fajv.blogg.se

Sådärja. Nu har jag kollat på tv i några timmar. Hehe. Jag och K skulle ner till Spånga och hyra film samt köpa naturgodis, men det bara blev inte. Istället blir det soffkväll med min otroligt sociala familj, som säkert kommer gå och lägga sig vid halv tio. Blähä. Nu blev jag lite barnslig. Och sysslolös. Så här kommer en lista på några kända bloggar som poppade upp i huvudet för tillfället. Såhär tycker jag alltså om dem:

Kenza - kenza.se
Jättefin klädstil och helt okej sätt att skriva på. Däremot är jag inte så mycket för avguda-Tokio-Hotel-grejen. Och sen kanske hon skulle kunna göra något så att hennes blogg blev lite mer speciell. Den känns så "vanlig".

Sandra - niotillfem.tjejsajten.se
Ääääälskar hur hon skriver. Så fint. Och hennes klädstil. Och hår. Däremot tycker jag kanske att hon festar lite mycket, men vad vet jag.

Lisa- lisaplace.tjejsajten.se
Jättefin och bra blogg, som man bara smälter av. Lagom av allt. Hon har jättebra klädstil, hon skriver underbart fint och hon inspirerar med foton m.m. Hon kanske uppdaterar lite för sällan bara.

Blondinbella- blondinbella.se
Nej. Gillar inte! Men följer dock. Den är liksom beroendeframkallande. Men hon skriver helt okej, men har HELT för starka åsikter. Hon tittar liksom bara rakt fram som om det bara fanns ett sätt att se saker på och vägrar se åt sidorna och ta till sig av andras åsikter. Hon är så fast vid sin egen åsikt att hon inte märker när motargumenten stiger långt över.

Emelie - bohemica.blogg.se
Detta var min favoritblogg när jag började läsa bloggar. Tyvärr har jag tappat intresset rejält, nu när hon uppdaterar sällan och inte pysslar m.m. lika mycket. Synd. Och när hon väl uppdaterar är det ganska ointressanta saker, typ; "Jag hittade en vattendroppe på ettt blad. Nu ska jag dricka mitt morgonkaffe. Puss." Det kan bli väldigt långtråkigt.

Blixman - blixman.blogg.se
Fina foton, fina cupcakes och gullig hund, men waaaaaaaaaaaaaay too uttjatat. Femhundra bilder på en hund när den sover, äter, leker.... Zzzz. Och dessa cupcakes. Är det det enda som händer där borta eller? Man tröttnar. För många uppdateringar per dag. *Gäsp*

Stina-Lee - stinalee.blogg.se
Rolig blogg. En av få bra som har med lite kändisgossip m.m. Bra tycker jag. Det behövs. Ganska vanliga kläder och så, men det är ju inget fel med en "vanlig" blogg.


Love is not a victory march

Hejhå.
Dagens sysselsättning har vart nya kameran. Jag fixade K med tuppfrisyr och fotade och hon fixade trollfrilla på mig, och fotade. Lite kul vad det, trots att jag ser ut som värsta kokainh**an.
  
Hehe. På den andra var jag tvungen att stå heeelt stilla. Ser jättelöjlig ut. (jag såg för löjlig ut, så jag tog bort den) Eftermiddagen har spenderats på IKEA, där jag planerade att köpa upp lite av mitt presentkort. Men så vart det inte. Men det finns några grejor som är intressanta. bl.a. en klädhängarställning. Nu ska jag försöka slita mig från datorn. Puss!

Jag är en utter - uh uh uh uh

Godmorgon älsklingar.
Jag tar tempen under armen, för jag känner mig lite småfebrig. Hoppas verkligen inte man blir sjuk nu. Yes. 37,3. Hihi. Aja. Idag ska jag tyvärr inte gå ut, för jag ska plugga. Det är ett himla tjatande om skolarbete, jag vet, men min mamma tvingar mig. Hihi. Jaja. Men allt blir kanske inte som mamma tror. 

Zaras babysortiment

Måste bara tillägna ett inlägg till Zaras otroliga babysortiment. Man smälter helt enkelt. Nästan så att man planerar att skaffa en bebis när man blir stor, enbart för att få klä den i drömmarna som man hittar på Zaras babyavdelning. Brun manchester, stickat, blommigt, spets, leansjackor, trenchcoats och ballerinaskor. Behöver jag fortsätta?

Jag vill ha...

... en sommar utomlands. Tänk er Grekland, Italien eller något annat sånt där "inte-charterland-men-ändå-avrmt-land". Så åker man till olika sevärdheter och shoppar på dagarna och går till något uteställe på kvällarna. Fy vad härligt. Jag dör.
image359

Bilder från igår

Hello :) Tänkte sätta in lite bilder från igår. Vi hade jättetrevligt. Syns det?
        
1. Jag och Tandställningslösa Leo!! Här ser man inte munnen, men ser ni att man ändå ser stor skillnad? Hela ansiktet förändrades liksom med det att hon kan le på riktigt. :)
2. Julia vart jättesur när hon inte kunde stanna och se filmen ;)
3. Malin var söt som vanligt!
4. Vi drog och köpte takeaway på donken innan museet. Emma blev lite galen av hamburgaren, hehe.
5. Vi hade lite kul innan filmen.
6. Emma goes gammal gubbe. Nobelpristagare tror jag :S
7. Is the shit.
8. Liten bild på mig. Hatar den där lilla slingan som inte vill nå enda till hårnålen, som alltid hänger ner på pannan.
9. Där var frillan bättre.
10. Jag är cool 8)

Nu har jag pluggat massa. Så nu får jag leka lite på stardoll 8) Hihi. Busigt. Pussar!

Solsken

Hejsan!
Humöret är uppe tack vare det härliga vädret. Jaa! Tyvärr så har jag lovat mamma att plugga idag. Kanske ska iväg med K och träna, pilates eller något. Får se. Kanske tar en tur til IKEA i helgen, och spenderar lite presentkort, hehe. Glömde att berätta att jag också, som typ alla mina andra kompisar, fick MVG på senaste kursen. Sexualkunskap. Hehe. Det förväntade ni er inte va? Nu är jag glad för det ar min sjätte kurs i rad som jag fick MVG på. Great. Har precis käkat frukost. Och druckit massa fanta. Det är egentligen förbjudet att dricka fanta på morgonen, men nu är det ju faktiskt lov. Idag åker nästan alla mina kompisar, som är kvar i Stockholm, iväg för att åka skidor m.m. Linnéa och Julia tror jag ska vara kvar. Hope so. Kommer säkert in lite foton av något slag (kanske från igår) eftersom att det inte kommer bli så mycket pluggande. Hehe. Jusste. Tänkte göra en liten dagens, fast för igår.

Gårdagens Dagens
Dagens melodi: Rich girl - Hall and Oats
Dagens händelse: Cino4 @ Tekniska Muséet
Dagens överraskning: Vinsten av presentkorten på IKEA. :D
Dagens sysselsättning: Stardoll.com Jag är jättetöntig och det vet jag om, men det här är faktiskt lite småkul. Hihi. Kolla liksom vad jag gjorde:
image348

De är ju som "klippdockor" och så kan man göra kändisar. Och ibland finns det saker som kändisarna har haft på någon gala i verkligheten. Det här är ju bara en modell, och jag kan vwrkligen inte fatta att värsta kopian av klänningen fanns på stardoll. Hihi. Och bilden hittade jag någon gång i januari. Ballt. Nej nu ska jag sluta nörda mig. Puss!

Winner

Hejhå. Ska fatta mig ganska kort eftersom att jag sitter och tittar på Grey's Anatomy. Dagen blev inte riktigt som tänkt. Vi sprang efter vår buss hela två stationer men missade den anyway. Surt. I alla fall så kom vi dit och självklart var biljetterna till biovisningen kl. 17:40 slut. Malin skulle kolla på teater med sin mamma, så hon kunde inte stanna till nästa visning (på svenska), det kunde inte Leonor eller Julia heller.. Men Emma, Linnéa och Jag tog en buss in till stan där vi tog takeaway från Mc Donalds. Yummy. Sen såg vi filmen kl. 19.00 istället. Den var kul (som vanligt, för jag har ju sett den 2 gånger redan). Sen tåg vi tåget hem. Yes. Och jag kom tvåa på den lilla tävlingen i slutet av bion :) Hihi. Jag är nördig. Och vet ni! Idag hände något sånt som aldrig händer mig. Jag vann 1500 kr på någon jultävling. Gud så kul. Eller ja, 1500 i presentkort på IKEA, men anyway. Så jag var inte besatt av spelet 24/7 i julas i onödan. Yes. Jag hade registrerat både mammas och pappas namn så det blev ett presentkort på 1000 och ett annat på 500. Gud så roligt. Men min smått egoistiska familj tänker ta små delar av det. Men det förstår jag, för man ska ju egentligen inte registrera sina föräldrar i såna tävlingar. Men den här gången så tackar de mig bara. Tjoho. På topphumör nu. Nu ska jag fokusera på Grey's Anatomy. Pussar!

Not so hot anymooooore, rajt?

image347
Hah. Lite ironic sådär att Aaron Carter som alla tyckte var så jäävla snygg nu ser ut såhär.
Fast i mina ögon har han alltid gjort det. Vare Backstreet Boys han va/är med i ?
Jaja, hursomhelst: Suck on that, alla Aaron Carter-älskare (om det finns nåra) ^^.


Never the same agian...

image346

Herregud hur ska detta gå? Det är inte rätt! De ser inte rätt ut.
Det är auditionerna som är bra, och de här månniskorna ser så gay ut bara..
Jag vet inte vad man ska säga. Är detta slutet elr? Läs mer om detta här och här.

Flaskpost.

Hejsan.
Vaknade relativt tidigt idag, eftersom att det ska komma någon snubbe och fixa med några rör i huset. Hatar deras tendens att alltid säga t.ex. "Mellan 10 och 13 kommer jag" och sen alltid komma kl. 13.00. Då har man vart låst i tre timmar i onödan. Fy ja. Idag ska jag i alla fall plugga, och sen ska jag till Tekniska Museet med Nörd-Mig och mina Nörd-Kompisar (hihi, jokin'). Vi ska se Flyg! på cino4 bion. Nice.
Hörde just låten S.O.S (message in a bottle) - Filterfunk och kom och tänka på i somras. Då var min Syster och hennes dåvarande bästis (nej, de är inte kompisar längre, antagligen beroende på min systers stora egoism) var på bästisen Cilias landställe. Då skickade de i alla fall en flaskpost ut i havet. På brevet skrev de ett recept på en kladdkaka som de hade bakat. Och så skrev de sina mailadresser. Och nu i höstas så fick min syster ett mail där det stod:

Hej! En hälsning från min dotter Siri som är 4 år och hittade er flaskpost i Sörfjärden i augusti. Det varjättekul! Vi ska baka kakan! Hälsar Anna

Det var väldigt gulligt tyckte jag. Nu ska jag plugga. Massaa pussar!

 

Hahahaha <3

Måste bara berätta om när jag Mimmi och Isabella var i stan.. Som ni ser på bilden så har Mimmi en ful korsett/badräkt på sin rygg. Funny story, Bella var nämligen den som hängde dit den på Mimmi - när hon inte märkte det! Såå, jaa, hon gick ju runt där helt ovetande om vad som hängde på sin rygg medan folk stirrade och fnissade åt stackars Mimmi! Hahahaahahhahaha. Till slut så garvade jag och Bella så mycket att hon fattade att något var fel. Spec. när jag fotade. Jaa, good times, good times :D
image345
Hahah, humor.

För övrigt så ska jag nu äta lite frulle, sen ska jag duscha. Så fort jag har gjort mej iornding så ska jag åka till pappa och fixa så vi har filmer att se på vägen till Dalarna, där ska vi åka skiidor i Romme Alpin. Och när det är fixat så bär det av till stan. Där jag ska träffa mina vänner och se på cino4-bio (a). Ska försöka lägga mej tidigt idag, för imorgon ska vi upp typ 7 så vi åker hemifrån i tid. Gissa vem som ska sova i bilen.
Juste! Har fan inte packat ett skit till det! Vem inte ens var alla grejer ligger. Aja, puss!

min dag

Hej o hå uti de blå ;)

Efter att alla hade åkt hem från vår mysiga filmkväll när vi trängts i soffan i källaren framför hemma bion så plockade jag undan det sista och rev ut mina sängkläder. Juste, måste bädda om innan ja hoppar i säng, aja det får vänta..
Sen tog jag ett långt härligt bad. Det var månader sen jag badade sist. Obeskrivligt skönt. Jag gjorde det extra mysigt för mej o tände ett ljus, fast de slocknade så fort jag satte på duschen när jag skulle sölja ur shampoot. Jag lukat nog ganska konstigt nu, för jag hade nästan hälfen av alla hygienprytlar på mej, vilket var väldigt mycket. Mitt härliga bad luktade bland annat mango, passionsfrukt, jordgubb, alovera, lavendel och nått konstigt, för jag vet inte vad badbomberna jag fick av Joanna i födelsedagspresent luktar. Gott iallafall. Sen hade jag en annsiktsmask osså.
Har hämtat Anna och Klara från fritids. Fast Klara har gått hem nu. Sen har jag inte gjort så mycket mer än tittat runt på lite bloggar och gjort franska. Det är jag faktist väldigt stolt över att ha klarat av efter att ha blivit så brutalt väckt så tidigt. :D
Nu ska jag käka gotti middag. Och stänga av TV för Anna, fatta hur trött jag är på att höra Byggare bob, Dagens visa, Myror i Brallan truddelutterna?!
mmh, de luktar gott! pussar!


Nya fjällräven elr ?

Fyfan, asså det stör mej som fan att typ alla i skolan har skaffat sej löshår (!? -.-) Asså shit, det ser inte i närheten av äkta ut, det är fulare än vad håret var först, man ser förfan att dom aldrig skulle ha sådär fin och rakt hår på riktigt - då det ÄKTA håret inte är det minsta likt fejkhåret, det är en allmänt onödig och ganska desperat sak att göra om man inte ens fucking passar i det! Asså jag kan tycka det är fint ibland, men ni flesta i skolan som driver runt och leker som om ingen skulle mårka att håret blivit 10 cm längre kan ju bara kasta det i närmaste UFF-klädinsamling.
Det här gäller ju inte alla, men ni som vet att erat löshår ser jävligt fejk ut och inte passar in där ni har det kan känna sej utpekade.
Ta inte illa upp nu men det är också mest fjortisar gör det, typ för att nåra har gjort det så mååste resten haka på - fult eller ej. Det verkar så iaf. Och nu har jag inte nåt emot alla fjortisar elr så, vissa kan ju vara snälla, men jag dögillar dem väl inte direkt heller.

Först hoppar vi på det praktiska - och sen övar vi på teorin.

Nån som har ett bra låttips? Elr filmtips?
Nej jag förväntar mej inte att nån tipsar, cuz u never do..
Nu måste jag läsa Stina-Lee's blogg! Det var ett tag sen ;)
Jag saknar DH så att det gör ont, pleeeaaase come back!
image344
Vet inte vad jag ska skriva. Ingen bryr sej väl ändå. Pusspuss!

Liten update

Shit vad "upptagen" jag har vart på lovet o i helgen! Har ju skrivit very lite.
Jaja. Gårdagen var skitkul och mysig! Hos Emma var vi och vi sov över. Mysigt att vi blev ganska många. Hihi, kanske inte ska skriva allt vi gjorde, då blir nog Teresa avis. Men hursomhelst så somnade vi ganska så sent och vaknade (tyvärr) alldeles för tidigt så idag har jag bara segat och tagit det lung för en gångs skull. And i like it :)
Juste! Jag fick SVART pist på Jag 4-provet, svart pist=MVG. Maha.

För övrigt så är min hund paranoid. Han tror att folk kommer in i huset flera gånger, när det egentligen inte är så, och då börjar han ofc. skälla som faaan. Det gjorde han nyss, så då skrek jag "TYYYYYST!!" från övervåningen åt honom. Haha, det hjälpte ^^ Men nu har jag lite ont i halsen. Han gör massa knäppa saker, smått jobbigt faktiskt.. -.-
Trots det så är Nisse bäst! (Och ibland lite.. ouppfostrad, men vadå? Han är valp juue <3)
image343
Hahahahahah.

Smoothie

image342
Jag kan inte slita mig från min kamera. Love it! Därför vart det ett litet collage. Denna period som ni ser var ungefär en kvart. Hehe. Pussar!

Ett smakprov på min kamera

image341

Miokatalogen fick vara med på bild, i brist på roliga motiv. Skärpan blir självfallet sämre när man sätter in den på bloggen. Fint va?

Vår

Godmorgon :)
Vaknade för en halvtimma sen. Då gick jag ner och fixade frukost till mig och min kära syster. Kl. 10.30 kommer systrarna Petterson. Vi ska träna tillsammans. Kuligt. Testar min nya kamera lite nu. Den är great! Sen ska jag köpa ett tvkort så att jag kan se på tv i datorn. Det ska bli bra. Den här klänningen var vårig och fin. Fast färgerna skulle vart annorlunda och urrungningen den med,

image339


Dagen

Hejsan :)
My day:
Vaknade omkrïng halv nio hos Klara. Vi gjorde hallonsmoothie och gjorde oss iordning. Sen tog vi pendeln till Centralen, där vi gick runt lite och åt sedan på Pizza Hut för barnpris (bara för att jag är bäst på att ljuga). Sen tog vi någon buss till Djurgården som är så fint. Gick förbi Grönan och tog sedan en färja till Slussen. Där vart vi lite vilse, men hittade tunnelbanan som vi tog till Mariatorget. Sen tog vi en ganska så lång prmenad där i trakterna. Efter det så tog vi pendeln från någonstans till Karlberg, där Klara och Jag är fullt beslutade om att vi ska bo när vi flyttar hemifrån. Där primenerade vi till S:t Eriksplan Tunnelbanan, som vi tog till Hötorget. Från Hötorget tog vi någon buss till Stureplan, där vi var i en kvart eftersom att det var tråkigt. Sen tog vi en buss till Gärdet och därifrån tog vi tunnelbanan till T-centralen. Där köpte vi lite mellis (Glass och banan samt juice) och sen bar det hemåt igen. Mysig dag. Nu har jag och Klara ingått i en liten pakt. Innan Påsklovet ska vi nämligen ha besökt alla gator (m.m.) på Monopolspelplanen. Och nej, vi tänker däremot inte besöka Elverket eller Vattenverket. De med fet stil har vi besökt idag:
Västerlånggatan
Hornsgatan
Södra Station
Götgatan
Ringvägen
S:t Eriksgatan
Odengatan
Valhallavägen
Östra Station
Sturegatan
Karlavägen
Narvavägen
Strandvägen
Kungssträdgårdsgatan
Hamngatan
Centralstation
Vasagatan
Kungsgatan
Stureplan

Gustav Adolfs Torg
Drottninggatan
Diplomatstaden
Norra station
Centrum
Norrmalmstorg

25 gator/platser är det och vi har besökt 13. Hälften då ungefär. Men de andra återstår.

Dagens Roligaste snubbe:
En kille på pendeltåget. Han snakcade med sina kompisar om Mc Donalds, och så sa hans kompis:
- Men vaddå, har du donkenkortet eller?
Och diskret som jag är började jag skratta och sa:
- Haha. Donkenkortet, vad löjligt.
Det hörde ju dom förstås, och då började de tjuvlyssna på oss. Några minuter innan vi skulle kliva av så sa den där killen:
- Hej Teresa. Ska du ha filmkväll idag? Och har du vart nyttiig och motionerat, ätit nyttigt och vart på museum?
Haha. Han var typ blatte och fett oseriös.

Ja, det var väl typ det. Och en dialog från ikväll, mellan mig och Klara:
T: Jo, asså det här med filmkvällar. Ganska associalt att bvara träffas för att glo på film. Det kan man ju göra vilken dag som helst, men att göra det på ett lov känns mer eller mindre onödigt.
K: Jo. Ellerhur. Det är roligare att typ käka någonstans eller något sånt. Att titta på film känns så uttjatat på något sätt.
T: Jaa..
Tystnad
K&T: Ska vi se på den där "Sweet Home Alabama" eller?

Hihi. Vi var väldigt trötta då faktiskt.
Jusstja! När jag kom hem möttes jag av en stor överraskning. Mamma och Pappa hade köpt mig en digitalkamera. En 10.0 megapixels. Great! Jätteglad är jag nu. Ni får se den imorgon. Just nu känner jag för att sova. Kanske ska ta ett bad innan. Nej! CSI NY börjar ju nu. Imorn ska Jag, Kristjana, Klara och Anna åkte till Vällingby och köra på muskelträning. Pussar!



filmkvällförmiddag

skulle ringa leo vid 9 men hade inte hennes nr eftersom smarta emma inte spara sina kontakter på simkortet utan på da mobil som har bangat ur. Fick tag på Malin efter en kvart typ men jsut när ja skulle ringa henne så plingade hon på dörren:D Vi har haft sminking och lite hårfixning mot min vilja, leo den jäveln sprejade ner hela mej med hatad hårsprej. Vi har hunnit fota massor också. Sen har vi lämnat tillbax några böcker och kollat in en bra foundation inne på apoteket som leo hade läst om i någon  modetidning.
Vi fick lite hjälp av personalen som va jätte trevlig. Men vi köpte inget, för den är skit dyr. Men dryg och väldigt liten, okej, så dyr är den inte.
När vi gick därifrån hade vi allafall fått en varsin prova-på foundation med en förpackning underkräm eller liknade.
Nu ska vi dra till skolan o hämta små syskonen, jag och tandställninglösa Leo! haha, o ja va den första som såg henne utan! hon är bara för fiin! när vi kommer tibax ska vi typ hacka lite grönsaker. Teresa har svikit oss, tågluffade me Klara, som vi skulle göra tsm o tittade på film hela helgen istället för me oss en kväll och svek oss när vi skulle till bibblan tsm! -.-
Aja, hon hade de säkert jätte kul med Klara och de förtjänar hon att ha. Lite tråkigt att hon säger de först nu lixom... "/
pussss!♥ bilder från da party to night får nån annan sätta in sen.. :) (Malin utsatt?

Någon som vet nån bra film?

Behöver filmtips!
Vi vill ha bra filmer att se på påväg till Dalarna :D
Nu kan ni verkligen hjälpa mej här, så skit inte i detta inlägg (a) ..

Sååå, något tips? Gärna chickflicks, skräckisar och allmänt roliga filmer!

Måndag och ingen skola <3

Sportlovet är här, maha! Bl.a. detta ska jag hitta på:
På onsdag ska jag se på teater i dramaten! Det ska bli kul tkr jag, för jag älskar teater överhuvudtaget. Sen så ska vi åka skidor i dalarna, typ Romme alpin. Ska också bli kul! I helgen blir det cup och idag ska jag, Leo, Hanna, Julia och Linnea sova hos Emma och ha filmkväll. Har vi nån film förresten?
Jaja.. Igår sov Denise, som ska till Mallorca (stavning? :S) imorn, hos mej. Det var najs och vi somnade typ halv 2, vilket Denise tyckte var alldeles för tidigt men jag var så trött. Haha.
Den sista shoppingen innan mina "shoppingfria veckor":
image333

Lila väska från wedins accent, en hand warmer (hehe) för typ 15 kr på rean - behövde bara ha en sån, en svart kjol med fickor att ha lite högre upp på midjan (misslyckad bild! Man ser knappt och jag ser astjock ut, de är jag faktiskt inte! ;P) och en söt tröja från gina t. som jag köpte i strl L så jag kan ha den till tights :)

Shoppingfria veckor kmr väl gå lite sådär, men ni får stötta mej under denna svåra period! Jag gör det helt enkelt för att spara pengar. Det är kanske som mamma säger; "man behöver inte ha allt", inte för att jag ser någon mening i de orden. Liksom, det gör man ju visst ? Det är därför livet är så svårt. Haha, jag är en poet. Det äär sant! Men det är en lång historia och nu ska jag äta!
Puss&kram

Hår.

Oftast har jag dåliga hårdagar, men härom veckan så var det jättefint! Sminkningen blev också rätt bra den dagen! Ni får ursäka den smått fula minen ;) Jag får väl stå för den..

Men när mitt hår är sådär hemskt fult som det ofta är så vill jag rakpermanenta luggen, blondera det och klippa håret till axellång längd (bra om man färgar håret för då är det enkelt att färga!). Men ändå så är det svårt att släppa taget om sitt hår liksom.

Vad tycker ni?

Röda skor

Hejhopp. Vaknade upp härligt med solen som sken in genom fönstret. Hos Klara dessutom. Igår spelade vi Monopol och kollade på "Sweet Home Alabama". Gullig film. Tog en dusch nyss och till frukost gjorde vi Skogsbärssmoothie á la Petterson. Gott. Nu ska vi dra in till stan och se om vi hittar lite mat och så. Hehe. Puss!

Bild: style.com

At Klaras place

Hejhopp. Sitter hemma hos Klara. Vi har spelat monopol. väldigt onärvarande dock. Imorn skulle jag egentligen ha käkat pizza med några pers, men det vart inte de de ändrade det till att ha filmkväll. Jag har ju suttit framför soffan i typ några år så jag vill ut. Klara hakar på mig till någonstans i alla fall och äter. kanske inte pizza, men något ätbart. Men först på morgonen så skulle jag och Emma och Leo till Stadsbiblioteket med det känns onödigt, eftersom att jag ändå har en bok i skolan som jag behöver lämna tillbaka, och den kan jag ju ändå inte lämna tillbaka förrän jag har tillgång till den. Dessutom berättade Klara just att man kunde låna om böckerna på internet. Dessutom kan man typ lämna tillbaks böckerna i Vällingby eller Spånga. Nu ska vi se på film. Puss


Det var ett tag sen..

Skrivet nångång igårkväll:
Det är ju så att Mimmi är här på besök, hon ska tyvärr hem imorn. Men ja iaf så har jag då vart med Mimmi och Bella sen i fredags :)
Jag shoppade lite idag med dem i stan, bilder sen kanske, sen åkte vi en sväng till farsta och hämtade lite godis i godisfabriken. Nu har vi just tittat på melodifestivalen.. Det var väl lite sådär. BWO var iaf bra! :D
Ska skriva massa sen, men nu ska min uppmärksamhet vara Mimmis och Bellas! PUSS!
image331

Friends

Mina absoluta favoritreklamer måste ändå vara alla dessa söta friendsreklamer:

Den här är bra för att den stämmer så jävla mycket. Men vilken usel skådespelerska, hon den där tjejen som blir mobbad.


Sen är den som går på tv just nu alldeles underbart söt. Den är nog den största favoriten.

Lazyday

Hejhopp. Jag har inte orkat någonting idag. Så lat. Men imorn så ska jag, Leo och Emma till Stadsbiblioteket och lämna några försenade böcker. Vi ska typ ringa KSS gänget och fråga om någon vill haka på och möta oss i stan och käka pizzalunch. Trevligt. Nu ska jag ta mig i kragen och få något gjort. JAg gjorde faktiskt nyttig lunch. Och på det åt jag nog omkring hundra vaniljdrömmar. Crap. Aja. En och annan lazyday har väl alla, eller?
   

Först ska man vara duktig och göra nyttig couscoussallad. Sen slänger man i sig massa vaniljdrömmar på det. Vad är poången med att vara nyttig när det ändå bara ger än mer sug efter godsaker. Tabbe.

Skor

Hejhopp. Tänkte bara tipsa om en tävling i Josieemes blogg där man kan vinna de ultimata drömskorna. Det skulle vara underhållande för världen att se mig gå i dessa, men ändå så är de ju helt underbart fina. Jag är med och tävlar i alla fall, och tävlingsreglerna är lätta. Klicka här för info. Pussar!
image1856
 

Säljer fula bilder?


Den här bilden representerar kategorin "Mascara" på The Body Shop. Är det bara jag som tror att den här inte säljer sådär värst bra. Kolla bara på kvinnans dåliga hy. Eller hennes typ döda öga? Nej. Jag har svårt att tro att detta säljer. Och ändå är nog The Body Shop något av det bästa man kan få tag på inom kosmetik. De borde skärpa sig. De ska ju vara proffs!

Te, Cheesecake & Björn Gustafsson

Här är lite fina bilder från igår kväll. Sötnosarna hade gjort cheesecake som var jättegod. Och deras tekoppar från England (tror jag) är obeskrivligt fina och är gjorda i s¨nt där härligt tunnt porslin med ett stort öra. Fint.

  

Förövrigt måste jag säga att jag har förälskat mig i Björn Gustafsson. Sen hans debut i Parlamentet har jag älskat varje sekund av honom. Han är ju fan bäst. Från igår kväll:





Kompis, se hit!

Här är en liten "inbjudan" som är riktad till alla mina KSS kompisar, d.v.s. Emma, Malin, Leo, Julia, Erika N., Erika L, Joanna, Linnéa & Hanna.

Ni vet ju hur töntig jag är på insidan, så jag undrar om någon skulle vilja åka på  o n s d a g     k v ä l l  vid. 1 7 : 0 0  till T e k n i s k a  m u s é e t  och kolla där och sen kl. 1 9 : 0 0  kolla på  C i n o 4 / 4 D - f i l m  på Tekniska muséet. På onsdagskvällar är det  f r i e n t r é  till muséet, men filmen kostar 3 0 k r.  Filmen heter  F l y g ! och handlar om hur fåglar och sånt flyger och hur människan har lärt sig det utan vingar. Självklart tycker man att det är ganska ointressant, men för er som inte vet vad 4D-film innebär, så är det i alla fall såhär: D e t  ä r 
3 D - f i l m   p å   d u k e n   v i l k e t   i n n e b ä r   a t t   m a n   s e r   d e t   i   3 D / v e r k l i g t   f o r m a t   ( o m   m a n   h a r   p å   s i g   e t t   p a r   s p e c i e l l a   g l a s ö g o n ) . U t ö v e r   3 D -b i l d e n   s å   h a r   s t o l a r n a   i n b y g  g d a   e f f e k t e r   s o m   a t t   d e    k a n   r ö r a   p å   s i g ,   a v s ö n d r a   d o f t e r  o c h   s p r u t a   v a t t e n .   R i k t i g t   r ol i g t   f a k t i s k t !

Nu tycker ni säkert att jag låter riktigt töntig, men sån är jag. Så om någon av ni ovannämnda skulle vara intresserade så är det bara att kommentera det här inlägget. Sms:ar er kanske också, vi får se. Om ni vill så kan vi ju käka lunch-middag i stan innan vi tar bussen till muséet. Pussar!

Trailer på filmen kan ni se här.

image332

The high school musical-hat

Hej fröken blogg. (hihi)
Inte alls lika kul väder som dagarna innan, men temperaturen håller sig uppe vid 7-8 plus ändå. Och det är ju bra. Kvällen igår spenderades hos Systrarna Pteersons place med te, cheesecake och melodifestivalen. Sen gick Anna och hämtade "de lite starkare grejorna" som då var chilisnacks. Hihi. Efter melodifestivalen var alla lite halvsovande så vi tyckte att det var jättekul att spionera på deras granne som hade en High School Musical-hatt på sig. Busigt. Sen diskuterade vi vårt favoritämne i några timmar; Bloggar (/Blondinbella, eftersom att man hela tiden kommer in på hennes blogg när man allmänt pratar om bloggar). Vi har i stort sett sammma åsikter (systrarna Petterson och systrarna Abrudan asså). Idag har jag inget planerat. Om ingen ringer så ska jag faktiskt hinna ikapp med skolarbetet. Ett bad ska jag ta också. Sen ska jag nog ta fram mammas fot- och benmassage maskin. Den är min älskling. Pussar!

vilken dag som helst

Har verkligen inte gjort något nyttigt alls idag. Har mest spelat sims faktist, vilket jag inte är särskilt stolt över. Fast en promenad till konsum då jag passade på att panta lite burkar när jag ändå skulle dit var det jag hann med. Mitt rum är halvt städat och jag orkade inte ens fixa med mitt efterlängtade hemma spa (vilket behövs eftersom några ovälkomna knottror har ploppat upp. Ett till par som man aldrig blir av med och som bara växer och växer. Blä blä!) Imorgon så har mamma och jag planerat in våran Mor&dotter dag som skulle ha varit förra helgen, men blev en hälsa på morfar och mormors grav och titta på lite reor-dag. Och Gustav ska med imorgon. Fast de blir nog roligt ändå. Mamma har lite dåligt samvete för att hon har varit med mig så lite, så hon kommer kanske spendera lite mer pengar än vanligt på mej. Det var faktist länge sedan någon annan betalde min kläder... Gustav får ju allt sånt gratis... "/ Teresa skrev lite om vår spion jakt, vilken slutade med att jag tappade min loggbok någonstanns. Vart vet jag inte. Är jätte orolig för hur det ska gå med mitt bankomat kort. Jag tror jag har förlagt mina bankpappren. vilket faktist inte är likt mej. Men jag fick en konstig kod med kortet när jag fick det och jag har inte vågat kolla upp om det är den som aktiverar kortet. Måste lämna tillbaka några böcker till stadsbibiloteket. Är två dagar sen.

Apropå det, Teresa, så måste du lämna tillbaka det som du lånade på mitt kort snartast möjligt, dom är redan sena och eftersom det är på mitt kort så tycker jag det är lite dålig stil av dej, men ja ska inte säga nått eftersom jag själv är sen:)

My Appartment

image330

Okej. Inte riktigt då, utan jag tog bara några grejor från Urban Outfitters som jag tyckte var fina. Tänkte bara säga att ni inte behöver klaga på mina oproffsiga collage (som är gjorda i paint) eftersom att jag mest bara vill visa det som finns i kollagen. Have a nice day!

Bambi

image329

Nej vad härliga dessa sötnosar var. Den gula kostar $24(ung. 150 kr) och den rosa $36 (ung. 220 kr). Från Urban Outfitters. Fina. Tänkte bara tipsa om den här sidan. Kan vara lite jobbigt när man sitter och kollar på saker på internet och priserna endast visas i pund eller dollar. Här kan man växla till månda olika valutor. Pussar!

Totally Spies

Hej Hopp! Idag är det jättefint väder ute. Inte lika fint som igår. Men fint i alla fall. Idag ska jag förhoppningsvis göra något med Klara. Kuligt. Igår köpte jag en drömtopp. Den är väldigt somrig, men ett par jeans tonar ner det lite. Så nu i vår kan jag ha den til mörkblå jeans och sen i sommar till jeansshorts maybe. Fint. Ynka 98 kr fick jag betala. Hana köpte dock en likadan, men det gör ingenting för mig. Hade däremot gjort henne en tjänst om jag hade sagt att hon inte fick köpa en likadan som mig, för då hade den inte blivit stulen heller. För, Ja, den blev stulen. Och då blev vi barnsliga och lekte Totally Spies och förföljde/sprionerade på den misstänkta. Fast alla var klumpiga och mer som Farbror Gadget. Om ni vill läsa mer om vårt liv som Totally Spies så kan ni bara gå in på Hannas blogg. Nu skaj ag sminka mig för Klara kommer om tjugo minuter. Pussar!


If you leave me now

Godmorgon. Förlåt för dålig uppdatering igår. Ska skärpa mig. Nu är det ÄNTLIGEN sportlov. Har skrivit upp när mina kompisar (de flesta) ska vara borta, så man vet det. Så har jag kommit fram till att jag ska plugga lite i slutet av veckan, för då är de flesta borta. Ni har säkert redan sett Kenza v. Blondinbella i Metro igår. Men ändå: Kenza vs. Blondinbella?
Pussar!

Dagens låt: Chicago - If you leave me now



just nu mår jag skit

Ingeting kan få mej att tänkta på annat. Men just nu så tröstar den här mej lite...

Fast inte mycket. nu ska jag ha kurs. Skrivarna fungerar inte för mej. Allt är emot mej idag. Det kommer säkert vara skit äcklig mat också.. "/


Roberto Cavalli

Hej älsklingar.
Har inget speciellt för mig idag. Förutom att det är sista sagen innan lovet. Jaa. Måste checka med alla på skolan vilka som är var under lovet, vilka som är hemma o.s.v. Kom just på en rolig grej, när jag kommenterade Klaras blogg. Då kommer den där lilla koden man måste fylla i, för att de ska veta att det är en människa som kommeterar, och inte en maskin. Då var den koden "F1P8". Och om man tänker efter lite så kan man ju faktiskt säga "Fett Potta" också. Hhih. Busigt. Nej nu ska jag fixa mig. Massa pussar.

P.s. Måste säga att jag ogillar Roberto Cavallis verk maximalt. Päls på varenda en eller smaklösa cowboyklänningar. Fy. Det enda fina han har gjort var några stuffs från H&M i vintras. Usch på det här.

 
 

Inne/Ute

Ja. Emma skrev om en stora delen av dagen. Så nu har jag inget intressant att skriva om. Igår gjorde jag en Inne-/Utelista. Den kan jag lägga upp. Pussar.

Inne

1.       Gay

Något av det bästa som modevärlden gett oss. Homofober kan ta sig.

2.       Blommigt

I kombination med vitt och någon tanfärgad detalj - vackrast.

3.       Vår

Färger, mönster & vårigt = fräscht!

4.       Smakfull inredningsstil

Smakfullt kan vara en fin teservis som står framme också.

5.       Vårig foundation i RÄTT färg

För mörk foundation är past. Så är det bara.


Ute

1.       Damp & Cp som skällsord.

Bara tecken på dålig självkänsla, när man utsätter folk som inte har samma fördelar som en själv. Särskilt inte när de inte har ett skit ed saken att göra.

2.       Folk som inte kan låta andra vara.

Så löjligt. Alla får väl klä sig som de vill. Undantag: Emos och Fjortisar. De får man tracka. Och möjligtvis töntar.

3.       Sport på tv.

Kan sitta och titta på någon tävling i två timmar och fortfarande inte fatta något. Tråkigt.

4.       Alltför tråkiga kläder på Arbetsdagen/I skolan.

Kan folk inte bara anstränga sig lite? Om inte för en själv - för allmänheten.

5.       Wayfares

Inte sådär jättefarligt ute, men inte nya.  Man blir kanske bara lite "efter" om man köper sådana i sommar.

Sådärja. Måste bara lägga till en lite extra på ute-listan: Skoltidningen. Det är nämligen så att det sitter massa affischer uppe på vår skola där det står "Nu är skoltidningen ute". Och det är ju att vara ärliga! Extra tydligt blir det förstås när Malin går runt och skriver dit ett "så" så att det blir "Nu är skoltidningen ute". Klockren. Godnatt.

I love smygbilder ^^

Hihi, att fota folk i smyg är very roligt!
Först är det en bild på en man som såg så extrmt muppig ut att jag va tvungen att fota. Haha! (Tyvärr så är bilden suddig som fan :S men det var svårt när han stirrade rakt på mej, hehe). Ni skulle sett hela hans outfit, och så satt han på ett fik liksom. Tihi, ruligt. Sen så ere en smygbild på min älskade, fast han hade precis upptäckt mej, så det kanske inte räknas? ;D


Nu ska jag borsta käften. nej det lät inte trevligt - tänderna menade jag. Så. Puss!

Pretty In Pink


Från wedins för inte mindre än 199 kronor.
Mjau and grr... (betyder puss och kram era heta kattdjur ^^)

today

Först var det sagt att vi skulle hem till mej och ha mysig filmkväll med fotbad, nagelfixning, annsiktsmask och gurkögon.
Men det blev bubbelbadkväll hos Malin istället. Fast först va jag tvungen att hämta min syrra från fritids, som vi sen lämnade med filmen Kogänget, en pizza, ett äpple och "nödtelefonnummer" till Hanna. Hon verkade väldigt nöjd. Det är jag med. Känner mej otroligt uppriskad efter bubbelbadet. Men vi hanh inte sitta där och slappa så länge. Fast det räckte faktist. Men det blev ingen annsiktsmask. Får fixa det i helgen eller nått. För jag begöver verkligen göra en. Var allför länge sedan senaste gången.
Är ganska nöjd med hur mitt liv flyter på just nu ;)
Vill gå på Akon live grejen i bryggeriet. Fast ja glömmde när den är. Får höra med Leo.
Pusss!


Vem bär den bäst?

image326

ej läsvärt

Ella ska kanske komma till mej nu i helgen, hoppas verkligen att de blir så. Saknar henne  grymt mycket! Jag har inet så mycket mer at skriva om, kanske ska berätta att jag gjorde min första lyckade frivolt igår på träningen. jag vet, det är verkligen inget att skryta om. Jag är typ sämst i min grupp, but I don't give a fuck! Jag har jäte kul på alla träningarna och trivs skit bra. dessutom så var det för att ja vart tvungen at gipsa förut som jag är lite efter. jag är stolt iallafall:D Zigge gav mej skuldkänslor igår, Jonte är jätte deprimerad för att jag dissade honom. Men herre guud lixom.  Han är verkligen inget för meej.Han kommer komma över det.
Näe, nu mååste jag käka ;) undrar vad de blir...
puss!


Adjö Herr Muffin

Hej och godmorgon.
Nu har jag bråttom. Tänkte bara lägga in en film på en del av Min, Malin och Emmas Gaygala som vi gjorde på Erikas överraskningsfest som vi hade förra fredagen. Ha en trevlig dag!

God natt!

Nu ska jag göra mej redo för att sova och förhoppningsvis så är jag nedbäddad strax efter 22.00! Somna gör jag väl ca. 2 timmar senare.. Jag tkr Emma borde skriva ett inlägg, så svårt är det inte - believe it or not.
Jag avslutar inlägget med en bild på Miss Duff, inte jätte fotogenisk bild direkt ;)
Hilary Duff, Hilary Duff gör New York med pojkvännen! 
(mohaha)

Dagens sötaste

Det här lyste upp min sura dag. Gud så gulligt. Förklaring: Jag gick in på någon msn sida, där man kunde fixa faster, Och i kategoriraden står det bröllop, och förlovning. Och gud vad gulligt att de har gjort för lesbiska och gay också. För mig är det egentligen en självklarhet att de inte ska diskrimineras, men det är inte ofta man ser att folk har tänkt på det såhär mycket. Fy vad gulligt. Pussar!

Klicka för dagens sötaste:


Crap

... Mamma tillåter mig inte att ta ledigt på idrottsdagen. Ååh!  Jag blir så sjukt förbannad. Hur jävla kul tror mamma och lärarna att det är att gå en 4 timmarspromenad med någon man inte känner? Nu säger mamma och pappa att det kanske blir någon sjuk den veckan så jag kan ta platsen. Men det spelar ju ingen roll, för hur kul är det att bada på ett äventyrsbad ENSAM, eller bowla med FOLK MAN INTE KÄNNER, eller spela curling med NIOR? Shit också. Och ni vet hur jag blir när jag är sur. Jag måste ta upp allt i hela världen som stör mig. Here's the list:
- När man träffar någon som pratar fejkblattiska. Som idag på bussen träffade jag en gammal klasskompis. André heter han. Han snackar Rinkebyska, fast att jag vet att han pratar normalt, egentligen. Shit. Fast det är inte så farligt eftersom att han faktiskt är portugis. Värre med helblonda och blåögda svennekillar som kör på blattestyle. So wrong. Ganstahstyle passar bara på blattar.
- Rasmus. Usch. Eller ja EMOS överhuvudtaget. Hela grejen liksom. Att gå runt med skärsår på armarna och hoppas på att ens kompisar ska se de. Och dessa hemska kläder. Jag klarar nästan inte av att kolla på de. Jag har inget gemensamt med emos, och emos har inget gemensamt med mig. Jag hatar emos, emos hatar förmodligen mig med. World's turningbetter without emos. Och sen den där Rasmus. han är ju så förskräckligt löjlig. Och det värsta är att Julia är kompis med honom. Usch. Jag hatar honom. Ja, jag vet att ordet HATA har en stark innebörd, men jag menar det när jag säger att den här killen inte har ett spår av medkänsla i sig. T.ex. när jag FÖR MINA KOMPISARS SKULL, skulle försöka föra snäll mot Rasmus så gick jag fram till honom och sa; - "Det är snyggt när din hårfärg har tonat ut lite sådär. Den ser typ ut som... Min hårfärg." Och "överraskande" nog svarar han (förstås) - "Jag hatar den här hårfärgen, coh jag hatar din också." Såå EMO. Han är så himla löjlig. Och jag kanske har fördomar om folk nu, men EMO är ju fan en livstil, och oftast är det livsstilen som speglar personen.
- När perfekta saker går sönder. Som t.ex. min linjal & miniräknare-i ett grej idag. Fan också.
- Folk som inte talar sanning och låter det gå ut över någon annan *host* Olle. Så B.
-  Ja. Det var väl i stort sett det.

Nu har jag skrivit av mig lite så det känns lite bättre. Måste gå att lösa den här skiten på något sätt. *Kärlekar

Naughty World

Hej folket. Har haft en mer eller mindre hemsk dag. Imorse fick jag nämligen reda på att jag får välja mellan att ta en f y r a  t i m m a r s   p r o m e n a d. Eller ta ledigt. Ledigt är ju kul, tänker man då. Eller är det verkligen kul när alla man känner är i Kungsberget eller i skolan (inklusive min syster då, ja). Superkul. Men det får nog bli ledigt i alla fall. Kanske kan ha typ värsta ta-hand-om-dig-själv-dagen. Fortfarande tråkigt med tanke på hur kul de andra har. Sen i alla fall så skyllde Olle ifrån sig på mig när han hade ritat på en gummijordglob, och självklart trodde Karin på Olle. Omoget. Fjolla. I alla fall så stannade jag och Emma kvar efter skolan. Det var mysigt. Sen kom bussen EN KVART försent. Kul. Och now I'm here. Aja. Dagens låt: Naughty Girl - Holly Valance (trots att det är mest världen som har "naughty" mot mig idag.) Pussar!

Why? Courtney Cox, why?


Första bilden är tagen i januari, då var hon fin och frisk. Men på den andra bilden däremot likanr hon mer ett skellet, och detta är bara en månad efter den första bilden togs! Jag blir lite rädd.. VARFÖR? Är den största frågan.

Ser ni denna skylt, så får ni nog akta er lite ;)

Ja det är ju lite past att Lindsay Lohan åkte fast för fortkörning eller vad det var.
Men man kan ju inte neka att den här bilden är så klockren! ;D Rätt åt Lindsan!
image324
Pusspuss!

Every Little Girl Is A Little Prinsess ;)

Hihi, min tiara är så fin! Men får aldrig använda den.. :/ Liksom, man vill ju inte gå runt i skolan med en krona på huvudet som om man tror att man är värta bäst eller nåt. ^^ Hehe. Ojsan, tiaran syns knappt på bilden, men ajaa..
image323
Juste! Idag på bussen hände en lagom irriterande sak! På bussen så fick den mittersta dörren till bussen frispel! Den stängdes inte när den skulle, utan öppnades igen om och om. Alla bara satt tysta där på bussen och kollade på, som om dom var handikappade eller nåt! :@ När den hade gjort så minst 20 ggr så gick jag fram för att kolla om det låg nåt ivägen, men jag såg inte felet, och alla dumma jävlar som satt på bussen bara KOLLADE PÅ! LITE HJÄLP KANSKE??! Är det för mycke begärt eller? Då blev jag så jävla arg, så jag nästan skrek så att alla kunde höra: "MEN FÖRFAN, VARFÖR SITTER NI BARA DÄR! NI ÄR MINST 5 VUXNA MÄNNISKOR PÅ DEN HÄR BUSSEN! KAN NI INTE TA LITE ANSVAR? BUSSCHAFÖREN BEHÖVER JU HJÄLP! OCH NI BARA SITTER HÄR OCH TITTAR PÅ! SÅ FÅR JAG SOM ÄR YNGRE ÄN ER GÅ FRAM ISTÄLLET..!" Sen tog orden slut och jag bara satte mej på min plats igen. Dom där dumma människorna svarade inte ens! Men busschafören gick ut ur sin plats och fixade det till slut. Sen sa han att det var snällt av mej att bry sej och typ nåt om att han tyckte att  det var bra att folk hjälper till för det är ganska mycket press på honom som busschaför. Jag bara nickade tillbaka. Usch var folk stirrade på mej, pinsamt.. :S


Onsdag

Hallå hallå. En mycket lustig sak hände utanför mitt hus igår. Efter att bussen hade stannat vid busshållsplatsen började den låta lite konstigt. Sen när den skulle köra ivär, så kunde den inte rulla framåt, utan den backade bara hela tiden. Hihi. Så typ alla som satt på bussen klev av. Stackars busschaffören. Den lät det mycket också, när han försökte starta motorn. Men bussen var borta när jag vaknade i alla fall. Idag är det då onsdag, min favoritdag på veckan. Det är nämligen så att JAG studerar (är så trött på ordet plugga, så det fick bli lite variation) bäst tidigt i veckan. Men Måndag känns lite "för" tidigt. MAn ska liksom komma igång på måndagar. Tisdagar var mina favoritdagar tisdagar. De kändes det liksom som att man fortfarande hade chans att nå sina veckomål, och då jobbade man bäst. Men nu är det så att någon jävel har kommit på något så förskräckligt som s k o l g y m p a. Usch. Och självklart ska denna hemska uppfinning förstöra i stort sett hela min Tisdag. Great. Två timmar av skoldagen går nämligen åt att åka till idrottsplatsen, byta om, idrotta, byta om & åka tillbaka till skolan. Usch. Men jag läste på kunskapssporten (kunskapsskolans hemsida) att de ska försöka bygga omklädningsrum i skolan. Det skulle vara super. Det är nämligen så att våra omklädningsrum är äckligare än äckligast. Fy ja. Men åter till ämnet, så gillar jag onsdagar. Idag blir det nog ganska mycket Kurs, eftersom att vi har fast pass i Kurs (Geografi för tillfället). Torsdag och Fredag är också helt "okeja" dagar, men lite jobbiga. Men then comes the weekend. My love. XoXo, you know you love me.

tisdag

Ledsen att jag inte skrivit på ett tag, men efter renoveringen i källaren så har de varit massa trassel med bredbandet. (Eller snarare min dator). Så pappa har hållt på med jättemånga installationer med brandväggar och så på min dator och kopplat om och så. Men nu är det klart, hoppas jag iallafall.
Till och med jag fattar ju att det är lite sent att skriva om min "händelserika" lördag. Men jag gör det ändå. Först åkte mamma och jag till morfar för att fika lite. Gottigotti. Vi satt och pratade massor och som vanligt så kom mormor och arv upp på tal. Man får så många hemska minnen så fort man sätter foten i lägenheten. Fast det är kanske det mordernaste gubb huset i hela stockholm. Okej, inte men nästan då. Morfar är en pensionär som skämmer bort sig själv och oss väldigt mycket. När fikat var avklarat så visade morfar oss några gamla skor och väskor som varit mormors. Även fast de är väldigt gamla, så var skorna skit snygga. Ganska dyra såg de ut att vara också. Morfar har det där som min pappa fullständigt skiter i - modekänsla. Fast det har ju inget med mormors skor att göra förstås. Aja, jag fick iallafall en marinblå acrossbody väska och ett par rebook skor som ser exakt likadana ut som vilka orginal rebooks i vilken butik sem helst, lite smalare kanske bara.
Efter det så åkte vi till mormors grav och piffade upp det lite där. Tvättade stenen, rensade bort löv och gamla blommor och tände ett ljus. Hoppas det brinner fortfarande.
Jag har funderat lite på det där som Malin sagt om att andar och "spöken" finns, och har kommit på mig själv att tänka flera gånger att jag sitter på ett moln och tittar ner på jorden och ser hur den forsätter livet efter min död. Jag vill ju se hur det går sen liksom. Det är ju som att kolla på en film som är jätte spännande och sen inte få se slutet.
nu är jag skit trött. måste verkligen börja hoppa i säng lite (mycket) tidigare...
puss!


Godnatt

Nu ska jag titta på nån tråkfilm, sen ska jag sova. Ha en trevlig kväll, pussar!
P.s. Ingen har säkert missat den här bloggen. Men jag var bara tvungen att tipsa. Puss!

Hej bloggen

Efter skolan mötte jag upp Klara. Vi skulle till Solna. Vi tog 118 Hallonbergen till Hallonbergen och sen tog vi tuben till Solna C. Där fönstershoppade vi, p å  r i k t i g t! Första gången, tror jag, att jag har bestämt mig för att inte köpa något, och inte gjort det heller. Obegripligt. Vi kollade i alla fall runt i de flesta intressanta butikerna. Sen bar det av hemåt. Händelserik dag, hehe. Men det hände en lustig sak på skolan idag. Eller inte PÅ skolan direkt, men i Spånga Station. En tant blev överkörd. Tror jag. Killarna som klev av samma buss som hon sa det, men de kanske ljuger. Men det tror jag inte, för hela skolan visste om det. Hon klev av bussen och bussen körde på henne. Men hon dog inte.. Lite läskigt. Ikväll är det Gossip med Gossip Girl. Härligt. Ska ringa Klara och fråga om hon vill joina oss vid tvn då. Måste bara berätta om en topp på h&m. Ren kärlek vid första ögonkastet. Underbar- Under, under, underbar. Den är i samma modell som de här nedanför (typ?) men blommig i underbara färger. Och det bästa; 98 kr. Jag dör. Sen så har jag bestämt att vi ska köpa en mixer, eftersom mamma typ har slängt den förra. Den rosa från OBH Nordica ska vi köpa tycker jag. 340 kr på NetonNet. Massa pussar!

Hetaste mysbyxorna ^^

image320image322
Självklart från delias.com ;)

Mörka kvällar ska bort!

Efter skolan följde jag och Emma med Leo hem, det var rätt kul. Fast vi gjorde inge speciellt men iaf :) För de som undrar så är Emma dendär tjejen som "är med i bloggen" men aldrig skriver. Teresa och jag får sköta den biten, jävla divunge.. Såå vi ska förmodligen kicka henne. Ja, HELT SERIÖST.
Iaf, jag hatar att gå hem från busshållplatsen som ligger aldeles för fuuuckign långt ifrån vårt hus! Första biten e skitläskig, man går i en mörk stig i uppförsbacke och allt ljus skyms av höga träd. Ett riktigt bra ställe att våldta folk på! USCH! Sen så är det ganska läskigt den sista biten också, och fan vad jobbig den är. Fyfan..
Lite trevligare är däremot detta:
image319
Ouff vilka söta klänningar dom har på delias.com.. <3

I think I love the olivserie..

HandcremeTvålTvål pump
Alla dessa är framtagna just för att händerna inte ska torkas ut, utan vara återfuktande, mjuka och lena! Det är ju skitjobbigt när man tvättar händerna och så blir dom aastorra. Usch! Kanske ska köpa en tvål, verkar bra...
Puss!


Nej

Hej igen. Tog ett litet beslut om att ta två bussar senare. Så slipper man springa till bussen. Till min förvånan så stod det -0,8 när jag tittade på termometern för ett tag sedan. Crap. Det skulle ju vara soligt och varmt idag. Hejdå våren och hej tjocka vinterkappan..

Vårjackan - Tydligaste vårtecknet

Hej och godmorgon.
Har sovit bra inatt. Skönt. Idag ska det typ bli 8 grader!! Hoppas det. Fast det kan ju bli kalt också. men jag tror jag tar risken för att få använda vårjackan. Yes. Nu ska jag väl gå och göra mig iordning inför skoldagen, som idag innehålller ett sånt dåligt påhitt som g y m n a s t i k. Blä. Ha en bra dag :)

ja e totalt efter i veckodagarna..

aja får ta igen de lite senare, nu ska ja sova.

Fika och lite shopping i stan

Jag, mamma och mormor (hehe, cooling javet! ;P) var ju i stan idag. Det var trevligt och jag köpte en jacka, som kostade 559 kr, till våren, men egentligen var det inte den jag ville ha... men den var lik, fast den jag ville ha (som bara fanns i storlek L) var snyggare och 150 kronor billigare! Lite irriterande... :( Så nu börjar jag få lite beslutsångest, vill ju ha den jääävligt snygga jackan som jag köpt (mörkmörkmarinblå glänsande tyg typ), men den andra också! och den andra är billigare! Tänk om den finns i rätt storlek nånstans liksom! Åååh, jobbigt blev det. Asså en grej med den jackan jag köpte var att det kändes som att tyget i axlarna stack upp lite för mkt liksom, asså typ som man gör med axelvaddar, fast utan och inte alls så mkt - verkligen inte - men iaf.. Shiiiit. Vettefan vad jag ska göra asså.. :'/
Hihi, juste! Glömde nästan bort att säga att jag såg idol-Mattias, han fikade på samma ställe som vi! Stod bakom mej i kön, najss ;) Alltid kul att se kända personer!


Bilderna: Jackan o ful poose (färgen på jackan syns knappt, har ba fotat me modilen..), min gooda 30-kronors-choklad ^^ och min nya tröja från hm med mimmi pigg, hihi.

Jaja, pusspuss!

Utmaning

Har blivit utmanad;
Svara på dessa tio frågor:
1. Brad Pitt eller Ozzy Osburne?
2. Timon eller Pumba?
2. Svensk eller Amerikans film?
4. Blondiner eller Brunetter? (BÅDA! :D)
5. Stor eller Liten rumpa? (Miss Giant Ass i like!)
6. Sexigt eller Fint?
7. Killar eller Tjejer?
8. Sommarlov eller Vinterlov? (SUMMAH FFS!)
9. Ryggsäck eller Väska?
10. Grr.. eller Mjau?

Gör såhär:
Om du blivit utmanad så ska du först kopiera texten ovanför (och detta) och ändra det så att det blir ditt svar, svara genom att göra texten på alternativet som du föredrar tjock. Sen skriver du vem du blev utmanad av, samt vilka du vill utmana! Kul grej att göra när man har lite tid över!

Jag utmanar ELLE, Lisa, Kitty och alla andra som läser detta! :) Puss!

URBN

Nej. Jag klarar inte av att titta på dem. De är underbara. De är underbar men dyra. Eller den ena i alla fall. Båda från Urban Outfitters. För er som inte kan räkna själva så kostar den första omkr. 800 kr och  sen andra omkr. 360. Funderar på den andra får se. Fuck. Den går ju inte att köpa i Sverige. Tack Gud för dessa underbara skapelser i alla fall.

image313

Princesstårta (bokstavligt)

Tänkte bara säga att såhär fin var tårtan som vi köpte till Erika i fredags:
Princesstårtan
Med princessor på och allt! Perfekt. Men kräsna Erika gillar inte tårta ..

Fina minnen

Hallå.
Efter skolan köpte jag, Emma och Joanna glutenfri våffelmix (till Joanna) och grädde för att sen åka till Emma och göra våfflor. Gott. Sen körde vi ytterst lite singstar innan jag åkte hem. När jag kom hem hade jag fått brev. Av Olivia. En gammal kompis från förra skolan. Gud så gulligt. "Glad alla hjärtans dag!". Men gud vad fint. Jag skickar aldrig kort. För jag är så otroligt glömsk, och dålig. Jag träffar nästan aldrig kompisarna från förra skolan.. Förutom Klara förstås. Men jag har verkligen INTE glömt hur kul vi hade, så jag glömmer er aldrig, folk från förra skolan, även fast jag aldrig skickar kort. Brevet sken upp min dag, tack Olivia, och glad alla <3 dag på dig med! (Fast jag tror faktiskt inte att du läser bloggen). Sen kollade jag i alla fall igenom Elloskatalogen, och nu småtittar jag på Grey's. Ha en bra kväll älsklingar!


Photoshop ? Mhmm..

Max
Jomen viiiiisst , jag tror också att man ser sådär fräsh ut efter en förlossning.. -.-'

Måste gå nu! Puss!

Sexy monday

Nisse får vara med här uppe, för han är sockersöt som få.
image312
Måndag har för- och nack-delar. Nackdelar: Skoljäveln är tillbaka för att fucka oss alla, helt plötsligt måste man gå upp tidigt igen p.g.a. skolan, det är hela FEM dagar kvar till fredan.. Fördelar: En halvtimmes sovmorgon (inte mkt, men det är vad man får), ingen träning (skönt att få tid till annat ibland), ingen gympa längre (nu har vi på tisdagar, när det var på måndagar så glömde man alltid gympakläder!).
Sen kmr jag inte på så mkt mer.. ^^
Idag efter skolan ska jag träffa mamma i stan. Hehe, mamma är typ jätteglad för det! Värsta uppspelt ;) Då ska vi kolla på en jättefin vår-jacka på vila. Och lite sådär. Men nu måste jag rappa på lite, sminka klart mej och packa ihop lite skit. Yepp, puss på er då!

Godmorgon

Hej och godmorgon!
Idag är det skola igen, men det förstod ni nog innan. Sitter och äter min frukost bestående av hallon och blåbärsfil med Allbran flingor och en macka med skinka. Inte likt mig, men det får duga. Kul med massa fler läsare. Hoppas ni stannar. Vi börjar kl 9 idag, så jag tar bussen fem över halv. Ha en bra dag sötnosar!


88 läsare so far ;)

Shit! Nån brud vann just 50 000 spänn i Singing Bee nyss, *avis*...
Jaja, nu till det viktiga; Idag har vi haft 86 unika besökare, utan att vara länkad eller med på mest aktiva listan! Rätt najs faktiskt. Vi har regelbundna läsare! Älskar er alla, det vet ni va? :D Vad vill ni att vi ska skriva mer om? Kommer du på något speciellt så ere bara att skriva det till oss i en kommentar! 

Då kanske ni kan vara gulliga och tipsa lite i inlägg nedan också? (A)
Haha, kom på hur patetiskt det skulle vara om vi hade en "frågestund", asså vem fan vill veta massa skit om våra lagom händelselösa liv? ;) Asså vi har ju liv, men det finns inte mkt intressant om oss - typ som att vi skulle vara modeller elr nåt sånt där roligt. Jag vill bli känd..

Efterlyser: Bra ansiktstvätt m.m!

Nu är det så att Leonor är typ besatt av någon bra-för-hyn-skit från TV-shop (:S) och hon vill gärna köpa den.. Tillsamans med mej, men jag är jävligt osäker. Det är ju ofta dom inte lever upp till det dom lovar liksom..  Asså på tv-shop och så. Så om någon har provat den här ansiktsgrejen så säg gärna till om den är bra eller inte! SNÄLLA? :)

Sen så vill vi annars ha tips om bra ansiktstvätt, kräm och sånt där som är bra för normal eller dålig hy! Man vill ju veta om det man köper är bra liksom. Vet ni om nån av dom här är bra? (Nu har ju jag inte acne utan bara lite irriterad hud pga smink och sådär.. men iaf):
 
Tipsa, tipsa! Skulle vara jättesnällt. Puss <3

Söndag = Mysdag

Trevligt med teresa i vby idag! Shoppade en sööt tröja, bild kmr förmodligen (inte) och så smed jag och Teresa lite bikiniplaner ^^
T
ittade på Elle-galan på tv, men ärligt talat så sööög det b*lle så jag pallar inte kolla mer! ;) Tackar vet jag LILLA GAYGALAN! :D Yeeey, bäst.
Snart är det iaf Singing Bee, mys. Så skönt att träffa Nisse-älsklingen igen också <3image311

Nu ska jag skriva ett inlägg om.. *heemligt*

Vackert

image309
Ibland har lindex sådär förfärligt snygga underkläder. Som ovan t.ex. Jag dör? Lavendel/Antikrosa är en vacker färg.

Alfons

Den här är jätterolig. Jag har torr humor. Men den är skitrolig. Men den är snuskig. Och på slutet när de börjar prata om cp och sånt så blir jag sur. Ni som känner mig vet att jag hatar att folk säger cp & damp och sånt. Om ni undrar varför så får ni fråga. Här är filmen - Alons Åberg - Remix


Depend vårnyheter


Det här är alltså depends vårnyheter. Det fjärde från höger är nr. 118 och jag tror att det var det Klara tog. Gillade de ljusblå lite. Udda. Men de två rosa var väldigt härliga också. 117 var mer eller mindre hemsk. Typ beiget nagellack med lila glitter i. F y f an att de får lansera sånt. Puss!

Idag

Hejsan hoppsan. Kul att det har kommit fler läsare. Hoppas ni stannar kvar. Jag åkte i alla fall till Vällingby med Klara vid halv ett. Det hade vart rån på Guldfynd vid 11:15 så det var massa poliser där runt. Klara hade fått ett hemmagjort presentkort på ett valfritt Dependlack för 25 kr från mig, och hon valde ett guldaktigt (se bilden nedanför). Fint. Depends vårnyheter är jättefräscha. Härliga. Sen bytte Klara av med Malin, och tog tåget til stan kl. 2 när jag mötte Malin på stationen. Vi åt subs på subway. Gottigt. Sen kollade vi runt lite och jag snålade eftersom att jag är pank. Sen kom jag i alla fall hem efter en delicatoboll & en glass (inte direkt på varandra förstås). Såhär såg jag ut idag:
image307 
Det har uppstått lite dubbeltrubbel här hemma. Pappa och Kristjana har precis bokat utflykt till Kungsberget till mig med skolan, men jag tänkte ju säga idag att jag inte vill med dit. Ingenav mina kompisar åker så dåligt som jag så jag vill inte, för då får jag åka själv. Och ni kommer säkert säga typ att ni visst kan åka med mig och så, men jag svär att ni skulle tröttna. Så nu håller vi på att avboka det. Ja, det var väl allt. Ikväll är det Singing Bee. Och JA, jag vet att programmet suger, och det är det som gör det så förbaskat kul!

I feel like shopping <3

image304
Någon mer som blir lockad..? Puss mina gurkor ;)

Lite bilder från i fredags!

Har verkligen typ inga bra bilder men här är några iaf:


 "Här skulle det sitta en bild på mig men den va ful /Teresa"
Till sist det fina bordet vi fixade med presenter och lite sånt:
image287
Puss!

H-h-h-hjärtkoppen

Hej sötnosar. God morgon också. I fredags var det -6 grader ute och nu är jag typ överlycklig för på tisdag ska det bli +8 och sol. Tjoho. Dessutom har jag och min syster en fin pakt. Vi ska sälja våra ex. cyklar på Blocket.se och köpa nya typ second hand eller något. Ska måla min tomatröd. Nu är jag sysslolös. Tog just en minikopp med choklad. Mumsigt. Ett hjärta är det på den också. Nu ska jag checka lite bloggar och titta på tv, sen får vi se om jag hittar på något idag. Pussar!
image290

Hjärtkoppen


Sno stilen

Någon skrev att hon ville ha en gul klänning, som Madonnas och JLo's.
Så då tänkte jag iaf tipsa lite; denna gula klänning från ellos är ju rätt lik!
image278image279

Själv är jag inte så mycket för gula kläder, inte min färg helt enkelt..
Men, smaken är som baken! Puss på er alla söööta, underbara som läser ;) <3

Melodifestivalen ikväll!

Glöm inte det! Underhållningen är skyhög tkr jag, asså för att vara melodifestivalen u knooow. Euuw, idol-Ola ska typ vara med.. I don't like. Åh nej, åh nej, åååh neeeej!! Kom på nu att CAROLA ska vara med! Fyfan, hon kan ju bara gå och lägga sej.. hon är bara för mkt. Jag orkar bara inte. Kan inte Christer Sjögren, Amy Diamond och Carola bara dra nåt gammalt över sej? Jag pallar bara inte med den.
Men jag är stark och står emot dom (kan man göra annat?)

Vilka är med mej?
image277

Huuuuh för Madonnas outfit..

image276

Hmm.. Njaaae jag gillar inte Madonnas kläder - och dom gillar inte mej, om dom gjorde det så skulle dom väl inte göra detta mot mina ögon ? Är det bara jag som tkr att hon inte KAN klä sej?

Hjärtehund

Sammanträffande elr vad?
En liten alla hjärtans dag-gris tror jag att det är :)

image275
Sööötnos va? Puss <33

dagen efter piller haha

dagen har bara flygit iväg utan att ja´har hunnit med något speciellt. har fundeat på att ringa leo o hitta på något litet, för hon bor ju så nära. men ja har inte kommit längre än att tänka på de, och så har de blivit med de flesta andra saker ja också tänkt göra idag. vaknade lycklig och utvilad, men sen kom "du-är-så-misslyckad" känlsan tillbka helt plötsligt så ja tog till närmsate åtgärd att dränka det med. det råkade vara en kul bok. det var en sån där "ja-bryr-mej-inte-om vad-andra-tycker-om-mej-jag-ska-uppfylla-min-dröm-ändå-bok" fast problemet är bara att jag inte direkt har en dröm. inget specifikt iallafall. efter att ja lät ut boken som ja börjat på för några veckor sen o kommit väldigt långt i innan ja inte fick tid me den längre kände ja mej lite bättre och klädde på mej o käkade frulle. har städat lite tafat, men mitt rum är fortfarande hemskt. har pillat lite på de olika ansiktsmaskerna vi har hemma, men jag vill nog göra det senare ikväll. måste fixa mina naglar också. eller, om man nu kan kalla mina sönder brutna naglar o sprukna nagelband för naglar. någon gång ilivet ska de bli fina iallafall.
att skriva klart de där jäkla brevet till min kusin hade heller inte varit så dumt, och då kunde jag ju samtidigt passa på att skriva till mina amrekanska släktingar i USA som jag planerar att spenrera en halv sommar hos någon gång framöver. fast jag måste nog chamra dem lite mer med lite fler brev och bilder. hittils ser det ljust ut där iallafall.

kom just på att jag älskar mina kompisar farligt mycket. om de skulle försvinna skulle en stor del av mej försvinna. "mister man en så står det tusen åter", det är nog det västa ordspråk jag vet. fan heller! inga likadana som er finns! ni betyder nästan för mycket. jag ska sluta att tänka på hur hemst de skulle vara utan er, för då kanske jag hoppar från taket snart, eller går ner och tröstäter. det brukar hjälpa. 
aja. nu får ja fan skärpa mej. jag älsar mitt liv och mina underbara kompisar. måste städa rummet, och har massor med skolarbete som jag är efter i.  
pussssar! ♥


boken som räddade mej :) av Anita Eklund Lykull, klart lsävärd! skit bra!

Boxspecial

Ni som känner mig kanske vet att jag har en förkärlek till boxar. Boxar, lådor, kartoner och alla såna där gulliga fövaringsätt. Så då tänkte jag smitta er med min boxfixering. Enjoy people <3
KASSETT Cd-låda med lockLINGO Låda med lock
STRIKT Tidskriftslåda med lockESTETISK Tidningslåda


1. KASSETT 2-pack 59:- (finns i grön, röd, svart & vit)
2. LINGO IKEA 2-pack 29:- (finns i mörkbrun/blomma, off-white/blomma, olivgrön/medaljong, vinröd/medaljong & vinröd/linje) Lite olika färger och mönster med andra ord ;)
3. STRIKT IKEA 2-pack 99:- (finns i lila/cerise och vit/brun)
4. ESTETISK IKEA 199:-

Såja. Massa pussar!

Smaklöst

Nu har jag satt ihop en kombination. En kombination ni alla väntat på. Något som kommer förändra din syn på världen föralltid. Dessa situationer går bara inte att förklara sig ur. Skåda; Teresas smaklösa kollage!

image274
Såhär står det till: Alla har sin egen uppfattning om vad som är smaklöst, men för mig är det en självklarhet att man inte tycker att det här är fint. Först har vi Lil Kim, och nu menar jag inte bara detta hon har på sig här, utan hela hennes uppfattning om mode. Hon var ju lösa linnen uten bh som hennes tuttar bara väller ut från. Inte bra. Särskilt inte här när hon ser ut som en 13-åring i ansiktet. Usch. Sen är det en runway bild. Jag har aldrig gillar killmode på tjejer och det är klart att det blir värre när hennes bröst sitter nere i Skåne och urringningen ger en mardrömmar. Usch. Sen har vi en kändis som jag bara råkade googla upp, ingen aning vem hon är. I alla fall så blir jag sur på henne, för hon har en fin kropp, som hon framhäver på ett soooo wrong and slutty way. Och sen brösten som är uppushade till hakan. I kombination med blondihåret, läppstiftet och naughty girl minen så blir allt bara horigt. Sen är det sist men inte minst en sak jag veöat säka for a long time. Jag HATAR typisk amerikansk inredningsstil, som soffan däruppe. Fy. Smaklöst. Blä. Jag kan seriöst inte titta på det. Så ni får göra det istället. Pussar


Trippel i Catwoman

image273
Checka catwoman blickarna. Särskilt hon åt vänster. Sminkningen gör sitt, men modellerna är skickliga. Kläderna var fina också.


Halle Beryy i "Catwoman" 2004

Across

Någon av dessa två väskor från H&M skulle knappast sitta fel. Den vita tills is sommar. 98:-. Är det bara jag eller känns lite past med små across bodys?


Total Eclipse of the heart

Dagens göralista:
- Städa rummet och sätta fram en vit/rosa leksaksreservis på någon hylla.
- Plugga Franska / göra broschyren om Paris.
- Plugga Engelska och göra någon meny på en restaurang.
- Kolla lite på Totally Spies
- Fixa nagelband.
- Smink och kläder, sen middag och Mormor och Morfan i stan. Favoritrestaurangen - Bamboo City (alltså om man väljer av lite mer budget restauranger, och inga dyra, för då finns det ju många mycket bättre)

Funderar på att ha handspa istället för bara nagelbanden. Får se. Såg på Åhléns att de hade fingersalt (till fingerbad). Måste ha någon gång. Men nu innan jag har fått mitt barnbidrag har jag listat de viktigaste sakerna som jag bara måste köpa, innan något annat.
- Garnier fuktcrème (min är helt slut typ)
-  Linnet från Cubus
- Väskan från h&m

Okej väskan och linnet är typ inte s¨viktiga. Särskilt inte väskan, men whata heck. Klara ringde just, men jag har ju lovat mamma att plugga. Surt. Ha en bra dag honeys.


Designen

image271
Såhär SKA desigenen se ut, men den funkar tydligen inte på allas datorer. Synd. Får fixa det, med hjälp av Kitty Da Expert. Puss älsklingar!

F.Y.I.

Det blir inge Thailand den kommande veckan och på sportlovet, vi var tvungna att avboka för det hände massa grejer.. :/
Men på påsklovet blir det förmodligen, och det är inte långt kvar! Läääängtar!
Skriver mer och roligare senare idag eller imorgon, lovar.
Pusspuss!

Lördag

Teresa skrev ju om överraskningsfesten, så då slipper jag ;)
Lite synd vare att jag fick knappt nåra bilder på festen med min kamera.. Allra minst på mej själv :/ Så det var tråkigt, men jag hoppas att jag iaf finns med på nåra bilder på dom andra personernas kamera! ^^

Idag ska jag inte göra nåt speciellt, först match kl. 12.15 (vi ska samlas en hel timma innan, liite onödigt sådär..) och sen vet jag inte vad som händer. Vi får se.


Här är lite summahtajm-inspirerade bilder från hm;
image269image270
Fan vad man längtar till sommar!

Överraskningsfesten

God morgon! Lovade er ett roligt iblägg, and here it is. Det är näm.igen så att igår kväll hade vi överraskningsfest för vår kompis Erika (N). Barn/Prinsess tema var det. Vi tar det från början:
Efter skolan (som slutade 13:30) åkte jag, Linnéa och Leonor hem till mig och hämtade det mesta av maten och alla dekorationer. Julia och Malin åkte hem till Malin och hämtade glassen och godiset m.m. Emma åkte själv hem till sig själv för att hämta massa grejer. Hanna som har vart sjuk hela veckan och Erika L åkte direkt hem till Erika N (henne som vi hade festen för). De började dekorera lite och blåsa ballonger. Sen kom jag, Linnéa, Leo och EMma (som vi hade mött upp i Spånga) till Erika ung. 14:45. Då började vi duka och hjälpte till med lite ballonger också. Sen kom Julia och Malin. Så var det några som duschade. Sen började alla locka håret och sminka sig. Jag sminkade mig till snövit, haha. Typ vitt puder, rött läppstift och lockat hår. Men resultatet blev lite mindre lyckat och likt en 40-tals porrstjärna. Anyway så började vi med maten omkr. 4 halv 5 tror jag. Tacos blev det, som vi var och handlade i tisdags, då vi köpte alla andra grejer också. Och här är en rolig del. Julia hade sett en jättegullig marsipantårta på Coop Forum med massa disneyprinsessor på. Så den köpte vi. Sen fick vi reda på att Erika inte gillade tårta. Då bestämde vi oss för att göra en fruktsallad. Men så tog någon reda på att hon gillade chokladglass också. Så då köpte vi massa frukter + chokladglass, vaniljglass och jordgubbsglass (ett sånt där paket you know). Och då när jag frågade igår om hon gillar glass, så säger hon att hon inte gillar chokladglass på paket utan bara på pinne!! Argh. Men det löste sig för vi föpte en magnum när vi var i Spånga. I alla fall så ringde Joanna (som är den 9:e personen som var med och fixade festen, och hon hade följt med Erika till stallet för att kunna styra och så när de skulle vara hemma) och säger att Erika ska på bio med någon kompis från stallet. Shit. Yepp. Vi fick panik. Så vi diskuterade det där jättelänge och undrade varför hennes pappa hade sagt ja till att hon fick gå på bio. Haha. Och då kommer hennes pappa in och förklarar att Erika ska få avboka den där bion när hon kommer hem, för hon ska nämligen hem och äta emellan. Puh. I alla fall så började det närma sig så vi ställde fram maten på bordet som var så fint dekorerat. Sen ringer Joanna kl. 17:40 och säger att de är där om några minuter. Så vi gömde oss lite sådär bakom någonting, och lilla klumpedunsemma står nära en skål med massa småpengar i. Helt tyst. Krasch! Haha. Jag trodde det var glas så jag fick typ panik. Sen tände någon lampan och vi såg att det bara var mynten. Men det blev i alla fall jättestressigt och alla  började plocka i dem igen, men sen sopade vi de bara under en byrå. När hon klev in genom dörren skrek alla "Suprise!" och började sjunga Ja må hon leva. Hon blev jätteöverraskad och glad. Kuligt. Sen åt vi, men Erika tog ingen köttfärs så någon ba; men ska du inte ha köttfärs Erika? Vad svarar hon om inte "jag gillar inte köttfärs. i alla fall inte på tacos". Haha. Jag ba; Arrggh! Kräsen unge. Men söt. Efter maten gick jag Malin och Emma upp och förberedde vår show "Lilla Gaygalan", som vi lite senare framförde och som blev succé ;). (film kommer sen) Sen var det efterätt. Vi hade köpt tårtljus till tårtan, och ljusen räckte men hållarna var bara 12. Så jag och Malin sjorde egna med hjälp av den där delen längst fram på en stiftpenna. De blev udda, hehe. Efter efterrätten öppnade Erika presenter, massa smycken som hon hade önskat sig. Sen körde vi lite barnkalas-lekar. Först pennan i flaskan som går ut på att man ska sätta på sig ett skärp med en fastknuten tråd och en penna i andra änden. Sen ska man utan att röra tråden eller pennan få i pennan i flaskan som står på golvet. Så man sätter sig liksom på huk. Sen körde vi dansstopp och massa andra danslekar bl.a. tidninsleken. Haha. Sen vart alla helt slut, när vi hade dansat helt oavbrutet i typ tre timmar, så vi la oss i sofforna och halvdeckade.

Det var verkligen jättekul. Älskar er tjejer och grattis Erika! Jag LOVAR er massa bilder nästa vecka. Jag hade inte med någon kamera med Joanna hade med sin systemkamera och den var super. Nu ska jag ner och käka frulle. Puss på er!


today is the day

heej...
har tänkt på va hemskt mitt liv kommer bli om jag t.e.x utbildar mej till bankir och blir typ sveriges bästa. och sen, tänkt om man lade av med bankerna och hittade på något annat! vart skulle jag ta vägen dåh?? ni fattar på poöngen. jag vill ha ett bra liv, och tänker alldeles för lätt på det. jag kanske inte alls hittar en man. tänk om mina barn blir cp sakdade!? fast det skulle inte vara så farligt, de skulle fortfarande vara bar människor för det. men om de blev typ horor och dricker o knarkar och allt, då skulle jag dö!!
Aja, bäst att leva här och nu. just nu rullar livet på men jag har alltid en tanke som lixom ligger och gnager att jag jämt måste ta vara på min tid. som om det snart är slut! jag kommer aldrig uppleva den här dagen igen, och om jag inte gör nått lyckat av den så är den bortkastad. jag vet att man inte ska tänka så och det gör det hela ännu mer irriterande. slut klagat för meej!
to day is the big day!! :D

Pusssar!♥

Order

Gå in här. Ja, det är en order.

Hey huns'

Hejhopp. Vi har blivit sämre än sämst på att uppdatera här. Shame on us. Lovar att det ska bli bättre. Tills dess så kan ni spana in Klaras blogg och checka tårtan som hon gjort med några andra till en tårttävling de ska hai skolan. Nice! Idag händer det inget speciellt. Igår var vi på bio med skolan. På söder. Efter det drog jag och mina kompisar till Gallerian, där vi utnyttjade alla gratiserbjudanden vi kunde hitta. En ros och massa gelehjärtan med andra ord. Yes. Men ikväll eller imorgon bitti så kommer en galet kul uppdatering.Vad det är får ni se sen. Massa pussar och kramar!

valentines day

glömmde imorse att de va hjärt dagen, och klantigt nog tog jag en halloween tröja typ. snygg men fel dag att ha den på. aja, tog ju hjärthalsbandet och hjärtörhängen av en slump, så lite hjärtan har ja ju iallafall.
man kan väl säga att min heta tröja symobliserar för hur mycket ja faktist vill ha en kille. fast så desperat är jag inte. det hade mest varit mysigt med någon att älska ochkänna sej älskad av. och ha någon att krama. men jag har ju min underbara kopisar. så vad ska jag med en kille till? hihi, mycket!
hur som helst så är min sommar typ räddad. mamma och papa har bokat en typ tio meter lång båt i två veckor i krotsien, äntligen något annurulda! det kommer bli skit ballt! synd bara att inte våra kopisar hänklade på. de suger på att segla, det är nog därför! haha. mamma har inte heller så mycket att skryta med, hon kantrade en optimistjolle. upp och ner bara. de va lite skojigt. fast allvarligt, det ser skit läskigt ut med alla de sär båtbilderna där vågorna är lika höga som båten och sköljer över hela decket. ja kommer dö. tur att det finns normala sängar iallafall! och stoooor plats till att sola. fast jag måste erkänna att jag är lite nervös, fett läskigt det kommer bli! dessutom så måste man ju ha flytväst typ jämt, så ja kanske kommer få värsta fula brännan. aja.. det är långt kvar tills dess!
kom just på en tänke att malins barn kommer vara väldigt lyckliga eftersom de kommer ha en sån underbar mamma! de kommer bli söta också! haha, se till att skaffa en snygg man bara malle!
pussssa!
ps. hanna du får fan ta och bli frsk nuu! du missar ju bion!!

Fett töntigt

Gud vad töntigt. Dagisbarnen FÖRBJUDS ha typ det populäraste inom dagisbarnåldern - randiga kläder. Anledning? At EN dagispersonal på ETT dagis få migrän av ränder eller andra mönstrade kläder. De måste alltså för HENNES/HANS skull gå runt i enfärgade kläder hela tiden. Hur fan tänker man? Asså, smart att vara dagispersonal när man är mer eller mindre allergisk mot nöstrade kläder. Och sen ska det gå ut över barnen. Fett omoget. Läs resten av artikeln här.

Sports Illustrated, hothot

Heidi Klum & Will Ferrell

Will Ferrell och Heidi Klum i Sports Illustrated = tjockt najs! Skönheten och odjuret? :)

hjärt-dagen.

Bio med sjuorna typ, Linas kvällsbok ^^
Avslutas med träning i trollboda, najs alla hjärtans dag..? (njae).

Men ni får väl ha det bra iaf! Puss!


Alla hjärtans

God morgon!
Jag har vaknat vid tre typ fem nätter i rad nu och jag brukar aldrig vakna. Konstigt. Aja. Idag är det alla hjärtans dag! Och vi ska på bio med skolan. På söder. Man får inte ha något ätbart i salongen. Alltså INGENTING! Inte ens frukt eller russin. Men glöm att jag tänker hålla det. Ska köpa en salta katten tablettask, för dom är diskreta. Ska försöka göra some kind of alla hjärtans dag manikyr omaj ga får tid över. Ett litet rosa hjärta i hörnet på nageln. Det skulle bli fint. Min familj är dådär lite gupska så de ville ha muffins redan igår. Det fick dom. Ett var. Och det fanns sju stycken, så nu finns det fyra kvar till ikväll. Perfa. Las Vegas ikväll också! Grey's igår kändes annorlunda, när alla har blivit så "vuxna". Nog om det. Nu ska jag käka och sen gå. Ha en trevlig alla hjärtans dag. Pussar!




Update 07:30
Ingen Las Vegas ikväll, kom jag på. Synd. Dagens låt: Clockwatching - Jason Mraz (ingen aning om det är han som sjunger på videon nedanför, men det ser ut som han :P Hittade ingen "olive" video så det blev en live)


Cupcakes 2

Hello everybody. Efter skolan drog jag hem till Klara. Vi bakade cupcakes med cheesecake inspiration till Alla <3 Dag. Goda vart dom. Digestivesmulor i och glasyr av philadelfia och florsocker samt karamellfärg. Hääärligt. Som ni ser krånglar det lite med dewn nya designen, men den kommer snart. Tills dess får ni suktas av bilderna nedanför och vänta. Hihi. Ha en bra kväll, men Grey's Anatomy!!Glöm inte. Viktigt.
Klicka för att stänga bilden Klicka för att stänga bilden


Update: Designen är där nu. Ingen märkvädig. Made by: Kitty, iaf.

Yes it's sick - and we love it!


"Charliiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeee, candy mountain, Charlieeeeeee!!!"
Hahahahahahah, gammal javet. Men så fucking bäst! MÅSTE SES!

Asså träningen idag, så jävla BÖÖÖÖH! Vi fick köra "styrketräning" med nån jävla pinne som vägde ingenting -.-'' När folk i hallen (det vår många) ser på och allt. Sen så filmade våra tränare det. Det ska vi tydligen börja med nu, öööhh... palla ?
 
Hejdå!

Ingen som vet, ingen som vet..

Var faaaan tog rubriken vägen?
Asså där det står "You Love It".. Och typ lite beskrivning. Asså jävligt störande att den är spårlöst försvunnen!(?) Teresa och Emma; Har ni gjort det eller? Och vad fan var det bra för? :@

Irriterande -.-

Nu har jag iaf gjort så att det finns en rubrik och beskrivning!
Men fortfarande;  vem vare som tog bort, vill jag väldigt gärna veta!

Crazy Biatch Took My Dog!

image268
Mini-Nisse med okänd människa ;) Haha. Puss!

Det börjar lukta liiite sommar..

Eller..?
Det känns så, solen skiner ute och fåglar kvittrar ju! :D Jaja, när ja är back från Thai så skare va SUMMAH! Tills den dagen jag kmr hem alltså, innan kan det vara skitväder.. ^^
Jaja.. vem passar bäst i denna gula sommardress då?
image266

morning

Jag är i skolan och vi börjar om fem minuter. Läraren Christian såg att jag var inne på Kenzas blogg men han kan inte-inte-inteeeeh stänga av mej för vi har inte börjat skolan ännu, mohaah.

Min match denna helg med det vanliga laget ska vi tydligen inte spela, för allstar-matchen är tydligen viktigare.. Arghhh! Hoppas verkligen vi åker till Thai på lördag så man slipper sitta på bänken och kolla på allstar-matchen, fast man egentligen är en spelare i laget -.- tydligen inte en tillräckligt viktig sådan..
ta er.

Too much love will kill you

Dagens låt: Too much love will kill you - Queen troligen Queens bästa låt, älskar er.




Eye of the tiger

Hello people. Hälsningsfraserna börjar ta slut, så jag återvinner dem, och återanvänder. Smart va? Inatt sov jag lagom bra. Törstig. Vaknade typ två gånger och det kändes som om jag inte hade druckit på typ 1 vecka. I alla fall så har min syster fått en big infektion i sitt öga. Det är alldeles rött och svullet. Stackare. Så har hon kokat vatten igår kväll, och låtit det svalna (så att det ska vara sterilt). Sen använder hon det till att skölja ögat. Sen är hon ju så smart och låter det stå under natten, mitt på köksbänken. Och med 3 katter så är det svårt att tro att vattnet är orört nu. Men så tänker ju inte hon, utan hon tvättar ögat med snusk-vattnet. Klantigt. Imorn är det Alla Hjärtans-dag. Jag tycker att Valentines-day låter mycket finare, men innebörden i Alla Hjärtans-dag är finare. Liksom för ALLA hjärtan. Även de ensamma. Nu ska jag ta en dusch och sen måla mina naglar. Sen ses vi i skolan, girls, som går i min skola då.

101 dalmatinerna

image265  
Gulligt.

The dress

Hej. Men gud vad vi är dåliga på att uppdatera. Ska bli mycket bättre, lovar. Nu ska jag snart ta och lägga mig, eftersom att det är skola imorn. Funderar på att klippa mig i helgen. Får se. Idag efter skolan kom jag hem och gjorde te till halsen. Vilket liv. I alla fall så hittade jag en jättefin klänning. Ni är säkert heltrötta på mig och mina catwalk-bilder, men jag måste ju visa dem för någon. Ha en bra kväll. Jusste, Gossip Girl var det ikväll också. Gulligt avsnitt. Nate verkar så snäll. Och bra att det löste sig mellan Blair och Serena. Men det är säkert bara tillfälligt. Somsagt, ha en trevlig kväll. Xoxo, You know you love me.

image263
The dress. 

Pussgrejen

Upplägg för Emmas och min helt egna musikal:
- Ekorrgalen (det är näktergalen som man ska sjunga men Emma sjunger ekorren så det blev ekorrgalen)
- Hålet
- I can't find my cellphone
- Ekorrgalen hiphopversion
- Ekorrgalen operaversion

Haah. Yepp. We're geeks.

I'm alive

Yepp. Jag lever, tro mig eller ej. Sämst updatering igår eftersom att internet la av och var av typ hela kvällen. Crapisch. Men nu är jag tillbaka och jag ska till skolan idag också. Sitter och filar my nails, måste måste måste hinna med att måla dem också nu på morgonen. Så jag kanske ska skärpa mig nu, och stänga av da computer. Puss älsklingar!

English with the real geeks.

Dududududu..
Lyssnar på låten "Geek in the pink" av Jason Mraz och då kom jag på att jag ska ha engelska utan teresa, ensam med megatööntarna.. -.-
Man får skit för att man är bra på engelska och , humhum *skryyt* går i den bästa engelskagruppen (råkar gå i den bästa svenskagruppen också, (a) och näst bästa mattegruppen, fast jag haatar matte, så nu vet alla det ^^)..

Har pluggat på rätt bra idag :D . Behöver iofs redovisa tre steg denna vecka så jag måste ju jobba bra. Tyska steg 9, haha sämst, och matte steg 14 är redo för redovisning typ :) Greeeaat va?
Svenskan kan ta sej.

Jaow, nu ska jag återgå till det jag nu gör (inget för tillfället). Najs. Bye!


Hata remixer

Gosh vad jag avgudar den här låten. Orginalet, INTE remixen!! De förstör väldigt ofta låtarna. Men det är ju ganska smart att liksom återinföra låtarna i lite modernare stil, så att dagens folk lyssnar på den bra musiken som faktiskt fanns för ganska längesen I think.

ziggrus

glömmde att vi börjar senare idag, gick för tidigt till bussen, så nu har jag tid att berätta om igår. Sigrids bredband dampade så jag kunde inte skriva medan vi väntade på att våffel smeten skulle lixom "gäsa" färdigt.
okeej, from de begining: det första vi gjorde var att fixa iordning oss. sen stack vi ner till jakan centrum, där min morfar har ägt tre hus samtidigt, men bara andvänt två. anndra sammlar på frimärken, morfar på hus. ett i london, järfälla, halmstad, ett land ställe och massa sålda. han köper nya innan han hunnit flytta in och möblera de gamla. aja, vi köpte två chips påsar och hyrde två filmer, Silent hill och a cinderella story. är inte stolt över filmvalen, men det var zigges pengar och vi hade bråttom. ja ville se american pie. men den hittade vi inte. så hade vi slösat bort ett hundra spän. neej, shiit! missar min buss snart! får skirva klart senare!!
pusssar!♥

Uppdatering in da school:
vi börjar snart, men ja ska nog lyckas skriva några rader till, känner mej desperat stämplad på nått sett. hur som helst så blev de flesta av zigges och mina våfflor jätte goda, och vi kunde tillsluta välja kläder. vi var jätte snabba och har massor me snygga bilder! :) men vi fick ändå ringa jonte och kim två gånger och säga åt dem att komma senare. de kom vid halv sex. jonmte är apslulut inget för mej som zigge hade hoppast på att ja skulle tycka. no way. han va ett kaske innnan han klippte sej, men inte nu. usch busdch! vi hade ändå väldigt kul och mysigt. silent hill var inte läskig, den va äcklig. och jag hade god tid på mej att lära känna zigges filt från undersida, om ud fattar va ja menar! :) ja, ja e feg. den va skit äcklig! tycker ja dårå. a cinderella story va så där vanligt fjantig som hilary duff filmer ska vara, men drömkillen va hetast! kommer inte ihåg skådespelarens namn just nu, suger på sånt! men han är verkligen en sån man in te får glömma! vi åt hallon med glass och hade saftkalas osså. myys! de va väl allt. inte riktigt dåh. da grabbs drog vid halv 11, och vi han se lite melovifestivalen innan vi bytte film. fast ja såg aldrig björn gustavsson, skiiit! aja, ja får kolla på youtube sen om nån lagt upp den! :) elr om de nu går en repris.. nu börjar vi snart och jag såg Malin komma, orkade inte ropa. ja sov över hos zigge o fick underbarasete frukosten. zigges björnborg täcka är jag helt kär i, och hennes barabappa! låsas pappan Johan är jätte trevlig o hon har två as gulliga små bröder. vi åkte till gympan och typ deckade ihop efter varje handvolt. på söndagen tittade ja o min familj på halva senaste hrry potter, va den nu heter. kunde inte låta bli att sjunga "snape, snape.." hela tiden! :D
pussar!


Dots

Hej folket
Halsen har blivit värre. Usch. Hoppas verkligen inte att jag blir sjuk nu. Fast det skulle vara skönt med sovmorgon imorn. Jag upptäckte idag hur mycket jag älskar min familj. Att vara hemma med dom och spela kort är absolut lika mysigt som filmkväll med da buddie (da inte illa upp tjejer). Stor PUSS till familjen. En/två/tre/möjligtvis fyra koppar te med massa honung, ska jag föröka få i mig innan läggdags. Nice? Kom just på att prickar är något väldigt fint. Alltså, lite diskret. Pussar!
     
image262

The big Thing

Hej babes, I'm back. Efter en lärorik helg i Kungsberget då. Jag har haft jättekul. Igår var det jätteroligt. Jag pkte bara blåa backar typ, och någon enstaka röd. Det gick väl helt okej. Sen på sista åket skulle jag åka Fikasvängen - min favvobacke i KB - och förstås så ligger det någon jävla slang till snösprutorna, mitt i backen. Och ni kan väl själva tänka er vilken dålig kombination det är med en slang i backen där amatör-Teresa ska åka. Jeppp. Ena skidan under ofc. Sen flög jag låååångt och slog i huvudet. En lätt hjärnskakning verkar det ha blivit, så jag först fick massa flimmer framför ögonen och huvudvärk. Sen har jag legat hela natten alldeles illamående. Och hela dan. Men jag bestämde mig för att åka lite på dagen i alla fall, så jag drog mig uppp i backen kanske 6 ggr. Annars satt jag i värmestugan. Bara gröna backar vart det idag. De är läskiga nog eftersom att jag hela tiden inbillar mig att slanggrejen ska inträffa igen. Nu har jag precis slutat må dåligt. Men vad hade vart mer typiskt mitt liv än att börja få jätteont i halsen? Haha. Det är faktiskt sjukt komiskt. Men fatta vad jobbigt jag har haft det idag. Men gårdagen var i alla fall skitrolig. Men jag oroar mig jättemycket för KB v. 10 med skolan. Jag kommer säkert dö då. Haha. Sov med Lisa inatt. Asså i samma rum som henne. She's nice. Hihi. Nu ska jag käka. Massa pussar till er och kanske ett krya på dig till mig? (a) <3

My Beloved Glasses.

De är makalösa :)
Okej kanske inte men I love them !
Från HM, inhandlade igår i Farsta, yeees!
De ska användas i sommar, och i Thailand ska ja ofc. ha dom.
image260
Yeppyepp, det var allt från meej. Ska se klar på "Bob The Butler" nu, rulig film ^^
Puss och kram ♥

Da dead terrorist ^^

Daniella visade den här för mej och Jenny för ett tag sen, så jävla sköön! :)
"Shut up! I KILLLL YOU!!"
Asså ni måste kolla:


Aa, iaf, puss på er då! <3

Melodifestivalen..

Jag kokar... -.-
JÄVLA GUBBE OCH SKITUNGE till final??!
TA ER! NI SOM RÖSTAT PÅ DOM KAN BARA TA SEJ! ÄR NI CEPE I HUVET ELLER?
Ursäkta.. MEN Velvet var bäst och förtjänar det mkt mer än dom där nöördarna, och E-type+The Poodles ska ju bara direkt till globen! Jag skämms över att vara svensk! Hur fan kan ni rösta på dom? När Velvet var såjävla mkt bättre! Och den där jävla kärringen då! Hon kan dra ivåg och spela bingolotto med sin man som hon skrev den sketna låten till...

Äh fyfaaan! Dethär måste göras om - på rätt sätt. Allt var bra till man fick veta hur det svenska töntmedskitdåligmusiksmakochnolliq-folket hade röstat. Herregud, skamskamskaaaaaaam! "I loove europe"?! Asssslicker eller vaaad? Sjukt genomskinligt och pinsamt.

Förlåt för mitt utbrott, jag var (/är) arg.

Ajaj..

image258
Stackare! Så "ful" är hon faktiskt inte utan makeup.. det är bara att ansiktet blir "utslitet" av all smink, så det blir onaturligt utan.. jaja, what the heck.

Ja iaf.. Idag jobbade jag ju i Farsta somsagt! I ca. 6 timmar vare väl, eller mer kanske? Det var trevligt, köpte ett par solglasögon där då, i liiiike. Kanskekanske kmr bild ^^

MEN SHIT! MELODIFESTIVAREN BÖRJAR NU!
Måste springa ner och kolla! Nu blev man lite avbruten men vafan, hör av mej mer senare elr imorn! Seee yah!

Skiiiit!

Pappa har läst bloggen. Kul. -.-'
JÄVLA TÖNT! Mamma och pappa får väl fan acceptera att vi har bloggaar och sköta sitt eget! :( Jag blir argarg! LÄÄÄÄÄÄGG AAAAAAAAAAAV MED DET! :@

hemmagjort

tappade min foundation i golvet i går. mitt hyper iq skulle då fixa en egen. ja tog lite sulpuder o bodybutter o geggade ihop mellan fingarna o kladdade på handen. skit snygg. sen bah blää. de började klia o när man gnuggade bort det så vart de äckliga klumpar. sanerade hela min hand med hunnungs doftande tvål tre gånger. blääää! prova aldrig!! :)
tack gud för min korkade hjärna!
pusssar! nu sak jag till zigge. anna är så söt. hon har gjort en liten orm typ 10 centimeter lång och varje gång man har städat sitt rum så får man en guld stjärna. o när ormen är full så får man göra nått rulit! :D ja har 11 stjärnor kvar nu. en avklarad. suck!
pusss!
image257

Har inte tid att skriva!

Ska skriva massa när jag kmr hem ikväll!
Jag ska åka till Farsta och jobba i godisaffären snart, hoppas jag hittar nåt kul att köpa också (a) :)

Leonor sov över hos mej igår och det var jättemysigt! <3 Vi har bl.a. vikt 120 alla hjärtans dag-kort ^^, hehe, och lite roligare grejjer också ofc.!

Aja, pusspuss!

Smått tragisk

Den här videon är väldigt gullig. Men väldigt tragiskt. Vilket liv att ligga uppe i ett träd och fantisera om en tjej som heter Emma och som inte ens finns. Men gullig är den. Observera "Men hon ör fin. Tycker Kalle-e-e-e". Haha! Humor på skyhög nivå?

The Rose

Hej folk.
Sitter med en värmedyna på axeln. Har gjort något jättekonstigt med den. Crap. Hoppas att den blir bra tills imorn i alla fall. Ikväll går det inget intressant på tv. Let's dance är ju skitroligt. Not. Jag kom på att jag skulle vilja ha en pojkvän, nu när alla hjärtans-dag är aktuell och så. Då skulle han vara lite sådär halvsnäll och ganska ytlig med folk han inte känner. Sånna gillar jag. Dom är gulliga. Men sen skulle han förstås inte vara ytlig när det gällde mig ofc. Och då skulle jag vilja ha rosor och choklad på alla hjärtans dag. Ganska opersonligt, men gud så gulligt. Nu ska jag sluta dagdrömma och ta mig i kragen. Alla hjärtans dag var det. Det är en mysig dag tycker jag. Vi ska kola på bio med skolan då. En lite sådär  barnförbjuden film. Linas Kvällsbok närmare bestämt. Den har jag redan sett med Klara och Anna. Den var smårolig faktiskt. Nu ska jag kolla på lite grejor på nätet. Oops. JAg hittade just en gullig klänning. Påtal om rosor! :
image256
Ingenting man gar på sig, men den var ju gullig på sitt sätt. Modellen däremot var likblek. Usch. Dagens låt: The Rose - Bette Milder. Ni kan säkert klura ut varför själva ;) Puss!

dåligt uppdaterat

Igår:
Åkte hem direkt, gjorde blåbärssoppa till mellis och åt massor med rostade, lite för många. sen kunde ja inte låta bli att göra en kopp O'boy också. Kom just på att jag har gått och blivit oboy beroende efter att ha varit anti-oboy i typ 2 år. Iallafall hemma gjord. Det måste bero på att oboyen räddade mej i Tänndalen när de va så jaäkla kallt. hela mitt annsikte va helt sönder fryset och torrt. fast de gick de bra med, för ja har ju min underbara body butter frå the body shop. back to the subject! Sen kommer ja inte ihåg va ja gjorde. inget sp. Typ playahead o annat skit. Hatade mina naglar extra mycket.
Vid fem ungefär åkte pappa, anna och ja till skälbyskolan där  Annas gympa träning är. Hon var skit sur, för hon ville verkligen inte gå. dessutom så missade hon ju Bolibobpa! Haha, söt hon är! Hon va en av tre "nykomlinga" eller annars kallade amatörer i gruppen. Honvar jätte duktig faktist, men blev helt förkrossad när hon skulle göra hjulningar. hon fick göra stå-upp-kullerbyttor istället elr vad de kallas. Och jag vart tvungen att visa de söta småttingarna hur man gör katt hopp på plint. De e en blandad grupp med killar och tjejer och en av killarna va jätte gullig på upproppet. Han räkte upp hande och bah: Jag kan säga jag älskar dej på fyra olika språk! vill ni höra? haha, söt! Det va typ allt för den dagen, inte så intressant. Men ja fick iallafall Anna att vilja fortsatta träna!
Idag:
Blev nästan klar med svenska steg 14 som ja har hållit på med hur länge som helst! Fast  bara nästan.. Skit också! Helena blev jätte glad för kortet som vi köpt och present kortet. Hon började gråta. vi fick glass! :)
När ja kom hem, för ja hade lovat mamma att komma hem direkt efter så blev ja tvingad till att städa lite på toaletterna, fast själva toan rörade ja inte! det fick mamma göra. känner mej ändå duktig, putsade tavlorna och speglarna i mitt rum osså. o lite bildskärmar o sånt också. fast själva rummet är inte så städat. men de orkar ja inte tänka på det nu!
sen åkte vi till Vällingby för att ta ut mitt ID-kort, det har blivit väldigt uppskutet! nu är det gjort iallafall och ja var inte så ful på det som jag trodde!
imorron blir de myskvä hos zigge.
o teresa, de där me att dua hade läst alla bg:na mellan zigge och mej o att ja hade skrivit att hon skulle fråga joppe om han kunde så e de faktist så att ja vill träffa honom för att ja kan inte dissa honom förens ja har träffat honom! ja har gjort de en gång tidigare, men de va innan han klippte sej och då va han snygg, fast vi hade inte tid att prata med honom då. vi hade ett tåg att hinna med. fast vi missade de ändå för övrigt, tack vare saras fitt-klocka! o ja vet att du nu kommer säga: varför sa du inte det då när ja frågade dej vid maten? joo, för att ja inte hade ordning på mina tankar då, och för att ja va jätte stressad. du brukar ändå aldrig lita på mej, men för att du ska börja göra de så ska ja bättra mej! allt för dej älskling! ♥
pussssar!

NU KOMMER VÅRKÄNSLORNA! Älskar älskar älskar! måste måste måste! ha ha ha!!


Tävling...

...som man tyvärr inte kan vinna något på. Hihi. Men vi kan väl slänga in en länk till da winners blog. Vad ser du på den otroligt taskigt upplösta bilden? Kommentera ;D
image255


Uppiggande?

Hej. Jag är trött. Trött som i trötthet, jättetrött, mörka ringar under ögonen och trött. Shit. I alla fall så tänkte jag att det skulle vara uppigande med att se typ världens vackraste skapelse. Men det var det inte. Hoppas det funkar på er andra som är trötta i alla fall. Varsogoda.

image254

Fint.

image253

Kungsberget

Hejsan. Skrev just världens längsta inlägg som bara försvann -.- Kul. Det var i alla fall att det var min Lärares sista dag idag och att vi gav henne ett kort och ett presentkort på Babyland så hon börja gråta :') Sen var det massa om kungsberget som jag ska till imorgon. Min suyster var nämligen klantig och blev sjuk dagarna innan, så nu får jag åka själv. Eller asså med massa folk från släkten då. De här ska med:
Morfar som är skidproffs
Britt min moster som typ också är ganska proffsig
Lisa min kusin (17) som nog också är ganska proffs
Benjamin min kusin (7) som är amatör ;P
Magnus Benjamins pappa som nog också är rätt bra, men han kommer väl mest åka med Benjamin I think.
Jakob min kusin (13) som är amatör.

Kommer nog mest åka med Jakob, för vi åker mest blåa och röda backar. Sen blir det väl lite med Morfar också, och sen kansske jag och Jakob kommer ta hand om Benjamin lite om Magnus vill åka lite svårare backar är gröna ;) Jag har olite fobi för silliften där, eftersom att jag ramlade i den förra året :S Men det ska nog gå bra den här gången. Ska uppdatera lite mer ikväll, men sen blir det inget i helgen, förutom lördag morgon samt söndag kväll. Pussar!

Oläsvärt

Hej hej :D
Nu sitter jag och Emma här uppe med turbo-ultimata-tangentborden-no-1. De är seriöst bäst. Nu ska jag jobba. Hah tråkigt inlägg eller vad? Pussar ;)

sleep as a queen:)

Michael Kors Denpasar Bed Linens, Queen
jag skulle inte säga nej!

Kakorna borta.

Jag glömde kakorna hemma. Så nu får jag gå hungrig hela dagen :'(

Kottttis :)

Godmorgon kottar!
Hihi. Vaknade inte förräns typ sju idag. Härligt. Idag ska jag plugga Svenska på morgonen och möjligtvis redovisa svenskan också. Sen ska jag göra Engelska på eftermiddagen. Tråkigt. Och jag är hungrig HELA TIDEN. Jag åt just frukost men min mage vill ha mer :( Jag ska ta med mig kakor till skolan idag. Kakor med vaniljgrejs i. Namnam. Nu ska jag göra mig i ordning. Puss på er!


Bitchslap

Fuck, när provet är avklarat så har man annat att ta itu med, tyska och matte MÅSTE jag redovisa denna vecka, och svenska nästa vecka.. Goood luck. :/ Fan nu ligger man efter, jag blir arg! Asså jag är seriöst sämst i tyska, det är tråkigt och jag har inge lust. Alla i min grupp äger på det och är förövrigt nördar 8) :S
Usch, nu måste jag fan duscha och sen så måste ja få i mej nån mat - om det nu finns nån i det här jefla dårhuset!

Någon som vet om det är nåt kul på tv ikväll?

My Dog Is The Coolest ;)

Hejhej!
Nu ska jag dra på mej träningskläderna och dricka lite hostmedicin (vill inte få nån jävla hostattk på träningen!) och så småningom ska jag åka till träning i Brommaplan. Intresting ^^
Provet idag var skiiiitlångt! Jag kunde allt men skrev inte allt jag kunde på varje fråga, de skulle blivit såjävla mkt och jag skulle inte hinna och jag skulle dö. Det tog nästan 3 timmar.. SNAAAAAAAAAAAAAARK! Så jag kanske inte får svart pist, som jag förtjänar i denna sexualkurs! Men det är lungt. Jag bryr mej inte. Jag. Överlevde. Provet. Och. Det. Är. Vad. Som. Räknas.
Usch, ja har ett jävla jobbigt liv... det var rätt skönt att vara sjuk och göra ingenting i ett tag. Life is a bitchslap..
image251

Läpppsssyyyyyyl! Måste hitta, nuuuu! Puss!

-

image250


Rödigt

Hejsan och hoppsan
Efter den lååånga skoldagen drog jag till Vällingby med Emma och Malin. Där köpte vi ett stort "Farväl-vi-kommer-sakna-dig"-kort till Helena vår lärare som ska sluta på fredag :( Sen vart det bussen hem och en dusch. Sen hoppade jag i mina myyskläder. Najs. På bussen träffade jag Anna. Man träffar eller ser alltid någon man känner/känner igen på vägen till/från eller i Vällingby. Kuligt. Nu ska jag äta tidig middag för jag är svinhungry. Pussar till er!
 
image249
Style.com

Champagne och grädd te

Hej och god eftermiddag Sveriges befolkning.
Vi satt med kursprovet i nästan tre timmar. Pluggisar. Jag siktar på svart och ajg tror att det är möjligt men man vill ju inte hoppas för mycket så jag tror att jag kommer frå mörkröd. Men det är ju jättebra! (svart=MVG mörkröd=VG+). Nu på eftermiddagen har jag i alla fall pluggat Svenska. Ska redovisas denna vecka. I morse var jag i Spånga kvart i åtta. Jag och Malin satt oss på Spånga Konditori och jag tog en kopp te. Med champagne och gräddsmak. Guud vad gott det var! Rekomenderas 100%. Nu ska man kanske ta och utnyttja den sista kvarten. Kanske ta något att äta? Pussar!

enklast outfiten??


men ändå väldigt snygg. lite för vanlig kanske... undrar om paris föddes med sånna fötter?! har aldrig sett någon bild när hennes fötter är snygga! klart ja skulle överleva lixom. Ingen kille vill ju ändå inte ha ett förhållande med mina fötter! och mina kompisar skulle väl aldrig dissa mej för att ja har skelettiga fossingar! isåfall skulle de inte vara riktiga vänner! :) Sno stilen bilden är snodd från den här söta bloggen.
puss!♥

töntstämpel here i come?? :S

känner mej skit nördig! :( ja va den sista kvar i arenan. jag skrev prov i tre timmar! Käner mej skit nördig! och om ja inte får svart pist på den här kursen hänger ja mej! fyfan. fattar inte hur de kuned bli såå! fast de handlade ju faktist om sexualkusnkap, och det kunde ja för mycket om tydligen.. :) o hade pluggt för lite..
aja. ja bryr mej inte vad andra tycker om mej,än är det inte försent. och viss älskar mej ändå:) Teresa älsklingen t.e.x! :) o sötis malin... o alla andra somgöt mitt liv to teh heaven! Zigge, joppe, kim och jag ska ha lite mysipysi i helgen. blir nog inte så mycket mer än film, godis, läsk och hångel by zigge o kim. förlåt,glömde skriva att zigge egentligen sigrid. så de  e inge bög par eller så! o inget godis ätande för mej. godisförbud i ett år. fast de har ja säkert redan sagt.

nu ska ja skriva om Molière! helvetes jobb! måste bli klar den här veckan!
pussar! ♥

Bling bling hottie! slårmvad om att de ramlar av efter bara dagar, iallafall efter min behandling av datamöss! :)

The Sam

God morgon allihop!
Upptäckte just en sak jag inte har sett tidigare. I de lite nyare avsnitten av Beverly Hills så är ju Vanessa Marcil med. Hon som spelar Sam i Las Vegas. Hon är ju gullig. I alla fall så ska jag möta Malin och Emma för en morgonfika (haha, I need tein/koffein nu!!) för att plugga lite till provet. I 45 minuter -.- Kvart i åtta ska vi mötas så det kanske är bäst att jag get dressed nu. Wish me luck!s

Paris Hilton Loch Ness Monster

Loch_mess_monster

grr..

46107-2107
Gulligt Topshoplinne villjagha!

Hälsofreak, ja tack!

Hela världen käkar semlor, och jag käkar apelsin och knäckebröd! :D
Är verkligen inte sugen på semlor, uuurkh ! På bg fick Emma och Tess fajtas om min semla, thihi. (slutade med ett semelkrig (A).. Uffe och Jenny har ätit typ Billys pizza och semla till dinnaah (dinner/middag) och jag äter somsagt apelsiner och knäckemackor med grönsaker på också! GOTTTT! Jag är hela tiden sugen på grönsaker och frukt och knäppa saker, ist för onyttigt sockerskit. Haha, rätt najs asså ^^

Try it! ;D

Provpanikångest !

Nejnejnejneej..!
Jag är fan DÖDENS!
Det är ingen ide att försöka!
JAG KOMMER INTE KLARA DET!

LÄRARNA KAN BARA TA SEJ! JAG VILL INTE HA PROV IMORN! HAR INTE ENS NÅT HÄFTE SÅ JAG KAN PLUGGA! :@ Jaja, ses you in hell, jag ska gå och hänga mej..

Fettisdagen

Och där sjönk läsarsiffrorna ner till typ noll igen. Typiskt. Idag var det då semledagen eller fettisdagen. Semlor är gott, med eller utan varm mjölk. Men inte jättegott. Sen kan man inte äta så många heller. Först fick vi varsin liten semla på bg:n och sen delade typ Spånga Församling ut stora gratis semlor på Spånga Torg. Gott. Men nu är jag illamående.. Idag var det gympa på skolan. Lite småroligt var det faktiskt. Jag har vart närvarande på alla lektioner den här terminen så jag kommer säkert på MVG ;) Ikväll är det Gossip Girl. Nu borde jag egentligen plugga för imorn, den 6:e, v 6 har vi prov i 6-ualkunskap. Haha! Gud är inte det typ något tecken för satanister eller något? Jag har för mig det. Och förförra året, den 6/6 -06 var det någon kille i vår skola som är satanist typ (han har sluat) som ba: Åh! Vad ballt att vi fick uppleva den dagen då djävulen skulle besöka joden. Haha. Men det är vl nåt sånt där satanist-grej? Aja. Nu ska jag nog ta och plugga till 666-provet ;) Pussar!

Feelin' like an orange

God morgon sverige!
Hemma hos mig är min syster sjuk. Feber och ont i hela kroppen vart det den här gången. Men hon är ganska pigg. Idag ska jag plugga kurs HELA DAGEN, tror jag. Man vill ju ha bra pist på provet imorn. Nu ska jag ila upp och klä på mig. Nej men gud! Vi har ju gympa idag :( Pussar!

P.s Rubriken: Jag satte på mig lite mycket BUS igår så jag är lite orangig i ansiktet. Men det ska nog gå att fixa med foundation.

Bästa filmen ever.


10 katter.

HIttade en väldigt gullig bild på gallerix hemsida. Den var väl gullig? Ungefär såhär såg det ut hos oss förra vintern när vi hade 10 katter (fast med katter dårå). Yes. Det är faktiskt sant. 10 katter.
Gallerix erbjuder, glädje, humor och trivsel genom ett brett sortiment av väggdekorationer och kort samt ett smakfullt urval av presenter, för människor som visar omtanke för andra och sig själva

Mörkblå

image246

Hej och hopp, gummi*beep*

Hej och hopp folk!
Måste bara få reda på varför vi har så många läsare? Kan inte alla som orkar kommentera det här inlägget, med hur dom kom in på vår blogg. Vi besökare alla bloggar som har kommenterat :D Pussar!

Movietaaajm ;)

Nu ska jag och mamma snart kolla film! "Ond aning"
(originaltitel: "Premonition"), till det så blir det ice tea ^^



Puss!

and he said; play the best song in the world, or I'll eat your souls

Heey! Sitter på engelska WS i väntan på Engelska KP. Leila vår Engelska lärare ser hälften ut som en clown.. Hihi. Idag är Malin borta. Då blir jag ensam på KP:t medmassa töntar som typpratar engelska till vardags. Typ som Erik Thomas (OKAAAAAAAY?!) Shit vad jag kännermig töntig. Wish me luck. Jag vill inte vara tönt stämplad, men det är för sent nu ;)


Hahahaha!

Hejhej!
Jag är hemma idag för att jag hade feber inatt (har knappt sovit nåt) och idag har jag migrän och hosta.. :/ så mamma tyckte att jag skulle stanna en sista dag hemma. Jag SKASKA komma imorn!
Nu till lite roligare skit! Detta kan jag, Emma och Teresa garva till hur länge som helst:

droger! hihi, många inlägg by mig hära :)

okej, de vart lite mobbat T gillar inte att ja skriver så många inlägg^^ nu ska vi har sexuall kunskap! rawr. kan redan allt =)
har inte hittat nått ja vill köpa till mitt rum. bara en skit snygg peppar kavrn! hej hopp gummisnopp!
onödigt stor bild de vart.. ja e oproffsig ;) malin fixa:)
 

flodhäst anteckning

 
från inreda.com det är rea där just nu. ska renovera mitt rum när vårt kök är klart. o då jävlar. mitt rum behövs verkligen fixas skit mycket! ♥ gulli gulli!
puss o kräm! ^^

i'm back

mobilen har bangat ur. skit bra! or not! ja glömde skriva innan jag åkte till fjällen att ja skulle till Tänndalen. det är helt underbrat där!! det var en meter djup snö fast ganska blåsigt och kallt. 10-18 minus ungerfär. vi bodde i en as mysig lägenhet. svart rött äckligt kalel i köket. röda och svarta cirklar på vävtapeten i badrummet och gröna soffor. mattor med tulpaner och tv på hjul. fy faan! men själva läget på huset var jätte bra. vi kunde åka skidor till Hamra liften. tänndalen består liksom av fyra områden typ. Hamra, Buskvallen, Tännporten och Svansjö liftarna. osså Krok skogen. hihi, det är massa barn backar med trä figure, färgglada hinder och gupp. mysigt värre! :)
asså shiit, varför tog ja tre tights?? de gör ont i höfterna! ja har för tajta brallor osså.
men nu måste ja jobba lite tror ja. ja har faktist gjort jätte mycket i matte på pappas dataor nu i veckan. ja pallar inte skriva Tänndalen, de e fört långt. och fjällen låter mobbat, typ norskt!
nä nu dör ja! ja måste ta av mej ett par av da leggings! men de va bara för att ja va rädd att frysa ihjäl. konstig ja har blivit efter den här veckan asså! hihi, fast först ska ja hänka på teresa som rtar på taval bakom ryggen på anders! ^^ bye bye! puss!♥


The Pussies are afraid of The Ocean

Godmorgon!
132 besökare vart det igår. Rekord, bortsett från 293 besökare som vi hade när vi var med på mest aktiva-listan. Kul med så många läsare. Jag vet att det egentligen är väldigt lite, om man jämför med Kenza och Blondinbella, men det är ju ändå ganska kul. Idag är det skola. På onsdag har vi prov i Sexualkunskap. Jag kommer få röd-pist (VG) tror jag. Men det nöjer jag mig med eftersom att jag har fått svart-pist (MVG) på de fyra senaste kurserna (kurs=NO, SO). Nu har ju jag ett eget skåp och allt! Har inte haft det sen jag tappade bort min skåpsnyckel i augusti-september tror jag. Men nu har jag köpt en ny. Gladis. Vi får hoppas på många besökare idag också :D HA en trevlig dag allihopa! Pussa! (min nya stamreplik. pussar! och pussa! hihi)

Singing Bee

Men gud kan någon snälla bara tala om varför vi har fått 116 unika besökare idag, när vi brukar ha omkr. 20? Och vi är inte med på mest aktiva listan heller. Konstigt. Tell me everythin you know!

Kvällen vart jättemysig. Ringde Klara som kom hit och kollade på Singing Bee med mig. Så B att det blir bra helt enkelt. Vi åt persiko och hallonglass med ananas och kiwi, och kex. Namnam. Och drack äppelcider. Super. Kommer upp en liten nostalgiberättelse som kom upp i min lilla hjärna nu ikväll. Mycket minnen med Klara Petterson, min älskling. Nu ska jag ta en kopp te och sen försöka sova. Pussar!

Ibland kan mitt hår vara perfekt!

Min lugg krullar sej hela tiden! Det är nån sorts jävla förbannelse..
Om jag fixar den så kan den bli såhär fin! (ursäkta fult ansikte :s):
image244image245
Singing bee nu, bye!

Torr i regnet.

image243
Hon ser lite ut som Carla i Scrubs. Hihi. Återigen måste jag nästan BE om att få veta hur justa DU har kommit in på vår blogg. Är det nån länk på någon annan blogg? Vi har nämligen haft en fyrdubbling av vad vi brukar ha i unika läsare, men vi finns inte med på mest aktiva listan på blogg.se. Skulle uppskatta jättemycket om ni kunde berätta :D Pussar på er!

Sjuk och rolig reklam!

Alla har väl sett den knäppa reklamen om Kavli räkost på tv?
Vill du se den igen, eller har du missat den? Titta här då:

Han ser för jävla lustig ut när han dansar ^^
Rätt gulligt påhitt, men hur tänkte de när de kom på det ?

Here Comes the Sun - Sheryl Crow


Vi vill gärna att ni besökare kommenterar lite! Så man får veta vilka ni är. Puss!

Vad händer?! :o

Shit! Jag fattar ingenting.. på nåt knäppt sätt så har vi fått 61 besök idag (okej ni kanske tkr det låter lite, men vi brukar ha som typ 20-38) och vi är inte med på mest aktiva listan så vrf har vi helt plötsligt fått massa tillökning?! :S

Har nån "känd" blogg länkat till oss elr nåt? Säg till om du vet nåt ;)

Gratissida

Jag har redan tipsat er om gratisbio.se. Nu kommer en annan gratissajt, där man istället för att samla poäng till presentkort, helt enkelt samlar till saker som finns på deras webbshop. Det finns godis, smycken, musik kondomer (fniss). Typ allt. Här har ni längen älsklingar! : http://www.gratisshop.se/?ref=1163252

Snygg, ljublå och perfekt utrustad i regnet!

image241image242
Från Ellos.

Filmis; Guldkompassen

Jag och Uffe sitter i soffan (båda sjuka, Uffe har fått min "influensa" elr vad det nu är och jag är förkyld och lite halvfebrig ännu) och tittar på "Guldkompassen" ("Golden compass" på orginalspråket engelska). Den är bra hittils! Skriver sen! Byyyyeee (:

Jag behöver hjälp ;D

Men gud vad konstigt. Som många säkert redan vet är vår blogg en amatörblogg. Alltså, vi har omkr. 20-30 unika läsare om dagen. Men idag har vi haft hela 37 besökare och klockan är bara ett. Det här överträffar ju vårt f.d. läsarrekord faktiskt. Fast då räknar jag inte med de två dagarna när vi hade 300 läsare och 90 läsare för då var vi med på mest aktiva listan. Det kan ju vara för att Malin har vart hemma och kanske kommenterat massa bloggar. Eller? Hur kom du in på den här bloggen?

Pink is not a color, it's an attitude

image240

Morning

Godmorgon svenska folket!
Tråkigt med snö. Innan jul, och på julafton samt fram till nyår v i l l man att det ska vara snö. Men neej, då kommer det ingen. Nu v i l l man ha vår och sommar, men neej då kommer det massa snö. Fy. Som jag skrev så var gårkvällen jättetrevlig. Det blev en tidig hemfärd för mamma jobbar idag. Jag ska träffa Jakob (min helkusin) nästa helg också. Vi ska till Kungsberget och åka skidor. Najs. Han är också amatör så det blir perfa ;) Denna dag ska ägnas åt pluggeri, om inget annat dyker upp. Kl. 11 kan man sätta igång. Tills dess får man faktiskt titta på tv. Puss!

I now pronunce you Chuck and Larry

Såg den med Denise för nåra timmar sen..
SJUKT jävla bra asså! Rolig som fan! Såg ca. 1 timma och 20 minuter av den så det är en halvtimma kvar som återstår att se.. undrar när? Det måste iaf bli av! Hursomhelst så rekomenderar jag denna film! :)

Puss! (Förresten, jag har typ inte feber längre, asså inte smittsam längre.. men förkyld som faan och hosta.. jävla skitvinter säger jag bara -.-)

104.7, 107.1 eller 106.7?

Hej och hå :D
Kvällen var jättetrevlig. Vi åt en jättegod, hemlgad (ofc.) trerättersmiddag, bestående av; svart trumpetssvams soppa, chicken cordon bleu med rotselleripurrée och lökchutney. Till efterrätt vart det semlor och bullar. Smaskens! Sen spelade vi BUZZ och jag och Lucas (min morbrors, tjejs son) vann förstås ;D Vi var HELT KLART BÄST, och i ledning under hela spelet ;) Mysigt var det. Sen vart det hemfärden som också har sin charmiga mysighet. Just när vi far hem från Tor Stein och co. ungerfär kl. 8 eller 9 eller nåt så brukar det gå till ungefär såhär: Lugna favoriter påslagen, eftersom att Teresa får välja. Kristjana klagar, och vill lyssna på Rockklassiker. Teresas önskemål går igenom och hela baksätet (bestående av min syster och jag) sjunger med i alla låtar. De flesta låtarna är smöriga klassiker, som man liksom bara MÅSTE känna igen. Det blir reklam. Mamma byter till Vinyl. Hela bilen suckar. Vinyl står på tills det kommer reklam eller en låt som mamma inte känner igen. Då byter pappa till Rockklassiker. Där förstörs den där mysiga åka-hem-från-Nacka-stämningen, om det är en snabb låt.. Men annars funkar rockballader också jättebra, i alla tillfällen eftersom att det är Teresas favorit genre. Det blir för mycket snack på Rockklassiker och Teresa ber pappa byta till Lugna Favvisar. Teresas önskemål går igenom. Kristjana klagar, och sen börjar hela skiten om från början. Tills det inte finns någon låt, på någon kanal som någon känner igen. Då börjar Kristjana och jag prata. Pappa får lite halvsvårt att koncentrera sig på körningen med både musik och prat, så han stänger av musiken. Teresa och Kristjana klagar och vill ha musik. Pappa säger att vi pratar så mycket så han blir förvirrad. Kristjana lovar att inte prata om han sätter på musiken. Men Teresa vill prata och lyssna på musik. Teresa säger något till Kristjana och Kristjana får utbrott för att Teresa inte är tyst. Kristjana och Teresa börjar bråka. Pappa stänger av musiken. Vi är hemma.

Låter lite lockande va? ;) I Vällingby köpte jag förresten en t-shirt med skitballt tryck på. Det är typ en nagellacksplaska med rosa nagellack som har vällt ut över hela teen. Najs. Ett armband vart det också. Hanna köpte ett likadant igår och vi trodde inte att det fanns några fler, men det fanns det tydligen idag :D En nyckelring med ett rosa får på blev det också. Sött. Nu ska jag kanske gå och lägga mig eller titta på någon film. Min säng är störtskön. Pussar!

Big fat LIAAR!

Britney
Mmm, sure att hon är sådär snygg nu ?! Det ser fan ut som att bilden är tagen för 8 år sen! Photoshop ? JA! Vad annars? Det är så jävla patetiskt.. -.-
Se vad man kan fixa med lite Photoshop;


V-by med K

Drar till Vällingby med K nu. Måste köpa en gullig nyckelring på Ur&Penn. Jag lläste just ut pjäsen Misantropen av Moliére. Kanske recenserar sen. Eller inte. Puss!

Good Morning

Hejhopp :)
Idag är det pluggdag in da house ;) Sen bär det av till Nacka där vi ska äta middag hos vår morbror. Han är rik, tycker vi i alla fall. Innan jag sätter igång med mitt pluggande måste jag skicka iväg pappsen ill Ö&B och köpa en passare. Hehe. Outrustad no. 1. Nu ska jag titta på Malcolm Geniet I Familjen, sen ska jag plugga. Puss!

Shopping

Heey.
Efter skolan som slutade redan halv två (weeee) åkte jag, Hanna och Linnea till Vällingby. Köpte lite nödvändiga saker faktiskt, så nu har jag inte så mycket pengar på mitt konto längre :( En fin sminknecessär från hm, svart och blänkande. Eller okej, den är faktiskt INTE fin men den har perfekt storlek. Jag är heltrött på alla oversizade sminknecessärer som bara tar mycket plats i väskan. Men den här är perfa för den är ganska liten men avlåång. Dock med stora rundlar på, som är lite mindre snygga men den duger helt. Sen vart det en rouge också. Vanliga, orginella H&M rougen, som kanske är lite lagom hudvänlig -.- Fast den här hade svart förpackning istället för silvrig. Sen vart det en bh och två par matchande trosor på hm, lite metallicfärgad. Lite typ brons. Och sen var det en BUS från Oliv-serien. Så den ska nog vara bra. Den går att använda i ansiktet också.. Super. Skiten gick på 232 spänn ungefär. Good, men nu är jag så gott som pank :( Idag fick vi bullar på bg:n. Det var förstås gott :D Nu ska jag kolla i lite bloggar sen ska jag äta. Efter det blir det lite matte, V.Ä.N.N.E.R. och kanske ett bad samt en kopp te. Puss!

SYL ;)

Åh. Jag tycker så synd om stackars Malin. Krya på dig älskling! Idag är det förstås skola. Tråktråk, men måstemåste. Ska ha på mig den nya tröjan :D Och uppsatt hår med EN lockad slinga som hänger ner. Fint. Nu ska jag väl gå och get dressed. SYL (haha, jokin') ;)


Mardrömsnatt - igen.

En döende Malin som skriver här klockan 03.15 typ.. Normalt? Inte direkt.. Jag mår så jävla illa, jag är kokhet om ansiktet (har haft - och har fotfarande 39-40 graders feber! Den är hemskt!). Kanske är det influensa? Har haft såhär hemska sympton förut, asså huvudvärk, feber, förkyldning, frossa och kokhet på samma gång, hosta o.s.v., och då har det vart influensa nån gång. Jag önskar att jag kunde byta liv just nu, typ med Nisse - han har det så lätt.. Har bara legat och försökt värma mej och alltid ha något kallt på pannan, hostat, gråtit (när man mår så dåligt så gråter man, LOVAR!), och typ sagt "jaaaag dööööööör!", till alla.. :/

Allt började typ för att jag inte satte mej vid sidan om när vi hade träning i onsdags förens efter en timme. Jag tror att jag såg helt sjuk ut där på planen (ööh, jo, ja, jag var ju det, men asså ni fattar) när jag knappt kunde stå på benen och typ såg blinkande och förvånat upp i taget när dom där förbannade silverstjärnorna dök upp i min syn..
Årets hemskaste nätter och dagar är lätt onsdagkväll och t.o.m. den dagen då jag slutar bli sjuk..

JAG VILL INTE VARA SJUK PÅ LÖRDAG! Såg ju förfan fram emot bsketmatchen.. :(

Jag fattar inte att jag orkade med detta, är typ helt slut nu, men inte ett dugg trött .. *suck*. Jaja, nu har ni hört av mej litegran... Hejdå och puss på kinden (du vill ju inte bli smittad!)


RSS 2.0