Hihi

image632
Ruuuligt. Imorn ska iaf jag och Hanna (kanske nån mer?) åka och bada. Och nu blir det av!

rubrik

Idag jobbade jag i godisaffären och så fick jag en marinblå kofta från VILA, den är jättefin :)
Nu har vi nåra gäster för vi ska typ fira mammas kusins och mammas killes födelsedag - på samma gång! Hihi. Fast det är rätt tråkigt. Jenny har en att vara med i sin ålder, men inte jag. Tråkigt... Inte ens gull-Fillippa (hon är typ 7 år) följde med och ja inte för att skryta men hon älskar mej, hehe (A). Förra gången vi va hemma hos dom så var Fillippa typ skitglad och ba: "KOM NU MALIN! VI SKA LEKA! JAG HAR SAKNAT DEJ I FLERA VECKOR!", gulligt fast ni ska veta att hon är lite av en... djävulsk unge ibland. Ska ofta ha som hon vill och sådär.. Om jag ska vara ärlig så lät det mest som en befallning när hon ville att vi skulle leka. Men ändå, hon är jättesöt.

Skriver roligare sen. Puss!

Kitty Cat

Hejsan!
Imorse lovade jag mig själv att inte kasta bort dagen, och vad gjorde jag (förstås)? Hehe. Men ibland behövs lite lung och ro. Glömde berätta att kag köpte två nya dependnagellack igår. Två ljusrosa. Ett jätte bebisrosa och ett vanligt rosa bara. Dessutom så fixade syster mina naglar i förrgår. Fransk manikyr. Inte proffsigt, men fint i alla fall. När jag blir lite äldre och rikare så ska jag skaffa gele-/akrylnaglar. Helt klart. Dagen har ägnats åt datorn och att gör lite frisyrer på K (syster). Gjorde den berömda rosettfrillar. Blev lite lagom snyggt. sen gjorde jag en Sienna Miller - fläta. Det blev snyggt men inte likt Sienna alls. Jaja. Lite bilder i alla fall.

   

Och nu började the image uploaderr strula, så det fick bli HELA två bilder. Hihi. Där ser ni i alla fall mina naglar. Snyggt för att vara gjort av en 15 åring på fri hand va? Sen ser ni min bebis Zimba. Han är så söt :) Puss på er!


En topp

Klicka här för en större bild på Questo Klicka här för en större bild på Questo
Söt topp från ICHI. Finns att köpa på nelly.com. Inte riktigt min stil, men fortfarande gullig. 129 kr nostar den.

Läpp allt-i-ett

Jag älskar allt-i-ett saker. denna är från Make Up Store och är till för läpparna.
image625
Den beiga är en inpackning, den gröna en peeling och den rosa ett läppbalsam. Praktiskt med ett helt läppspa i sminkväskan :)

Det här med bloggvärlden har blivit alldeles för seriöst

image624

Artikel från Dagens Media
Hur tänker han egentligen? Ser han sin dotter som en inkomstkälla som gör reklam för sin skola i sin blogg? Hon skriver ju frivilligt om sin skola. De har ju inget avtal. "Jag står här och byter blöjor" Hihihihih. Jag har fortfarande lite kiss och bajs

Hanky Pankys

Hejsan! Nyss kom min syster mer med massa kläder. Mina kläder! Sen började hon klö på mig. Jag hade ju redan tackat nej till att åka till Spånga med henne, men så tyckte inte hon. Nähä. Så hon klädde på mig mot min vilja. Och jag sammarbetade ju inte. Haha! Jaja. Till det viktiga: Jag läste just att det ska finnas Hanky Panky-kopior på Cubus! Typ exakt likadana Måste dit! Har sett att det finns liknande på Topshop (men Hankys är ofc. snyggare) men de var inte sådär jättebilliga. Men Cubus borde vara billiga, eller?

De här färgerna är Spring/High summer färgerna av orginalen. "Bittersweet", "Buttercup", "Pale green", "Violet", "Watermelon" "Cotton Candy Pink" och "Teaberry" är favoriter. Särskilt "Bittersweet". Hoppas det finns en liknande färg på Cubus. Puss på er!


Veckans: Budget, mellan, lyx

image623
Den lilla svarta
Upptäckte lite senare att lyxklänningen skiftade i marinblått, men det gör ju inget.

Lärarna kan gå o lägga sej

Hihi. Fick MVG på europa kursen. :D
Asså de som säger att man pluggar bättre när man inte är med sina kompisar kan bara ta sej. Jag är ett levande bevis på att det är tvärtom!
På tåget till uppsala hade ja tänkt göra lite franska. Men de sket sej eftersom vi blir skjutsade =D
Det ska bli så jäkla kul i helgen! Ja ser verkligen fram emot de. Ett perfekt slut på lovet.
Pusspuss! ♥

Jag är mer än förälskad.

image622
I denna obeskrivliga skapelse från Miu Miu. I love love love love love. Så perfekt! Med den där lilla rosetten på ryggen som inte är sådär "too cute" som jag hatar när det är. Jag älskar den. Om man har 13 000 kr på handen sådär bara någon gång.. Finns på mytheresa.com

fina flickor bangar inte

Happ. Nu är Gustav tillbaka. Och eftersom pappa har fixat något med vårt bredband där han var tvugen att koppla ifrån min anslutningn så har ja inte kunnat blogga om mina hääärliga lovdagar..
Ja, börjar väl att berätta om de viktigaste! Ja har fått min mobil! O den är mycket bättre än ja väntat mej! Men eftersom ja inte sparade mina kontakter på simkortet så har ja bara de nummer som ja har i hemtelefonboken:)
Men bland annat julias nummer är helt lost! :(
Vet inte om Malin har berättat om vår lilla bowling grejs. Ja hade iaf jätte skoj. Me Emma o Malin. CHERRY o jona o jock va skit o sociala. Men de gjorde inte så mkt. Tkr inte ja iaf. Ja stor loosade. Hade redan räknat me dee=)
De blev lite konstigt eftersom ja glömde Emmas julklapp hemma. Det som apsolut inte har hänt förut..nejnej.. Men hon hade glömt min ändåså. Som hon gjort allt för många gånger förut. :)
De va jätte mys hos Hanna. Köpte tunikan på hm 2 minuter innan bussen gick. Hade inget att ha på mej o han inte åka hem innan partajet. ;P
Osså i fredags va ja hos underbara Linnéa. Myepyse. De va jätte trevligt. Juste.. Måste snacka me Ella:$
De va ett lite äventyr att komma till Nean. Ja glömde ju så klrt bort att man skulle gå av vid Tcen o byta till tunnelbana eller ta tunnelbanan direkt från v-by. Så klantiga Emma glömde bort sej efteso hon pratade i telefon me linnea hela vägen o råkade hamna i ÅrstaBerg eller nått. Så ja drog till tvärbanan. Som ja ser gå precis när ja går av pendeln. O när ja kommr ner till tvärisen så ser ja pendel gå åt andra hållet. Hur korkad får man va? varför kollade ja inte när den gick? Aja. Sen ser ja en buss til lijeholma åka. Samrta ja tänkte inte heller på att man kunde ta den o sen buss till järla station-.-
När tväbanan mot sickal udde kom smet ja in o gömde mej bakom en tjockis. För de va några töntar bakom mej som tydligen visste vem ja va. Hade ingen anning vilka deva så ja ignoredade dem=)
Linnéa bodde jätte fnt precis vid vattnet. Vi stack ner till en liten närbutik o köpte två mackor o mjölk. Dyrt va de. Sen gjorde vi oboy o hade de mysit. Åt mackorna. sen parkerade vi oss framför daton. O nördade oss framför den ett tag. Tills vi bestämde oss för att titta på filmen ja hade tagit me. Perfect stragers hette den o va helt cp. De va en jätte ful kärring som blev kidnappad. Okej, hon va kanske 30. Men ful va hon o sen blev hon arg o knivhögg honom. Vi pallade inte se den. Vi han inte heller. För vid 6 va ja TVUNGEN att vara hemma.
Nu måste ja packa till Uppsala..
Pusspuss! ♥♥

Kravitz

Hejsan hoppsan.
Godmorgon på er. Idag är jag sådär in i helsicke trött så jag bara vill sova. Men detta är näst sista lovdagen och det är ingen tvivel på att man inte bara kan kasta bort den. Men det är nog så det kommer bli i alla fall. Imorn ska Klara och jag åka till Vällingby. Kolla lite på modehuset, käka kebab och sen dra till stan, köpa godia på Caramella och se 27 dresses. Roligt! Sen är det skola. Gud va kul! Not.. Dagens låt är I'll be waiting - Lenny Kravitz. Den är grymt fin. Nu ska jag ta mig ett glas juice sen får vi se vad som händer idag. Nästa helg kommer kanske mina småkusiner föresten. Saknar! Och isåfall ska vi till Akvaria Vattenmuseum. Eller i alla fall om jag får bestämma :) Puss och ha en trevlig dag!
Föresten så stör jag mig på Mark Sloans skägg. Det är fult. Karevs pckså för den delen.
 

"So when you get this - call me.."

Teresa och Hanna! Måste veta om du kan Hanna. Ring mej nu för fan! Teresa me.
På det badhuset vi ska till är öppettiderna 09.00-17.00 och man får vara där i tre timmar för 35 spänn. Tänkte att vi ska iaf vara där klockan 13.00 eller tidigare. Ja vet hur man åker dit, det är jättelätt.

Jo förresten, denna lampa är det rea på.. Ska jag köpa? :)
image621

I try to be like Grace Kelly..

Tittade på den här sidan: http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php?lang=SV vilken kändis jag var lik, tog en rätt ful bild. Inte jätteful men. Och jag blev lik Grace Kelly! Sure tänkte jag men sen såg jag att poosen, uttrycket och allt faktiskt var damn likt, jaja visst hon är mkt vackrare än mej men ändå! Här är blden på henne:

Jag är även (tydligen) lik Kate Beckinsale!
JA, jag är stolt. Skulle göra mycket för att se ut som henne...
image620

Nu måste jag städa! Får inte åka och bada imorn annars, hehe.
Fan vad jobbigt. Är inte på rätt humör. Hellre går jag och lägger mej extra tidigt, skämt åsido..

Lite nytt!

Idag köpte jag skor i barkaby.
Sen en roooosa kofta på Gina Tricot på K:fem.


Tröjan är faktiskt mkt finare än vad det ser ut som + att tröjan under är gammal och fuuul.
Iaf! Imorgon planerar jag och Teresa att åka och baaada! :D Kul va? Vilka vill?

Lite bilder från igår

Här var några bilder från igår. På den första lilla bilden kan man se min outfit ganska bra. Snyggt va? Hihi. Tajt tubklänning från Gina, Kofta från H&M och halsband (present) från H&M. På den här stora bilden nedan ser man lösögonfransarna. När de satt där de skulle så var det skitstektigt men det var ju inte ofta precis. Men det är ett bra festalternativ för såna som mig, som har jättekorta ögonfransar. Jag har ju världens mest osexiga ögonbryn (som ni ser på bilden) så ni får ursäkta det. Haha.

image617
Här var jag för jävla ful för att synas och ni får acceptera det.. /Malin
  


You'll be alright now sugar

Hejsan!
Vid tolv åkte jag och min syster till Vällingby där vi kollade lite i K:fem och sen mötte upp mamma för fika med moster och kusin. Trevligt! Sen åkte vi och hälsade på mammas kompis och sen vidare till City Gross där vi storhandlade. Det var väl det. Hehe. Sen måste jag bestämma mig någon gång. Vilka av dessa två skor ska få stå i min hall? Hjälp mig!
 

Tack på förhand ;) Puss!

Today:

Nu alldeles strax ska jag åka till Barkaby(/Barkarby?) och köpa skor på Skopunkten.
Sen ska jag åka till (det förmodligen fullproppade) Vby. och såklart kolla runt i Kfem. Hihi, ja var ju där när det öppnade ^^ inte för att skryta meeeen, så vare. Hehe, skoja :D (fast jag var där!)

Bild från: http://www.vallingbycentrum.se
På kvällen vet jag inte vad som händer, vi får se. Bild på skorna lovar jag att lägga upp!


We can run, run, run until the summer comes

Godmorgon Sverige
Malin/Julia skrev om gårdagen så jag orkar inte skriva igen. Jag hade i alla fall på mig en vit axelbandslös klänning från Gina Tricot, strumpbyxor och ett svart/silvrigt halsband. Ska kolla sen om ja kan visa er. Snyggt snyggt i alla fall. Hade lösögonfransar också. Sämst kvalité från h&m. Ska köpa från Passion nästa gång. Till Hanna och Linnéa gav jag varsitt armband som jag hade gjort. Silvrigt med hjärt- och vattendroppsformade berlocker. Det blev faktiskt riktigt fint. Idag ska jag tillsammans med min Syster och Mamma upptäcka det nya modehuset i Vällingby. K-fem hette det visst. Ska väl bli lite intressant. Hehe. Igår var jag i Solna på dagen dessutom. Där köpte jag den där vita tajta axelbandslösa klänningen frpn Gina, en smått oversizad t-shirt i hallonrött/rosa från H&M och massa pysselgrejer till armbanden på Panduro. Sen käkade jag på trogna donken ofc. Hehe. Nu dessutom blev jag helt förvirrad. Jag fick MVG på senaste Europa kursen. Hur kunde jag få det? Jag fattar inte :S Jag förstod ju nästan inga frågor av provet. Jag improviserade bara. Oj. Men det är klart att jag är glad. Det kom bara som en chock. Hihi. Jag trodde att jag skulle få G+ eller VG-. Jaja. Nu ska jag gå ner och äta något. Sätter in bilder från igår när jag får tag på några. Puss!

 

Bilderna representerar en efterlängtad årstid som gärna skulle få dyka upp någon gång innan man väntar ihjäl sig tack.


Alla har bloggtorka (?)

Hoppas någon skriver om gårdagen hos Hanna för jag orkar inte .. ;)
Haha, det här påminner iaf lite om gårdagens film, "Heartbreake Kid":
image20
Jaha, tydligen hade Julia skrivit litegranna om det:
"Kvällen blev jätte bra, jag var där först. klockan prick -.-' pappa körde, ovanligt att man kommer exakt på tiden då..
käkade lite dipp & alla andra kom. efter det öppnade födelsedagsbarnen sina presenter & se käkade vi middag.
efter det blev det efterrätt. vid klockan nio gick vi ner & käkade ännu mer godis & chips och blablabla.
började även titta på supersugen men bytte ganska snabbt till heart break kid, vissa blev lite sura över bytet, men jag var nöjd >:D även fast det sen visade sig att jag inte fick se slutet eftersom min pappa kommer PRECIS tiden det skulle sluta.. på minuten.."

Det var alltså inte jag, utan Jowlia som skrev detta, igårkväll. Tihi, Puss!

Little Miss Bony-Ass

image615
Ännu en kändis, Nicky Hilton, har förstört sin kropp. Hon har inte direkt ideal-knäna..
God morgon by the way! idag vet jag inte vad som händer. Ska till stan med pappa typ.

Bloggtävling

Jag är med och tävlar om en silvrigt halsband! 
Du hittar tävlingen här: http://wictoriia.blogg.se/1206493551_tvling.html

Puss och kram, syns på stan! :D

Marin Sommarväska Från Forever21

165121-2772
Om jag bara var liiite rikare, då jävlar skulle jag haffat!
Det blir bara svårare och svårare att hålla ut till sommaren...

Godmorgon

Hejsan!
Härligt väder att vakna till, trots snön. Den här dagen är i stort sett höjdpunkten på mitt lov, eftersom jag har vart sjuk de andra dagarna. Ska hinna med en hel del.
- Köpa present till Linnéa och Hanna
- Fixa naglarna (dom ser förjävliga ut)
- K ska få plocka mina ögonbryn (nervöst, eftersom att hennes är så tunna)
- Klippa mig
- Födelsedagsfirande på kvällen. Hos Hanna.

Ja. Det är mycket för att vara mitt påsklov, eftersom det inte har hänt något de andra dagarna. Har fortfarande inte bestämt mig för hur jag ska klippa mig. Jag har en plan. Moahahaaha. Nej men jag tänkte att om jag tar och skriver ut det där lilla bildcollaget på frisyrer (som jag satte in här) och tar med till frissan så kommer jag när jag är där behöva ta värsta snabba beslutet och när man tar snabba beslut så följer man ju hjärtat (eller?) så tada! Så nu ska jag äta frukost och sen ska jag iväg tidigt till Solna Centrum med K. Ha en bra dag allihopa!


Update: BajsKitty vill inte klippa sig. Och då orkar inte jag heller.

Sommaroutfit

image614

Ja, det här är en riktig sommaroutfit enligt mej! :)
Gjort den för en tävling i http://ohneskog.blogg.se/ , hade lust helt enkelt! Godnatt.

I love

Hej på er.
Det blev lite grann av dagen i alla fall. Vid lunch åkte jag med K och Mamma till IKEA, där jag köpte en tulpan och en kruka till rummet. Lite uppiffning hehe. Vi åt där också och köpte med oss ett paket delicatobollar :) Yummy. Här hemma har jag planerat morgondagen lite. Det kommer bli stressigt med allt jag måste hinna med. Jaja. Ikväll är det Grey's Anatomy. Har kommit på att den tre av de bästa serierna, OC, Greys Anatomy och Gossip Girl, är väldgt lika. Att OC och GG är lika är ju verkligen ingen nyhet, men jag tänkjte mest på lite av huvudpersonerna - Marissa, Meredith och Serena. Alla de tre har väldigt naturligt utseende. Skitsnygga.





Skjort & Siden-klänningar

Jag älskar verkligen skjort-klänningar (övre raden) och sidenklänningar (nedre raden).
Public Beware Pintuck Shirt DressPublic Beware Metallic Shirt Dress
ASOS Premium Silk Button Through DressCoast Bandeau Dress With Pleated Hem
Dock lite tråkiga färger på dessa, men väldigt fina är det, vissa av dom kan man ju ha färgglada assecoarer till, men inte för mycket bara! Hursomhelst så är dessa från asos, rea är det på dem allihop också .. ^^ den sista är verkligen perfekt balklänning. Puss!

Humor

image241












Inte för att någon är intresserad..

.. men den här ska jag i alla fall köpa. Tror jag. Hittade den inte på Gina Tricots hemsida, så jag tog bilden på Natcha Peyres blogg. Snygg va?


Snabbis^^,

Snart bär de av till Vällingby. Malin o ja tänker käka där o köpa priiiiisent till Hanna. :D
Måste gör mej iordning...Kriis!
Haha, förut va Anna inte så jätte populär. Hon hade typ 3 vänner som hon lekte me. Inte för att ja bryr mej om status o så, men sen jag följde me hennes fritids på teater förut (vaddå, de va gratis?!) så har massa ungar stått o väntat på Anna i fönstert. O så fort de ser min vita jacka o hör klick klack ljudet så rusar de till dörren. Gulligt.
Känns som om ja skryter. Inte bra. Yscha Pyshca. Ska lägga av gensast!
Puss! ♥

Haircuts

Hejhopp! Mår mycket bättre. Har ont i magen bara, men där finns det en logisk föklaring. Hehe. Idag ska jag plugga. Och imorn så funderar jag på att klippa mig. Ska fråga K också, så kan vi åka tillsammans. Så nu behöver jag er hjälp. Nu vill jag ha massa åsikter, snälla! :) Skriv om det är någon av dessa frisyrer ni tycker är snygg och som skulle passa mig eller om ni har sett någon snygg frisyr som skulle passa mig. Help me :) Puss!
P.s. Hon i jackan är jättesnygga (not) jag. Hittade ingen bättre bild där jag hade utsläppt hår
image609


Alla dessa var svåra nog att hitta så jag skiter i att de är blonda. Det är alltså bara klippningen som spelar roll. Jag ska behålla min nuvarande hårfärg. Puss!

I'm lovin' it

Strip


Victorias Secret Swimcollection

Alessandra Ambrosio Marisa Miller Miranda Kerr Bikini Pictures
Finns det nåt att säga? Dom är perfekta, allt på hela bilden helt enkelt.


Nu ska jag titta på skräckis

Sen är det sova och back to reality, men det är ingen tid för att deppa. Imorgon ska vi ju bowla! Och jag kmr suga, då får jag faktiskt deppa lite. På kvällen ska jag förmodligen bestämma nåt att göra med nån, intresserad? Och på torsdag så är Hannas och Linneas fest.

Titta vilka OTRLIGT (inte) vackra väskor Paris Hilton har designat. Hmm.. ööhh.
image607
Bilden är tagen på NK för nån månad sen.  Puss, see yah tomorrow (kanske).

Killer Queen

Hejsan! Är avundsjuk på Emma som är fullbokad och FRISK hela veckan. Teresa ska däremot bli sängliggande tills torsdag. Tjoho. Not. men people, jag har ingen feber! Jag mår i stort sett bra. Har inte haft feber sen vid lunch. Hade kunnat följa med Emma men nu har hon frågat en annan. Fick just reda på att Las Vegas börjar på Lördag!Jajaja! Perfekt! För det första att det börjar för det andra tiden! På lördagar går det ju nästan aldrig nåt på tv men nu går Las Vegas. Kl. 8 dessutom, så man blir inte låst hela kvällen. Great :) Är skitsur för att tre värdefulla dagar av fem lediga (jag räknar inte med helgerna, eftersom att vi ändå är lediga då) har gått åt spillo. Imorn så kanske jag ska plugga då. Får se. På torsdag så blir det i alla fall Vällingby och födelsedagsfirande. Har inte kunnat umgås något med Klara, eftersom att hon vart i Åre. Sugigt. Men hon fyller år på Söndag. Då ska hon får present. Det kanske inte blir bio som planerat, utan kanske något annat. Vi får se.. Jag skriver väl lite imrn också. en underhållande bild tills dess:

image606
Kristjana skulle ge mig en lektion i konsten att se bra ut på foton. Detta är resultatet. Rät i ryggen, lite lutat framåt, smile men kisa INTE och kors med benen. Fattar ni nu varför jag höll på att garva på mig hela tiden? Som ni ser på bilden..

Skönheten ligger i betraktarens ögon...

jaha, då var veckan bokad.

Onsadag: Bowla i Åkeshov me Malin, Emma( inte ja emma, en annan emma), Jocke, jonte, o shervin. Ska bli skit kul. Innan dess ska emma klippa sej. Kanske ska malle o ja tränga oss på emma o klippa oss vi me. men om de blir i vällingby eller på islandstorget får vi. Efter bowlingen drar malin o ja iaf till vällingby o köper present till Hanna.
Torsdag: Stan me Leo. Ska köpa present till Linnéa o träffa en kompis. Eller två. myys!
Fredag: Då åker ja nog till Linnéa. Inte Linné som ska ha fest me Hanna på trosdag. En annan:) Ska bli skit kul!
Helgen: kommer ja o min syskon tillbringa hos kusinerna Wulff. Det är alltid as kul att umgås me dem! Har sett fram emot länge. Mamma o pappa drar till Hasseludden för lite japanska meditation o annat tråkigt. Om ja skulle åka dit skulle ja ta en spa behandling! Mamma kanske ska..

Min dag idag har inte varit särsklit händelserik. Vaknade. Blev skrämd av min egen spegelbild. Ät en min frukost. Klädde på mej. Försökte få mitt annsikte att se lite bättre ut o kladdade in de me tvål, nive kräm o annat. inget hjälpte. Lämnade Anna på fritids säkert två timmar för sent.
Gick in mina svarta skor. Fick lust att krypa fram på knäna den sista biten. Men de va vackart väder så ja bestämde mej för att jogga lite. Men eftersom iPoden har bangat ur o ja nog måste "restore it" så kändes de inte så lockande. Åt mer frukost när ja kom hem. Parkerade mej framför datan o stannade där till lunch då ja åt fil o flingor. Hämtade Anna en halvtimma försent. Vian följde med. Det blev knasigt med tiden. Nu har hennes pappa varit här o hämtat henne.

de blev ett bildlöst o tråkigt inlägg. men ja skrev mest för att ja kände för de :]
puss!♥

Hahaha! Araber är ju för roliga






Lack

Hejsan! Jag tänkte bara tipsa om en rolig tävling som arrangeras av
en väldigt generös bloggare. 5 vinnare får nämligen välja 2 nagellack
var ur ett sortiment på 50. Om intresset ökar höjer hon det dessutom
till 10 vinnare! Så satsa på snygga naglar och tävla du med. HÄR!

Älskling

Lite grejer från de viktigaste affärerna som ska öppna i Vällingby. Älskar Topshop grejerna och Gina tricot.
1. Gina Tricot
2. L'occitante
3. Mango
4. Scorett
5. Make Up Storre
6. TopShop
    
  

Vällingby

Hejsan! Är på lite bättre humör nu. Kan bero på att K och jag bakade Jordgubsdrömmar nyss. Älskar! Sen bad hon mig om att få göra ett gästinlägg i vår blogg. Hon la då in en bild på en av kakorna. Vi ville ha lite variation så vi skulle ha smält choklad på några, men så hittade vi ingen choklad så vi gjorde chokladsås. Den blev rinnig och skitskabbig. Därav denna lite skrämmande gubbe, i inlägget nedan, som vi kallar Arnold. Ja. Nu frågar många om mitt tillstånd, och ni måste förstå att det är svårt att vara populär, och jag kan inte besvara alla! Haha. Nej, jag skoja. Men såhär är det i alla fall. *Tar tempen* (under armen!). Haha! Jomen ögonen som gjorde så ont är i stort sett repade. Skönt, för de var så jobbiga. Tempen är inte helt normal, men den sjunker känns det som. Sen är jag lite trött, men får jag vila imorn så ska jag kunna komma på torsdag. Greeeeeeeeeeat. Imorn så ska jag alltså ligga hemma och repa mig och på torsdag så blir det först Vällingby och sen födelsedagsfirande för Hanna & Linnea (om jag är frisk då såklart). Sucky att Linnéa och Hannas grej är precis samtifigt som Välingbys premiär. Jaja. man kan ju åka dit på fredagen också. Och då öppnar ju massa affärer! (Har strukigt under de viktigaste):
Arrow
Best of Brands
Bodhi
Brothers
Engla
Esprit
Footlight
Gina Tricot
Hallbergs Guld
L´Occitane
Lollipops Paris
Lundbergs Väskor
Make Up Store
Mango

Manlig Depå
Massagotti
MEXX
Min o Min
Mischeif
MQ
Myself & Friends
Nilson Group
Pearl Chain
Resteröd
Scorett
Sisters
STHLM STANDARD
TopShop
Turnover
Ztatus Clothing

Ja. Det var det. Back to reallity. Ciao!

Nu har jag fixat designen

Vår gamla var ju jättesöt, men vi alla ville ha en design med bilder på oss. Så jag tänkte att nu jävlar får jag plocka fram Photoshop-skillsen och då lyckades jag göra denna! :) Jag är nöjd, hoppas ni andra är det också! Även lilla jag kan använda photoshop litegranna. Hihi. Puss!

(suddig bild, men ni kan ju bara kolla på bloggen ist ;P)

Mjaaaaaaaaau

image593

Ahmed Husby - Sveriges nästa stjärnskott?

Godmorgon!
Orkar bara inte skriva något. Är på så dåligt humör. Ni får liteunderhållning sålänge. Lite Tjuvtittat, fast av mig. Jag har ju nördat mig lite framför blip igår, och kolla vilken Adam Tensta - wannabe högst upp på topplistan. Hahaha.
image585

Barbie-Bandits!

image584

Vill du läsa allt? Ja det vill du! Klicka HÄR. Tycker faktiskt synd om dom..
Sjukt dåligt att ena fick två års fängelse menan den andra bara fick vilkorlig dom. OCH BARA FÖR ATT HON BÖLADE I RÄTTEN TYP. Shit -.-

Prioritering...

Jag har insett att jag måste börja prioritera vissa saker mer och mindre.
Som det är nu så gör jag för mycket saker som jag gillar och tkr är kul med kompisar, och det är ju bra.. Men vad jag känner att jag behöver ängna mej mer åt är skolarbeten. Usch, t.ex. tyskan.. blä, har inte gått på nån tyska-lektion sn innan sportlovet! Har missat för att jag är slarvig elr så har nåt annat kommit emellan.
Sen så har man ju självklart ätit för mycke av det goda på påsken så jag känner mej inte direkt pinnsmal... (Ja vet att ja inte är tjock, menjag kan ju bli det om ja fortsätter sådär). Snart drar dom vanliga träningarna i basketen igång men jag borde nog försöka träna lite utanför det också. och ska kanske dra ner på shoppingen, om jag har lust.

Vet att detta inlägg är tråkigt men jag skriver för min skull, så jag ska tänka på det. Plus att ni kanske känner så som jag också och då är det ju bra om ni får inspiration, typ.

För de oanmälbildade: Prioritera betyder att man börjar offra mindre viktiga saker för att göra annat. HAHA, dålig förklaring i know men typ offra något för nåt annat. Å de blir fel när jag försöker förklara.. Men skit samma!

bättre sent än aldrig

trodde att jag hade skrivit ett inlägg om, va blir de? öhm. Fredan. Juste. Klockarås kom hit. De har varit mycke med dom på senaste tiden. Aja, de kom hit o vi käkade as mycket ost me kex, ferrero rocher, (sorry malin, de tog slut. Ville bjuda dej. men de fanns inga. Fast att de verkade som om ja inte ville ge dej.) päron klyftor, vindruvor snacks o annat gotti. Ja nörade mej mest framför datan den första timman. Sen gick ja ut i nya köket o va lite social. Mamma sa idag att Anita o Ola som linn, marcus o joacims föräldrar heter hade sagt att ja va mycket väluppfostad o sa smarta komentarer. Känner mej som en tönt. Men de e väl bra, anntar ja. Att vara uppskattad..what ever. joacim kom lite senare, då ja käkade me han. För de vuxna ville att ja skulle vänta såå att han slapp äta ensam. Då fick lite tid att vara för oss själv o snacka lite. Hemma hos oss blev de inte så mycket gjort. Vi tittade på bilderna från tailand o hängde lite inne på mitt rum. Mest drack vi cola o åt chips. Sen föreslog ja att vi skulle dra till honom så att ja kunde få höra han sepla gitarr. Han har spelat sen i julas o har inte tagit nåra lektioner. Han äger så jävla hårt nördkillarna i skolan som bara kan spela "come as you are" som typ är tre akord^^ Ja kunde skryta med mitt halva G eller va de nu va. sen va de youtube som gällde osså tittade vi på nån film me värsta wannabe gangsta gänget. Joacim humor. haha. Sen kom min kära mami o papi dit o då va klockan runt 01.30. Kom i säng räätså tidigt. (fast ännu tidagre blev de när malin va här, då slocknade hon vid 11,  ja va osså as trött men kunde inte sova)
Nu ska ja sova! Längtar till min nybäddade sköna säng! :D<333

Saknar din ljudbok malin. Störande att vet att den ligger mitt framför näsan på mej, men ja kan inte lyssna på den eftersom mobben e urladdad. Nerfrån hörs massa läskiga ljud från "Hide an seek" Tänkte först jonina mamma o pappa, men blev skray. Fats de e ofta att ljuden är läskigare om man inte ser vad som händer..

puss på er! ♥
image583
JAG är dina drömmar^^,

NI MÅSTE KOLLA!


Jag och Emma kunde inte sluta garva. Det är för sjukt! HAHAHHA.

slöa lilla jag

Jävla skit blogg. Skulle fixa lite me några bilder så bah försvinner mitt fina inlägg. Fan då.
Malin har skött bloggandet medan hon o nisse va här. Men nu e de på tiden att slänga upp ett inlägg.
Kom hem från Kista för inte så länge sedan. Har köpt ett par svarta boots men kan inte lägga in någon bild eftersom ja inte pallar installera de dära kamera programet o mammas mobil funkar inte. Dessutom strular dinskos hemsida. Så de sket sej. De va svarta iaf me en rosett på. Söta men ända balla. Hihi;) De vita pumpsen som ja köpte igår i Vällingby kan ja inte heller lägga in någon bild på men de är snygga. Perfa vår skor. Hoppas bara de inte blir smutsiga så fort. O att de jäkla vädret slutar vara så fittigt.

De va jätte mysigt när Malin va här. Först skulle vi åka till Stinsen, men så vart de inte. De stängde vid fem så vi skulle inte hinna. Dessutom så skulle mamma köpa bio biljetter i vällingby så de fick bli där. Men apoteket som vi egentligen skulle in på va stängt, så din sko o H&M fick sej ett varsitt besök. Mamma va inte på shopping humör, så de blev inte så mycket mer varken där eller i Kista. Surt...
Malin o jag vart barnvakt till Anna o hennes kompis Klara. Stackars Stackars oss. Klara hade en melodifestival skiva, o vissa låtar är ju bra från den, men inte Linda bajsing, Amy diamond, Cristian Sjögren..you name it. Har fått en överdos av f*ckade Amy. Nu har Klara dragit. o med henne skivan.
Nisse-Pisse kissade två gånger på vår fula vita matte och hjälpte mej att få min päron att fatta att mattan bara förtjanade att slängas. Tack. =)
Nu får du fan ta o bli frisk Teresa! WE WANT YA TESSAN!<3

Eftersom de har varit så jävla kallt så har Mälaren kanske frusit. Hoppas Klockarås hänkar på att åka långfärdsskriskor. =)
O du kan hålla käftern Teresa, ja vet va du tycker om skridskor. Men de e bara för att du e så sugig på de! Men deppa inte sötis, du är duktig på så mycket annat!?´

Juste Malin, du glömde Nisses tröja, din mobbe o hans torrisfoder...Har snackat me

Pyss!<333

Natalie Portman och Keira Knightley

Asså gud! Hur lika kan man bli? Kolla liksom på Keira Knightley och Natalie Portman. Tvillingar eller t.om. samma person?
 
Vem är vem? :o ;)


Favoriter

Mina favoritkändisar just nu när det gäller utseendet:


Kirsten Dunst - så fin med det halvslitna håret och markerade kindbenen.


Mischa Barton - äslkar hennes naturliga utseende! Fräknar kommer alltid att vara en storfavorit.


Audrey Hepburn - behöver jag ens förklara?


Sienna Miller - Naturlig men ändå sådär rockchic :)

Yes. Jag faller lätt för naturligt, men också lite halvt porslindocksaktigt. Puss på er!

Upp och ner

Hejhopp!
Har tagit ett bad som inte var skönt. När jag låg i var det alldeles för varmt men när jag klev ur så frös jag som sjutton. Jag hatar att vara sjuk! Särskilt på påsklovet! Och sen finns den en sak som är SÅÅÅ typsikt mig. Att inbilla mig att jag är frisk. Ni vet man har haft feber i en vecka, så sjunker den lite, och plötsligt tror man att man är helfrisk. Sen åker man någonstans och håller på att svimma. Så typiskt. Eller så blir man alldeles för bekväm i sitsen och märker inte när man blir frisk. Man är så sunkig och trött efter sjukan så man tror att man fortfarande är sjuk när man är frisk. Det här brukar hjälpa då. När man är frisk men inte riktigt vet om man är det eller inte:

- Ta en dusch med massa såna där fräscha grejor.
- Gå runt lite i huset eller göra lite lagom ansträngande fysiska rörelser (kanske städa då så blir det två flugor i en smäll) för att se m kroppen klarar av det utan att bli utmattad.
- Äta (Teresas lösning på allt, haha)

Ja de. Tyvärr har jag testat alla och har fått "negativt" resultat på alla. Badet hjälpte inte, det var bara jobbigt. Jag har gått runt i huset, och då blev jag svimfärdig och jag har ätit. Och det hjälpte inte! Förstår ni hur dåligt jag mår när tröstätning inte hjälper? Nu ska jag i alla fall äta lunch. Spana in den här bilden så länge. Den är lite förvirrande ;)


Mika - Lollipop


Haha, gulligt. Emmas lillesyrra och hennes kompis dansar just nu till denna gayiga låt ;) Den är bra, men videon.. mjaee... lite konstig video. Men fan, låten är ju bra! Sen så har dom lyssnat på Amy f****ng Diamonds låt MINST 20 ggr denna morgon. HELT SERIÖST! Jag tkr lite synd om Emma som får lida med detta i.. typ hela sitt liv ?! Tills hon flyttar hemifrån iaf :D

Ikväll ska jag, pappa och Jenny på påskmiddag hos farmor o co.
Update: Nu har skitungarna lyssnat på Amy 10 till gr. JAG DÖR.

WEEE WANT SUMMAAAH!!!

image582

Från Bettiesgalleria.se

Persikor med Guldfärgad Kedja - Klicka på bilden för att stänga
Som vanligt finns det skitsöta halsband från Betties Galleria. Puss!

Update från Emmas rum

Jag, Emma och Nisse slappar på Emmas rum just nu.. Hihi, ja Nisse fick lov o sova över hos Emma också. Igår var vi en sväng i vby där jag köpte mina efterlängtade rosa "keds". På kvällen tittade vi på filmen "The Gift", den var lite thriller/rysare, fast inte så jätteläskig. Fast många scener var "hoppa till-scener", ni vet som t.ex. när nån dyker upp bakom huvudpersonen och så blire lite höga ljudeffekter typ. Ja ni vet. Och så åt vi thaimat, mm <3
Nu är nog hela svenska folket galet trött på vintern..! Jag blir arg om det inte blir sommar i iaf APRIL! Månaden efter fyller ju jag år dessutom, den 21 maj. Vet ni hur många dagar det är kvar tills sommarlovet? Jag tänker inte berätta, då blir ni bara deprimerade. Och nu snöar det också! Jävla skiiit.
Igår hade vi typ 70 fler besökare än vanligt, ganska najs. Fast ingen kommenterar? Tråkigt.  

Ingenting roligt

Hejsan! Fortfarande sjuk (oj vad oväntat). Varför ska jag bli sjuk? Usch usch. Igår tittade jag på en film som jag älskar. Remember the Titans heter den. Har sett den två gånger förrut tror jag. På kvällen gick K och pappa och matade Klaras kaniner (egentligen så skulle jag och K göra det, men jag är sjuk och K ville inte gå själv). Sen såg jag på två filmer - någon gammal film och Miss Secret Agent 2. De var min otroligt händelserika dag. Sysselsättningen har förstås vart dataspel (jag brukar aldrig spela dataspel, men när man är sjuk så blir det så). Spy a solution heter spelet. Kul för er att veta, right? ;) HIttar ingen rolig bild att sätta in. Nu ska jag sura.. Puss!

Unbelivable

Hejhej! Hade en liten tävling tidigare där inte en enda kotte var intresserad. Hehe, det kan ju bero på att det inte fanns något pris, men men. Då tänkte jag lägga in det nästintill omöjliga svaret. 300,50 kr. Yes ni hörde rätt. Trehundra kronor och femtio öre.  Är det någon som kan förklara för mig hur man kan få ett basiclinne för en gulpeng och en femma, ett par jeans för dryga 70 kr, ett par skitsnygga pumps för en hundring, en jättelegant kuvertväska för 60 kr och tillsist pricken över iet som piffar till hela outfiten - ett färgglatt armband för 45 kr. Hur kan man få en sån här moderiktig outfit för 300 spänn.

image579
Someone: Tell me vart man kan hitta ett baiclinne för 15 spänn liksom? På forever21.com förstås!

En rosett - 13 meningar

Hejhopp!
Ja. Så himla bra timing att bli sjuk nu innan påsklovet. Men förstås insjuknar jag i feber och huvudvärk. Varför? Jag känner mig så utvald. Crap. Så det vart ingen bra uppdatering idag, från min sida, men självklart måste jag mata er stackare som hänger vid datorn i timtal och väntar på att jag ska uppdatera. (Självklart är jag ironisk). Förmiddagens sysselsättning har vart Fortet 2 på blip.se. Men nu har jag tröttnat. Sååå. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra..  Eller vad jag ska skriva om här. Påskafton igår var trevlig. Halvsyster kom hit och vi åt porterstek. I påskäggen fick jag godis och en hundring från mamma och pappa och en hundring från halvsyster. Bra, eftersom att Hanna och Linnéa ska ha tjejmiddag på torsdag och då vill man ju förstås mata dem med presenter ;) Då ska jag förresten experimentera lite med min kläder. En kjol ska bli till ett axelbandslöst linne, med en rosett på baksidan. Det ska nog bli snyggt, hoppas jag. Ska köpa rosetten på H&M i veckan (om jag blir frisk!!) för den kostar bara 29 kronor. Såhär ser den ut:
image578
Den är fulsnygg helt enkelt. Ful att ha som värsta ailien i håret men snygg bak på ett axelbandslöst "linne". Bilden är från favoritbloggerskan Sandra. Till det blir det jeans. Det här var då det roligaste jag kunde hitta på att skriva om. Fy på mig. Puss!

KSS Melodifestival ^^

Haha, skulle se om nån i skolan hade lagt upp nån video från vår melodifestival som vi hade i skolan i veckan.  Självklart fanns denna upplagd, det var dom som vann:
 

Cheesecake, myskläder och hemmadag skulle göra min dag...

Myskläder och hemmadag blir det garanterat. Men cheeeesecake fattas!
Blev plötsligt sjukt sugen på det. Kan man motstå? Typ världens godaste onyttighet!

Det är rubriker som dessa som får en att läsa vidare..

image577

Läs hela skiten HÄR.

Jag lever :)

Har varit upptagen dom senaste dagarna, inte alls haft tid med någon dator (omg ;D). Har jobbat två dagar och så har jag gjort lite annat kul ;) Men idag blir det lungt, denna söndag finns det ju typ inget att göra ändå..
Jag fick köpa Jennys och mina påskpresenter, mamma gav mej lite cash och så fick jag bestämma, mohha. Behöver jag ens säga varför jag inte ville ha godis i mitt ägg? Hehe, i mina skor har man tröttnat en aning.. jag hittade en jättefin sjal och ett par örhängen som jag fick och jenny fick en jättefin (ganska dyr) bh. Ville inte kräva för dyra grejer, så det räckte. Fast fler saker hade varit heeelt okej.
Här är det jag fick/valde dåra:

Hehe, by the way, igår var vi hos några kompisar som vi var i thai med 06. Dom har en jättesöt tax och en stor hund, båda tjejer, så Nisse blev helt galen. Han älskar tjejer. Obs. Nisse är en hund. Taxen, Ester, var i bra höjd för honom så han jagade henne hela tiden. (Otrogen mot mormors hund Frida...).

Mer inlägg kommer! Just wait and see... Puss


Leta-påsk-äggs-dagen

De är verkligen inte sånt där dröm väder som i Lotta på Bråkmakargatan, men hittils så har det varit en rättså lyckad påsk. Skräckis kvällen va en skit bra början på lovet. Ida har ja bara slappat, typ som igår. Har inte pallat göra nått speciellt. Det ända ja orkat ta för mej är att ställa in all sprit o alla vin flaskor i skåpen o vinstället inför köks invigningen ikväll.
Har godisförbjud uppehåll. Och äntligen har ja fått sätta tänderna i älsklings chokladen Ferrero Rocher! Shiiit va gott. Har inte fått något påsk ägg. Men två godis påsar, 80 spänn styck räcker gott o väl=)
Har även fixat iordningn mej till ikväll. Man kan väl säga att de har tagit hela dagen, med avbrott för soff dammsugning, list spikning, ssx ontourn tittande m.m.
Klockarås har kommit nu, fast joacim kommer senare.
Så, nu ska ja ta o vara lite social o ta plats vid chips skålen. Eller, ja väntar lite tills de har slutat prata om jobb! =)

Ha, Anna kom in nu o bjöd mej på vindruvor. Ja e stolt, ja har färgar hennes hår me lila slingor. De maychar hennes lila klänning. För söt. Hon är allergik, eller iaf lite känlig mot smink så hon har nypit sej i kinderna för att få "rouch" och haft vatten på ögonfransarna. För sött!
Glad påsk på er!
Pussar!<333

Och ja. Jag vet att ni har tröttnat..

Jag är med och tävlar om 4 biobiljetter sponsrat av gratisbio.se. Tävlingen arrangeras av www.emeliehildingsson.blogg.se. Jag tycker att du också ska vara med och tävla! Kom ihåg att du har ingenting att förlora.  Skynda dig nu och var med, du har bara fram till 31/3 (måndag) på dig.

Och en gång till..

Jag är med och tävlar om biobiljetter sponsrat av Gratisbio.se. Tävlingen arrangeras av Sanna Kumlin och pågår fram till den 2:a april. Ta chansen du med!
image1585

Om du vill tävla om bioobiljetter och presntkort

Jag är med och tävlar om 2 biobiljetter och ett superpresentkort å 300 kr som gäller i 60 butikskedjor sponsrat av GratisBio.se. Tävlingen arrangeras av Ninna. Läs om tävlingen. Jag tycker att du också ska vara med och tävla! Kom ihåg att du har ingenting att förlora. Skynda dig nu och var med, du har bara fram till måndag den 31 mars på dig.
image356

Tävling - Gissa priset!

I brist på annan underhållning så sätter jag in en tävling (utan pris, haha ;P). Men om någon vill så kan vi sätta in en länk eller något sånt, som pris. Ja. Hur går det till då? Jo. Man ska gissa den exakta totala kostnaden för outfiten nedan. Ja. Varsågoda och tävla då :)

image574

27 dresses

Hejhopp!
Glad påsk på er allihopa! Vaknade tidigt. Vid åtta faktiskt. När jag kom ner låg det två påskägg på köksbänken. Mina föräldrar är inte tillräckligt påhittiga för att gömma de ;) Haha. Nej med då blev jagjätteglad. Så öppnade jag en en grön godis som pappa sa att jag skulle öppna först. Haha. Där i låg det en hundring. Hihihihi! Vad bra. Resten av ägget var fyllt med marsipanchoklad och chokladägg som smakade kexchoklad. Yummy! Sen när K steg upp så hade jag gömt hennes ägg. I torktumlaren. Hihihi! Jag hottade mitt ägg från henne. Det är jättesött. En uggla på. Sen hittade hon sitt. Ja. Ikväll kommer vår halvsyster hit och vi ska äta porterstek. Gott gott gott! Nu ska jag sotta och slagga här i soffan framför Simpsons ett tag till, sen får vi se om det händer något annat. Puss mina älsklingar! Jusste! På Klaras fördeledag (den 30 Mars) så ska jag bjuda henne på bio. 27 dresses. Hoppas den är bra då. Puss!

Älskar älskar älskar Katherine Heigl! 

Uggla


Glad påsk allihopa! Jag skriver senare. Behövvde bara tipsa om denna gulliga sak. 47 kr på Forever21.com.

Skräckfilmkvällen..

Det va jätte mysigt. O ja blev så där lagom rädd. Fast lite läskigare kunde de ha varit. (ska inte skryta, är ganska feg av mej egntligen. men gillar skräckisar. de e ju bara film)
Efter skolan åkte direkt till Malin. Fast Erika åkte hem o hämta grejer. Ja hade inte heller saker. Skulle ha tagit mej tid att hämta dem. Men aja. Ja lånade av Malin istället. Så att vårat tidschema inte skulle spräckas, vilket de gjorde ändå!
Vi spelade Buzz o ja ägde ko! o gosade me nisse-pisse. Sen tittade vi på förtsa filmen "dolt under ytan" de va fortfarande ljust ute då. Så de va inte så läskigt. Den va dessutom ganska utdragen i början. Men läskigare vart det. De va en sådan där film med en vålnad. Fast det handlades mest om mördaren o fru. Aja. bra va den. Sen såg vi "Disturbia" Fast ja kommer inte ihåg om vi spelade Buzz imellan. Gjorde vi nog inte.
Till middag fick vi mackaroni soppa, d.v.s. mackaroner med buljong och kryddor. Erika o ja gjorde godaste dippen så vi åt massa chips mest. Sen fick vi en varsin körsbäsr tomat, en chicken bite var, jätte go tårta o några samami skivor. Det brukar verkligen inte finnas så lite mat hemma hos Malin, det var mest för att vi var så många och de hade inte hunnit handal. Tror  jag.
Erika o ja fick gå till buss stationen o möta Leo. Passade på att köpa läsk o en pizza när vi ändå var så nära Pizzerian. Vi åt upp hela på vägen till Malin. Det är typ 500m o Stockholms störta pizzor. Malin sa det iaf. Tjockisar.
Sen vart det lååång film paus eftersom Teresa och Julia kom. När vi sett klart på filmen badade vi jauzzusi. Myspys. Jag fick duscha i iskallt vatten eftersom ja skulle vara lite geneös o låta alla duscha före mej. Stooor tabbe.
Sen gosade vi oss ner i soffan och såg på American pie. Den senaste. Var väl okej, Fast den innan, the naked mile va bättre.
OCH sen kom de stora problmet. Vart ska vi soova?
Sluta med att Malin, Julia och Teresa roffade åt sej Malins säng, Hanna o Leo fick sova på värsta tunna madrassen på golvet o Linnéa, Erika o ja fick trängas i soffan. Inte mysigt. Ja fick ligga me böjda ben hela natten. Sov knappt nått eftersom soffryggstödet var skit hårt o de va så trångt. Sov dock när Tessan åkte hem. Snarkade gjorde jag också. Ja gör ja när ja sover dåligt. hihi. Pinsamt.
Nu är ja helt slut. Har sovit någon timma nere i soffan. mycket skönare än i Malins snygga men hemskat skrovliga o obekväma soffa. Den är skön att slagga i men inte sova. Haha.
Nu kan ja vara stolt över att ha hjälpt pappa med golvet eftersom han hade råkat "mura in" en liten plast grej under golvet. Så vi får bryta upp det och ta upp den, pappa o jag. Gansak kul va de. Men jobbgt. Nu är golvet på plat igen o ja har hunnit beställa ett gratis prov från LhB och anmäla mamma till MixMegaPols tävling "Gry har ett plan" De sak bli en överraskning. Men det är ju inte säket att ja vinner. Hade iaf bäsat motiverignen! =D

Påskdrömmar

image570

Hundis

Malin! Något till Nisse kanske? Den gulliga rosa varianten, eller den lite mer maskulina döskalle varianten, för Nisse är ju trotsallt en pojke ;) (Nisse är en hund för de som trodde något annat.)
  
65:- kostar de och innehåller 20 påsar. Puss!

My darling

Hejsan! Jättedålig uppdatering, men jag tror knappast att någon av er läsare har hängt framför datan och kollat efter uppdateringar här varje dag, eller hur? Haha. Igår var det i alla fall jättemysigt. Först bio med Julia, sen mat hemma hos henne, sen Jacuzzi hos Malin och till sist American Pie hos Malin. Sen la vi oss. Straxinnimage569an vi gick och la oss började jag känna mig lite dizzy men jag tänkte att jag bara var trött. Sen kom nåt jävla illamående och massa huvudvärk. Usch. Så jag fick ringa pappa (jag har honom virad runt mitt lillfinger :P) och fråga i fall han kunde hämta mig. Det gjorde min söta pappa. Tog en macka och la mig. Vaknade vid 8, trots att jag hade somnat vid 4 (?) men somnade om ett X antal ggr tils klockan var halv elva. Ja. That's it. Nu ska vår familj vara lite traditionsenliga och färga/måla ägg. Det är ju trotsallt påsk! Idag fick jag förresten post (och det är ovanligt kan jag lova). Det var en testpåse med LdB Sheaoil som jag hade beställt. Den luktar som The Body Shops mango body butter. Tyvärr hade jag redan köpt en flaska med sån där body lotion, så mamma fick testet. Ja. Tips förresten! Beställ ett gratisprov av LdB Shea Oil du också (hehe, reklam :P). Klicka bara här så får du det hemskickat till dig, gratis.
 

Leonor är bäst /L

Hejsan hoppsan!
Då var dagen planerad. Prov kl.12 och efter det åker jag och Julia in till stan och kolla på bio. Resten av tjejerna ska ha skräckismaraton, men vi hatar ju skräckisar! Haha. Sen åker vi i alla fall och hämtar upp lite stuffs hemma hos mig och sen åker vi till Julia och äter. Sen bär det av mot Malin (där de andra tjejerna kollar på film). När vi kommer dit så ska vi kolla på lite scrubsavsnitt och sen på P.S. I love you, för att de andra vill avsluta med en bölfilm. hehe. Sen blir det bubbel bubbel :) /jacuzzi dårå :) Och sen sover vi där. Trevligt trevligt. nu ska jag jobba franska sen har jag PH. Puss!
P.s. I love you.Hhaha. Nej men är inte små dvärgsilkesapor sjukt söta?
 

God Skärtorsdag!

Sista dagen i skolan idag, yeeeey!
Fast vi har prov också .. Kan inte allt ännu tror jag, så idag ska jag träna massa. Provet börjar 12 by the way.
Hihi, lite roligt att Julia och Teresa ska gå på bio o se Meet the Spartans elr va skiten nu hette. Jag har den hemma. Mohah (a). Kan hända att vi kollar på den idag men jag vill helst bara se skräckisar :D

Jaja, nu är det bg, puss!

PUSS

Hejsan hejsan
Uppe tidigt idag :) Ska på bio med Julia efter skolan. Meet the spartans blir det. Nu ska jag ta frukost och så. Har ni förresten tänkt på hu j*vla snygga kläder de har i Gossip Girl. Underbart underbart underbart. Take me mo heaven?

Godisjobb i Farsta igen

Idag for jag till farsta direkt efter skolan för att jobba några timmar. Godisgodisgodis. Till slut börjar man ogilla godis, haha! Men det är kul att vara i affären. Ska dit imorgon

Har tittat lite på "Hannibal", på sexan. Den är bra och det var ett tag sen. Vilket får mej att tänka på skräckfilmmarathonet imorn med mina små vänner (alltså dom som faaktiskt vågar att se skräckisar, hah). Ska fixa massa filmer vi kan se. Typ nu. Vi hade tänkt avsluta det hela med filmen "P.S. I love you". HAHAHA! Mest för att vissa personer kmr inte våga sova direkt efter skräckfilmerna, och plus att alla säger att man grinar när man ser den. Jag vill grina till nån film, de va länge sen!
Nu kmr jag somna jättesent... Ska nog "skippa" bg:n imorn, kmr inte orka gå upp ju!
Pusspuss!

Hepburn

Hallå :)
Dagen har passerat utan att jag ens han gå upp på övervåningen (av skolan). Matteprovet på morgonen gick bra. VG tror jag. Sen hade vi lite franska och sen svenska kp. Efter svenskan stannade vi och hade lite geografi. Ja. Det var skoldagen. Sen åkte jag förstås hem och i samma buss som Cilia och Julia. Hemma läste jag lite veckorevyn, kollade lite på gamla OC-avsnitt och åt mellis. Sen plcokade pappa upp mig för att jag behövded lämna några böcker på biblioteket, där jag förövrigt träffade Cilia (igen). Ja. Sen har jag tittat på tv och ätit middag. Ikväll är det Grey's Anatomy. Lite plugg till geografiprovet imorn skulle nog inte vara för dåligt. Bara inte Europas länder och huvudtäder dyker upp. De var ingjutade i min hjärna, varenda en, i "en hel" vecka i somras. Nu kan jag Danmark och Sverige. Hehe. Nej, men ändå. Och imorn blir jag rik igen (not) men jag fpr mitt barnbidrag. Tjoho. Någon som vill berätta för stackars lilla uttråkade Teresa om SIN dag? Puss!

Ps. Gud gud gud, vad jag vill ha den här tavlan men gud, gud, gud vad den inte skulle passa i mitt rum och gud, gud, gud att den ska va så himla dyr!

Audrey <3

Ska den få bo hos mig?

Guldfärgat Armband med Klocka - Klicka på bilden för att stänga
Eller inte?

dagen före skärtorsdagen!

Matteprovet gock väl sådär. Är inte nöjd. Inte alls. Men om ja nu ska tänka posetvits så vet ja ju ungefär vad osm kommer på steg 15 matte provet. Och det är ju bra.
Nu pluggar ja kurs inför provet imorgon och kollar in Betties sortiment. Ska nog köpa ett par guldiga örhängen som för tillfället är slut. Det äär frakt fritt och känns därför prisvärt!


                             image568
Härlig men lite skum bild. Den ser nästan för överdrivet perfekt ut. Men de gör inget=) Den är underbar ändå!

Gissa fejjan

Easy one. Vem är det då? :)

Skönheten och Odjuret?

Jag tror ni vet vem i paret som är skönheten respektive odjuret..
Haha
Han är inte gräsligt ful men J.Lo borde väl ha en liiiite hetare man, eller?

Trött..

Ja vi hade ju matteprov imorse och det gick väl sådär. Det var lättare än väntat men ändå så var jag fett dålig. Inte ig-dålig men iaf.

PALLA! Det är några riktiga no-lifers som håller på och leker här, stör som fan så hur ska jag kunna jobba? Åh, ja blir så irriterad. Så kom dom förut och skulle ha datorn breve mej och förde ett jävla liv, tur att det inte fanns nån mus där. Jag sa: "DET FINNS INGEN MUS SÅ NI KAN JU BARA DRA!!!". Var väldigt irriterad. Men shit dom skrek och höll på. Jobbiga jävlar. -.-

Nu är dom borta. TACK! Ska försöka ha lite matte nu. Sen är det mat. Jag är hungrig!

Apelsin

Godmorgon everbody!
Mina ögonlock vägrar stanna uppe, men jag måste hålla mig vaken. Har precis ätit frkost och tänkte ta en banan. Intressant för er att veta hehe. Så jag lägger in nån konstig grej. -Puss!

image568

Lite matteångest :s

Det var ganska mysigt i vby idag, fast jag hatar typ det centrumet. Så jävla uttjatat.
Iaf så la jag undan dom fina rosa tygskorna och så köpte jag en fin ljusröd skjorttunika, bild sen kanske.. Mer blev nog det inte. Slut på pengar, haha! Lovar att ja ville köpa fler saker.
Meeeen titta här vad gulliga väskor det finns på hm:
image566image567
Har ju inte pluggat ett enda skit på matten, och vi har prov direkt imorn i skolan. Nu är jag jättetrött faktiskt så jag orkar bara inte träna på skiten nu. Imorron är det by the way pappas fördelsedag! Jaja, hejdå!

Nattinatti

Mamma varning hära. Mamma läser vår blogg. Fast den otekninska männsikan vet inte hur man komenterar än. (: De kan hon få göra, läsa den asså, då får vi ju fler besökare. =)
Juste. Hon träffade den dära diggelo-gubben idag. Rickard Herrey eller nått sånt. Fast hon visste inte att de va han och skämde bort sej. Hon frågade frugan om han verkligen kunde sjunga:D haha! Fast det var ju inte så farlig pinsamt. Mest kul! Hihi..
Måste bara påpeka hur mycket ja älskar svarta vinbär ;) apropå ingenting. De får mej att längta till Jonstorp, där farmor o farfar bor. De ligger i skåne för övrigt. Jonstorp betyder sommar. Den där underbara årstiden som aldrig vill komma. Det ska regna o tråka sej istället. :(
image565
Puss o gonatt. Tror de här får bli sista inlägget för i kväll♥

W660i

så här ser mobilen som ja tänker köpa. Vinröd eller svart? ja tror de blir svart, men va tycker ni?
Har börjat kika lite på fruktade steg 15 i egnelska. Måste seriöst börja me det snart...O bli klart me franskan. Orkaaar inte! Palla alla prov o skit vi har nu.. Måste öva på kurs o matte:S
Aja, de får vänta. Nu ska ja käka=)
puss&kram!♥
image564
knapparna är nog ingen sköna, hatar sån där rund liten grej i mitten. Men de e snyggt o har inte råd att vara så kräsen. Mobilen e perfekt annars. (:

Leo är så söt

Hejsan. Skriver om dagen sen men tänkte bara säga att jag är hos Leo, och ska precis åka hem.

Leo är lite gullig, för hon suger på geografi. Hehe.
Teresa: Var ligger polarområderna?
Leo: I polaren.
Teresa: Nej, i Nord och Syd.
Leo: Nord och Syd?
Teresa: Haha. Men var ligger tropiskaomårderna då?
Leonor: Väst!
Teresa: Nej, kring ekvatorn.
Leonor: Men det är ju inte tropiskt klimat i London?
Teresa: Men det är inte ekvatorn som går igenom London, det är nollmeridianen. Vad heter de här strecken i gradnätet? (lägger handen lodrätt)
Leonor: Latitud!
Teresa: Suck..

gaah, ja klarar de inte

Så här kommer de nog inte se ut i sommar i kroatsien me segekbåten. Snarare tvärtom, att allt vatten är ovanför båten istället för som här under...
image563
Ha, mensingslöst inlägg, men ja blev tvungen när ja såg bilden!
Ha de bäst flodhäst!:)

F*n ta vårt j*vla väder!

Fan va arg ja blir. När ja klev av bussen så hade brevbäraren precis varit o lämnat posten. Fan va lack ja blev. Han åkte motorcykel, de typ fem metratrna från varje brevlåda. Okej, han hade säkert hållt på så där ända sen klockan sex i morse o de blir den en massa metrar. Och dessutom så är de ju inte så kul att cykla i de här vädret. Men det är ju sådanna som han som har orsakat att de snöar nu isället för i vintras! Han kan ta sej, o sin jävla moped eller motorsyckel eller om de nu inte e samma sak. Skit samma. Okej, ja är inte heller särskilt miljövänlig av mej. Men ändå. Ja bryr mej. O vi har börjat köpa massor med miljömärkt o ja använder inte så mycket toapapper. Ja tänker på att inte slänga så mycket skräp o kladda ner me tugumin. Ja åker buss, vilket inte är så bra kanske, men bättre än att åka bil!
Har tagit ett härligt fotbad. Om ett bad med skrubbning i handfatet och lite insmörning me mangotvål räknas som ett fotbad d.v.s.=)
Sen har ja gjort klicktestet på block 3 matte, vilket ja klarade as bra. STOLT! Sen har de inte blivit så mycket mer.
Har underbara nyheter! Vi ska inte till landet under lovet! Yeehy!
Så då kan vara me er, mina sötisar! För vi ska väl åka o bada någon gång. De vill iaf ja. O bio såklart. O massor med hemmakvällar hos varandra :) Hoppas T' jonar den här gången! ;P

Hej hopp gummisnopp:)

PS.hihi. hej hopp gummiarm (julia) VEM FAN TAR PÅ MIN KUUK!? haha(:

Ropen skalla
sommar till alla!




image560

Och min otroligt proffsiga verison av bilden=)


the weekend's crap

Har inte skrivit på jätte länge, and there is a reason. I fredags pallade ja inte, i lördags va bloggen as konstig o söndags han jag inte, för ja va hos Sigrid nästan hela dagen. Och i måndas så va ja hos Malin. O då skrev ja en gång.

Tja, i helgen så har vårt föråd börjat rensas ut. Har packat kartonger i tre kategorier: till landet, spara, slänga/skänka bort. Anna har fått ärva massor med gamla leksaker från mej. usch vad ja känner mej bortskämd. De typ ända ja inte hade av barvie sakerna va en pool, ett tält och en bebis. O de grejerna ägde min kära kompis Leonora.
Har varit me Anna massor under helgen. Vi har gjort ett eget fågel-mat-ställe. Osså har ja möblerat annas rum med barbie möbler så nu har hon ett hel lxs lägenhet. Sen har vi klättrat lite i vårt gamla klätter träd mot min vilja, och lekt fotomodeller. Haha, de va skojit! =) De skulle ha kommit en familj hem till mem eftersom typ hela familjer mår skit så fick vi skjuta fram det.
De va as länge sedan någon kom till oss eftersom köket har tagit så lång tid att renovera. O de är våran tur at bjuda hem dem allihopa.

Det va jätte mys hos Zigge. Först hade vi låång gympa träning. 10-13.30. As jobbigt. Dessutom så kom Jonte o kim o kollad. Sigrids pappa körde hem oss till hennes mamma där S o ja duschade. Sen tog vi en promis till pappan där vi käkade lunch och chips. Såg en film som ja inte e säker på va den hette, men de va nått med "Ett mord är inte alltid ett brott" den va skit bra. Lite body alance körde vi också. De är som twister fast en färgrad till och två tärningar. S's pappa som skulle kaste tärningarna åt oss är färgblind. haha. Sen, när ja skulle gå hem så satte de på dirty dancing på norska. Fast de följde mej till busshållsplatsen.
Jonte ja, ja önskar att ja aldrig träffat honom. Eller kanske inte. Han är rolig att vara med men ja hatar att han är så jäkla nere i mej, hoppas han ger upp snart...

Nu msåte ja plugga, Hanna var skit duktig på Melodifestivalen! De märktes inte alls att du tappade bort dej, ja lovar. Ja röstade på dej =D

Godmorgon

Hejsan :) Kul att läsarantalet har stigit lite. Hoppas det håller sig.
Idag är det Melodifestival i skolan och Hanna Pyttipanna ska vara med. Heja heja! Sen är det förstås gympa ochs sen har hela dagen gått. Utan att man har kunnat plugga kurs. Jaja.. Ska göra det på eftermiddagen med Leo, efter att vi har vart i Vällingby och frågat någon om nån foundation. Invecklat ;). Så så ser dagen i alla fall ut. Jag har gjort lite reserch om dessa fina (not) japanska fjortisar som jag la ut här om dagen. Jag har ju förstås hört talas om "pandor" men om man ska prata fins språk så kallas de faktist Ganguros, Decoras eller Yamanba. Grejen är att man ska vara jättebrun, ha crazy kläder och hår och ha starkt markerad ögonmakeup, gärna i vitt. Ja, då vet ni det. Förlåt men det stämmer fortfarande väldigt bra överens med fjortisar. Hehe.

Hittade tyvärr ingen lämlig bild för att jämföra med en sverige fjortis, men men. Ha en trevlig dag allihopa!

Sådär alldeles lagom.

image559

Björn baby


Älskling.. När ska vi gifta oss?

Krokus

Hejhopp!
Efter skolan åkte jag, Joanna och Linnéa hem till Linnéa där vi åt och gjorde lite different things. Bara vi tre för en gångs skull (haha!). Sen åkte jag hem för jag trodde att jag skulle träna med K, men hon ställde in (som tur var, hihi). Ikväll vet ja inte vad jag ska göra, så det blir en HEMMAKVÄLL. Ni vet en sån där man sitter med familjen, tända ljus och massa chips och totallackar på den som ringer och frågar om man vill göra något. (haha)

Ja. En liten jämförelse på samma fina krokusgrupp i min trädgård. Förståa bilden är då igår (7 plusgrader och strålande sol) och andra bilden från idag (nollgradigt och snö). Usch!
image557 image558

Hahahaha!

image556
Ruligt. Richie har en ouppfostrad pojke.. Jag gissar att hon fick köpa den där klänningen.

Vem bär den bäst?

Sarah Michelle Gellar eller Liv Tyler? :)
)image555
Tror Sarah, what do yoou think..? Puss!

at malins place

Hejhej! Vi (Malin och Emma) gick hem till Malin efter skolan och nu spelar vi x-box och äter kanske lite godis. Redovisning av kursen gick väl lite sådär, alla blev galet uttråkade kändes det som. Bara för att vi är smarta och duktiga! :s
Vi har haft jättekul tillsammans, bara vi två för en gång skull. Skitmysigt :)

Jaja, nu ska vi gå och ha roligt ist! :) Pusspuss
/

(hetingar)

Tråkigt tråkigt tråkigt

Hejsan folket!
Nu ska vi sluta om tjugo minuter. 7:1 ska få godis, men det ska inte vi få :( Jaja. Jag kommer över det. Hehe. Efter skolan så ska jag kanske göra något med Linnéa och Joanna. Får se vad det blir av det. Ja. Vilket kul inlägg det här blev då. Uppdaterar sen. Puss och ha en trevlig eftermiddag!

Japanska Fjortisar?

Godmorgon!
Pyttelite sovmorgon vart det i alla fall, eftersom att vi börjar nio. Tänkte klaga lite bara.. Är det någon mer än jag som starkt ogillar Josefin Craawford? Ingenting hon säger blir liksom rätt. Det blir så wannabe. Jaja. Nu ska vi inte haka upp oss på det. Skola idag. Och jag har nog bestämt mig med skorna.. Oavsett vad plånboken vill så ska man ju följa sitt hjärta, men i denna situation så borde jag nog välja ett par, och det får nog bli de vita. Eller jag vet inte! Usch.. Igår var jag i Abrahamsberg och åt lunch på en Thairestaurang med min halvsyster, sen gick vi förbi en blommaffär där hon lät oss välja en bukett tulpaner. Gulligt! Jag älskar ju tulpaner. När vi hade släppt av henne vid hennes lägenhet så bar det av mot skopunkten där jag hittade min livsparter. Och kvällen blev vablig, eftersomn att vi har KURSREDOVISNING idag! Ojoj. Så nu ska jag gå och göra mig iordning. Ha en bra dag!

P.s. Det här måste vara den asiatiska motsvarigheten till Sveriges fjortisar, ellerhur?


Good Morning (I Think..)

Bläää. Då var det måndag.. Önskar att jag var lika pigg som Nisse, han springer runt som en galning och verkar inte alls trött. Knäpp hund. När vi (jag) ändå snackar om hundar så bjuder jag på en "cute blonde pole dancer", hahaha! Lite påsar under ögonen där också ^^ halvsuddig bild:
image552
Idag börjar vi klocka 9 för en gångs skull. Och SHIT! VI SKA REDOVISA VÅRAT KURSARBETE IDAG! Herregud, känner mej ganska oförberedd. Och så är det prov på skärtorsdagen. Och matteprov nån dag också. PALLA.

I'm Hooome

Lång dag i affären idag.. Man får ont i fötterna av att stå upp/gå i typ 6-7 timmar i sträck. Lovar. Haha, juste, jag kom ju inte hem nyss utan för typ 3 timmar sen. Men jaja, vem bryyr sej.
Jag och Jenny köpte två REAREAREAA-bikinis för 15 kronor per del. Det var ju underbart bra :) Och jag köpte skor också! Som jag har tjatat om litegranna. Ist för vagabondskorna så blev det ett par liknande från din sko, 100 kronor tjänade vi på det! Dom var väldigt fina, bild imorn kanske.. Köpte nåt mer också men jag orkar inte komma ihåg vad.
Men viktigast är att vi fick massa gjort i affären inför påsken och jag har lite mer pengar till Malta nu. D.v.s. min lön, som jag sparar varenda öre av! DUKTIGA MALIN!
Tänkte faktiskt gå och lägga mej tidigt idag. Typ halv tio, om jag lyckas. Det blir förmodligen tidigast tio. Och nu går Wallander på tv, fuck jag som vill se det! Men det slutar sent så jag kan glömma det.

Bild på mej, Emma och Teresa, bjuder vi på. Tror jag...
Imorgon ska jag skriva om en sak som hände i Farsta, som jag är arg på. Byebye!
image553


Nejnej! Den bjöd vi INTE på! /Teresa

Och här har ni dem..

image541
.. mina totala förälskelser. Favortien är den högra men den vänstra är också helt gudomlig. Lite tantig bara kanske.. Den vänstra har lite lägre klack änd den högra, och jag är ju inte jättevan vid att gå i klackar så jag tänkte att jag skulle köpa båda, och börja att använda de svarta, för att bli mer van. Och sen övergå till de andra. Men asså se kommer jag ju använda båda förstås, och inte bara slänga de svarta! Det passar ju bra också eftersom att de cremevita är lite för somriga just nu. Är de inte helt fantastiska? 1. Nedanför så ser ni klackarna. Som ni ser så är de svarta en aning lägre. 2. Lite från sidan. 3. Älsklingarna från sidan. 4. Rosett.
   
De svarta måste man kompensera med något litemer attidydigt (hehe. det är nog inte ens ett ord) så att de inte blir för söta. Men finns det några ord? Jag måste ha de, eller hur? Puss!

Ett helt avsnitt med "Vem bär den bäst?"

Det här gillade jag. Samma klänning, men de bär de olika. Ser ni axelbandet? Paris gigantiska fötter förstör lite kanske.. Men klänningen är ju urfin! Vem sitter den finast på då? Paris Hilton eller Emily VanKamp?
Emily får min röst


Någon mer än jag som tycker att denna är självklar? Visst, det är snyggt med kurvor men inte kurvor à la Osbourne! Nicole har perfekt kropp för klänningen (som faktiskt var ganska ful kom jag på nu). Men upp till er Kelly Osbourne eller Nicole Scherzinger?
Jag väljer Nicole ofc.


Katie ser gammal ut i den, men charmig ändå. Sienna's drogade ansikte framhäver inte klänningen på något bra sätt. Men klänningen är fortfarande helt okej. Hmm.. Vem tycker ni? Katie Holmes eller Sienna Miller?
Katie bli mitt val trotsallt. Klänningen var lite för lång på Sienna. Och Katie är ju så söt.


Åh. Den här är svår. Jag älskar ju Chloe. Men jag gillar Diane Kruger med. Är inte så mycket för gubbyxor kanske, men det här var riktigt fint. Chloe Sëvigny eller Diane Kruger. Vem tycker ni?
Det blir nog lika här faktiskt.


Jaaa. Jag gillar ju inte Victoria, eller hennes gigantiska ballonger, men på den här bilder satt den nog bäst på henne. Fast över brösten tror jag faktiskt att jag tycker Zeta Jones, för det såg naturligt ut i alla fall. Victoria Silverstedt eller Cathrine Zeta Jones, vem är din favorit?
Silverstedt får min röst.


Varsågoda :)

Livskamrat

Hejsan!
Tänkte bara uppdatera lite kort och gott att jag har haft en trevlig dag och att jag har hittat min livspartner. Gremefärgade/antikvita peeptoe skor med marinblått band från skopunkten is my love. Jag är helkär och jag tänker köpa de. Förlåt Klara, men jag bryter min budget. Dessutom tänkte jag passa på med ett par jättefina svarta med en rosett på. Pumps bådat vå för jag känner att jag behöver växa några centimeter. Kommer bilder sen (jag lovar!). Jag kan inte sluta tänka på de. Men vet ni. De var en aningens försmå (för små med 37 för stort med 38) men det får ni inte säga till någon. Hehe. Särskilt inte Klara för då kommer hon dyka upp i mina drömmar som Anna Skipper och spöklikt upprepa ordet IMPULSKÖP, IMPULSKÖP, IMPULSKÖP!! Och då kommer jag inte våga sova.. Massa kärlek. Puss!


Monki

Sådär. Då var dagen planerad. Ska äta lunch/fika med min halvsyster kl 1. Sen ska jag försöka kanske komma iväg på kvällen, för man vill ju utnyttja varenda sekund av helgen. På imorgon har vi kursredovisning och på en och en halv timme ska vi vammanställa helt vad vi ska säga. Det kommer bli klurigt eftersom att vi måste hinna få med så mycket som möjligt på 6-7 minuter. Jaja. Nu ska jag sluta agera pluggis.. Måste fixa mig nu. Puss!
image540

Tick Tack..

Farmor ska komma närsomhelst nu... (elr för typ 5 minuter sen egentligen).
I min väntan kan jag passa på att skriva ett tråkigt bildlöst inlägg. Men läs iaf tkr jag!
Jag vill köpa en jättefin tröja idag som jag har tittat ut. Hoppas det blir av, jag behöver den! Sen så har jag en 150 kronors-kupong på hm som jag skulle kunna shoppa upp. Det känns som att det är dags nu.. Hehe. Och skor somsagt. Det ska jag köpa. Jag bloggar när jag kommer hem och då blir det bilder på den förhoppningsvis lyckade shoppingen! :D NU ÄR FARMOR HÄR!

Ska du göra nåt kul idag?
PUSSPUSS!

Tabbe Rihanna

image539
Vilken hemsk, hemsk klänning. Tabbe Rihanna.

Jannifer VS. Carmen

Två hetingar, en klänning. Typ. Vem bär den bäst?
image538

Om typ en halvtimme hämtar farmor mej, sen är det of to Farsta, då blir de lite godisjobb och... NYAA SKOOOOR! :) Sen så kan det hända att jag får en klipptid, så när jag kommer hem kanske jag är korthårig! Det är jobbigt och tråååkigt med långt hår och håret växer ju ut förfan. Palla alla som säger att man ska ha kvar "det fina långa håret", tänk om man är trött på de då? Precis! Fast jag ska inte klippa det Teresa-kort, men typ litelite kortare än till axlarna kanske. Grr.. Puss!

En halvt rutten banan?!

Hejhopp och godmorgon.
Tänkte bara skriva lite kort om min dag igår. Jag och Kristjana åkte till Solna vid ett. Gick runt där och köpte små odekorerade påskägg och lite pysselgrejor så vi själva sskulle dekorera dem, till varandra :) Kul. Käkade på McDonalds. K tog en latte på Sandy's, som tog en evighet att dricka upp. Sen köpte vi glass. Hon köpte Twister och jag köpte Solero Smoothie som var en stor besvikelse för mig, som älskar jordgubb och banansmoothie. Vi gick in på en bokhandel där det var en metallgrej med massa magneter på där det stod: Superstark magnet 39:-. Då var ju jag tvungen att känna på hur star den var, och den var jättestark. Man kunde inte bara dra den rakt ut utan an behövde vrida den för att få loss den. Så sa jag åt Kristjana at också  prova. Och så tar hon, med all kraft hon har, och drar den rakt ut så att hela metallgrejen välter. Heheh. Syster syster. Sen tog vi bussen hem i alla fall. Väl hemma gjorde vi de där äggen. Jättesöta blev de. Sen vid 8-tiden kom Anna. Mamma och pappa var jättegulliga och hade köpt massa chips, dip, morötter, gurka, selleri, mango, physallis, vindruvor och cider till oss. Sen så kanske ni förstod vad vi gjorde. Hehe. Yes. Jag höll på Charlotte Perelli. Hennes låt var bäst (av alla de låtarna). Men jag tyckte ändå faktiskt att tvillingsnubbarna skulle vinna, för det skulle gå hem utomlands med den där roliga "spegelgrejen". Mhm.. Sen gick jag väl och la mig vid 11 eller ngt. Jaa.. Idag har jag inga planer. Jag måste ringa mina kusiner och fråga om de vill komma hit under påsklovet. Lite bilder:
Såhär var jag klädd under torsdag och fredag. Har parkasen till två olika sjalar och det passar så bra! Och sen är det min lilla loggbok som jag pyntade med lite allt möjligt i fredags. Tada!
Inne                    Ute                       Inne                   Ute   
      
jag var cowboy så här är min revolver!! Hihihi. Och där är bananen som jag åt också. Den var rutten på ena halvan!
   

Bilder från Solna kanske åker upp. Puss!


Här var några fler fina

image529

Imorgon får jag nya skor!

Jag ska till Farsta imorgon också och då ska jag få köpa skor.
Vill gärna ha två par, har redan spanat in.. Här är dom jag vill köpa:
image526
image527
Dom rosa skorna är budget, 200 kr så det är väl helt okej att vagabondskorna är lite dyrare..? Annars om jag får för mej att köpa billigare så finns det ett par bruna ballerinas med kilklack. Ja, vi får se. Om en kvart är det melodifestivaaalen! Glöm ej! ;) (fast dom ända bra är BWO, faktiskt, så fuck of!) Puss!

Klipp klipp nästa vecka...

Men jag behöver hjälp. Tips på hur man kan klippa sig när man har pagelångt, helrakt och ganska mörkt? Har små funderingar,, Den här är väldigt fin, men kanske lite för fin, asså den ha¨r inte så mycket attityd. Men man kan rufsa till den lite med hårspray. Men det ser ut som att man behöver ha lite mer form på håret om man ska ha denna frisyr. Jaja. Tips var det! Kom ihår: Helrakt, pagelångt och ganska mörkt har jag nu. Vad passar!
Kvinna | Färg: Blont | Längd: Page | Form: Rakt

Well I don't care ?

Igår sov Leo hos mej och vi tittade bl.a. på "Mr. and Mrs. Smith", det är väldigt bra tkr jag! Vi gick upp rätt tidigt för jag skulle ju ha match.. När jag har gjort mej iordning för matchen får jag sjääälvklart ett sms av tränaren.. Matchen hade blivit instäld, typ en timma innan samling. -.- Såå jag var inte upptagen, och someone tog inte chansen att göra nåt med mej. Ba: nä nu tänker jag inte fråga. Palla? Jaja, I don't care. Jag åkte till Farsta ist där jag fick massa gjort i affären, men fick ingen lön :/ Vet inte riktigt vrf... Men jag fick iaf ett torrschampo! :)
image525

(suddig bild tyväääärr..)
Mitt hår måste tvättas varje dag, annars blir det fett. JOBBIGT som fan.. Därför köpte jag torrschampot som ska gå att använda i hårbotten som schampo när man inte har tid att tvätta håret och egentligen inte behöver tvätta det, men min hårbotten blir fett på en dag (ibland en och en halv dag, men mkt längre än så håller det sej inte) medan resten av håret är bra. Man får hoppas på att det funkar!

PCD underklädeskollektion

Pussycat dolls egna underklädeskollektion
Skitsnyggt. Men vilka äckelgubbar som sitter i publiken och dreglar. Euw. Puss!

Klocka från cocoo.se

image524

Ganska söt. Men den guldiga är förtfarande finast!  :) Puss

Depend

Godmorgon! Ny dag nya möjligheter, och dagens möjligheter är förstås att lilla Klara har blivit sjuk, så hon kan inte komma hit ikväll och nörda sig med mig framför Melodifestivalen. Ajaj. Det var ju inge kul. Men i alla fall. I dag ska jag väl ringa någon tror jag. Men jag måste åka till Barkarby och köpa ett par obeskrivliga skor på kvalitéaffären Skopunkten. Hehe. Kan tyvärr inte lägga in bild på grund av att deras hemsida krååååååååååååånglar. Yes. MEn svart är de, men kanske fem cm klack och en rosett. Hehe. DUNDERBARA! Det var morgonens tråkiga inlägg, som vanligt. Sen måste jag säga att jag är sur på Kenza. För hon har köpt det där Pepe Jeans linnet som jag la upp i bloggen för typ tre dagar sen. Nu har hon det! Mitt fina linne! Fast hon köpte det i svart, som inte alls är lika fins som gult eller vitt. Men idag så la hon upp de på sin blogg också. "Dom ska jag lätt ha!" Neje! Jag ska ha de! Men varifrån ska man får 400 kr till ett linne? Puss...  P.s. Jag vill ha nr. 1, 2, 3, 5 & 6. Bara så ni vet det.


Hej! Min dag.

Hejsan! Efter skolan åkte jag, Julia och Erika till vällingby. Åt på donken och checkade H&M:s nya bh-sortiment som var jättefint och vårigt. Sen gick vi till Teliabutiken och utnyttjade deras gratisgrejor. Hehe. Lite cider, mintkola, hemgjorda mobilsmycken och jäääääättttemånga klictermärken från Lagerhaus. Hehehehhe. Ja. Det var lite kul. Sen gick vi runt lite mer och de köpte lite godis. Jaa.. Det var typ min dag tror jag. Och bussen jag tog hem stannade redan vid Ångermannagatan eftersom att nån jävel hade gjort en jävligt snygg fickparkering. Ehum! Så den stannade där i en kvart (se bilden nedan)  Och sen var det nåra såna där grymt irriterande killar på bussen som hela tiden drog massa tråkiga skämt, och de satt precis bakom mig. Och så garvade de helt jättekonstigt också. Först den ena: "Hahahaha" och sen den adnra med målbrottsröst "Höhöhöhöh." och så den tredje som var lite smått bögig à la Björn Gustafsson (men mycket fulare) "Hihihihi". Så varje gång någon av de sa något "roligt" så lät det såhär:
- Hahaha
- Höhöhö
- Hihihi
Kunde knappt hålla mig med att skratta själv. Och de kunde verlkigen inte hålla tyst. En konversation mellan de:
Några fjortisar stiger på bussen
- Hej alla fjortisar denna dagen är det fredan och...
- Hahaha
- Höhöhö
- Hihihi
- Flyyyyyy awayyy!!
- Hahaha
- Höhöhö
- Hihihi
- Något att skriva om på bloggen kanske? Typ "Dagens Outfit"!
- Hahaha
- Höhöhö
- Hihihi
- Hihihihi. Dagens ord "Tvättbräda"
- Hahaha
- Höhöhö
- Hihihi
Sen steg jag av.

Hihi. Lite småroligt. Såhär såg det ut där bilen hade parkerat askonstigt:
image523
Jaa. Lite småkul men långtråkigt. Nu ska jag ta en dusch tror jag och ikväll blir det hemmakväll. You know my life ;) Puss!


SVART vs. RÖTT

image475
Jag tycker att dom här skorna är jättesnygga. Klacken är inte för hög men ser heller inte fjuttig ut elr vad man ska säga.. Kostar 279 kr på ellos. Vill ha. Men vad tkr ni? Vilken färg är hetast? Svart eller rött?

Fin och billig klocka

Jag är vill nog köpa en klocka och här är en som jag gillar!
image521
Från Betties galleri och du hittar den på HÄR. 249 kr, billigt för en så fin klocka!

Malin! Do this:

Hejsan! Sitter is skolan och har precis ätit. Joanna, Eleni ochJag(ochEmmaochMalinmen dom är sjuka)har precis blivit färdiga med kursarbetet. Eller innan maten då. Det blev 23  A5 sidor, så det vart ganska mycket. Yes. Malin den jävlen och är sjuk (ovanligt). Emma den jäveln också, men jag skrev Malin först för hon blir sjuk så ofta. Så jag har gjort en lista  till Malin på saker hon inteska göra för att bli sjuk så ofta:
- Gå inte på basketträningarnaföränn du är helt frisk och haråterhämtat dig.
- Ät mycket och näringsrik mat :)
- Tvätta händerna innan maten
Så det vardet. Puss!

Ovanligt? -.-

Jag har migrän. Sån som inte försvinner när man tar alvedon. Och ofc. så mår jag illa. Det enda som fattas är feber. Det kan ta sej, nu är jag arg! Det förstör så jävla mycket! :@

Här får du se något riktigt pissäckligt:
image520

Hoppas man mår bättre till teater, vill inte missa! :/

Mjaauw

image519

Helt plötsligt blev det mkt på samma gång..

Herreguuud.. Skolan går inge bra nu! Missade ju provet igår p.g.a. feber och illamående, och har inte haft tid med nåt skolarbete, utom kursen, för att vi har haft bild och tråslöjd hela veckan. Bra.Flera steg msåte redovisas och nästa vecka har vi matteprov och kursprov. Ja och så den stora redovisningen i kursen inför klassen. Som lixom typ påverkar hela vårt betyd i geografi innan nian. Så näej det är ju inte så viktigt. Ironi.

Men jaja, palla, ingen bryr sej ju. På lördag har jag sagt att jag ska hjälpa till i affären men sen så ska jag helt plötsligt spela match ist. Även fast jag inte inte skulle få det först (för att jag har varit sjuk och missat två träningar.)
Vad ska jag välja? :s Matchen blir det förmodligen. Men ingen vill ha mej där. Hum.

Där fick ni ett tråkigt inlägg. Men jag bryr mej inte. Godnatt.

13 mars

Har blvit klar med matten idag. Stolt. Fast franska går seg framåt. Vet inte om ja går imorgon. Fats de lutar faktist åt de hållet eftersom kursen känns väldigt viktig...
image517
Hilary Duff vs. Marley shelton
Jag tycker helt klart Hilary, den är lagom lång på henne. Lägg märke till att de har otroligt lika skor också Vad tycker ni?
Natti Natiit!
image518

Kollage

Bara för att Svampbob är världens coolaste svamp och Bikinibottens bästa kock så tänker jag göra något sånt därt djuuuukt onödigt. Hehehehhe. "Bara för att Svampbob är världens coolaste svamp och Bikinibottens bästa kock " är ettt annat uttryck för "bara för att". Hehehehe. Så jag tänkte lägga upp alla collage jag hittar i min "bloggen-mapp" här på datan. Sätter de som miniatyrer som är klickbara, så att de inte ska ta jättestor plats. Vilken är DIN favorit?
                        
Har lite svårt att bestämma mig för vilken jag gillar mest. På själva kollaget är det utan tvekan det åttonde som heter "My Studio" med på kläderna/innehållet våxlar det mellan19, 20 och 22. Nummer 16 & 17 är inget jag tycker är snyggt förstås, utan saker jag tycker är smaklösa. Puss!


Dagens drömmar..

image488
Sommarkväll, utomlands, vågor, dricka, solsken, bruna ben, och detta. Jag smäälter.

ja spyr

Ja vet att den här bilden inte är så farlig, men den är jävligt hemsk. Katten har inte gjort ett skit, och man fattar ju att den fula killen inte håller i katten så där för att den ska borsta pälsen på den eller nåt. Den har torterats, kolla bara på magen och sen dens slappa hållning. katten har gett upp, den överlevde inte... Vad håller gubbjävlen i handen? En piska. Sådana männsikor som han blir jag så jäkla arg på! Ge dej på någon som kan slå tillbaka! Så jävla onödigt! skaffa dej ett liv horjävle! Det finns inte tillräkligt grova ord för hur hatad han är!

Den här bilden var inte så hemsk, men ja förstår varför de valde att använda kaniner. De är ju så söta och därför bilr folk mer påverkade. Egentligen borde de ha minkar eller likande eftersom de är mer vanliga som kläder och mer utrotningshotade. Ser inte riktigt va de e för djur här under. Hamste? marsvin? Katt? Synd är det om de iallafall! Det är seriöst as äckligt! De har ju blivit inslängda i en hemmagjord bur. Säkert lite mindre än hälften av dem bryter något ben. De får ingen mat på hela åkturen. Alla är ju helt mosade. HataHataHata. Jag fattar inte hur de som köper päls tänker! de måste vara helt körda i skallen. De kan ta sej! Blondinbella..

Skulle ha slängt upp de här inlägget igår, men ja han inte. Skulle till gympan. Det är nog gympans fel att jag sitter här hemma nu..."/
Puss!


förlåt för taskig upplösning

Det fick bli två bilder, visste inte vad som blev bäst, miniaty eller stor bild.. aja, enjoy!=)
image486
Har inte haft tid att fixa den här tidager, men iden har funnit ett tag. Det blev skig sugit, eftersom den är gjord i paint och ja hade inte så mycket tid som ja egentligen viljat. :) måste ju faktist göra skolarbete. Men ni kan räkna med ett par till inlägg från mej..
Julia, Erika och Teresa är lite på kanten eftersom de inte va me o åkte skidor i kungsberget. Men de fick så klart vaar med ändå! :D Lessen att vissa bilder är jätte suddiga, den på Linnea tex är det för att hennes hår är framför annsiktet.
Puss!

halstablett here i come

Jaha, nu kommer ja få göra klart min relief tillsammans med 7:6. Inget ja ser fram emot direkt.. "/
Har en del att göra, skolarbete asså. Så de kommer inte bli en lugn o skön sjukdag. Dessutom känns det som om ja borde ha gått p.g.a kursen. Men ja klara det verkligen inte!
Ville mest berätta om min kära bror som också är hemma o hostar. Han är så gullig, han har fixat och hållt på här hemma. Gett mej te och istället för att be mej komma ner o säga hur många sukketer ja vill ha så kommer han upp me kopp, grädde o sukketterna o allt o ramlar nästan. Nej vi är inte tjocka. Grädde va det ändå vi hittade, mjölken är slut. Och nått måste man ju få i sitt te. Ska fixa te åt honom nu:D me mycket socker!
Mamma va också så där galet igår, hon kom in till mej o var allämnt världens bästa mamma o gav mej en bulle, "för att du jobbar på så hårt!" Då blev de ännu mer fart på mej. För ja ville inte göra henne besviken. Är snart klar med matten. Tänker imopnera henne med franska också=) O pappa ängade 20 minuter av sin dyrbara tid åt att förklara för mej om skala grejs(1:100) och de dära me att delat blir gånger o tvärtom om man använder decimaltal o blablabla. Fast ja fattade faktist till slut. :)'
 
THE FUCKING BEST! =)
image485
back to work... puss!

Tantmiddag hos mormor

Igår blev min mormor X antal år gammal ;)
Vi kom självklart hem till henne och hennes "kille" på middag. Där var också mormors vän + hennes man. Nisse fick leka med sin, enligt honom, flickvän Frida. Mormors hund alltså. Iaf när vi satt och åt vid bordet så började gamlingarna diskutera gamla tider, de va nåt som hände år 1963 i typ maj...
- Jaa, det var den 23 maj..
- Näheej, det var den tredje!
- Nejnej, det var den 23, det är jag säker på.
*irriterat säger dom emot varandra ett par ggr*
- Det var den tredje! Det kan vi rösta om. Slutdiskuterat.
*Jag och Jenny fnissar*
- Ojoj, näjuste. Det var den 23 jag gifte mej, jag tar tillbaks det!
- Ja där ser du - det var den tredje..

Haha, typiskt gamling-bråk, ellerhur?

Ain't no sunshine

Hejsan. En sån hät regnig dag vill man helst krypa under täcket och stanna kvar där, med en vänner box påslagen på tvn.. Det här skulle göra min regniga dag, om det var möjligt at stanna hemma:
image484

Sunglasses

Oj vad med inlägg det blev idag. Aja. Den här var lite häftig i alla fall. Sid&Sally. Puss!

Dreamer

image483
Hihih. Malin skulle skriva den här lilla beskrivningen om oss som ska sitta här till höger. Så fråga hon vad jag drömmer om. Hahahaahha. - Puss /Fantomen*

Är det detta vi vill reklamera genom våra bloggar, bloggkollegor?

image482
Ja kära bloggarkollegor. Detta uppkom när jag kommenterade en blogg. Är det detta vi vill reklamera via våra bloggar? Vill vi uppmana folk att beställa porrfilmer genom nätet? Nej. Men smått komiskt är det, eftersom att över 70% av folk som ger sig ut i bloggvärlden är mindreåriga. Jaa. Så kan det gå. Jag var lite snäll mot er och ringade in det roliga, om någon missade det. Och sen gjorde jag ett X antal pilaar som pekar mot det roliga. Hihi. Allt för er pussgurkor!

Ur boken "Bikten" av nicotext

Del 2:

Jag fick MVG på mitt specialarbete i gymnasiet fast jag hittat det på Internet. Det vart lite jobbigt när läraren bad mig berätta om arbetet när jag inte ens hade läst igenom det!
- Student 22 år

Min kompis vet inte om att jag är far till ett av hans barn. Han misstänker inget och ger barnet en bra och trygg tillvaro.
- Anonym 37 år

Jag brukar aldrig tvätta mina händer efter toalettbesök, big deal. Men jag skall tillägga att jag just nu praktiserar på en tandreglering och skall utbilda mig till leg. tandläkare.
- Patrick 23 år, Student

En gång hällde jag lite lite sprit i min brors kompis akvarium på en fest. Alla fiskar dog. Jag sa aldrig något och ingen misstänker mig.
- Peter 28 år

Det var det. Lite chockad blir man ju av vad folk har gjort... Puss!
PS. Ska aldrig ha en tandläkare som heter Patrick! Fyfan.

Akvarell

Jag tänker sommar, sol, ett glas saft, akvarellfärger, utomhus och kreativt.
Tall Meadow Flower V Neck

Betty Spagetti

Hejhopp.
Skoldagen har rullat fram som ingenting, men ändå har man hunnit med massor. Redovisat två steg. Så jag blev jätteglad och stolt. Fick MVG på steg 10 i Franska som var ett av de stegen som jag redovisade, och i Engelskan steg 15 (som är det andra steget jag redovisade) så har jag inte fått beytg än, men hon sa att det såg ut som ett MVG. Härligt! Sen var det Svenskaprov, som var hur lätt som helst. Sen bar det av mot Vällingby där jag köpte min efterlängtade parkas/jacka. Loooove it. Bilder får ni imorn, med dagens outfit. Så bra. Så nu har jag en snygg jacka också. Jag har frossat djungelvrål i två dygn snart, och i eftermiddags tänkte jag att det kanske är dags att lägga av. Så tänkte jag att jag kanske kunde ge all sjungelvrål till välgörenhet? Men så tänkte jag om.. Hur ofta vill U-länderna eller illa behandlade hudar ha lakrits? Och då kom jag på att det är bäst att jag äter lakritsen, men i en långsammare takt. Så nu får jag äta 5 djungelvrål om dagen, tils de tar slut. Hehehhe! (Den feta texten är skämt). Ikväll blir det Grey's. Just nu sitter jag och grubblar på livets fråga; Är vindruvor beroendeframkallande? Hmm. Någon som vet? Idag känner jag mig trååkig. Fy. En trist dag. En trist Teresa. En trist Tess. En trisstess! Haha. Vadd lustigt. Kan det vara möjligt att det är därifrån uttrycket kommer? ;) - Pussar!
image481


Mitt nya linne!

image477
Jag såg det, jag provade det, jag köpte det. Påminner lite om det blommiga linnet från hm som Teresa och Hanna har. Fast mitt är finare. Bilden ger inte detta underbara plagg rättvisa.. dålig kamera, den ser liksom urtvättad ut. Jaja, ska försöka ta en bättre bild. Nån gång. Kanske.

Ur boken "Bikten" av nicotext

Del 1:

Jag brukar gå in på ett burfågelforum som finns på sidan papegoja.net och ge folk anonyma råd så att deras fåglar dör eller i alla fall mår riktigt dåligt. Jag kan ingenting om fåglar men det är det ingen som fattar där och om de inte vet bättre själva så är det nog bäst att deras fåglar dör.
- Kaj 39 år, Frisör

Jag jobbar som polis och röker på minst en gång i veckan. I mitt arbete ser jag vad alkoholen gör med människor och tycker det är konstigt att sprit är lagligt men inte hasch. Man blir lugn, avslappnad - absolut inte aggressiv och omdömeslös. Har till och med kört polisbil stenad. Utan att medåkande kollegor har misstänkt nåt.
- Tomas 32 år, Polis

Jag har lovat att flytta ihop med mitt ex för att få tillgång till snabbt bredband, men hon tror att jag älskar henne och vill vara ihop igen.
Per 24 år, Student

Jag har en vurm för att kissa överallt utom i själva toaletten, på offentliga toaletter. Oftast blir det i vasken och på kranen. På universitet jag går på kissar jag i papperskorgarna på dass. En gång på IKEA fanns ingen vask på toaletten, så jag siktade på att fylla toalettborsthållaren istället. Kissade ner hela golvet. Kanske är jag sjuk?
- David 27 år, Student

Del 2 kommer senare idag!

I <3 Nicotext

Den som inte har upptäckt "bolaget"(?) nicotext's "böcker" är det lite synd om faktiskt! Boken UPPDRAGET (första bilden) har jag, däri står det massa speciella uppdrag som man ska göra. Jätteroliga saker! Ett exempel som jag kommer ihåg är nåt i stil med: Gå in på närmaste McDonalds och gör 10 armhävningar. Hehe, jag har avklarat den utmaningen kan jag berätta.
Dom tre andra "böckerna" vill jag ha. Lite kul och onödig allmänbildning är väl alltid kul! :D
image473image471image472image474
Bikten är en bok men massa bekännelser från helt vanliga människor. Ska skriva ett inlägg sen med lite av de bekännelser som står i boken! Det är faktiskt iktigt kul att läsa om allt dumt, knäppt sjuka saker har folk gjort. (Jag har smygläst denna bok i bokhandeln).
Kolla in och läs om fler böcker från nicotext HÄÄÄR. /Sjuka Malin :(

För tänderna

image470
Klicka HÄR om du känner dej intresserad, du hittar den på kategorin Tandvård.
Funkar typ som tankkräm och ska skonsamt göra tänderna vitare och motverka plack och allt detdär.. Jag har typ en liten vit fläck på tanden och då kanske det här funkar! Vad tror ni?

Jag mår så fucking dåligt så det finns ingen chans att jag skulle kunna klara att göra provet idag.. Det ända jag kan göra är att sitta här - när jag ställer mej upp så blir jag helt yr. Usch vad jobbigt det är. Jaja.. Ni kan iaf vänta er fler inlägg från mej idag. Eftersom att jag inte har mkt annat att göra -.-

"I LOVE PINK" :)

Skulle inte vara helt fel att ha denna på skolbalen ;)
image469
Från delias. Finns även i svart.
Nu måste jag äta något.. Det får bli vindruvor! Puss

Skitdag

Usch, igår var jag tvungen att gå hem till skolan för jag mådde så jävla illa. Det är ett mirakel att jag inte spydde.. När jag hade varit hemma ett tag så blev det bara värre och värre, helt plötligs blev jag sådär jättevarm och huvudet samtidigt som man har frossa. Med andra ord - feber. -.- Igen.. VARFÖR I HELVETTE SKA JUST JAG ALLTID BLI SJUK!?!? Jävla sssssskiiiiiiiiit! Hade nästan 39 graders feber.. Bara sådär, helt plötsligt ska Malin få feber igen! ÅÅÅHH! :@ Har fan haft det minst fyra gånger det här året, det är onormalt!
Så jag är hemma idag också, mår lite bättre.. Har ingen frossa längre, men pannan är varm, halsen smakar blod (typ som om jag har knivar i halsen) och jag mår ganska illa. Ska gära allt för att friskna till så jag kanske kanske har chansen att gå till skolan och göra provet. Det är fakiskt jävligt viktigft, mkt viktigare än att vara sjuk -.-

Detta åt jag igår:
Frukost: Nothing, hade ont i magen.
Lunch: Fyra bitar kyckling, lite ris och lite bacon.
Middag: ... Vindruvor och smakade en kant av pappas pizza.
Ändå kändes det som att jag va proppmätt hela dagen. Och säg inte att jag kanske mådde dåligt för att jag inte åt så mkt, så är det inte. Lovar er att om jag hade ätit normalt så skulle jag bara spytt upp maten..

Ska skriva igen, och det ska inte ha något med feber att göra!

Just när man trodde att tidernas fulaste sko hade skapats (foppatofflan)



image466
Alla från Steven Madden. Vilken besvikelse..

snark

Franska: Madagaska presentation till den här veckan, grupparbete. Har inte ens börjat på. + Projekt steg. Den här eller nästa vecka måste det redovisas. Nästan klart.
Matte: Projektsteg. Hatarhatrahatar, måste redovisas den här veckan. Typ klart...+ Prov snart. På vad? vette fan! :S
Svenska:Projektsteg. Har inte börjat. Ska redovisas alldeles snart. Panik! Prov imorgon Panikpanik!!
Engeslka: Projekt steg. Har inte börjat. Måste redovisas snarast möjligt.
Kurs: Grupparbete. Måste vara klart den här veckan. Kommer aldrig klara.. Prov nästa vecka
Bild och form: Har en dag på mej att göra klart akvarellteckning+nån trä skit grej. Den kan ta sej.

Allt de här vill ja bara glömma, kura ner mej i sängen o drömma sött. Dricka te, knarka halstabletter och alvedon. Missbruka näsdukar och läsa veckorevyn. Proppa mej full med choklad utan att ha de minsta dåligt samvete! Usch! nu mäste ja sluta drömma o ta bort sminket. Den här dagen har varit rena helvettet, skulle ha gått hem som Malin, men har inte tiiiid!

Snälla gör mej en tjänst! Döda mej, eller stäng av tiden, stäng skolan! What ever. Ja pallar snart inte mer.   -.-
nej ursch, vi kommer förlora läsare om ja håller på så här! tänk glada tankar..


Day at night

image465
Hihi. Jag var LIIIIIITE uttråkad. En klänning, en dagsoutfit och en kvällsoutfit. Hihihi
Day: Skorna är från Steven Madden, väskan och sjalen från Topshop
Night: Skorna & kuvertväskan från Steven madden och örhängerna från Topshop.
Klänningen är från Topshop den med. Lite tema vart det då; Topshop & Steven Madden-tema. Hihihihi! Puss!

Pyttipanna

Hej.
Stannade kvar i skolan till kl 16.30 med Emma. Sen var min buss typ 45 minuter försedad. Hääääärligt. Så nu är jag inte på så bra humör. Men ikväll blir det Pyttipanna!! Och GossipGirl!. Hihihi. Då blir jag nog på lite bättre humör. Än en gång måste jag bara berömma Zras babysortiment som är sådär otroligt sött. Kolla bara på bilden!

image464

Nånting är feeel

Jag mår skitilla.. jag kan inte äta ett skit, för så fort jag tar en tugga så får jag kvälvningar och spottar upp maten som om jag spydde upp den typ. Usch. Det är verkligen jättejobbigt. Men jag har INTE TID ATT VARA SJUK! :@ Vi har förfan svenskaprov imorn! Och så har vi bild idag, men hörrni ja tkr vi skiter i det och gör allt på torsdag ist, så vi kan träna till provet.
Iaf här är ett litet skratt:
image463
Trevligttrevligt.. då säger jag som Alex Schulman; jag undrar bara exakt hur MANLIG denna person är... Bra fråga va? Lite av varje skulle jag gissa. Haha. Nej, jag är verkligen inte homo-fob. Ånej, nu måste jag gå! Puss

Just like heaven

Tjohej.
Nu har jag käkat frukost. Idag är det bild. Hihihihihi. Hatar! I alla fall så ska man göra någon relief grej, och gröpa ur någon träbit. En kattass ska jag göra. Kom just på att jag INTE gillar Josefin Craaford. Hon är så amatörig på något sätt. Hon säger aldgrig något kul och verkar lite väl självkär. Jaja. Nu ska jag göra mig iordning. Dagens låt: Just like heaven- Katie Melua

 
acnejeans.com 

Clean room :)

Färdigstädat! Allt allt klart! Rensade ut garderob(erna) och grejjer. Jag är bäst.
Så jaa... det tog ett tag. Och nu måste jag verkligen gå och lägga mej. Hinner inte skriva nåt kul.. så detta inlägg är onödigt som fan. Men jag ville ju berätta att jag har städat mitt rum. Jag förtjänar en guldmedalj! Puss <3

Hemligt+Farsta

Idag efter skolan gjorde jag en grej.. Tänker inte berätta vad eftersom att jag nämnde den MINST 3 ggr i skolan men ingen drydde sej ett jävla skit. Och nu vet ingen, utom Leo - som inte ska berätta! För nu får ni inte veta. För ni är så jävla själviska som inte brydde sej då, så vrf ska ni få veta det nu ?
Sen åkte jag och pappa till Farsta, där vi har godisaffären som typ alla vet. (Godis är nåt som mina vänner tydligen bryr sej mer om..). Jag köpte en vit kofta och ett jättesött blommigt linne. Bilder sen!

Och herregud, glömde mobilen i farsta och på en gång sa pappa: "Jaha, nu har du ingen mobil längre..", men sen så hittade farmor den i godisaffären. TUUUUUR! Höll på att dö ett tag där..
Det ska komma en städerska hit, så vi måste städa så att hon ska kunna städa. Låter jävligt knäppt men så är det. Så i typ 100 år ska jag städa, sen plugga på svenska till provet. UUUUUUUUUUURRRRK.. :( Men ska försöka skriva igen ikväll.  Puss!

"Cut the crap", Not.

Hej bloggen.
Dålig uppdatering från min sida, jag vet, men jag har jättemycket att göra, hela tiden. Stressigt. Som ni kanske har förstått så satsar ju jag och mina kompisar högt på skolan, därför blir det väldigt mycket. Just nu är t.ex. en väldigt hektiskt vecka. Och vår bild-vecka kunde inte haft sämre timing. I över morgon ska vi nämligen ha Svenska-prov på satsdelar. Nästa vecka har vi prov i Kurs (SO & NO) och Matte. Under tiden alla dessa prov är aktuella så gåller vi på med ett franska arbete om Madagaskar, som vi inte har gjort ett skit på. Det ska vara färdigt denna vecka tror jag t.om. Sen håller vi på med en otroligt viktig kurs, som kommer avgöra hela vårt geografibetyg i grundskolan. Vi ska göra en broschyr om ett land som vi själva har skapat. Det ska innehålla allt. Typ geografi, politik, lagar, naturtillgångar plus tusen saker till. Och vad kommer upp mitt i denna hemska period om inte en JÄVLA BILDVECKA som ska pågå hela veckan, bortsett från fredagen och onsdagen tror jag. Hur ska man hinna? Inget socialt umgänge för min del den här veckan. Bara plugg. Jippie. Not. Dessutom är två av dessa arbeten Grupparbeten, vilket betyder att alla måste vara lediga och inte uppbokade samma tid! Hur ska det här gå? Jag blir panikslagen. Men jag har en taktik. Madagaskararbetet hamnar sist. Minst viktigt betyder det. Imorgon hamnar Svenskan först, eftersom att det provet redan är i övermorgon. Men jag kan i stort sett allt. Sen hamnar denna kurs som lärarna skrämt upp oss så mycket med, allara högst upp på viktigt-listan. Den är VIKTIG med stora bokstäver. Sen Matten. Alltså;
1. Kursen/Svenskan på Tisdagen
2. Matten
3. Madagaskararbetet

MEN! Man får inte göra övrigt skolarbete föränn man är klar med bilden. Det värsta är att vi har både bild och träslöjd. Men jag var jätteduktig och gjorde klart min bild snabbt. Så nu kan jag börja med träslöjden imorgon, och förhoppningsvis blir jag klar imorgon om jag stannar kvar efter skolan. MEN! (igen) Jag kan ju änd¨inte jobba Kurs förrän resten av min Kursgrupp är klara med sina arbeten i slöjden. Fy! Varför? Och mitt i allt detta så ska man hinna med stegämnena också? Nej! Det går inte. Jag är utbränd. Nu är det tröstätning som gäller. Kolla på den andra bilden. Den ger mig kalla kårar, samtidigt som den gör mig alldeles varm inombords. Vad tycker ni? Puss!



P.s. Förlåt Linnéa! Jag bröt mot lakritsförbjudet. Min "gulliga" syster sommer med en "absolut inte försenad" All<3Dag present, i form av ett halvt kilo Djungelvrål. Går det på något sätt att motstå?

P.s.2 Emma! Glömde båda veckorevyn hos dig. Kan du ta med dig dem imorgon? (a) Puss!

10 mars

Tjoo!
Teresa har varit här och pluggat till svenska. Fast vi har mest ätit o diskuterat en del saker. Känns skönt på nått sätt. Fast vi saknade dej Malin, du undvek på nått vis hela tiden vad du skulle göra efter skolan. Fast de kom ja på först nu. O ja frågade ju aldrig heller;) What's goning on beejb?
Maria, vår lärare ska skicka ett mail till min mamma där de ska stå nått i stil med att jag jobbar fär hårt, är alldeles för pressad o att ja inte ska satsa så högt. För mamma pressar mej som om ja va en slav. som om mitt liv kommer gå åt helvette om ja inte ligger i fas! Det är ju bra att ligga i fas o så men nu orkar ja inte snacka mer om skolan. Jag får arabies. Och panik. Mamma ska förhöra mej ikväll på svenska. Hatarhatarhatar satsdelar. Men ja kan dem. Faktist.
Nu måstemåste ja fixa klart mitt matte steg. som ja aldrig fick tid att göra klart idag för vi hade fackiga bild och form. Det är baar så onödigt o ja vill bara spy på det. Och ja menar det. Om det inte hade varit så pinsamt att kräkas så skulle ja utan videra göra det!
Hur som helst så tror ja svenska provet kommer gå bra iaf. Och ja vet att ja inte kommer bli någon Amy winehouse. Så älska mej för den jag är helt enkelt! :)
                                 image461
Eftersom bilden på min favorit klänning från readoutes kollektion hade så otroligt bra upplösning så skippade ja den o visar den här vita skapelsen istället. Vad tycks?


Puss!♥

-

jaha, då sket sej London resan. Jag som hade sett frmemot det så mycket. Aja, då får jag iaf möjlighet att träffa fler kompisar. 
Just nu vill jag bara gå och dö någonstans i ett hörn med 500g choklad och en kopp te. Valde helt fel kläder idag. Fast det är inte det som stör mej. De som tycker att ja klärmej konstigt kan ta sej. Jag kanske trivs så här? Okej, tunikan eller vad man ska kalla det är lite för kort. Men annars är den snygg.
Hursomhelst så är det stora problemet mitt skolarbete. Jag hinner inte ens hälften av det som jag ska hinna med. 
Och det värsta är att jag vill klara av min mål! Jävla hästballe. Och mamma gör det hundra gånger värre. Ni vill seriöst inte ha min mamma.  Det ända hon bryr sej om är ifall de gårbra för mej i skolan, hon bryr sej inte ifall jag är jätte bra som männsika och så. Hon vill bara att jag ska få MVG hela tiden och redova steg i samma fart som jag, äsch! jag vet inte. men nu såg jag att vi skulle ha bild o formden här vecka. fuck. nu vill ja seriöst bara försvinna. Okej. så farligt är det inte. Måste hitta malin o teresa.
puss


Dagens Outfit

Så färgglatt och fint!

Tröja med Haribo-tryck har jag fått gratis genom godisaffären, röd "kjol" gammal, höga klackskor också gamla. Gud vad man kan fynda ihop till en fin outfit! :) Sen klackarna, trodde de skulle se knäppt ut med så höga.. men det var ju helt perfekt! Pusspuss!

Rosa "keds"!

image458
Sååå söta ju! Funderar seriöst på att köpa dom.. Dom har detdär lilla extra. <3
Vad tkr ni? Ska jag? Ska jag?

mitt skit liv är inget att läsa om, men ja älskar mitt liv!

Har en lista med massor med sony ericsson mobiler framför mej. De fletsa är överstrukna. Mobilen som pappa köpte 14000 kronor billigare tack vare egetföretags rabtt och rea va bara att fetglömma. Man var tvungen att ha Telia för att den skulle vara 1000 kronor billigare. Alltså, det va bara rea om man köpte Teila abonomang. Jävla skit stövlar, de hade skrivit i tidningen jätte stort "UATN ABONGOMNG!" och sen skit litet längst ner nått om telia. De kan ta sej. Så onödigt att ha telia när bara en som jag känner har det. Aldrig att jag köper nått mer på expert! Aja, kommer hitta mobilen för mej snart. Hatade ändå så knapparna på mobben.

Ska berätta lite om helgen. Ella och jag hittade inte dirket på något sp. Vi åkte till Kista och såg Juno. Ella köpte en tunika på H&M och en annsiktsmask vilket jag också spenderade lite pnegar på. Sen han vi inte så mycket mer. Fast jag han kära ner mej i en halloncheescake. Sen hade vi lite mys hemma, åt god mat och såg på att göra en pudel. Det kändes nästan som om hon aldrig flyttat, som om alla år vi missat tillsammans och mellanrummet som byggts upp mellan oss i takt med tiden vi inte var med varandra krympt till ingeting. Som om de alltid varit vi. Som de skulle vara. Vi som skulle få barn samtidigt, flytta hemifrån tillsammans, ha matchande barnvagnar och allt! Vi hade helt enklet allt så klart för oss. Vi satt i en liten lekstuga i parken och planderade allt. Vi skulle turas om att vara den som fick gå upp på natten när barnen skrek. Vi skulle handla tillsammans och ha samma märke på tamnpongerna! you name it. Det var väl lika bar att hon flyttade och ja bytte skola. Annars hade vi säkert vuxit ifrån varandra. Jag hatar att behöva vet att hon bor flera mil härifrån.
Hur som helst så hade vi det jätte kul hela kvällen. Vi spelade monopl också. En ganska boring helg, om det inte hade varit för sällskapet!

Vid halv 2 var Ella tvungen att åka hem. För då skulle mamma och ja dra till morfar o rensa ut mormors garderob. Ingen har orkat ta tag i det förns nu. Jag och mamma har redan fått en varsin väska. Min är blå med guld spänne på och lång axelrem. Ren kärlek. Mammas väska är nån svart historia.
Whatever, Hanna min kusse och Marie, min moster alltså,  va redan där när vi kom. Vi började med skorna, som till min förskräckelse inte passade på mej ett enda par. Mormor, den enviska männsikan hade bara 36 skor. Det var knappt mamma coh Marie kunde klämma på sej dem och ingen av dem, de smarta männsikorna hade tagit med sej nylonstrumpor. Men vissa kunde ha, tyvärr va de två snyggaste alldesles försmå. Hanna fick några, som hon ska växa i. Men jag är säker på att de kommer vara helt ute då. Konstigt nog så hade de felsta sakerna mormor hade kommit tillbaka i mode. Fast ett par av skorna ville jag bara kräkas på. Fats mamma o Marie ville ha dem. När det va klart tog vi itu med väskorna. Jag fick två kuvertväskor o va de andar tog kommer ja inte ihåg. Sen vart det badrumsprodukterna. De flesat sakerna hade legat förlänge. Det var trots allt 5 år sedan mormor dog. Jag fick ett läppstift i en ljus färg. Och en konstig parfym som jag kommer använda på landet. Det var väl allt. Fast att jag hade väntat mej mer så är jag nöjd. Hanna och jag tröttnade på att rensa ut dammiga badrusmskåp så vi tog ner hela jätte skålen med tändstickaaskar. Den väger runt 5 kg. Lite mer, för vi orkade inte väga kannan också. JAg vet, vilket liv vi har. Men de va mycket roligare att kolla de häftiga askarna från alla hotel o resturanger som morfar varit på o höra morfars berättelser om dem. De flesta kommer han inte ihåf vart de kom ifrån, men vissa historier var ganska roliga.

nästa gång vi åker dit ska smyckena rensar igenom och alla dukar, lakan o liknade.
Shita brita va långt det blev!

JAg är skit nöjd med min helg. Det var aplsolut värt att låsas om att jag inte var sjuk. Fast jag har frusit så in i helvete hela tiden, ända sen onsadags, trött ahr ja varit som fan o halsen vill ja inte ens pratat om. Har prov nu i veckan, har fan inte tid att vara sjuk. Msåte redosvisa franska och matte. Sjukan kan ta sej.
Nu ska jag sova. Måste seriöst ta mycket bättre hand om mej själv.

Ingen orkar läsa, men ja bryr mej inte. Jag vet att min liv bara är som ett ruttet äpple jämnfört med många nadras, men jag är nöjd. Hellre korkad och lycklig en smart och olykclig! Mitt motto. Och snart är det påsk o då får jag äta godis! Tjoho! Varför deppa lixom?

Wicked Witch

Keira Knightley (stavning på etfernamnet? :s) visar sitt vackraste jag...
image457
Scaaaarryyy.... Nu får man väl mardrömmar inatt. Typiskt.

Dagen flög iväg..

Damn vilken kort söndag! Jag vill INTE till skolan. Verkligen inte.
Herregud! Proven också! Har inte tränat ett skit! Det kmr gå åt helvette -.-

Helgen: Igår slappade jag lite och var i Barkaby också, sen sov jag hos Bella och idag har jag spelat match i Lidingö, mot Lidingö-fjollorna. Vi vann. Haha, där fick ni era jävlar! Efter det så åt vi nånstans i stan, typ på östermalm, på "Al Forno" typ. Skitgod mat, mest pasta, I LOVE! Det stället finns även i bl.a. Kista och fanns i Vby också. Jaja.. Seeedan åkte vi till mamma och skulle hämta Nisse, av nån anledning stannade vi där i flera timmar. Och nu är jag hemma. Klockan är redan över sju! Herregud. Jävla skit. Tretton timmar (typ) tills jag är i skolan. Skit -.-

Haha, det ringde nyss hem och när jag svarade så var det helt tyst i luren..
Jag: Haaaallåååå??? HALLÅ? HAAALLÅÅÅÅ?!? Hallå? NÄHÄ, SKIT IT DÅ!
Så la jag på luren lätt irriterat. Sen ringer det igen.
Jag: Ja hallå?
Farmor: Hej Malin! Hörde inte du mej?
Jag: Öh, näej...
Farmor: Jaha, jag tänkte väl.. "Skit it då!", så bara lägger du på..
Jag: Jaha, ojsan..
Farmor: Jaa, jag tänkte "vad menar hon? Är hon arg på mej eller?" *skrattar*
Jag: Hahha. Nä jag hörde ingenting.
Farmor: *Skrattar jättemkt och härmar mej igen*. Jadu Malin din lilla kax-maja. Får jag ta ett par ord med pappa?

o.s.v... lite roligt faktiskt.. kan tänka mej hur farmor tolkade det. Puss!

Hej jag har tråkigt

Hej läsare.
Den här dagen har smakat bajs. Imorse var det väl okej, när Klara var
här och underhöll stackars mig. Sen drog hon vid ett. Sen dess
har jag suttit och segat framför detta spel. Förstår ni hur jävla
töntstämplad jag kommer bli om det fortsätter såhär? Någon
måste hjälpa mig. Få upp mig ur soffan, sminka mig, klä på mig,
få ut mig, sätta mig i arbete! Jag skulle behöva en peppare, som
bara existerade för att peppa mig. Någon som verkligen var
positiv. Klara är ju någonstans i närheten av en peppare, 
men det är så att jag får lite dåligt samvete när hon är så
positiv och jag sitter och suckar djupt och flämtar. Det
skulle verkligen behövas. Helgen har bara blåst förbi.
Snabbt som tusan. Så imorgon är det skola.
Då ses vi brudar. Puss!












Jag tröstäter, för att tränga bort sorgen. Hihi!

Hejsan. Jag har inte lust med någonting. Jag vill bara vara med på kryssning med Kristjana och co. Ååh! Jag blir sur. Jag vill också följa med. Så nu är jag på skitdåligt humör. Inte ens världens gulligaste unge kan muntra upp mig. Han är så söt. Han hade sagt; "Jag saknar den där killen med svart hår. VAd heter han nu igen?". Då menade han min pappa. Och nu när pappa sa; "Vilken färg har mitt hår?" så svarade han "Grått!". Haha! Sååå gullig. Nu ska jag tröstäta marränger. Puss!

9 mars

Tjena och god morgon
Igår så kom Klara hit och vi kollade på Andra chansen och "How to loose a guy in ten days". Vi fick oss ett gott skratt när Androla (haha, fett geeeky) loosade mot Nordman. Haha. Nu sitter vi och är jättesociala med varsin dator och spelar dataspel. Hihi. Barnsligt. Men nu ska jag försöka klara level 10. Hehe. Puss!


Dagens PINSAMMA

Japp! Malin har gjort bort sej igen.
Plats: Stadium i Barkaby
Inför: Typ minst 10 pers.
Det som hände: Jag skulle på ett smidigt och lätt sätt gå imellan en klädhängare (ni vet en sån som massa kläder hänger på som man kan snurra på) och ett bord med kläder. Där står också en stor papperskorg. Jag går långsamt framåt med fötterna lätt släpande efter mej.. Rätt som det är - utan förvarning - sticker det ut nånting på golver, som jag ofc. snubblar över. Jag ramlar handlös mot golver, drar dessutom med mej papperskorgen på vägen, och på ett högljutt och odiskret sätt har jag ramlat på golvet med en stor papperskorg med mej. Knäna värker och folk vänder sej förvånat åt mitt håll. "Ojdå.. hehe..", får jag fram (förmodligen rödlätt i ansiktet -.-). Folk ser på mej och nån småskrattar. "Heh... jag ramlade.." får jag fram igen och ser dum ut. Nähä?! Liksom.. När jag ställt mej upp går jag framåt och försöker ignorera folks blickar samtidigt som jag tar mej för dom värkande knänan. Ajj...
Det som gjorde mest ont var pinsamheten. Dom hade rätt att stirra på mej, mitt fall var ett riktigt pladask-knäpp-bambi-unge-fall..

Aja, det kunde vart värre! :) Puss

En lista


[x] Jag är kortare än 170cm. (you know me)
[] jag tycker att jag är ful
[x] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[] Jag har en tatuering.
[] Jag är osäker över mitt utseende.
[] Jag har haft/har tandställning.
[] Jag har glasögon/linser.
[] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[] Jag har mer än två piercingar.
[] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[] Jag har barn.
[] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[] Jag jobbar.
[] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[x] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[] Jag föddes med en sjukdom.
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[x] Jag har brutit ett ben.
[] Mina tonciller har tagits bort.
[] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[] Mina visdomständer har tagits bort.
[] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[] Jag har varit i Ryssland.
[] Jag har varit i Kina.
[] Jag har varit på Golfen Center
[] Jag har varit i Japan.
[] Jag har varit i USA.
[] Jag har varit i Afrika.
[x] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
[]x Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x]Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[] Jag har varit i ett casino.
[] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[] Jag har sett norrskenet.
[] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[] Jag har ätit sushi.
[] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[] Jag är i ett förhållande.
[] Jag är förlovad.
[] Jag är gift.
[] Jag har varit på en blind date.
[] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x]Jag saknar någon just nu.
[] Jag är rädd för att bli övergiven.
[] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[] Jag har varit förtjust i en lärare.
[] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[] Jag har druckit alkohol. (nej, jag tycker inte aytt cider räknas)
[] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[] Jag kan inte svälja piller.
[] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[] Jag tar mediciner mot depression.
[] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.

[] Jag har sett någon dö.
[] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[] Jag samlar på serietidningar.
[] Jag äger något från Benetton.
[] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[] Jag ser på nyheterna.
[x] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[x] Jag är en morgonperson.
[] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[x] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag är bra på matematik.
[/] Jag tror på spöken. (mörkrädd)
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[/] Jag älskar mörk choklad. (gillar)
[x] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv

Hehe. Listan är snodd från Anna som är Klaras kompis. Pussar!


Sprack schemat.. hehe

Schemat jag gjorde kanb dra åt h-vette.. Jag badade och sen så åkte vi till Barkaby för att kolla bl.a. REAn på inter sport. Den S-Ö-G. Sen så åt vi china/thai-mat, shit the same? Smakar samma likadaaant jue. Gott var det men jag orkade inte ens äta upp hälften :/
Har lekt lite med Nisse utomhus, jag frös och Nisse var var en jävligt lycklig hund.

Iaf så ska jag vara med Bella ikväll. Om vi ska vara här så måstemåste jag verkligen städa rummet. Bläbläblä.. Vi ska iaf titta på andra chansen, melodifestivalen dåra.

Jag har fått massa pantburkar av pappa, hihi, som jag ska få panta (NÄHÄ?). Vill göra det nu! Sen ska jag spara pengarna till malta-kassan. Hahah. Typ 200 kr högst men det är iaf nåt!
Denna Bild Tröstar Mej Litegranna På Min Ful-Dag:
image456

Sunrise

Hej hej.
Min dag har vart osolig. Det var ju jättefint väder på morgonen, och sen blev det grått, och nu när jag är henne så är solen tillbaka. Crap. Aja. Jag gick i alla fall upp till Vällingby med Klara där jag köpte en sjal och en Ldb-lotion. Great. Det behövdes. En jacka la jag undan tills imorgon också. Den här nedanför, fast i beige. Nu ska jag cykla/åka buss till Vällingby och köpa bananer och någon god dricka. Det blir nog bussen. Klara kommer hit med mig ikväll, för vi ska kolla på Andra chansen. Hihih. Kanske ska hyra någon film. Någon som har något bra tips? Inte skräck, inte action, gärna romantik komedi men inte Amerikansk B-komedi. Puss!
image454

min trista dag-lista

Eftersom att jag har sjukt tråkigt så gör jag ett schema för dagen, ba för min skull.
11.10: Hälla upp ett bad
11.30: Badaah
12.25: "Simple Life 3" på 6:an, repris men what the heck!
12.50: Sätta mej vid datorn..
13.00: Plugga! Schema till det gör jag åt mej själv på papper, så slipper ni se skiten.
15.30: Titta på nån av alla tusentals filmer vi har, med pappa och Nisse.
17.00: ????
18.05: Titta på sexan, flera bra program kmr då.
21.05: Ingen aning.

Detta schema kmr spräckas på en gång.. jaja. Puss.

Lördag=FULdag

Jag känner mej som världens mest fula människa idag.
Så jag vill inte gå ut ur huset och visa upp mej. Jag är ful. Och vill helst inte träffa nån heller, är för ful för mina kompisar. Har inga fula kompisar, kmr bara känna mej ännu fulare om jag träffar dom. Vrf jag känner såhär? Om du träffar mej nu så förstår du nog.. -.-
Så idag blir det plugg och tråååk. Måste ändå plugga så det är väl lika bra..
Inget kul på tv heller eftersom att vi för tillfället bara har ettan, tvåan, fyran och sexan! :@
Fy facken (facken=påhittad svordom). Jag lovar att jag skulle hitta på nåt kul idag om jag inte hade fuldag. Men faktiskt så har jag två prov nästa vecka. Ett svenskaprov, om predikat och predikatsfyllnad och all dendär skiten, svååårt. Hjälp gärna mej att plugga. Och så har jag matteprov. Om vad? Ingen aning!

De luktar lite våår..!

8.00 vakna
9.00 äta frukost
10.00 sega o gjora oss iordning
10 .30 skriva den här listan
10.51 116 från Teonorgränd
11.13 514  från spånga 
11.36 Kista
11.50 Lunch
12.15 kolla i affärer
16.40 Bio
17.10 Venne...

Puss!
image453
Lääängtar!

Sno stilen av Twist & Tango

Hittade en underbar bild på Twist & Tangos hemsida som jag blev kär i. never gonna happen tänkte jag, men sen hittade jag lite mer budgetgrejor som skulle kunna ersätta de lite dyrare plaggen. Tada. (Gud vad jag är töntig)

image451
Shorts från TopShop 340 kr/£28, sjal från Wedins 149 kr, t-shirt från Ellos 99 kr

Hemma kväll

Min lilla älskling kom någon gång vid halv 4. Innan dess hade jag städat lite och mest slöat. Vi gjorde inte så mycket i början. Ja va mest glad att hon hade kommit. Vi tittade massor på youtube. Och andra ointessenat saker. Pratade mest om saker vi gjort och så. Vi betsämde att vi ska se på bio, Juno.
Tja, va gjode vi mer? Vi fixade naglarna och cyklade till Spånga video butik. Hyrde Dirty Dancing eftersom ingen av oss sett den innan. Höll på att frysa ihjäl. Och det var min kära broders fel. Han slarvade bort min bussremsa så vi kunde inte åka buss. Dessutom så har de höjt priserna på remsorna nu, de kostar  110! För en jävla remsa! Vi funderade lite på att planka med mitt pluskort, men orkade inte. Fast det hade det varit värt.
Vi behövde iaf inte betala för filmen.
När vi hade köpt en ny remas på pressbyrån o stod o väntade vid Värsta så körde bussjäveln bara förbi. FÖr att vi hade cyklar. Sådana jävlar kan ta sej. Han såg jo att jag skrek o ropade. Hoppas han såg att jag pekade finger och att han ångrar sej riktit grovt! Pappa kom och hämtade oss efter at vi varit inne på konsum o köpt maragrin. Ella fick sitta i mitt knä. Mysepyse.
Sen vart de bacon o pasta till middag. Vi hade ganska kul vi maten. Fast Anna är så jäkla bortskämd. När jag skulle ha upp filmduken så kom Anna o fälde mej. Bara för att hon skulle se mer på TV. Hon är ju fan beroende! Usch. Så fick hon som hon ville osså!
Ella o ja tittade på vår efterlängtade film och åt fyra glassar.
image446

1.Dirty dancing bild, som säkert alla har sett förutom Ella o jag:)
2. Gammal söt bild på Ella
3. En till ängel bild
4. Ella och jag
5.Puss
6. Papperskorg me glasspapper
7. Underbar

Så nu ska vi inte trötta ut er mer. Ska till Kista snart! Puss! ♥


I've fallen in love

Jag kan inte säga annat än att jag också fallit för den. Som alla andra, fast i brunt. Måste ha den. Puss

Vi körde på en fågel och begravde den

Godmorgon Sverige!
Har vaknat upp på helt rätt sida idag. Trevligt trevligt. Idag måste jag göra någonting känner jag. Ska nog ringa någon. Jag kom just på att jag typ inte skulle klara mig utan telefonen. Ojoj. Bevis på att man är överbekväm i sin sits. Tänkte bara säga att jag har lagt upp några nya länkar under Länkar. Ni får gärna spana in dem lite. Puss!
Seen at Gallery Fashion Fair Sara


Kvällstips: "Hjälp!"

Börjar efter Let's Dance på fyran. Får verkligen inte missa igen! Det är såå bra :)<33
Asså sån riktigt ren och sjuk humor är fan bäst. Lite rolig - men långsökt humor här:
image441
image442
Hihihihi, sista är skön! Jag skriver förmodligen imorn, ha en bra kväll!

En fin sak

Zooma
Den här väskan är fin och ganska orginell. Frågan är om den inte är lite för orginell/vanöig. Vad tycker ni?

HM-nagellack

image436image440image437
Mina favvo-färger av hm:s nagelack! Det tredje är nog finast. Dom kostar typ 30 spänn elr nåt sånt där, ska nog köpa det ljuslila. Men jag vill veta om det är nån som vet om det är bra "kvalite" på dem elr om det bara förstörs efter nån dag.. Nån som har provat? Puss!

Jag älskar Julia Östedt

Du är bland det finaste jag har, och det har vart jättesvårt utan
dig i nästan en vecka. Jag lovar att jag gör allt för dig,
 för jag är lycklig om du är lycklig.


Ögonsten

Tävling

Måste bara tipsa om en rolig tävling som man hittar här. Annorlunda tävling. Annars brukar det bara vara; Länka till min blogg i ett inlägg. Här är det så att man ska gissa rätt på en siffra 1-100. Den som gissar rätt vinner dessa lyxiga pumps:

image2935

Tees

image435
Tees är inte riktigt min grej, men dessa från ellos skulle jag inte tacka nej till. Ni som känner mig kan nog lista ut vilken jag tycker bäst om. Hehe. Om inte så är det "sjömans-tishan". Hatar hatar hatar ordet tisha. Men nu använde jag det två gånger. Puss!

Ska jag?

Ska jag? 149 kr
Zooma Zooma

Girl, put your records on

Hejsan hoppsan. Härlig fredag, fast att några skaer gick snett. Tänket lägga upp lite crazy -bilder här.
     
1. Malin & Jag. Malin gör Petter-minen!!
2. Anna Pettersons skor (foto by Anna)
3. Min kjol, mina naglar, jag och Klaras skärp.
4. Jag hittade en solfjäder hos systrarna Petterson
5. Haha! Här försöker man vara lite konstnärlig och så blir ens haka lika stor som Ryssland! Herregud.

Ja.Det var väl det. Nu på eftermiddagen har jag inte gjort någonting. HJälpt mamma med Fredagsmaten, som alltid blir något sånt där extra gott. Och jag och Kitty får Jordgubbs & Granatäppel-cider! Yummy. Dagens låt: Put your records on - Corinne Bailey Rae. Mamma kom dessutom hem med två kokböcker. Jag som älskar kokböcker! Alltså såna här nya, fräscha med ett kreativt omslag och massa bilder i. Som t.ex. Nigellas Sommarmat eller Glass läckert för lediga dagar som mama råkade komma hem med.

Omslagsbild: ISBN 9781405468053, Glass : läckert för lediga dagar  Omslagsbild: ISBN 9789137122397, Nigellas sommarmat

Då när jag letade efter denna bild ovan (Nigellas Sommarat) så slog jag upp den på Bokus.com. Där står det: Status: Definitivt slut
Lite småkul.. Nu ska jag ringa min syster. Puss & Kram.

"Thank God it's Friday"

Ska ha teater om 40 minuter, ska bli skitkul för vi kanske bestämmer vilket datum vi ska ha föreställning! Snart är vi helt klara med hela skiten, sen ska vi väl bara repa igenom det nåra gånger och så. Kulkul.

Hehe, by the way. Idag på morgonen knuffade Sebbe mej två gånger när jag försökte komma förbi honom (damp?), så då blev jag lite arg och knuffade tillbaka liiite hårdare kanske - så han ramlade :D Det kändes väldigt bra. Han blev typ ganska arg och har försökt rita mej i ansiktet som hämnd.. Öh? Och sen när vi hade slutat så tog han sminkbortagning från mitt skåp (Leonor hade gett mej det typ) och undrade vad det var, Teresa ba: Det är munskölj! Sekunden efter hade han hällt i sej lite i munnen. När han reda på att det var nåt annat så var han borta på en sekund.
Rätt åt honom! Måste gå nu, om jag ska hinna med bussen. Puss!

Erikas utbrott

Jag ville bara komentera att jag hatar Teresa och tänker inte vara med henne idag, för hon skolkade så jävla hårt o sverk mej så jag fick gå runt nån jävla sjö med Eva Fjärtfält!
Fuck off, det var på ett sätt för din skull jag inte åkte till Kungsberget. Osså bah: jag är "sjuk"!


Mer-kungsbergs-tjat

Är aptrött. Men inte p.g.a skirdåkningen, de vart en riktigt lung skiddag, fast jag hade skit roligt. Eftersom skidbackarna suger hästballe så gjorde vi massor med annat osså. :D De svarta backarna är som de blå i Tänndalen. Seriöst. Jag skryter inte. Fats snön var skit bra. Inte underlaget däremort. 
Jag kommer nog aldrig glömma den här skiddagen! Det hände inget jätte speciellt, men sällskapet gjorde hela upplevelsen så mycket bättre!  
Malin har beskrivit lite av de som hände. Men här kommer lite mer. Jag vill inte trötta ut er, men det skiter jag i!
En gång när jag åkte själv på ett ankare och leo ensam på två ankare längre ner så hoppade jag av vid ett gasnka platt ställe och lycjkades komma på hennes. Hihi, det låter inget kul. Så är det ofta. Det är mycket roligare när man själv upplever det. En till sådan upplevesle som ni kommer tycka är as trist var när vi, Hanna, Malin, Linnèa o jag skulle åka fler på Ett ankare. det gick åt helvete, kan ja säga. Men Hanna o jag var jätte nära att lyckas. Aja, lite bättre gick de när vi skulle göra samma sak me knapplyften.  Aja, nu ska ja sluta innan ja börjar berätta om "idiot-killarna-i-liften".
Men när jag ändå är igång med skrivandet så kan ja passa på att be om ursäkt för att jag inte skrivit på 2 dagar, ni har kanske inte märkt nått men ändå:D
Det finns faktist en anledning. Jag är sjuk och har inte orkat ens stara datan. Då är man läskigt sjuk. Men ja gick till skolan ändå, av en skit viktigt andledning! Ella ska komma i helgen o då har ja fan inte tid att vara sjuk. Sjukan skulle ha kommit i början i vecka då ja ville ha den i inte i onsdags.
Glömde huvudvärkstabletterna och halstabletterna hemma. Och ingen jävel har några! Va ska man annars ha kompisar till?!
Fick huvudvärkstablett en på bussen av min trogne busschaffis. Det hjälpa bara lite.
Det blir lixom inget kungsberg utan Buss-Mike. Haha, varje gång jag har åkt dit, anntingen det har varit med familjen eller skolan så har han alltid kört oss. Jag har kännt hans son sen dagis o våra familjer brukar umgås. Men ett bevis på att vi inte setts på skit länge är de har fått ett till barn untan att jag hade någon aning om det! Hon är sex månader gammal nu, o jag fick veta om henne igår.

God morgon!

Ont i foten bla. sen igår. Jobbigt.. Nu har jag väldigt bråttom! Måste ta på mej nån tröja och sminka klart mej, sen måste jag fixa ihop alla saker som Leonor glömde här igår.. palla.  Jaja, iaf, här är en bild på Nisses föräldrar + en broder till Nisse:
image428
Hihi, gulliga dom är! :) Puss

Katie Holmes frilla..

image427
Söt och flickig eller bara tantig ?
Jag vet inte. Det är svårt. Sött ju, men kanske tantigt? Eller?

Jag är rätt slut i kroppen nu så jag ska väl lägga mej inom en timma. Jag tkr att det är jättedåligt att vi inte får sovmorgon dagen efter en friluftsdag - och spec. när det är en skidresa!! Jävla snåla människor, är det så mkt begärt att få sova åtminstånde en extra halvtimma?! 

Fortsättning på förra inlägget

Gud vad långt det blev! Blev tvungen att avsluta för vem vill läsa typ två A4-papper om vår skiddag i Kungsberget? Men tkr att ni ska läsa iaf! Om ni inte är jävligt upptagna elr nåt.. Jajaja...

Haha, juste! Hanna hade typ tänkt att skojja med mej, så hon bestämde sej för att typ bromsa sådär så att det kmr massa snö på den stackare som är framför. Typ som ett snömoln. Så det gjorde hon.. På fel person! Och dessutom så bromsade hon inte, utan åkte in i den okända människan såatt hon ramlade! HAHAHAHAH, snacka om att det var rätt åt henne! Asså rätt åt Hanna, inte den oskyldiga främlingen. Den lilla biatchen! Och då menar jag alltså Hanna ;)

Har nästan glömt allt det roliga som jag vill skriva om. Kommer jag på nåt så kanske jag skriver det här. Men jag pallar inte skriva mer om det nu. Roligare inlägg vill ni kanske ha ist? :)

/Typ-Malin-typ. Jag vet inte vrf jag skriver typ hela tiden, det bara blir så "/

Kungsberget med skolan

Åhh,det var så kul idag att åka skiiiidor! :)
Om man bortser från att backarna är så sjuukt tråkiga och dom svarta är lixom föör lätta, låter skrytigt och jag är inte helt rätt person att skryta - eju inge proffs men jag är inte dålig på det, jag klarar ju av att åka riktiga svåra svarta backar och då blir man så besviken när de svarta backarna känns inte alls svårare än normala röda backar. Typ inte en enda heller! Några var ganska svartbacke-branta, det var ju bra, men i typ bara några få meter! Det ska ju va brant hela vägen ner :s Fast på ett sätt vare kanske bra, då kunde man åka med dom som är lite rädda för svåra backar som liksom inte har åkt skidor så mkt förut. Så det var ju ändå kul, sällskapet är viktigast :) Men still; Kungsberget suuuger rätt hårt faktiskt. Så lite variation och så. Hehe, en gång ramlade jag, när vi körde lite "off-pist" vid sidan av den riktiga backen, det var ett ställe där det var ganska brant i början vilket man inte var så bered på.. Så jag var nära att ramla, o då blir man ju lite skakis efter (iaf jag), såå när jag tittade bakom mej efter Emma så ramlade jag på något sätt. Kmr inte ihåg hur ens, men det var ganska kul ^^ Så jag låg där och skratta i nåra sekunder.

Emma och jag gjorde, för en gångs skull (a), med liften. En gång när vi skulle åka med ankarliften så gick det ganska fort så på nåt sätt så hamnade vi lite fel, men vi var på väg att fixa de (och såg ganska kluuumpiga ut när vi gjorde det), så när vi äntligen var klara och Leonor hade fått ett gott skratt, så var vi på väg ner i diket brevid spåret man ska åka på.. Så vi skrek, släppte liften och höll på att dö av skratt typ. Asså låter inte så roligt när man skriver, men det var det! Leonor instämmer nog.
Andra gången vi klantade det var också i en ankarlift, fast i en annan. Hanna och Linnea som åkte framför oss i liften ändrade så att dom höll i liften och åkte efter ist för att sitta på den. Såg ut som att dom hade lite problem med Emma och jag som "var mkt proffsigare på att göra det" skulle självklart också göra så. Gick bra typ tills efter två sekunder.. vi fick ta i med hela kroppen för att inte tappa taget om liften (som dessutom åkte uppför en backe!) och det slutade väl typ med att båda vi kramade de vi kom åt av liften och det tog väldigt mkt kraft kan jag säga. Och vi släppte liften typ 40 meter ifrån det "rätta" stället. Halvt döda. Och ganska avskräckta också.

Aahw!

  

Maybe you were right, but baby i was lonely

Hsr tänkt på en sak. Musikvideon till Enrique Iglesias- Tired of being sorry känns väldigt CSI NY på något sätt. Med den där slampiga tjejen och gränden där hon går med värsta batmän capen. Ja, det var väl det. Puss!


Hit the road

God morgon.
Det som inte fick hända hände. Jag blev sjuk. Crap. Men lite glad är jag faktiskt för jag missar en 4-timmars lång promenad, runt Brunnsviken, i 2 plusgrader och med massa matsäck att bära på. Men jag tycker synd om Erika, som ska gå nu. Hon kan gå med Olle. Men jag ska faktiskt vara duktig och plugga idag. Hela dagen. Och kanske rensa min garderob. Så nu ska jag försöka sätta igång. Puss!
image426

.

Jag förstår inte hur det kunde bli såhär. Jag trodde att du skulle förstå, men du förnekar det bara. Och vi komemr ingenstans när du inte vill prata med mig. Du är ju en av mina bästa kompisar, men sen i höstas har det blivit annorlunda. Och jag klarar av förändringar, men jag ville bara inte att det skulle bli på det här sättet.. Jag älskar ju dig.

Gaaamleby

Haha, mot Leonors vilja så lägger jag in nåra fula bilder från Gamleby ;)

1: Jag, Erika, Emma och Hanna.
2: Jag, Emma och ehum Hanna som gör något konstigt ?
3: Ser ut som en 7-åring men annars tkr jag den va ganska fin..
4: Typ Emma, Linnea och Erika bakifrån. Fin bild :)
Pinsamma bilder, men man får väl acceptera att man inte är så vacker som man vill :/ Tyvärr fanns det ingen bild på Teresa där hon inte gjorde nån grimas, om ja hade tagit me nån sån så skulle hon bara lackat..
Pusshej, nu ska jag hjälpa Leonor xD

Heta klubben..

image421
Modellen Kate Moss, nån snubbe som säkert är lite känd och Kelly Osburne visar sina bästa sidor.. ehum... Omg, asså den där killen i bakrunden förstör ju heela bilden, hah. Not. Han var nog det vackraste på bilden. Å andra sidan så är Kates väska rätt schtek ;)

Love is all that I need

Good evening everyone.
Klara och jag kör på våra snabbisfilmkvällar, d.v.s. 8-9 på tisdagar. Hehe. Hon har nämligen inte 5:an, men hon vill kolla på GossipGirl i alla fall. Vi var väldigt nyttiga i alla fall. Morötter, paprika, gurka, selleri och fettsnål dipp. Slå den ni! Och mango också. Min katt ville också ha mango. Gulligt. Två av våra katter som är bröder, är heeeeelt olika. Zorro äter: Torrfoder, sallad, MANGO, äpple, kiwi. Zimba äter: Tonfisk. Tonfisk. Tonfisk. Haha. Han äter tonfisk. Fast det var värre förrut, för då fick han TYP såndär tonfisk som man har på mackor! Alltså sån, fast det var en katt på burken, så det var väl inte helt precis samma. Ibland råkade vi köpa sån i olja. Ojoj. Jag undrar varför han är tjock? Hehe. Men jag lovar, vi har försökt allt, men han vägrar. Och sen tittar han på en med såna där oemotståndliga, stora, Shrek-kattögon som får en att smälta. Då ger man honom den där maten i alla fall, och ångrar det sen. Han är så fin. Zorro och Birgitta (ja, min katt heter Birgitta) också förstås. Mina små ögonstenar. Sista inlägget för ikväll tror jag. Imorgon ska jag försöka hinna med att måla mina naglar. Blooodröda ska de bli. Hihi. Puss!

image420
Picture: Zimba i trappan. Kvällens låt: Heaven - Bryan Adams

"give me a ring sometime.."

image418image419
Najsiga ringar va? Den första är ju skiiitsöt! Inte helt fel.. från fredflare. Puss

Ella med stort E

Ella ska kanske komma till mej i helgen. Hur fan lyckas vi alltdi vara upptagna när den andra kan träffas? Nu jävlar. Nu sak de bli av.
Har inte så mycket mer att berätta.
   
Hittade skit många bilder, men hinner inte lägga in fler, ska käka. Ska inte trötta ut er med meningslösa bilder på Ella och mej. Fast för mej betyder dom mest mest!

1. Ellas och mitt kära bästis-foto på trädgårdsmaskerad. Jag vet att min sexiga grimas är snyggaste, men ja bjuder på den. Enjoy!
2. Ella på dröm hotellet på någon av Kanarieöarna som båda bott på. tyvärr inte vid samma tid.
3. Bild från sexan. Min lilla ängel

Pusss! Nu ska jag käka!


THE scarf

Hej lilla folket därute!
Härlig eftermiddag. Tog ett bad. Ett minispa på tjuominuter. Snabbis. Hehe. Ansiktsmask, peeling, duscholja, bodybutter och ansiktskräm. Bästa tipsen. Ikväll komemr Klara hit och tittar på GG (Gossip Girl). Ni som följer bloggen kanske har märkt att det har blivit en liten tradtition? Hehe. Förövrigt så har jag förälskat mig i en sjal från Bik Bok. "Tipset" har jag fått från min underbara Klara. Vi får slåss om den älskling.

image412
Kärlek åt den här!

väskor

På påsklovet ska jag o familjen kanske till London igen. Fast vi får se hur det blir, vi ska ju dit i höst och var där alldeles nyss. Men jag tycker det är bättre att inte låta lägenheten bara stå tom. Dessutom är det ju skit billigt att flyga dit. Hoppas verkligen att vi kommer åka. 
Okej, London är inte så himla fantastiskt. Men det är bättre än ingenting. Hade varit kul att se en ny stad. Aja, det var inte alls länge sedan ja såg en ny, och kommer ite dröja längre tills nästa resa. Jag msåte lära mej att vara nöjd med det jag har.

Jag tycker så jäkla snyd om folk som nästan aldrig får komma ifrån Sverige.
När vi var på landet nu i helgen så gjorde mamma en lista över vilka år vi va i vilka länder. Och inte ett enda år har vi stannat hemma. Fast Teresa här däremot inte åkt bort under 10 år va det va? Och hon har varit i fler länder än mej ändå, eftersom hon bilade i Europa.

image409

Allihopa är från www.us.redoute.com och ja älskar dem allihopa. 

Malin år 2005 ^^

Hahah, hittade nyss dessa faaajna pics' :) leonor är bäst
1: Jag (omredigerad av Jenny.. ?).
2: Jag och Mimmi på basketläger haha! (Också omredigerad -.-')
3: Jaaag igen.

Inte så intressant, menmen, lite kul.
Anledningen till att Mimmi ser mycket större ut än mej är typ för att jag var typ en meter lång.. "/

Ni vill inte läsa.

Hallå hallå.
Sitter på franskan. Har jätteproblem med den eftersom att jag inte har Microsoft hemma längre. usch usch- Annars är jag ju MVG barn i Franskan ;). Hihi. Nej jag måste jobba. otroligt toligt inlägg ni fick nu. Lovar nåt lite roligare sen. Puss!


tillbakablick

Gomorgon folks...

Tillbakablick:
Måndag: Leonor kom till mej o vi hade de jätte mysigt. Sen kom Malin och efter de resten av gänget. Vi såg The in-laws, Karius och baktis och ett småkryps liv :D Vi skulle se perfect stanger, men nästan ingen ville. Hanna och Malin var på min sida iaf. bevis är mitt underbara blåmärke på foten som ja fick när ja råkade sparka i väggen. vaddå klantigt?
Tisdag: gjorde inget annat än tog låång bad+ annsikts mask o pluggade. Bevis är mitt feta blåmärke under knät som ja fick när ja slog i badkarskanten
Onsdag:Vad hände då? Jag har redan börjat blanda ihop grejerna jag gjorde under mitt händelserika(inte) lov. Hoppar över den så länge. Juste, Tekniska museeumet va de. Cino4 o de. öhm, bevis är min biljett som ja inte sparade..
Torsdag: Jag gick på teater med sjuåringar. Hela Annas fritids. Haha, Om man får välja mellan att gå på teater gratis och stanna hemma och plugga när dessutom Anna jätte gärna ville att ja skulle följa med är det inget svårt val. DESSUTOM så hade teatern fått jätte bra kritik. Fast jag skrattade inte ett piss. Fast lite kul va de när en elefant blev piskad. Asså, inte som nått straff eller så. Den skulle bara bli ren gjord från massor med damm. hihi undra vad jag tänkte på då?? :)
Det var ganska kul att vara med kidzen, behandlades som en gud:D Äntligen någon som vet hur en Emma ska behandlas(a)
bevis? hmm, huvudvärk.
Fredag: Landet... beviset är stanken  smutsigt hår och mitt vackra(?) batteri-vätske fläck på handen. Skit fult.. +Nerkräkt kattbur.
Helgen: vi gjorde inget sp. Rev upp den fula och hatade altanen, den ska bytas ut. Den är väldigt stor och plankorna vid ytterdörren sitter fortfarande kvar men resten är borta. Jag hade en klädrensar dag. Hittade en jätte söt Tunkia från antika lindex. Mammas gamla. Den är röd och as gullig. Om jag hade en kamera hade jag fotat den, men så lycklig är jag inte just nu. 

har försökt bli klar med de här menisngslösa inlägget hela dagen. Började i morse i skolan men han inte klart. Sen hos teresa o missade bussen pga det. Så njut ordentligt, tycker själv att de inte var värt all möda. Teresa fotade min fina tunika, där ja se ut som ett miffo...

Nisse valp (:

Har hittat en skiva som vi fick på köpet när vi köpte Nisse, hehe. Kollade på bilderna där, ganska söta valpbilder på Nisse (eller som han då hette, Nito). Skulle vilja lägga upp några här. Men frågan är:
Vill jag verkligen tråka ut er med fler bilder på Nisse? Eller blire bara *Sssuck* vem bryr sej? Ni bestämmer - och om ni inte skriver er åsikt så lägger jag in dom! Det är bara att välja :) mohhah.

Okej! Då blir det så! Majoriteten (Teresa) sa JA! Haha.





1, 2 & 3: Närbilder på Nisse, VADÅ SÖÖÖTNOS? ;)
4, 5 & 6: Nisses vackra mamma - Det är alltså av henne han har ärvt "turktumlarlooken" ^^
7, 8, 9: Awwie, Nisse med syskonen.
Resten: Nisse såklart (oväntat?) <3
Japp det var väl det, asså erkänn; han var ursöt redan då. Älskar honom.
Over and out, inget mer skrivande ikväll! Ni får tillgodohålla bilderna på Nisse till nästa gång ;)

Dagens

Juste. Emma och Jag bjuder på dagens outfits också. Enjoy.

image387 image388

Emma:
Tunika från "antika Lindex"
Jeansshorts/avklippta jeans från Lee
Halsband med svart jorgubbe från Guldfynd (I Me My)
Strumpbyxor från whatever

Teresa:
Jeans från Weekday
Top/tunika från H&M

Yes. That's it. Förövrigt så kan ni smygkika på min lilla klädställning i bakgrunden. Fint va?

Bilder

Hejsan hoppsan. Tänkte bjuda på lite bilder nu. Från i lördags när jag var hos Linnéa. och några bilder från IKEA. IKEA och Linnéa rimmar. Hoppsan. Jo det var ju kul. Not.


   
   

1. Linnéa hade NN! NemoNäsdukar! Med Doris på. Love.
2. Ååh. Den här är så rolig. Titta på Linnéas läpp. Där ligger en Turkisk Peppar som trillade ut och ställde sig upp, i samma ögonblick som jag fotade. Hihi
3. De här tallrikarna på IKEA är jättefina. Smått kär faktiskt.
4. Sockerdricka..
5. .. Som Linnéa tyckte att man skulle dricka såhär.
6. Hahaha!
7. Jag går runt på IKEA.
8. Min syster älskar våra ROSA servetter. Haha. Om man säker på hennes blogg på "rosa" så kommer det upp ganska många träffar.

Ikväll är det CSI New York. Jag tycler att det är scary. Gissa vad jag tycker om skräckisar då? Puss.

Teresa-inspirerat kollage! :D

image371
Hahahaha! Jaaa, och varför är det Teresa-inspirerat? Vavavaa? Det vet vi alla (a)
Det är bl.a. sminkväskor, smycken (ring och halsband) och ryggsäck med på kollaget, allt är taget från fredflare.se, i like! Gjort det i paint - därav den pisssiga och suddiga skärpan elr vad fan vad man nu säger, jaja ni fattar. Pretty najs huh? Puss! (förlåt Teresa).

Alba + Väska + Lilaaaah <3

image370
Lila väskor is the shit, och ja - självklart har jag själv en ^^

Heta solglasögon från fredflare

Mina favoriter är nog dom med lila bågar, snyyyggaaaah! (:
image367image369
Fan, jag vill ha dom! Pusspuss!


Tråkigt.

God morgon!
Jag vet inte om jag ska gå till skolan än. Har ont i magen. Vi får se. Isåfall tar jag en senare buss. Idag fick man en hemsk överraskning när man kikade ut genom förnstret. Herregud. Häromdagen var det ju nästan 10+. Usch usch. Nej, jag vill inte ha mer snö. Jag vill inte. Jag vill ha:

VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!


Vrf gled vi ifrån varandra..?

Isolde (hon är lite fjortis nu, men gillar henne verkligen!), Yrla (haha, trots hennes patetiska bussringningar till mej..), Frida (är bara lite kompis med henne nu, men inte som förut.. ååh, vi va så tajta förut..), Klara (behövde hon byta skola?! :s), Madde, Carro, Viola & Elin (om ni gick kvar i laget skulle jag ha tur..), Alice (som med Frida, det bara hände utan att jag märkte det, så jävla onödigt..), Felicia (var hon finns nu vet jag inte.. men hon saknas).

Jag har förlorat för många i mitt liv, fyfan. Hemskt. Och värre är det att det finns fler, men dom här kom jag på just nu. Buhu. Saknar er sjukt mycket :/

Intressanta saker om min kommande vecka (för mej iaf):

M: Enda dagen då vi börjar en halvtimma senare, inte direkt lyx men.. Ingen träning, så då blir man ledig efter skolan, ska typ köpa ny lampa och lite så (intressaant o_O)
T: Tråkdag.. gympa i skolan och träning efter skolan. Roligare blir det nog inte. Fast jag kanske ska kolla på GG, har nog inte sett dom kommande avsnitten i förväg hoppas jag! Hehe. 
O: Ganska sen träning så hinner väl med nåt innan den. Vid 8 blire "Medium" på tv400 ^^
T: Kungsberget med skolan! :D Missar träning.
F: Fredag är fredag! TEATER :) Okej det har jag varje vecka, men fan vad jag har saknat det <3, sen hittar jag nog på nåt till kvällen.
S&L: Inga matcher i helgen, jag blir leeedig på riktigt! Boka mej innan nån annan gör det ;)

Övrigt: Hänga med kompisar såklart, Shoppa med farmor (?), jag ska dra ner på det onyttiga - äta frukt och grönsaker (typ morötter och sånt) ist för godis och skit, om jag får nån tid över så ska jag nog gå på hundcafeet på Östermalm, måste plugga också! Har massa steg att redovisa i skolan, sucksuck.. sen blir det säkert massa annat också.  

Ingen direkt inbokad vecka. Fast det är det är det är rätt skönt (: Puss!

Beep.

Söndagskväll:
- Naturgodis
- Familjen
- Singing Bee
- Datorn
- Väckarklockan (ska plockas fram tills imorgon bitti)

Yes. Det är vad en söndagskväll bör innehålla. Klara kan väl klämmas in nånstans där, eftersom att hon ofta kommer och kolla på Singing Bee. Och Gossip Girl på tisdagar. Hihi. Hon lever på vår tv. Skämt åsido. Nu ska jag kolla på något uselt program om usla cheerleaders som ska bli proffsiga. På MTV. Good luck liksom..



tillbaka

Hade bestämt mej för att vara sjuk imorrn. Och inte för att spela sims hela dagen, tvärtom. Jag skulle faktist jobba matte och franska. Ja, det låter puckat. Men i skolan är det så stökigt hela tiden. amn får aldrig en dator när man verkligen behöver och får inte äta och dricka te när man vill. Visst, det är mycket roligare att vara i skolan med mina kära kompisar, men när man ska hård plugga vilket jag behöver så är det inget bra.
Aja, nu sla jag gå och hata mej själv, för mamma kom på mej. Hon såg att jag skrev om de här. Hur kan man vara så klanting?? Allt hade gått skit bra. Och jag har faktist huvudvärk på riktigt. Men de tror mamma säkert inte på nu. Hon tror väl att det också bara är påhitt. fuck.
matten kan ta sej, nu ska ja spela sims. Där får man lixom för att man ska vara mammas duktiga lilla flicka och hitta arbetsro. :(

orkar inet berätta om va som hände på landet, får göra det när ja kommit på lite bättre tankar..

pussar


Tips Till Hundägare!

På Östermalm i stan finns ett speciellt fik..
Det är nämnligen ett Hundcafe vilket innebär att det är som en trevlig mötesplats för hundar och dess ägare att fika tillsammans, på menyn finns både mat för husse som matte som hund :D Jag har aldrig varit där men det heter Himmelska hundar och verkar jävligt naaaajs. Jag ska dit! Vill tipsa er hundägare om detta ställe också, det är förmodligen rena drömmen för hundar.
http://www.himmelskahundar.se
See you there! ;)


And she gave him jellybeans för X-mas

Hejsan folket.
Nu är det ju nästan kväll. Hos oss luktar det ostbågar. Men det ska nog inte bli ostbågar till middag, även fast att man kanske vill det. Hehe. Nej nu ska jag sitta och spela Acno Energizer och sörja att jag inte hann med så mycket skolarbete under lovet. Kuligt spel. Men man har bara tre liv. Det är tråkigt. Puss!


Vår, vår, vår, vår, vår! Det var ju så
 fint i några dagar. Varför ska det jädrans
regnet komma och förstöra allt?

Ruligt

image364

Jag tittar på film nu, meeen jag skriver efter. Vad sk jag skriva om? Kmr faktiskt inte på nåt :o Just nu är iaf mormors hund här och leker med Nisse, så det är full fart i huset. Suck. Tröttnar dom aldrig?
Igår såg jag melodifestivalen själv hemma förövrigt, känn er träffade.

Sweetest Thing

Hej bloggen.
Blogg.se har vart jättekostigt på min dator idag, så att inlägg jag skrivit har försvunnit så fort jag klickat på "lägg till bild" eller "skapa hyperlänk". Men nu kan jag i alla fall berätta att jag var hos Linnéa igår. Vi lagade mat (tacos) och kolade på melodifestivalen. 5 glas socker dricka och godis framför tvn. Typ det. Det var jättemysigt (Meddelande till Malin: Vi upptäckte senare att du redan hade kommit hem. Vi ringde alla som vi trodde kunde vara hemma, men eftersom att du åkte i torsdags så trodde vi att du fortfarande var borta.) Nu idag har jag vart i Abrahamsberg och fikat med min halvsyster. Trevligt trevligt. Jusste. Idag börjar mitt lakritsförbud, så det så. Ingen lakrits. Det är alltså inget godisförbud, bara lakrits. Men lakrits är typ det enda godiset som jag äter ändå ;) Hihi. Men nu har jag en nyttig älskling också. Kkokos-doppat-i-yoghurt-grej kallar jag den, och den är inom Naturgodissläktet. Hihi. För er som inte redan vet så lever jag halvt för allt ätbart. Mat is my passion, och då menar jag det. Jag är alltid hungrig. Otroligt kul för er att veta. Nu ska jag göra något. Puss!

Dagens låt: Sweetest Thing - U2


Funny

Det kommer ett lite längre inlägg senare idag. Det bara försvann när jag skrev det :( I alla fall, kolla det här:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1956188.ab
Haha. Tragiskt, men sjukt komiskt. Är man tretton år så är man tillräckligt mogen för att ta snvar för sina handlingar. Dessa stackars barn har tyvärr ingen framtid. Haha.

Malin: Teresa glömde att lägga in detta inlägg. Men iaf jag håller med! Ni måste läsa detdär! Patetiskt hur folk kan vara så.. äckliga ? Vem inte hur man ska beskriva.. Lycka till i jobbintervjun då! Haha, känner man igen nån som varit där så ska jag fan visa chefen, för jobbet dom försöker få, dom porriga bilderna som finns i elverkets bildarkiv. Mohah ;) Då kanske ni får jobb som strippa iaf? (a)

Nicoles sötiga unge :)

image1195
Jag smälter litegranna faktiskt, aaaaaaaaw !

Naaaaajs :)


Från delias.com, "Free Kisses" och "There are cooler ways to die".

Jag och Nisse

image363

Jag mår inge bra. Jag är så less på basket! Vill sluta men ändå inte. Jag trivs inte på samma sätt längre och det va så mkt bättre förut. Men jag kmr inte sluta. För jag vill inte gå miste om allt roligt heller. Jag tkr att Erika N kan börja i laget så jag kan få nån större glädje i den där skiten..

Erikshjälpen Second Hand

Idag så har bl.a. jag och mamma varit och tittat lite i erikshjälpen i Spånga. Kläderna var värdelösa och tantig och fula, ett mirakel måste ske om man ska hitta nåt snyggt plagg där.. :s MEN! Böcker fanns det, det är en av mina passioner (nästan tyyp ;P) näst efter shopping, teater och musik. Kan man kanske inte tro men så är det, och det är INTE töntigt! Vi rotade runt som fan bland alla böcker. Det fanns ett erbjudande med tio kronor för tio pocketböcker, så vi plockade ihop några som verkade bra elr okej eller halvbra. Sen så köpte jag också två inbundna böcker för tio kronor styck. "Skuggorna över Goldie Court" och "Flickan i kistan";

Två rysare, dom verkade faktiskt väldigt bra! :)
Jag får väl ta och läsa dom nån vacker dag, hehe. Jomen jag läser faktiskt ofta och när jag väl börjar så har jag läst ut den på nåra timmar eller nån dag bara. Men nuförtiden är jag så upptagen med annat. Usch vad jag längtar till sommarlovet - då kan man läsa massa på stranden elr hemma vid poolen medan man solar och sådär. Aja, jag får väl drömma på...

Pusspuss!

Malin är hemma

Kom hem igårkväll från Dalarna, där jag har åkt skidor i Romme med mamma och Jenny (syster). Fast mamma åkte inte skidor, hon höll sej till att titta på. Bra val där ;) Det var jättekul och allt, skriver mer om det sen.
Men självklart tog man med sej en förkylning, har bl.a. skiitont i halsen, en sträckning i axeln och träningsverk hem. Idag är det match, Sibel cup. Men nu kan jag inte vara med.. -.- Så jag får sitta och titta på ist. Tråkig dag kmr det bli. Fast ikväll är det melodifestivalen, det ska jag såklart kolla på. Orkar inte skriva nu. Jag är inte glad.


Desperate Housewives Premiär

Godmorgon. Usch vilken jobbig natt. Började sticka i halsen igår kväll, sen precis innan jag gick och la mig gjorde det oooont. Och ni vet hur det blir när man har ont i halsen och inte sväljer på ett tag. Man sväljer ju inte så ofta när man sover/försöker sova. Aaaahj. Så vaknade jag en timma efter jag la mig. Sen vakna jag kl. 3 sen vaknade jag kl.7 och sen vaknade jag kl 8. Då orkade jag inte mer och gick upp. That's it. Hehe. Men nu är det mycket bättre i halsen. Jag har skickat pappa efter halstabletter. Alltså han skulle ändå och handla. Jättetidigt på morgonen.. Sen har jag en liten grej att berätta. Det är inte helt säkert, men det kan vara på det här sättet, med Premären av Desperate Housewives: Eftersom att det på tisdag den 11 Mars 21:00 ska börja en ny serie i 6 delar som heter The Starter Wife och det på Kanal5.se står att Desperate Housewives är tillbaka nu till våren, så kan det ju vara så att det startar efter The Starter Wife. Då blir det såhär (fet stil=The Starter Wife visas): v.11, v.12, v.13, v.14, v.15, v.16, v. 17 Så om det skulle vara så så skulle premiären av Desperate Housewives alltså vara den 22 April. Sen kan det ju också vara så att det bli en vecka tidigare eftersom att det första avsnittet av The Starter Wife är ett dubbelavsnitt. Men remember, v.15 eller 16 så kan det vara i alla fall. Det är ju faktiskt lite elakt av kanal5 att plåga oss tittare på det här sättet. Jaja. Nu ska jag äta frukost. Puss!
Ps. 22 April är Anna Pettersons födelsedag också. Hehe. Puss

RSS 2.0