reklam 24 timmar om dygnet på alla möjliga ställen, uppenbar elr mindre uppenbar reklam. Hon skrev ett inlägg om "Ikeas helt fantastiska köttbullar", ojoj - DET LUKTAR "BLONDINBELLA HAR FÅTT GRATIS MAT ÄVEN FAST HON REDAN HAR MKT MER PENGAR ÄN VAD HON BORDE".. Är det inte uppenbart? Liksom vrf annars nämna det? Slår vad om att det lät ungefär såhär: "Jag vill göra en deal med er, jag nämner er i min blogg och jag får gratis mat!". (Haha, klyscha). Men snacka om odrägligt.

Men tänk på det, visst makes it sense?
http://community.kzine.se/newspictures/puff/450x281-PRESSKONFERENSEN__0023_DS2.jpg

"Hej jag gör allt för pengar".. -.-Men jag ska ändå inte säga att jag HATAR henne, hata är ju ett starkt ord.. dessutom är han inte spec. vacker så hon kan väl ha sina pengar som nån slags tröst.

Klagomål

Ännu en av Teresa's "jag stör mig på-listor"

Folk som spammar folks bloggar med "vill du ha en ny design?". Vare sig de är bra på design eller inte, så är det bara grymt irriterande. Vilka no lifers som har som hobby att göra bloggdesigner. Ni får ju inte betalt för det, right? Dessutom så är det lite som en förolämpning när man säger så, typ "din design är så ful, kan inte jag få göra en ny åt dig?"

Folk som dissar Björn Gustafsson för hans prestation i ESC igår. Hallå folket? "Han har gjort bort Sverige. Nu tror hela Europa att Sverige inte kunde välja ut en bättre poänguppläsare än en nervös liten kille med dåligt engelskuttal!" Det är ju precis det som är så sjukt roligt! Och om man ska hålla på att klaga på alla dessa öststater så borde man väl fan också skita i vad de tycker om Sverige. Glöm inte att jag är halvrumän, alla fjollor som klagar -.-

Fortsättning följer...

Fredags; teatershow!

Bilder från efter min teaterföreställning. Inte så mkt o ha kanske men iaf :)
image862


Sista bilden var inte vacker på mej...
Det är jag som är hon som har vit klänning, svart skinnjacka, blommor i händerna och som gör knäppa miner (ska föreställa "normala" leenden, hehe).. Men hallå, ja va helt varm och allt möjligt, svårt att förklara, efter så de får jag väl skylla på ;)

Umbrella

image861
Seg dag, elr hur? Iaf för mej.. tänkte försöka plugga lite nu. Pussar och kramar!

Avslutning

Hejsan! Magonten sitter fortfarande kvar, men bara pyttelite. Jag tror jag hade sträckt magen. Men i alla fall så är det dunderbart väder ute och jag har legat och läst i solen. Var (nästan) TVUNGEN att stanna hemma idag, eftersom jag missade GossipGirl i tisdags och det är repris idag. Men jag har kanal5 och tacka för det för nu har jag plockat på mig en ganska rejäl (för att vara i Sverige) solbränna. Ska försöka sola så mycket som möjligt innan skolavslutningen så man blir brun och snygg. har pluggat också och har verkligen kommit igång med pjäsen. Om ja får redovisningstid på tisdag så kommer jag nog kunna redovisa då (peppar peppar). Jippi. Men sen så är det denna avslutningsklänning. Förlåt Sverige, men jag tycker att skolavslutningar är jävligt överskattade. Kören sjunger i en kvart, sen får man ett papper och en kram av sin lärare och sen går man hem. Mindre än 45 minuter oftast. Och till detta ska man då köpa en ny klänning som nästan ingen ens lägger märke till. Nej... Men jag gör det i alla fall eftersom jag har flera tillfällen nu i sommar som jag behöver en lite finare klänning till. Men jag vill inte ha en för fin, för jag vill kunna ha den nån dag också. Tips?

Har föresten köpt träningsbyxor nu (tappade bort de förra på gymmet) så nu ska jag börja träna igen... Inför beach 08? Knappast. Då är jag alldeles för sent ute. Snarare inför skolstart 08. Pilates har jjag faktiskt inte provat på än, så jag ska försöka hinna med det någon gång i veckan.

Ännu ett tråkigt bildlöst inlägg, men det är faktiskt GG nu! Puss

Läs endast om du har skittråkigt

Hej och tjena!

Det var ett tag sen (om man säger så) men jag ska förbättra mig. Men jag vet ju ändå att vår blogg aldrig kommer bli stor så man får ingen skrivarlust.

Igår i alla fall så var det ju då Melodifestivalen. Jag tyckte (förstås) att Sveriges låt var bäst, men det är ju bara för att den har "svennesmak". Haha. Och jag måste bara säga en sak till alla som klagar på att grannländer alltid röstar på varandra - det är ju för att de har väldigt lika smak. T.ex. vi och Norge. Vi har samma smak, det är ju därför vi röstar på dem. Sen är det klart att det finns jävlar som bara röstar för att ESC nästa år ska hållas nära dem, så de han åka dit - men varför fan klandra öststaterna, vi gör ju precis likadant!

Hehe. Igår var jag och mina familj hos Klara och hennes familj. Där bjöds det på fläskfilé med potatissallad och någon slags färskrödbetssallad. Yummy som fan. Och sen rabarberpaj förstås! Och finally massa frukt och godis. Hehehehe. Förutom Sveriges låt så tyckte jag att Danmark skulle vinna tror jag. Men jag tror att den låten kommer bli en sommarplåga ändå, så... Men han som vann var ju helt okej. Ni kommer ihåg hans låt förra året (?)  va? "Never let you go". Flickfavorit 2007? Haha. Jag var faktiskt medlem i ett team på playahead som hette Dima Bilan (a). I alla fall så var det jättenice.

Idag har jag vaknat med att halva sidan av magen gör jävligt ont... Som tur var är det den vänstra sidan, så det är nog inte blindtarmen. Men jättevackert solväder är det i alla fall. Synd bara att jag då har ont i magen.

Kommande veckan så har jag busyvecka à la Blondinbella. Måste för det första hinna med skolan (:S) och sen måste jag köpa avslutningsklänning och massa other things. För nästa vecka är det skolavslutning. Jädrans vad tiden går snabbt.

Tråkigt, långt och bildlöst inlägg, men jag slänger in nåt mer under dagen! Puss!


Sååå fin klänning från Style by Stars

image162
Just Lovely. <3


Kicka öststaterna från EVSC!

Jävla fusk alltihop! Seriöst, det var så jävla många VÄRDELÖSA bidrag som fick mkt bättre än Sverige som faktiskt är bäst! Jag bli arg, var är rättvisan? Öststaterna har tagit över och dessutom; WHAT'S UP MED ALLA JÄVLA ÖSTSTADSBRUDAR SOM HAR BLONDERAT SEJ?! Dom där som läser upp poäng, alla jävlar har varit blonderade. Det är vi SVENSKAR som är blonda men de försöker dom där mörkhåriga människorna sno av oss! Och sen så ger dom oss inte några sketna poäng heller, nej ist får GREKLAND - nån falsksjungande brud den stora tuttar och förskräckligt ful och horig klänning massa poäng. -.- omg. Jag skäms över hela EVSC. Man ska inte ens få vinna när man verkligen förtjänar det. Okej kanske inte vinna då, men lite poänga kan vi väl få? Dom där grannländerna som röstar på varandra är egentligen för små för att ens kallas LÄNDER, vrf ska deras poäng räknas då?

Jag är nog knappast ensam om att känna såhär.

Ikväll; Heja Charlotte!

Eurovision song contest ikväll. Har aaasont i foten (long story), men bara jag vilar den så är det lungt. Alla kollar väl ikväll? Hur dåligt det nu än skulle kunna va, så äre ju ändå ett måsta att titta. Iofs skulle jag spelat blackeblixten, men foten u know. Men då missar man iaf inte melodifestivalen! Heja Sveeerige!

Synd bara att hon ser ut att ha fått typ anorexia ? :S

@zigges plc'

Direkt efter Malins teater uppvisning då vi överraskade Malin åkte jag till Sigrid. Från Jakan fick jag gå. Det var inte så lätt, fick lita på magkänslan. "Sigrid borde bo åt det hållet, det bara känns så". Jag höll på så i en halvtimma, och tillslut kom jag faktist fram. Men då hade jag hlömt vilket nummer hon bodde på och mobilen var urladdad. Men när vi äntligen hittat varndra (de hade gått mot jakan för att möta mej) så var de movie time. Fast dosan till DVD:n fick vi leta efter i evigheter. När vi tillslut hade fått igång filmen visade de sej att den var rättså dålig. Inte sp läskig.  Jag pallar verkligen inte skriva om allt som hände så jag kortar ner det vääldigt mkt. När vi var klara hos pappan tog vi me chipsen och bosatte oss hos mamman ist.

Mors dag imorn

Har varit och köpt lite presenter till mamma idag :) en hjärtformad thé-sil (mamma äälskar thé) från Lagerhaus, en jättefin handduk från Lagerhaus och en stor Oliva-tvål (flytande) den verkar jättebra för den torkar inte ut händerna. De kanske låter som lite småtråkiga presenter men allt är mammas stil. Typ.

Vad ska ni ge till er mamma på mors dag? =)

Passion for Perfume..

image860
Fick också bl.a. dom här två i födelsedagspresent, ett puder med tre-i-ett med roch, solpuder och vanligt puder från Passion i Souk-gallerian. Och en parfym, förminskade bilden, så man ser typ inget. Lite onajs men jaja. Miss Dior Cherie är det och den luktar jättegoooott =}


Viktigaste dagen på året

Här är nåra bilder från min födelsedag, 21 maj. Bl.a. lite kläder & sånt som ja fick.
image849image850
image852
Haha, den sista stora bilden är skitful, ja vet. Men wtf, orkar inte bryy mej!


Igår var det ju teaterföreställning, gick nog ganska bra tror jag.. kul iaf! Puss<3

Shoppa i stan

Ska träffa en kompis och shoppa för lite av de pengar jag fick i present snart :) Fick oväntat mycket, ska nog inte skriva hur mkt här (låter bara så skytigt och det är helt enkelt onödigt..), men har sparat undan mer än hälften typ! Har bestämt massa saker jag vill köpa idag.. bl.a. sånt jag hade önskat mej och inte fick m.m.
Sen ska jag och Nella i min teater träffas och träna lite för imorn.. teatern dåra.
(glöm inte att kommentera inlägget nedanför) Puss!

Vad tycker du om bloggtorkan?

Igår fyllde jag år och fick massa fint, bilder sen.
Vi har bloggat skitlite på sista tiden. Undrar vad tkr ni om det?
Asså ingen har direkt visat att den ogillar det, så nu frågar jag. Vill ha svar!
image848
Imorgon har jag teaterföreställning! Ska bli skiiitkul tror jag, hoppas det går skitbra :)

One of my bestest friends - Isabella

Hur vågar jag..? Ja bilden är otroligt inte vacker, utom Bella dåra <3
Hon och Mimmi är dem jag har varit längst bästavän me, har ju haft andra men det höll inte..
Heh, försök bortse från småkillarna bakom ;) Vi var Kiosktanter typ på vårt gamla fritids (disco).
image846
Och ja - jag kanske stod liiite på tå.. Kanske ska ta och sova lite nu, can't wait until tomorrow! <3

Jag fyller år om 37 minuter och en timma! <3

I brist på bra bilder så får ni en gammal me min heta monki-tröja. Haha.
Men gratta mej imorgon när jag fyller år! Jag har studiedag då! Passande :)
image845

Gissa hur gammal jag blir...

Vouge

Jag brukar inte vara sådär övermateriell, men när det kommer till den hä bilden så kan jag bli överlycklig av att bara titta på den. Men liksom tell me, vad är inte helt galet perfekt med den här bilden?

image844
 

Sandaler

Okej. Nu ska jag vara ärlig. Provet idag gick nog riktigt bra. Jag tror att det blev VG eller möjligtvis VG+. Och det här är inte "riktigt bra" betyg för mig, men för den här kursen som jag inte ens hade kolla igenom är det "riktigt bra": Men det låter lite konstigt egentligen att säga att det gick "riktigt bra", för det kan man ju EGENTLIGEN (i logiken) inte veta själv. Hoppas på bra betyg nu..

Ikväll ska jag träffa Emma. Vi ska ha lite manikyrmys, ellerhur? Haha. Och jag känner mig onyttigare än onyttigast med tanke på allt godis jag har tryckt i mig de senaste veckorna. Måste börja jobba lite på beach 08. Blir nog någon träning i veckan.


Lite skor också. Jag har fallit in i gladiatorströmmen igen. Helt såld. Och till mina kära vänner; så bryter detta nog mot alla era regler gällande skor, men då är det i alla fall inte mitt problem. Puss!

image841

Dead or alive

Nej. Nejnejnejnejnej. Jag som skulle förbättra mina betyg? Jag hatar mitt kurshäfte som inte finns där jag vill ha det. Ååååååh! IG nästa? Vad ska jag göra imorn? På vårt prov. Som jag inte har kunnat plugga ett skit till eftersom att MITT KURSHÄFTE ÄR BORTTAPPAT. Jag hatar optik. Jävla bajssak. Och som pricken över i:et så är provet direkt på morgonen imorn. Good luck liksom..

Hörs imorn, om jag är vid liv.

Klart man är lite boknörd!


Lyxcocktail

image840

Klara och jag gjorde en outfit. Med lyxcocktailtema. Enjoy <3

Emmas uppdatering

När det händer saker så har man aldrig tid och skriva. Och när man har tid känner jag oftast för det men har inget sp. att skriva om.
Mamma och jag har iaf varit och shoppast presenter till USA resan. Och bikinis. För resan bokad och klar nu. Vi åker den 3 juni då jag först måste åka tåg från Sumpan till mammas jobb i Västerås och därefrån åker vi till Morfars lägenhet i London och stannar där någon dag och shoppar och tar hand om lägenheten lite. Eftersom han har internet där så kasnke jag har möjlighet att skriva nått då.
Sen åker vi till San Fransisco och blir hämtade av Ann och George som vi ska bo hos. Dollarn har ju sjuknigt jätte myk i värde. Så jag hoppas iaf att vi kmr ha tid att shoppa massor. Men tyvärr så kmr vi vara fullt upptagna med att göra annat de två veckor vi är där. Men sen när mamma och jag kanske åker ett tag till LA eller San Fransisco själva så kmr de bli massor köpt;) Den 7 juni är iaf Guld Bröloppet inplanerat. Det ser jag jätte mkt fram emot. Men jag är lite orolig för vad jag ska ha på mej. Vi kmr nog köpa nått innan dess men vad lixom?

Men nu undrar ni ju hur det gick på gympa tävlingen! Vi kom etta på redskap och två på friståendet!! Friståendet som vi lärt oss på två månader!!
Men eftersom min tekniska mamma trodde att hon filmade vilket hon inte gjorde så kan jag inte sätta in någon film förens de har lagst upp på järfällas hem sida! Fast någon kanske har filmat och kan skicka den. Sigrid tex...

Ekwall var ju här igår. Vi hade det skit kul verkligen! =) Men inte lika kul som de kmr bli när Teresas familj kmr hit<3
Men jag orkar inte skriva mer nu. Vad som hänt under restan av veckan kmr alltid vara en gåta för er=)


Puss<3

Regnnedslag

Någon mer än jag som nyss hörde minst 10000000000000000000000000000000-biljoner regndroppar bara ösa ner på en sekund? Från att vara bara taskigt väder så dränks sthlm (elr iaf spånga) i reeeeeegn. Nån mer som märkte? (svårt att missa). HAHA, jag förmodar att det regnar på Grönan också, skulle va kul om det gjorde det när det var sommarkrysset ;) hehe, men undrar om det är mys för alla på gröna lund just nu. Probably NOOOT. (Kanske lite skadeglädje). Om tio minuter börjar Brottskod: Försvunnen, för dom som ville veta. Puuuuuss

...

Nu ska jag göra en typisk sån där Teresa sak - klaga. Vad är jag sur på då? Jo:

Blommiga secondhandkjolar. Förlåt bloggsverige men jag totaldissar dom p.g.a. att de är tantiga och inte har någon attityd. Det behövs något mer rockigt för att jag ska fastna.


Folk som lever för mode.
Jag blir galen på dom. Det finns så mycket fint man kan leva för och ödsla sin tid på: kärlek, musik, sin familj, djur, roliga utekvällar m.m.

Stora, smaklösa posters över hela väggarna i ens rum. Det spelar ingen roll om man är tonåring, eller om man inte är vuxen än eller om man älskar Tokio Hotel eller Orlando Blom - en gång dålig smak, alltid dålig smak.

Och massa, massa mer. Men här fick ni några.. Puss!



I'm a rose - u wanna be my thorn ?

Om FYRA dagar fyller jag år hörrni! FYRA DAGAR! Känn pressen ;)
Tråkigt väder vi har va? Fyfan, denna dag hade varit en perfekt ligga-och-steka-i-solen-dag!
Men neeeeej, istället får vi inte se solen på hela dagen. Dessutom är jag ensam och rädd.. :/
Men snart kommer Teresa hit iaf, för henne kan man ju lita på :)

Göteborg-ish låt. Jordin Sparks - One step at a time;

Här bjuder vi på en till

image838
Nu blir Leo och Porris avensjuuuuka :)

mer än tusen ord..

image836
älska oss för att vi är speciella :)

Eastern

Dålig, dålig, dålig uppdatering, och jag är verkligen inte oskyldig. Men jag har sagt det (många gånger) förut, och jag säger det igen. Haha. Att jag tror knappast att nån hänger på dataskärmen och sitter hemma och grter för att VI inte uppdaterar.

Igår var det i alla fall bubbel hos Malin. Jacuzzi asså :) Lika mysigt som vanligt, men jag har fått värsta skuldkänslorna för att jag inte följde med Hanna. Nooo. Och sen hämtade jag mina kläder som har legat hemma hos Malin i två år (överdrift kanske, men typ någon månad i alla fall) och guess what? Jag hade fått et egen låda till mina kläder (a). Haha! Mhm. Och bara för att göra dehär inlägget lite intressant så lägger jag in ännu ett av de där non-budget-collagen. Svindyrt. Och jag vet inte riktigt vad det här är, men lite ballt sådär. Puss!

image835

Shoo säääxig!

image834

Hihi, jaa alla ni säxiga därute! Här har ni er chans! =)

gonatt<3

neeeervös

Igår tränade vi som är med i friståendet på gympan typ en halvtimma extra plus att vi inte stretchade. Jooobigt Kunde knappt gå upp i morse. Allting förutom mina naglar och min navel var skit trötta.
Tävligen är om två dagar! Egentligen 1½! Jag tror jag dör. Kommer skämma ut mer som faan! För jag var sjuk och missade för mycket av friståendet. Så jag suger balle. Måååååste träna. När jag kom hem tröst åt jag lite galss med varma hallon. Det förtjänade jag;)

Orkar inte ens skriva varför jag haft en sådan blogg torka, ett ord som missbrukats jävligt mycket på sistone.

Goda nyheter om mitt bank kort iaf! Var  på banken idag (där typ alla känner igen mej Mysigt) och fast att jag hade glömt kortet hemma så litade de på mej och just nu är ett nytt påväg hem hit. De trodde att anledningen till att de slutat fungera var den vanliga att jag råkat ha den nära några nycklar eller liknande så magnetremsan avmojsat. eller slutat fungera kanske man säger.

Mamma har fått ledigt de veckorna vi planerat vår usa resa så nu är det säkert att vi kan åka! Hon har snackat med släktingarna idag och allt är nästan klart. Förutom biljetterna och vilken dag vi ska åka. Troligtvis den femte, men mamma vill åka den fjärde...

Franska provet gick inge bra. Fick för många gramatikfel. Annars gjorde jag mitt bästa...Men det räcker nog inte.

Nu ska jag läsa boken som jag lånat av teresa när vi var hemma hos henne och drack kärlekste! Minnen för livet älskling! <3

image833




"dehäer förstår duuue, deär en päääerlboll" <3


Min favorit är Pärlboll av dom här, sååå jävla god! Du som inte har smakat just den måste göra det! Den är really one of a kind.  Idag har jag redovisat steg 15 i engelsska, yippie och FINALLY! Kanske får svart pist (MVG) för hon gillade mitt arbete, vet bara inte om redovisningen gick så jättebra.. jag pratade inte alls lika bra engelska som jag faktiskt brukar kunna. Kanske för att jag är van vid min gamla engelskalärare.. :/
Jao iaf, sen efter skolan så åkte jag, Hanna och Teresa till Kista. OMG, jag shoppade inte! :D Tråkigt, men bra för min ekonomi typ.. fotade iaf massa saker som jag önskar mej. För jag fyller år om 6 DAGAR, så alla veeet det! Puss

Gissa var jag fann denna bild...

Ja.. Vad tänker ni när ni ser bilden..?
image832

Rockchict

Jaa. Lite bloggtorka på sistonde, om ni inte har märkt det, men det är lite grejer på g. Typ ny design m.m. Haha! Ja, i alla fall. Jag vill vara en sån där skitcool rockchic tjej som gör allt rätt. Och se ut som Amanda Berg.

image831

Och jag vill ha rött, smått slitet hår och massa fräknar i kombination med solbränna. Och jag vill ha en walk-in-closet som är enorm och färgsorterad och gå till en speciell plats i garderoben beroende på vilket humör jag är på, och då ska det t.ex. finnas lite dystra kläder där eller alldeles galet sommarblommiga. Och så vill ja ha massa glittriga cocktailklänningar, även fast jag inte skulle använda dem så ofta. De kunde bara hänga inne i garderoben liksom.

Behöver nutt puder

Nån som vet om detta är bra..?
http://www.marieclaire.co.uk/imageBank/cache/t/truematchBIG_e_b531446b815d841fa57ff7ac29559923.jpg
Nu ska jag möta Teresa, hehe. Puss!

This is us, and you better like it

image830

Haha, totaly bais.. ;) Inte världens vackraste bilder, men det skulle kunna vara värre :D

Ojojoj...

...tjejer. Jag funderar. Hjälp mig!! Forever 21. 120 spänn. Men det blir mer med frakten. Men asså jag ska ändå beställa därifrån. Hjälp mig!


Ja eller nej?

Inte helt fel...

image826
Fast jag vet inte ens om jag kmr våga ta körkort ;D
Bloggtorka just nu men ingen bryr sej väl ? Elr ärligt talat så vet jag inte för vems skull jag ska skriva, men som sagt ingen verkar bry sej anyway. Om ni gör det så kan ni ju skriva dt i en kommentar och säga vad ni tkr jag ska skriva om. Annars får de va.

Barfota

Det var ett tag sen jag satte in ett collage. Så nu har jag förberett ett par som jag kommer sätta in nästa vecka. Fast ni får ett smakprov. Puss!

image825

Glömde skriva var alt kom ifrån. Klänningen är i iallafall från Ellos och resten från Steve Madden. Och istället för skor så fulländar jag outfiten med barfotafötter..

På samma väg som Teresa..


Även den här klänningen från Attraktivt by Amanda var sååå söt! ORÄTTVIST!
Den första var ju Fiiiinast, men denna var liksom väldigt lagom av allt men ändå perfekt.

Very Attraktivt

Hej och godmorgon! Jag vet inte riktigt hur jag mår än, men det verkar som att jag mår bra! Superduper, hehe. Otroligt väder idag också! Och jag blir glad av det. Jätteglad! Och sen har jag kärat ner mig lite i en ursnygg klänning från Attraktivt by Amanda. Jag döör!

 

Bild från Attraktivt.se

Nu ska jag sätta mig på altanen och hopas att jag är helfrisk. Ciao!

50 årsfest

Tjenahej!
Med gud vad härligt att få träffa alla kusiner och mostrar, morbröder m.m. samtidigt. Och lite nytt folk, men de var alla så vuxna, så jag och K pratade knappt med någon. Maurits och Benjamin var söta som vanligt, men vi var väldigt mycket med Lisa eftersom att det fanns massa andra småbarn. Och så fann det två brats i 20 och 18 års åldern. Haha. De var bröder och gamla kompisar till Lisa och David (våra kusiner). Båda hade Fred Perry skor, chinos, rosa skjorta, solglasögon och massaa hårgele. Haha. Lite idealbrats sådär :) God medelhavsbuffe och massa tårta bjöds det på och vi hade jättetrevligt. Just eftersom att det fanns så många småbar nså började festen tidigt och slutade tidigt. Kom hem vid nio. Proppmätt och smått illamående. Bäst väder idag också. Kunde ju inte njuta så mycket eftersom jag vart småsjuk. Men efter en febernedsättande som jag tog vid 2 så har jag knappt känt av febern. Hoppas den är borta nu! :) Puss och Godnatt! Nu blir det nog någon film för mig.


Goldfrap - A&E

Dagens låt är lugn. Men fin är den.



Vad gör ni idag då? Denna soliga underbara dag? Jag utnyttjar den inte till fullo tyvärr, men vi har fikat på altanen och jag känner mej nästan frisk. Kanske ska ringa Emma och kolla om hon vill göra nåt :)

Åh vet ni? Vi håller på att göra en groddamm hos pappa, haha, mest för att det flyttade in en groda i vår pool och tydligen fanns det en till för vi har hittat grodägg! Kul va? Så nu "byggs" det en groddamm på vår skitenorma tomt. Hehe.
Puss och hoppas alla får en fin SOMMARdag!

Rösta tio poäng till mej!

http://sverigessnyggasteglass.se/?9163

Jag som en glass ;D Pusspuss

The Swedish Maffia

Hej! Veckans höjdpunkt är nådd - Lördag. Idag ska jag ha lite hemmaspa med min syster och sen åke på 50-års kalas. Jag har tagit en febernedsättande, men det känns inte så annorlunda. Synd. Men med sinnet uppe så ska man nog kunna pigga upp kroppen lite  - så jag försöker tänka positivt. Nu på morgonen har jag i alla fall gjort Southparkgubbar. Och en liten förklaring till allt. Puss!

image824

Dagens höjdpunkt

Det har äntligen vänt. Eller ja... Åtminstonde så har jag fått ett glas Asti som jag kan trösta mig med. Världens godaste mousserande vin. Puss!
 

Glittrigt - Vem bär den bäst..?

Fergie vs. Hilary Duff
image823
Ikväll är det Talang 2008! Semifinal typ. Väldigt underhållande & mkt bättre än Idol tkr jag! :D
Liksom har ni sett vissa av dom som verkligen har talang?! Ni som har missat borde se dt ikväll!

finn ett fel..

Vissa kanske redan har sett denna bild i stinalee's blogg men iaf!
Hahaha, så jävla skön asså. Någon som ser nåt .. ovanligt ? Som inte borde vara där..

image822

Titta riktigt noga om du inte hittar.. haahah.

Down

Om man bara stryker några saker så är den här dagen alldeles perfekt. Borta från skolan, sjuk, sol, värme, fredag, pizza till middag, feber, 50-års fest imorn (som jag inte är säker att jag kan följa med på), har gjort jättestor del på min pjäs på steg 15 (och allt raderades för jag glömde spara).

Ja ungefär så skulle jag sammanfatta dagen, som suger. Asså jag blir så grymt arg på att jag skulle bli sjuk nu! Det underbara, tidiga sommarvädret som jag inte får njuta ett skit av bara p.g.a. FEBER. Jag hatar feber. Inte lika mycket som jag hatar svält, homofobi och skällsorden damp och cp, men jag hatar feber! Man kan gå till skolan med huvudvärk. Man kan gå på 50-årsfest med halsont. Man kan njuta av underbart väde trots lite ont i magen. Men det är nästintill omöjligt att göra någon av dessa saker med feber. Och man kan ta en febernedsättande, men då kommer det svettvallningar som är galet jobbiga. Och dessutom är man ju hänging m.m. MEN. Jag ska ta mig i kragen och gå på 50-årsfest imorgon hursomhelst. Jag ska knapra Alvedon hela dagen och sminka mitt bleka ansikte (eftersom jag inte haft chans att sola i det underbara vädret) med mörk foundation (haha, låter inte sådär jättebra kanske) och klampa iväg med bestämda steg. I pumps. Ja. Hur dåligt jag än mår. Sen får vi se hur det går...

Depplåtar dagen igenom har dunkat i mina öron, febern har fått som den vill och jag har inte tagit några värktabletter. Och precis därför, PRECIS därför så borde den låta mig vara ifred nu. Jag hatar feber!!

Dagens enda positiva: Pizza till middag (men jag vet inte var min aptit har tagit vägen..)

Vaaaarm som fan

Hejhej!
Jag gick till teatern idag, jävligt onödigt bara.. för det var inget där här gången! Irriterande att man liksom lyckas göra sej iordning och ta sej dit och allt, trots att jag har varit och är lite småsjuk. Jaja, åt vindruvor på torget i brommaplan iaf, haha. Och faan vad varmt det var! Men när jag kom hem så märkte jag att inte bara solen värmde mej.. febern har kommit tillbaka lite :/
Vad vill ni jag ska blogga om? Vad vill ni läsa om? Puss!

Angels on earth

Hej! Ännu en härlig (sjuk)dag att de framemot (not). Hatar att vara sjuk. Men jag brukar tänka att det finns folk som har det så mycket sämre, så jag ska inte klaga så mycket. Men iallafall - som en liten krya-på-dig-önskning så skulle jag bli jätteglad om ni röstade på mig här. Puss älsklingar!

image821
Erkänn att jag och och min syster är änglar? (a)

Nu är det sommar nu är det sol

Känner mej riktigt jävla ful. Men friskare. Om det är dåligt väder imorgon vet jag inte vad jag gör, för jag har redan missat alltför mkt av de fina vädret, och imorrn så tänker jag inte sitta här hemma och uggla längre! Iofs så har jag fått ganska mkt gjort. Ett helt steg i matte faktist. En film har jag hunnit titta på och jag har hunnit göra skit mkt te. När jag inte drukit te så har jag tuggat tuggumi. När jag inte gjort matte har jag sovit. Och svettats eftersom vår ovanvåning nästan bara består av fönster som 80% av dagen ligger i solen. Jag har nästan kokats, utan att bli de minsta brun:(
Nu har jag tagit det jätte lugnt och bara måste få göra nått. Men eftersom resten av tjejgänget har följt min trend att bli sjuk när det är fint väder och jag nyss varit hemma och dåsat så tror jag inte att mina päron kmr gå me på att ja får göra nått me poooooooolarna:(
Men lördag nån?

pusss!<3

*fula ord*

Jävla fucking, bajs, skit, hor, helvetes internet! Bajs på allt nu! Öööööh.

Sjukdag = Fuldag

Jag ser verkligen hemsk ut idag, man ser i mitt ansikte att jag är sjuk och så är ja helt osminkad. Blekare än vanligt och håret är heeeeemskt. Gömde mej så mkt som möjligt när jag var ute med hundarna (min hund Nisse och mormors hund Frida som ska va hos oss hela veckan). MEN, det finns folk som ser värre ut ibland...

Strawberry vs Cherry

image806Bilden ?http://images.asos.com/inv/N/6/25/232520/image4xl.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
De med körsbär finns på Asos.com, men jordgubbarna finns inte längre.. Vilka är snyggast?
Tänkte antingen leta vidare efter liknande kor med jordgubbar elr så kanske jag vill ha de med körsbär..

Kom på att dom kanske ser lite barnsliga ut..? Men dom är ju skitsöta ändå (tkr jag).
För dom som tydligen missade det förra gången så behöver jag hjälp, åsikter -  vad tkr du?

Gladiatorskor för jävla över(drivna)skattade..?

FIERRO High Leg Sandal HACKLE-High Leg Fringe

Vad är din första tanke..?

Dry your eyes

Hej. 20 grader och strålande sol ute! Härligt... om man had evart frisk. Yes, stor del av vår lilla kompisskara (haha) är sjuka, och jag har förstås också drabbats. Det är ju inget hemskt precis, feber och lite förkyldning, men ändå! Man börjar ju nästan gråta av att missa det här vädret. Men jag hoppas bli frisk till lördag, då jag ska på 50-års fest. Nog om det. Grattis till er alla som får njuta av det vackra vädret!

Dagens låt: Daniel Bedingfield - Nothing hurts like love 

Åh! Jag blir fullständigt galen av att bara titta på dessa! Skorna från YSL och armbanden från Janna Conner.
image819 image820


Jamie Lynn Spears mageeh

Horungen har fått stooor mage..
Kan inte tycka detta är gulligt på nåt sätt. Även fast bebisar är söta.
Shit hennes framtid asså... Horigare än sin syster.. ?
image648
Blir nog hemma imorgon också. Men ska verkligen försöka gå till skolan.. Men egentligen är det väl ingen ide, har gått hem innan skoldagen tagit slut tre dagar i rad nu.. Puss.

LatjoLajbanLådan:)

Juste, glömde skriva vad det "intessanta" paketet från USA inehöll. Ett brev från släktingarna. Blyertspennor som det står  All-Star studet, Thums up och Super m.m. Ganska många andra töntiga uttryck^^. 
Sen fanns det lite andra saker, bläckpennor, jätte söta brevpapper med fåglar på, en gräslig cheris skjorta med palmer och annat, you name it! Sen hade hon tryckt ner lita andra släkt grejer, allt för att jag ska skriva tillbaka till henne. Jag måste faktist erkänna att jag är lite besviken på innehållet, men wtf! Det var ju roligare än bara ett brev lixom. Och så gulligt! Hon blev väl alldeles ifrån sej av lycka när jag skickade det där easter cardet! "So I sended this to get you started, as I loved hearing from you!"
Och jag som suger på engelska... well well. Ett lite brev ska jag väl kunna klämma ur mej, jag har ju lyckats med några  förut!

Nu får ni ursäkta mej, jag är faktist fullt upptagen med att vara sjuk! =D Men jag mår faktist bättre nu. Men tyvärr så är jag inte frisk än...

Puss!<3

Vem är världens sötaste huuund?

... du tittar på honom :)
image807

Otroligt söta, ROSA, skor (a)

image805image806
Behöver lite hjälp här! Jag har nämnligen sparat den första bilden bland mina foton för kanske en månad sen och glömt att skriva vilken affär skorna är ifrån... Nån som vet? För jag hade tänkt önska mej dem i födelsedagspresent + att jag tror att många andra skulle vilja veta var dessa "godingar" (töntigt modeblogg-språk ;D) finns att inhandlas..! Även jordgubbsskorna som finns (elr iaf fanns) på asos gillar jag, undrar om nån har sett några liknande i någon affär? Jag vill inte köpa via internet med frakt och all den där skiten... :s

Sjyyyk ?

Håller nog på att få feber. Och det råder ingen tvekan om att jag är förkyld som f*n.. :/
Åkte hem från skolan för att jag började få frossa även fast jag var varm och så är jag typ rätt varjm om pannan o.s.v. (typsikt en såna saker som händer när man är på väg att bli förkyld -.-). Skit/Shit/Sheisse!

Kommer nog inte till skolan imorn, vill bli frisk till fredag!
Jag kanske försöker blogga lite senare men nu orkar jag verkligen inte, jag dööör.

Ur arkivet



Hihi, var tvungen att lägga in den igen! =D

sjuka lilla jag

Emma den balla med valrosshuvudet fick stanna hemma idag från skolan... =D nu har jag äntligen tid att spela sims^^, okej. Måste faktist plugga.
Juste, alla sötisar som just nu försöker ringa mej på min hemtelefon, kan ge upp. För glocanet cepar sej. Vi har betalt räkningen, det står t.o.m. på deras hemsida, eller vart de nu va. Men de har tydligen inte insett det...
Och en posetiv grej innan jag går och gör mer te: Vi ska nog skaffa kanalerna igen nu! WOOHO!

Mammas näspray från japan:

image804
Pussssss!<3

Jag går och hämtar posten i vår PL..

image803

Besvikelse=the worst feeling ever feeld?

Gick aldrig till Björnboda för att hämta paketet. Glömde att de stängde åtta. Faan va jag är nyfiken nu! Dirket efter skolan, då jävlar! Mamma och jag har nyss suttit och kollat hur det blit enklast att ta sej dit våra släktingar bor. Vilket tar runt 9 timmar om man räknar bort mellanlandnings väntetiden.
Så nu sitter jag här med en kopp te och funderar lite på hur det skulle vara att ha en egen lägenhet. Skulle aldrig klara av att bo själv. Men jag borde inte tänka så mycket på det. För då blir det säkert inte som jag vil ha det. Och bland de värsta känslorna så tror jag att besvikelse tar hem priset.
Här är iallafall något jag inte belv besviken över:

vääldigt suddigt, men de får ni stå ut med! jag har iaf lyxen att bettrakta dom i verkligeheten! Ha ha ha!

Pussa<3

Vill fan tbax till Göteborg..

Herregud vilken tråkig/seg/trött/halvbra dag det har varit!
Längtar tillbaka, vill stanna i gbg och ha kul med laget. Elr så kan väl åtminstonde sommarlovet komma nån gång?! Pallar inte skolan, det går inte bäst direkt. När vi var där slapp jag tänka på skiten. Jaja, jag har mina kompisar i skolan, och det är verkligen inge fel på er, men det är just det att slippa skolan. Ja, ni fattar.
Här är lite bilder, suddiga men wtf;
image790
image794
image796

Gratisbio, only 4 you hun!

Jao, bli medlem på Gratisbio.se bre, du kan få värsta grymmaste biobiljetter eller/och presentkort om du samlar ihop lite poäng..! Det bästa: DET ÄR GRATIS! ;D

JOINA NU PÅ EN GÅNG! <3

The beach is were i belong

Heej!
Teresa och jag spenderade vår eftermiddag i stan. Köpte fyra linnen/tunikor. Är mycket nöjd, men fick dagens chook när vi skulle betala på gina tricot och de sa att mitt kort inte funkde. Och sen på bankomaten så godkändes det inte. Har kollat på min internetbank och där står det inget. Rädd blev jag iaf när mamma ringde och sa att jag har ett paket at hämta på posten. Det är från USA! Tänk om jag råkat köpa nått på internet? Men nej. Det vet jag att jag inte har!
Utöver lappen om paketet har vi också fått en inbjudan till 50års bröllop, vad det nu heter? Guldbröllop tror jag. Två dagar efter skolavslutningen. Den 7 juni alltså, i USA! Fast jag tror inte vi kommer åka, eftersom mamma och pappa då måste ta ledingt, vilket de redan gjort jätte mycket och kommer göra mer under nästa termin i och med våra resor o.s.v. Hoppas verkligen att vi åker på det, vill så gärna träffa våra släktingar där igen!!
Men nu ska jag försöka ringa Leonor igen och motionera bort pizzan som jag just åt till middag!
puss!


Jag är hemma!

I natt kom jag hem från Göteborg. Typ halv ett, somnade minst två timmar senare.. Så idag har jag varit skittrött, lyckades åka till skolan men åkte hem klockan ett. Pallade inte.

Så jag pallar inte heller skriva om hur det var i Gbg nu som ni kanske fattar. Har såå mkt att berätta och jag vill verkligen skriva ALLT! Okej allt blire nog inte, men ska försöka skriva rätt mkt. Bryr ni er inte ett piss om vad jag har gjort? Det skiter jag i, ska skriva det iaf för JAG GÖR DET ALLRA MEST FÖR MIN SKULL, och om nån annan orkar läsa det så får den personen en trevlig lässtund :)

Nu har jag varit med Jenny och hjälpt henne att träna sitt lag, 7-åringar (00:or :P). Det var gaanska kul, men jobbigt för att dom började grina för minsta lilla. Haha. Men nåra hade faktiskt blivit rätt bra! :D Leonors syrra går förresten i det laget.

Nu ska jag packa upp, mamma tjatar som fan. Puss!


Laptopsväskan i Teresas ägo snart?

Hejhopp! Lilla jag är med och tävlar om en laptopväska på den här sidan. Då ska man alltså skriva en motivering varför just jag ska vinna den. Egentligen så finns det ju ingenting som däger att jag skulle vara värd den mer än någon annan. Verkligen inte. Men själklart så sitter mitt lilla ego där uppe i mitt huvud och tycker att det själklart att jag ska ha den svarta snygging-väskan till min laptop. Och så övertalar lilla ego-Teresa mig att också tycka det. Och den är ju snygg, praktistk och den gör laptopväskan till en accesoar - så varför inte?

En fråga skulle man svara på också. Göteborg och Malmö tror jag på. Ska det få mig att vinna den svart väskan, maybe? Puss!

artikelbild

Moss

Varför har det inte gått någon reklam om image787premiären av Las Vegas på tv?!
Nu har man missat en kvart. Tack Kanal5!

Skitskitskitskitskitsnygg bild på Moss foresten, som får pryda mitt skrivbord på datorn. Pussar!














































Accosiation; Sommar

Nu kör vi en liten ny grej här; accosiation. Vad är det första ni tänker på när ni hör ordet SOMMAR?
image785

Jag kopplar automatiskt sommar till något ätbart. Haha, kalla mig konstig men så är det. Man liksom tänker på sommar; "sol, trädgården, sola, grillning" eller "slussen, sandaler, solen som sticker i ögonen och en mjukglass". Sommar är liksom yummy för mig ;). Ciao!


Update

Hej! Det har vart lite rörigt de senaste dagarna för jag håller på med lite bloggprojekt på andra håll. FÅr se hur det blir med dem. I alla fall så sov Klara här i torsdags, eftersom att det vart så sent. Då satt vi uppe till 2 och höll på enbart med hennes nystartade och nerlagda blogg. That's right, den är nedlagd. Fråga inte varför. I alla fall så fick hon (/vi - jag och Kitty - för vi skrev också) 1149 unika besökare första dagen. Det är verkligen inte illa. I går så chillade vi och sen åkte vi upp till Vällingby och fikade och köpte pommac och godis på Hemköp. Yummy. Sen hem och typ familjen på kvällen. Och nu har jag bara slappat bort hela dagen.. Hjälpt till lite i trädgården. Låter inte bra. Måste ut ikväll. Eller hem till någon. Det är ju för sjutton lördag! Men ha det bra! Puss!


Attraktivt

Det här linnet från Attraktivt by Amanda skulle inte skada. Absolut inte.. Puss!

Rosa linne

Laandet

Heejsan:)

Leonora och jag har hunnit med ganska mycke, fast att de inte blev som vi hade tänkt oss. Att hon skulle åka bil upp med oss. För jag klantade såklart till det! Sa att leonora skulle åka till brommaplan när hon egentligen skulle vänta vid Voltavägen. What ever.
Gustav o ja har bland annat vattenballong bombat leo, vi har bakat chokladbollar och käkat upp dom uppe på taket, badat och hoppat studdsmatta. Studsmattan som jag flygit av tre gånger på en dag. Först baklänges, samtidigt som jag gör en salto, sen från knäna och sen rakt framåt ner med magen. Inte skönt. Aaj, sen har jag ju ramlat av gungan också. Inte min dag helt enkelt. =) Fast de låter inte som så mkt. Sen har vi gjort en del andra saker, som kanske inte så smart att skriva här. Hehe, dreglat ner taket och cuttat mitt finger. Vart inte så mysigt!
Nu är vi iaf hos lajloh och har nyss käkat god sooooppa.
Valborg vart de inte så mkt. Familjen kollade på brasan och inte så mycket mer. Gick ner en stud efter att de tändt för att slippa sjunga.
Pussssar!<33333

Hej! Jag är trött

Hej! Idag har jag spelat minigolf med Klara på Kanaan. Kul! Men största delen av dagen har spenderats på Klaras nya blogg. Succé! Spana in nu kissar. Puss!
 
image781 
 
 

Dagens outfit (vilket jävla utslitet ord egentligen):
Topp från H&M
Jeans från weekday
Väska 2hand
Jeansjackan är Klaras
Skorna är Malins
Wayfarers från Gina Tricot

RSS 2.0