Greetings from Klaras place

Hej Hej!
Klara och jag sitter hemma hos henne och ritar på t-shirts. Min blev grymmigt ball, men man ser att den är hemgjord. Skitsnygg i alla fall. Ska nog ha den på mig imorgon, tror jag. Cat woman står det på den. Finfint. Klaras tangentbord är det bästa i hela världshistorien. Häärligt. Nu ska jag finslipa my t-shirt, eller ja, jag köpte faktiskt en trekvartsärmad men men.. Puss!


Jowlia

Hejsan :D
Sitter vid en dator på den nya övervåningen. Helbekväma stolar och galet bra tangentbord. Konversation vid datorerna mellan Julia och Teresa:
*Teresa öppnar mailen*
T: Ååh. Nej. Någon får skicka ett mail till mig. Jag har inte fått något på en vecka, ja gkänner mig utstött :( Eller jo. Jag har fått ett mail som jag har skickat till mig själv, från hotmail-mailen (a)
J: Gud vad du är töntig Teresa! Jaaaa, Pappa har svarat på mitt mail!

Haha. Ska komma från rätt käft. Puss!

Lön

Gomorron! :)
Är väldigt glad nu. Det visade sig nämligen just att jag hade en obetalad lön som tidningsutdelare. Så ett visst belopp satt på mitt konto imorse. Och jag som inte trodde att jag hade ett enda öre.. Hihi ;D Så i eftermiddag ska jag till Vällingby och köpa en vit t-shirt som jg och Klara ska trycka på. Tjoho :) Pussies ;) <3

"men"

Hallojs :)
Har svinont i nacken efter en hel eftermiddag framför datan. Usch. VH1 står på och spelar härlig 90-tals musik. Tidigt sängående ikväll tror jag. Min nacke och mina vader värker som in i he****te. Måster bara berätta en lite rolig grej som jag kom på på svenska KP:t idag. Anders skrev nån mening på tavlan och någonstans i meningen stod det: men. Och då sa han något i stil med: Och sen har vi "men", som är ett bindord. Han sa det lite slarvigt så det lät som han sa: Och sen har vi "mens" som är ett bindord. Haha. Get it? Lite småfunny I think. Nu blir det borsta tänderna för mig, sådetså. Pussar!

Fey Sommers & Victoria Beckham

Hejsan hoppsan.
Förlåt för sämst uppdatering, men när jag kom hem från skolan mådde jag obra och var tvungen att vila lite. Mådde välfigt illa och hade huvudvärk. Men det gick över vid fyra och då tog jag en kopp varm choklad. Sen åt vi middag för en halvtimma sen typ. Gott. Imorn ska jag trycka t-shirts med lara men jag har fortfarande ingen t-shirt att trycka på :S Jaja. Klara slutar säkert lite senare än min, så jag kanske hinner till V-by innan. Hoppas. Jag har tecknat en massa. Har upptäckt att jag har en lite dold "orealistiska men fina teckningar - talang". Coolt. Så nu ska jag fortsätta med mina kändisinspirerade tecknigar. Fina, lite överdrivet smal och långa flickor blir det hela tiden. Med solbrillor, just för att jag inte kan rita ögon ;) Puss!

(Rubriken: Jag har tecknat en Fey SOmmers-inspirerad teckningc och en Victoria Beckhan-nspirerad)

Hemsk händelse

Jag måste bara berätta om en jävla nära döden-upplevelse idag! Det var så jävla hemskt! Igår när jag, Teresa och Joanna satt på bussen till vällingby så hittade jag inte min mobil nånstans och jag var typ helsäker på att jag la mobilen i fickan.. men iaf så trodde ja sen att den var hemma. Några timmar senare, efter vby, träning och dusch så letade jag efter mobilen och ringde den. DEN VAR INTE DÄR! Så jag fick typ panik och ringde Teresa och fråga om hon hade råkat få med den. Det hade hon inte. Efter ett tag så trodde jag att det var kört, en till mobil sumpad typ.. -.-
Sen så tänkte jag att jag letar ute, lixom ganska uppgivet men iaf.. så jag ringde mobilen och gick ut... då hörde man ett svagt ljud av min mobilringsignal!! jag letade i gräset och där låg mobiljäveln! Det var helt fuktig och hade fått ett litet hack i sidan, men annars så var den helskinnad! :D YEEEES!!!
Tänk om det hade börjat snöa! Eller regnat tidigare. Shit asså...

Aja, puss!

Pussar! från Teresa

Hej hej hallå!
Sitter i skolan med Malin och pluggar Engelska, eller borde iaf.. I eftermiddag skull jag åka med my family to Tekniska Muséet, men det blir förstås inte av. Nu SKA jag plugga, PÅ RIKTIGT! Pussar!

Utkast från igår kväll

Godmorgon :)
Internet var jättekonstigt igår kväll. Det gick varken att publicera eller spara inlägg som utkast. Så jag kopierade texten och la in den på ett dokument, och här har ni den:

Godkväll kära läsare ;)
GG var verkligen ingen beskvikelse. Kommer bli en riktig favorit i framtiden. Serena var ju ursöt. Som en liten Grey's Anatomy-Meredith. Cute. Efter det letade jag lite efter Malins mobil, som hon tydligen hade tappat bort. Men så hittade hon den utanför sitt hus.. Men nu måste jag sova för imorn ska jag kliva upp tidigt och sätta på lösnaglar. Nice. Tjugo över sex är nog en rimlig tid. Måste bara fråga; Vilken är er favoritglass? Jag har uppfattat det som att det finns jättemånga olika fsvoriter inom glass. För mig är det Mango Gräddglass. Jag gillar fruktiga glasser men inte sorbet. Namnam. Men de flesta jag känner gillar typ nötter, choklad och sånt. Nu ska jag verkligen inte bli sugen på glass men det kanske är försent nu :S Åt cheesecake -glass för en timma sen. Gott. Det är liksom kaksmulor och cheesecakesmak i. Nu ska jag sova :) Godnatt & Pussar ;)


Nu ska jag gå och sminka mig och sedan sätta på lösnaglar. Puss!


GG

Hejsan allihopa :D
Är glad :D (bortsett från smärtan i svanskotan efter skridskorna -.-) Ska sätta på fina lösnaglar ikväll eller imorgon.. Kristjana gjorde det idag, men hennes var WAAAY to långa för min smak. Typ Blondinbellalånga :S Mina är alldeles perfekta. Bilder får ni sen. Efter skolan åkte jag, Malin och Joanna hem till Malin och käkade samt tittade lite på Gilmore Girls. Sen åkte vi upp till Vällingby och kollade runt lite. Hittade en fin sminkneccessär som kanske är något för mig.. Men jag vill helst ha en vit. Måste införskaffa inom snar tid, sen är jag nöjd:
- En sminknecessär
- Ett paraply
- En någorlunda bra dipliner
- En Nivéa-mascara med ljusblå och glansig hylsa (okej alla deras mascaror der typ ut så, men i alla fall -.-)

Ikväll är det premiör för Gossip Girl som säkert kommer bli en annan storfavorit. Någon som vet vad som har hänt med Ugly Betty? Lite väl hastigt och överraskande stop bara sådär. Det började ju bara för några veckor sen!? Har hört att det redan finns ett slu på Ugöy Betty, men det kan väl knappast vart det där? Då måste det ha vart mer omtalat. Konstigt. Men nu ska vi inte sörja, eftersom att det är Gossip Girl ikväll. Nu ska jag ringa och bjuda hit Klara att titta på GG. Ajusste, ni kanske behöver lite förklaringar till alla förkortningar:
- DH (Desperate Housewifes)
- UB (Ugly Betty)
- LV (Las Vegas)
- GG (Gossip Girl)

ja. Det var i stort sett dom. De kanske inte var så svåra att lista ut. Nu är det mat. Puss!

Thailand-08 !

Fan vad jaaaag längtar! :)
Det kmr bli så skönt att slippa det jävla SKITVÄDRET i Sverige , -.-
Och slippa basket ett tag, hehe ;) .. Typ den 19/2 ska vi åka har jag räknat ut ^^
Ouff vad ni är avis nu, eller huur? Mohah, men ska försöka skriva mkt när jag är där också, iaf lite! Dom har ju ofta internet-cafén, så jag ska till skillnad från en viss Emma iaf FÖRSÖKA även fast det kan verka så jäävla svårt .. -.-
Jaja, nu är det typ 4 veckor kvar! Det är ju inte SÅ mkt :D

image239
Skriver senare! Puss!

Skating

God morgon Sverigies befolkning :D
Idag är det skridskor med skolan igen (!!) och jag är SÅ glad för det. INTE! Men den här gången ska jag inte frysa. Eller försöka i alla fall. Sitter med frukosten framför datorn. Nu har jag säkert kladdat nej hela den här musplattan eller vad den nu heter på laptopen. Vågsr inte se efter,. Ha en bra dag! <3

Christina Applegates Galaklänning

Vad tkr ni om Christinas klänning?
Ganska glamorös tkr jag, men kanske inget märkvärdigt.. Hon är iaf söt :)
image238

Hur Brat är jag ? ;D

Malin C.S., du är
67% Brat


Ganska bra resultat. Du är förmodligen under 19 år och din familj tillhör medel till överklass men vill du nå högre krävs mer än en blå röst i nästa valet.

Nääe ? Verkligen? Nej, det kan väl inte stämma..? ;P Haha. Puss!

Tävling


- Majda har en tävling i sin blogg där man kan vinna ett par läckra pumps eller en lyxig velourdress. Tävla du med!Allt du behöver göra står här! -




Karo Pumps med klackJogging / mysdress

Velourdressen var väldigt härlig :D Såg faktiskt en liknande på IKEA (!) idag.. Puss

Spets

'Mittbena folk!
Drog somsagt till IKEA med familjen. Där inhandlades två lampor och ett par tofflor. Fast inget av dem var mina -.- Sen köpte mamma lite böcker på Bokia och jag köpte svart spets :D på KiloTex. Det kommer bli perfa till t-hirten jag ska trycka med Klara. Det ska liksom vara en ram med svart spets på en vit t-shirt och innanför ramen ska det vara tryckt Teresa med lite sådär urtvättad Courier New stil. Fint. Ungefär såhär, som på bilden nedanför, men en annan slags spets. Ungefär som spetsen nedanför t-shirten:
image237



Kommer bli FINT med stora bokstäver. Spetsen ska förstås sys fast, yes. Puss!

Hey there

Hej och hå :D
Kom just hem från skolan. Dagens mellis vart en macka, en halv sharonfrukt och en cupcake, den sista faktiskt ;'( Idag pratade jag med Maria (vår nya lärare) om vi när Helena (min snart f.d. lärare) slutar, ska ha något fika eller något och skramla till en present. Nu har jag och Malin ansvaret för att typ meddela klassen och kolla hur många som vill det och så.. Men det är roligt. Isåfall blir det cupcakes och ett presentkort på Babyland i think. Nu ska jag checka lite bloggar, och möjligtvis ta en tripp till IKEA lite senare. Ciao

dagens "i want" ^^


GUUULLIG! :)

Lite framtidsplaner;

Lite småroliga (som är bestämda i princip, det är ju inte så att jag inte ska göra NÅNTING alla andra dagar ;P)saker som ska hända inom kort;
Idag: Stan med Bella, det var ett tag sen kan man ju säga! :)<3
2/2: Match med det vanliga laget mot Solna
10/2 (kanske): Skräckfilmmaraton med iaf Erika och Hanna
18/2: HM-club RABATT! ^^ I like
19/2: Dra till Thailand :D <33'
6/3: Åka skidor med skolan i Kungsberget

Hihi,orkar inte skriva mer saker. Men jag ska uppdatera den här listan hade jag tänkt...


Puwerpuffpinglorna var mitt favvoprogram vid typ 6 års ålder, JAG ÄLSKADE DET! :D<3 (fast det gör jag ju fortfarande (a) :D)


Shaaaa ^^



Hundarna har tebjudning 8)
Det var allt för mej! hejhej! Stay grr.. aight ? ^^

Schema

Hihi. Gullig internetfajt jag och malin fick igång nu ;) Och Malin; Jag är inte sur på Emma, eftersom att jag anser att det här faktiskt bara är din ochmin blogg, eftersom att hon aldrig skriver. Dessutom tjatar hon inte på att jag aldrig skriver.

Nu sitter jag i Min underbara skola och "pluggar". Hehe. Julia stoppade just ner en femtiolapp i min bh. Naaaajs. veckans schema:
Måndag: Skola, och köpa vit t-shirt
Tisdag: Skola och köpa svart spets
Onsdag: Skola och tekniska muséet/cino4 bio med my family
Torsdag: Skola och trycka t-shirts med Klara (eller var det nån annan dag?)
Fredag: Skola och något mys kanske?
Lördag: Ingen skola, och kanske åka till KiloTex och köpa tyg till Klaras kjol som mamma ska sy.
Söndag: Plugga, kanske.

Jaaao :D Ha en bra dag. Puss!


Dockor eller verkliga människor ?

Victoria, Claudia, Dita
Bra fråga va..? De är inte vanliga oviktiga personer som oss iaf, that's 4 sure!

Men jävla pucko!

Bussen går om tio minutas så detär lite bråttom nu..!
Teresa är bra rolig hon, blir sur på MEJ när jag inte skrivit på en dag och inte på Emma som skriver typ en gång i veckan.. Undrar hur hon tänker, intressant sätt iaf , elr bara dumt ?

I
nse dethär Teresa; DU SKA VARA SUR PÅ EMMA, INGEN ANNAN, OK ?

Herregud..

Pussar

Godmorgon. Hur mår ni? Jag är trött -.-
Ett litet försvar til vad Malin skrev igår:
Jag har skrivit 183 inlägg och du 156, så det är JAG som är svikare? Sen säger du att du faktiskt har ett liv, men det är kanske precis det vi har när vi INTE skriver och du typ tjatar asmycket. Haha.

Jaa. Är lite småsur på henne nu (a) Idag ska jag till skolan. Booring. Men innan det måste jag duscha, tvätta håret, föna håret, ´noppa ögonbrynen, snabbfixa naglarna, sminka mig, klä på mig och typ plocka undan disken. Så nu måste jag VERKLIGEN gå. Ha en trevlig dag! <3

Ruuligt

Spårvagn 1 mot Frölunda torg

Det är fredag natt, runt 03.30. En kille ~18 sätter på en ringsignal som piper högt och utdraget. En annan kille ~20, som är väldigt full, går fram till honom.
Fulla killen: Du, kan du stänga av den där skiten? Den piper jättejobbigt.
Mobilkillen (låtsas som han inte förstår): Vadå? Jag hör inget som piper.
Fulla killen: Men lägg av. Stäng av, det är ju skitjobbigt.
Mobilkillen: Du hör det nog bara i ditt eget huvud. Fulla killen börjar slå sig själv i huvudet och tittar sig sedan omkring
Fulla killen: Fan, vad är det NU då som är fel i mitt huvud? Folk runt omkring försöker hålla sig för skratt.

hahaaha

Teresa kan ju ba ta sej, för jag har inte skrivit på ett tag med flit så ni svikare (EMMA! :@ och Teresa) vet hur de känns när bara man själv anstränger sej ... -.-' Sen så HAR jag lixm ett liv också..

VEM VARE SOM ABSLUT IIINTE SKULLE KOMMENTERA MINA INLÄGG NÄR JAG BAD OM DET TERESA? -.-

Jag var bara tvungen...

... att anmärka på att Malin skrev en ELAK kommentar om mitt inlägg Career Woman. Malin: *baralitetantigtcareerwoman*. Men jag skriver ju i alla fall, till skillnad från vissa andra som HELA tiden klagar på att man inte skriver, och när man gör det, så kommenterar du nåt elakt. Istället för att skriva den kommentaren kunde du väl ha skrivit ett inlägg som du inte har gjort på några dygn bara -. Get a life, biatch! ;) <33

"när mitt bajs är tömt"

Förlåt om någon tyckte att förra inlägget var geeky, men det är inte mitt problem ;) Kul att så många vill kommentera. Gick till fina Klara kl halv åtta sen gick vi en promenad till Spånga Folkan och lämnade tillbaks en film, co hså drog vi hem till mig förstås och kollade på Singing Bee. Nog rätt person som vann ikväll. Men tjockisen var ju för härlig när han sjöng "när mitt bajs är tömt"!! Haha.Härlig sak. Nu går det någon film med Amanda Bynes som jag funderar att kolla på, annars är det kanske smart att lägga sig tidigt ikväll, så man slipper enorm sömnighet imorgon. Kanske kommer någon recension på min bok jag läste ut häromkvällen. Får se. Godnatt <3

Sorgligt

image236

Det här är vår adoptivkatt. Vi kallar honom sötboll. Ibland. Ibland kallar vi honom snöboll, och ibland sötnos. Vi kunde inte bestämma oss mellan sötnos och snöboll. Det här är sorgligt. Vi har sett honom i området i 9 år. Han har antagligen haft ett hem förrut. Men inget kärleksfullt sådant. För nu bor han på gatorna. Helt själv. I nio år har han bott på gatorna utan hem. Men i höstas började han söka oss mot vårat hem, eftersom att vi har katter. Det var så sorgligt så vi började ge honom mat. Och som vi visste fortsatte han komma till våran altan och vänta på mat. På sommaren när vi satt ute och åt, fick han massa rester. Men nu på vintern har vi bara ställt ut torrfoder till honom. Sen har vi byggt en koja på en kvadratmeter, där vi har en liten korg och en mjuk filt. Där innte ställer vi också maten, så att den inte ska bli blöt. Han är väldigt skygg, särskilt i människors närvaro. Han har fått helt rätt syn av människan. Människor är hemska djur. I alla fall många. Nu talar jag om människan allmänt förstås, och inte personligt. Stackars katt. Men nu har han det relativt bra. Han har mat och en liten egen koja, som han kan gå ut och in i när han vill. Men det enda den stackars katten behövde, redan från början, var lite kärlek, som ingen var beredd att ge. Men tro det eller ej, han får en hel del kärlek från oss, trots att vi har tre andra katter att försörja med kärlek. Vi går ut ganska ofta och kelar med honom, för han vet att vi är ofarliga. Han älskart det. Många tror att djur inte har den sortens känslor. Men jag VET att de har det. Gud. Det här vart nästan som en dikt. Men den kanske är lite så. Den har ett budskap i alla fall. Jag önskar att alla människor tänkte såhär angående djur. Tyvärr är det ju inte så, men Gud vad jag vill att det ska vara så! Så nu tycker jag att ni som läser det här, kan ta till er, för ni kanske har användning av det senare i livet. KÄRLEK.

En kreativitets-dag och Fruktbricka á la Petterson

Hejsan :) Blev en väldigt kreativ dag idag. Efter cupcaksen satte jag mig och pysslade ihop två förvaringsgrejor. Den första är den där mappen/pärmen jag köpte på Åhléns. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva den men det är liksom fack i den. Det andra var en Anthon Beg chokladask, som blev till en söt presentbox. Lite bilder förstås:
   
1&2: Sen fina pärmen, med krokodilstickers från panduro och en skylt där det står "Teresa 7:5" från panduro.
3: Facken. Det står dock typ ABC, DEF, GHI o.s.v. på flikarna men de gör inget.
4. Anthon Beg asken blev till en söt presentask, med lite täckande pappe och guldigt gummiband.

Jaa. Det var det I guess. Ikväll ska vi värsta "wannabe Petterson-fruktbrickan" innehållande sharonfrukt, banan, mango, ananas, physallis och passionsfrukt. Fast Kristjana (som är känd för sin enorma allmänbildning *ehum, inte*) tror att det heter syfilis, så hon ba: "Åh! Har ni köpt syfilis?! "Haha. Gulligt. "Jadå. Och vi passade på att köpa lite Gonorré och Klamydia, och när man utnyttjade erbjudandet 3 för 2 så fick man lite Kondylom på köpet. Great or what?" Hihi. Nej nu ska jag glo på ThreeFromOne på VH1. Tre låtar från en artist/ett band dårå. Puss!

Career Woman

image230

I made you a love-cupcake

Jag har bakat cupcakes, med inspiration från Evas Cupcakes. Apelsin-choklad cupcakes, med smörkräm som glasyr och små strösselhjärtan som dekoration. Dom blev jättesöta och perfekta. Eller ja. De blev jättefina för att inte blivit bakade med proffsverktyp och muffinsform. Sen när de ligger där på ett helt vitt och blänkande fat, så är de oemotståndliga. Som tur var hade jag några extra, som inte hade fått nån glasyr efter som den inte räckte. Så jag tog en sån istället. Gud vad god, och alldeles fluffig! Kärleks-cupcakes får de heta, för hjärtarna. Funderar på att köpa såna där riktiga papperformar, istället för dessa tunna. De "riktiga" är lite större och med en kant upptill. Stabilare helt enkelt. Visar det sig att cupcakebakning är den ultimata hobbyn, så köper man väl ett spritserset och en riktig muffinsform. Men så långt har jag inte kommit än Jag är bara på amatörcupcakes-nivån, men jag gör mycket bra och goda sådana! Såhär såg mina älsklingar i alla fall ut:

image228
På ett fint, vitt och blankt fat, med kaffetavlor i bakgrunden.


image229
Ett med rosa hjärtan. Kärleks-cupcake.

Ha en bra dag!

Tre bloggar

Förlåt för en jättedålig uppdatering det senaste dygnet, men datan hängde sig igårkväll, coh sen när jag var sur hade jag ingen lust att skriva värsta gulliga inlägget. Idag har jag somsagt ingenting att göra. Skittråkigt. Jag orkar inte sminka mig, så jag orkar inte ringa någon. Vill ni göra något så får ni ringa mig, hehe. Lyssnar på Metallica- Memory Remains. Förjävligt bra låt asså. Ni som läser bloggen vet säkert redan att jag hatar Blondinbellas blogg och (i alla fall ogillar) det jag har sett av henne själv. Då måste jag förstås anmärka på att hennes släkt verkar VÄLDIGT konstig, då hennes pappas 40-års fest mest cirkulerade kring Isabella och porr. Ja, jag måste tyvärr medge att jag läser hennes blogg regelbundet, och det är verkligen ingenting jag är stolt över. Men jag läser den mest för att skratta åt alla löjliga inlägg. Usch. Min ultimata hatblogg, och möjligtvis Kissies blogg också. Gårkvällen spenderades i alla fall mesta dels med att sätta tejpbitar bellan näsa och panna så att man ser ut som en gris. Härlig tidsfördrift faktiskt. Har läst hela två av fyra akter i pjäsen Misantropen av Moliére och är grymt stolt, även fast att det bara är 40 sidor jag läst då. Den är urjobbig, eftersom att allt de säger rimmar! Man typ dör.. Nu ska jag verkligen göra något. Om det blir skolarbete eller något annat får vi se. Måste bara tipsa om den här bloggen, som säkert många redan besökt några tusen gånger, men ändå. Funderar på om proffscupcakes kanske skulle vara någon framtida hobby? Man behöver ju typ bara lite spritsgrejor, orginalingredienserna, pappersformar, en såndär muffinsborm i plåt och lite sockerpasta, samt eventuell grädde. Skitkul att gör någon gång i alla fall. Puss på er.

Vrede-inlägg

ÅÅÅÅH! Min familj är SÅ JÄVLA TRÅKIG ibland. De ska bara sitta hemma och läsa eller sitta vid datorn. Jag har inget att göra, för ingen vill gör a nåt med mig. Jag hatar den härr dagen! Fu** it!


Tacos

Hello :)
Ringde Mormor vid 10 och bestämde fixa i Vällingby en timma senare. Mysigt. Köpte också en smart mapp/pärm till alla skolgrejor på Åhléns. En macka och te på Passagen, och sen åkte vi hem. Jag har försökt ringa emma tusentals gånger men hon svarar inte :( Hon MÅSTE komma hir för jag MÅSTE ha Molière-texten som finns i boken. Arg på dig Emma!! Nu ska jag plugga faktiskt. Engelska tror jag. Eller så ska jag ringa Klara om hon inte redan har ringt nån och gör något nu.. Ikväll blir det tacos och cheesecake-glass. Mums!

Asså varför ?

Sorry, orkar inte lägga in foton på usa-sakerna idag, får bli i helgen!
Imorn är det allstar-match och jag ska spela (igen :S), asså ja har inget emot att mina tränare vill att jag ska vara med, men när man ändå knappt får spela nåt alls så förstår jag inte ! Jag trodde att jag inte får spela föratt dom tkr att jag suuuger (vilket jag ofta gör, ond cirkel; får knappt spela, blir arg, sitter bänkad, får spela - spelar helt ok men blir ändå utbytt på en gång, blir arg, sitter, får spela - har glömt bort den förbannafde sporten och klantar mej, sitter på bänken..). Can't help feeling very "överflödig".. -.- Däremot på vanliga matcher med mitt vanliga lag så får jag spela 24/7 och tränarn blir jääävligt överrasked ("rf spelar du inte så på allstar-matcher?" , öööh, kanske för att jag inte får spela? Och när jag väl får det så har självförtroende slocknat en aning..).
*suck*, men ibland gåre gaanska bra för mej på allstar-matcher. Får väl soom vanligt HOPPAS på det bästa.
Hejdå!

somrigt

image227

Kortisdag (något för oss dvärgar?)

Hey fells'
Kort dag idag. Slutade kl. 13.30. Då åkte jag med Leonor, Emma och Malin till Stadsbiblioteket. Mysigt med bibliotek, i think. Där stannade vi i 2 timmar (!) sen tog vi en banan och drog oss hemåt. En pjäs av Moliére som jag ska läsa på steg 14, lånade jag. Och en franskakurs för nybörjare, som jag, Leo och Emma ska arbeta med tillsammans. En cd och en bok innehöll det lilla fodralet. Vi snackade om jacuzzi hemma hos Malin på bussen, och nu ska hon ringa resten. Vet inte om jag får, eller vill för jag har ont i magen :( Jag tycker synd om Julia som har vart hemma från skolan i en vecka nu. Titta in i hennes blogg och önska henne att hon ska krya på sig! Imorgon ska Emma komma hit och låna någon bok, samt lämna över en text om Moliére. Förlåt för att jag inte höll mitt löfte om att sätta in en dagens outfit idag, men jag hann byta om till myskläder innan jag kom på det. Nu ska jag läsa lite bloggar och kanske börja med franskakursen. Puss!


It's friday, bitch!

Skönt som fan med fredag igen. :D Är helt slut och trött i hela kroppen, måste ta det lungt i helgen! Haha, så nåt i stil med *elwäääreeewwwht* är nothing för mej ;). Men jaja, nu ska jag somsagt fota grejjer , sååå.

Hihi, jag för lixom very längesen:
image226
I'm so hothot ^^ <3

Vem bär den bäst ?

Greys Anathomy-stjärnan vs. THE Arvtageraska.
Vem bär den bäst? Jag tkr Paris! Såg lite konstigt ut på Katherin (rättstavat? :P)
image225
Inlägg med myy stuffs från USA kmr sen, ska bara försöka få några hyfsade bilder på dem, har bara mobilkameran så det kan dock bli svårt.. Wish me luck ;)

happy mee! :)

Jag är inte glad för att det är morgon, jag är ganska (*underdrift*) arg på det.
MEN! Min pappi och syrran kom hem från Miami, Florida USA men lite stuuuffs ;)
Bilder lovas senare idag när jag kmr hem från skolan! :D
Det här fick jag (vad jag kan komma på just nu iaf): en (äkta) Burrberry-halsduk (ska ha idag), massa skitroliga läppbalsam i roliga ssmaker (bl.a. olika glassmaker, bubbelgum, kak-smaker, 7-up-smak, o.s.v.), nya jeans (satt heeelt perfekt, ska ha idag!), den myyyycket efterlängtade Marc Jacobs-parfymen Daisy (väldigt dyr så den måste jag snåla med och helst INTE låna ut), keds-skor i typ beige-grå-brun färg ;) , jättefin svartbrun väska (ska i fortsättningen ha som skolväska ett tag), söt rosa pyjamas, massa basketshorts, basketskor, två sporttoppar (en vit och en rosa! Den rosa är skithet!), lipgloss som får läpparna att bli lite större (sticks och är väldigt obehagligt, men läpparna blir större och stickandet avtar efter nåra minuter! :D), och massa annat smått och gott!

Visst låter väl det bra ? :D
Pusspuss! <3

Intresting

Godmorgon people
Idag är det perfa väder för skorna, och nya väskan :D Eventuellt den nya jackan men jag tvekar på att riskera att blöta ner den. Ett paraply och en sminkneccesär är det enda jag behöver den hör månaden nu, sen är jag nöjd. Det får bli ett litet Dagens Outfit -foto sen, mest för att visa ellosgrejerna in live, hehe. Idag ska jag ha sexualkunskap med min grupp. Lärarna är ju ursmarta och placerar en i grupper med folk som satsar på samma pist i Kurs (NO & SO och allt annat förutom MA, ENG, SV,FR). Emma, Malin och Joanna kom i samma grupp med mig. Men så kom Eleni också, och då tyckte vi de va konstigt att hon inte fick vara med sina kompisar, men sen fattade vi att det handlade om en mål. Men Eleni är supersnäll (resten av gruppen också för den delen ;P) och det går superbra. Vi kommer nog få svart. Och då tänker jag unna mig själv en vaniljmunk, eller något liknande. Jag har nämligen ingåttt i ett avtal, med mig själv, att tona ner på ALLT det onyttiga. Så idag ska jag ha med mig russin till skolan ii en liten burk. Nu ska jag sminka mig. Ha en trevlig dag!

Dagens

Dagens låt: Fota bläckward ;D (ni vill inte veta)
Dagens handcréme: Erikas olivgrejs.
Dagens beroende: Tuggummi
Dagens pluggarsnacks: Russin
Dagens fika: Sockerkringla
Dagens äntligen: Steg 15 i MA
Dagens överraskning: Ellos grejerna
Dagens perfekta: Nya väskan
Dagens skydd: Regnluvan
Dagens väder: Fult
Dagens person. Kitty (bara för bläckwardsången)
Dagens program: OC
Dagens chock: De där väldigt flexibla datorerna på tredje våningen i skolan, som gick att böja åt alla håll.
Dagens flintis: Magnus Betnér.
Dagens finaste: Min väska!
Dagens fulaste: Måste tyvärr säga Kenzas nya vårskor. Verkligen inte min smak. Annars är hon helskön på kläder.

Dagens hjälte: Frallan.


Puss!


Ellos stuffs

Jaa! Nu har grejoorna från ellos kommit. jackan var en aning för stor men väskan var mer än perfekt! Jag blev lite orolig när jag såg bilden, för den var liksom glansig, och såg liksom stel ut, men precis så är den inte. Den är matt och mjukig. Perfekt! Större än vad jag trodde också, så den blir perfa till skolan. Super. Har pluggat heeela eftermiddagen och känner mig grymt stolt. Så jag belönas förstås med pyttipanna till middag. Gott! Puss


Ps. Sätter in bilder på ellosgrejerna sen


Greetings from my place

Hejsan kompisar ;)
Kom hem för en dryg kvart sen. Jag och Emma tog kvart i -bussen från skolan, så vi anlände till Spånga typ, kvart i, hehe. Då drog vi till Vi och köpte lite gott. Emma tog en vaniljmunk och jag som ska börja äta nyttigt tog en fralla... och en sockerkringla! Usch. Har lite dåligt samvete nu. Jag ska klara av att inte äta lösgodis på en månad ändå. Hoppas jag. Inget speciellt hände idag, förutom de två redovisade stegen som jag har berättat om. Måste bara berätta om en sak som hände igår. Leo är ju så himla intelligent så när hon hittade ett par bottappade nycklar så lämnade hon in dem till receptionen, och upptäckte senare att det var hennes egna nycklar! Då kände hon inte igen dem bara för att det röda nyckelbandet inte satt på dom. Haha. Sött eller vad? Nu ska jag ta och plugga lite engelska och möjligtvis franska. Jag vet att mitt liv måste låta helt händelselöst den här veckan, men det är det inte. Hehe. Massa pussar på er!

Redovisat

Hejhopp :D
Två redovisade steg hittils idag. Woho. Steg 9 i Fr och 15 i Matten.  Är jag bäst eller är jag bäst? Haha. Nu ska jag ha matte kp. Blähä. Ikväll ska vi äta pyttipanna, me love :D <3 Pussar :D <3

summertrends

Godmorgon
Skitväder för mina skor, igen. Funderar på om det kanske inte var så värst smart att köpa vita. Men den här regnsäsongen är snart över, sen komer det vara mycket torrare. Skönt. Idag ska jag redovisa steg 9 i Franskan och jag kjan typ inte ett enda ord i La gare-dialogen. Hehe. Sen blir det väl en hel del engelska och en eventuell redovisning av steg 15 i Matten, som jag tyvärr kommer få blå pist på för att jag tappade bort hela steget. F*ck. Sånt får man faktiskt säga när det är något så hemskt som har hänt :'( Nu ska jag väl fixa mig. Funderar på en tidigare buss, för jag måste ta ut lite cash som jag är skyldig folk. Pussar
image224

Adjö Heat :/

Uusch..! VARFÖR BEHÖVDE HAN DÖ?!
Heat Ledgers var en bra skådis och faktiskt lite lite söt. Han var med i filmen "10 orsaker att hata dej" , som var min favoritfilm för länge sen. Asså, han var mitt i en filminspelning och därför hade han svårt att somna, varpå han tog sömnpiller för att få sej en liten blund och då tog han en överdos den stackaren ! BUHU! Han ville ju alltså inte dö! Han borde ite fått dö! Det är orättvist. 28 år blev han..
Stackars dottern som inte får en uppväxt med sin pappa.. :(
heath.jpg
Bild på heat när han var med i filmen 210 orsaker att hata dej" och den sista bilden på honom (då han spelar Joker i nån Batman-film..) Tänk liksom att han är död nu.. :( fan:
Heath Ledger
Det är nästan så man gråter ju.. Jaja, Pusshej!

When you say nothing at all

Hallojs. Lite dålig uppdatering från min sida idag, och därför blir man smutskastad av Malin.. Haha. Åkte till Abrahamsberg direkt från skolan med min kära syster. Vi fikade på mammas kompis café, där Kristjana egentligen skulle praoa, men hon blev förstås sjuk. Vi såg min halvsyster utanför fönstret men hann förstås inte hälsa :( Sen gick vi till mammas jobb för att få skjuts hem. Härligt. Vi fick förstås massa rabatt, och fikade för ynka 80 kr, för två personer. Då tog vi liksom en latte, en macka, en läsk och en blåbärspaj. 80 kr :D Sen kom jag hem, åt och städade mitt rum. Nu är det skitfint där. Vänner står på på tv:n. I like. Dagens låt är When You Say Nothing At All, som jag och Hanna dansade så fint till. Jag satte på mig mina skor idag i alla fall. Dom var bekväma och bra. Vintervårfavvisar. Ha en bra kväll, upppdaterar säkert ikväll. Puss

Visdomsord av en vän:

"Jomen det är så helt enkelt - alla har komplex över sina näsor! Det finns ingen som är helt nöjd. Seriöst! Näsor är fan fula - men vad i all världen skulle vi vara utan dom?!"
Tänk efter och inse; att det är så sant, så sant..
Well, see yah later bitch!

pretty weird

Mina kära kompanjoner verkar ha glömt bort att vi har en blogg att försörja.. hmm.. men jag har ju iaf skrivit lite! Hursomhelst, vi slutar om drygt en timme och halv sju ikväll har jag träning. Trevligt. Elr inte kanske ?
Nu skulle jag gärna vilja veta vem av Teresa och Emma det är som har lagt in denna bild i fotoalbumet.. Det lutar mest åt teresas håll tror jag;

heehe

En ung mamma och hennes dotter ~4 står och väntar på Alingsåspendeln.

Dotter: Mamma, vad är sex?
Mamma: Det är en siffra.
Dotter: Nej men inte så.
Mamma: Men hur menar du då?
Dotter: Men åååh, hur gör man sex?

Mamman börjar bli lite orolig nu.

Mamma: Sex är en siffra!
Dotter: Men mamma! Du fattar inte. Inte sån sex. Fem är ju såhär (hon håller upp ena handen med fingrarna spretandes). Hur gör man sex då?

Mamman andas ut och förklarar att man använder ett finger från andra handen också.


lite sorligt tkr jag faktiskt..

Undrar hur HON själv känner sej när hon får se att det är massa saker som är "fel" på henne så dom behöver redigera hela skiten .. "/

Nu ska jag ha tyska tror jag, måste komma ikapp om jag ska kunna redovisa nästa vecka..Puss!'


Damn

God morgon buddies
Kul med så "många" läsare igår, hehe. Förutom den där en och en halv dags perioden när vi var med på mest Aktiva-listan så är detta faktiskt läsarrekord. Hurra. 36 unika vart det. Men som vanligt  är det nåt som får mig på dåligt humör igen. Någonting som att det är halt ute så det går inte att använda nya skorna. Varför? Åh. Skit. Men jag klarar mig. Kanske till veckosslutet. Får vi hoppas. Lite sommarkänlsor som piggar upp tänker jag ändå sprida med en bild. Ciao.
image223

Play the best song in the world

Hello fells'
Klara kom hit vid halv sju och vi spelade det klassiska sällskapsspelet Monopol. Nice. Sen gjorde jag mig en kopp te och vi glodde på Ugly Betty, som förövrigt har en vänligt konstig visningstid, eftersom att säsongsspremiären var för en vecka sen och nästa vecka börjar Gossip Girl, den här tiden. Weeird. Men Gossip ska bli askuuligt. Hehe. Nu vill jag bara ha sommar, för jag har hittat ett par sjuuukt perfekta skor som jag måste ha.. På Din SKo finns dem, och är svarta med en fem cm. klack typ och ett "kryss" längst fram. Svårt att beskriva dem men de finns på en bild på dinsko.com, fast då är dom senapsgula -.- På tal om gult så var det här väldigt fint (neråååt). Puss!
image222

älskvärt



blått i vår


Sexyback

Besatt av din egen blogg?
Kom på anonymt möte på Stureplan imorgon bitti.
Det kommer finnas kaffe och tigerkaka och godsaker
för laktos och gluten intoleranta. Var vänlig ring vår
kundservice och få mer information om tjänsten!


Någon som funderar på att komma? Haha. Skämt åsido. Stannar kvar i skolan med min Emma och PLUGGAR. Det gyllene ordet som används alltför sällan i bra sammanhang. Sexyback är dagens låt, bara för att den är så härlig och uppiggande. Mina ögonlock behöver uppiggning mer än något annat just nu. De är alldeles varma och faller varje sekund. Skärpning! Puss


orkar inte meer

pallar inte! okej, de e mest synd om malin stackarn som sitter hemma me migrän, men hon har inte press på sej lika mycket iaf att hon måste jobba! :( skiit...
asså, ja har kommit in i en sån där jobbig period när man inte KAN jobba. fast att ja inte vill något hellre än att redovisa the fucking stegen så pallar ja inte göra ett skit! ja hatar när man kommer efter i planeringen osså känner man sej misslyckad. asså, ja brukar inte vara pluggis typen alls, vaddå lixom, plugga e inte allt, man e inte lyckad för att man har mvg, då kanske man inte har några andra egenskaper, o man kan vaar jätte lyckad fast att man har ig.. drömtankar! men ändå... ja e faktist duktig i skolan, o ja tänker göra nått av mitt liv! ja tänker skaffa mej ett bra jobb så ja tjänar mycket pengar o kan ha dyrt smink, resa myckt äga en stor och fin snyggt inredd villa.
för de e mycket lättare att skaffa sej the perfect life med bra betyg, asså glöm att ja skulle vilja försörja mej som hora elr strippa! elr städare på donken!! :$

sååå, nu ska ja fortsätta på mitt hemska Molière arbete... life is a bitchslap! :(
pussar

och halvbrutna anklar förstås!

Nu har vi vart på gympa. Skridskor kommer alltid vara nåfot jag förknippar med smärta, kyla och varm choklad. Och lite halvbrutna anklar förstås. Emma, Jag och Joanna drog till Statoil efter gympan och köpte varm choklad och munkar. Gotti :D Vi drack chokladen på vägen till skolan men sparde munkarna till efter lunchen, som förresten är alldelses för sen enligt mig. Kl 12.30. Herregud. Ska nog stanna kvar i eftermiddag och plugga lite med nån kompis. Massa pusselipussar på er!

hejhopp gummisnopp!

now we're back! fan va ja hatar skolans tanggent bord. min stol e fett skum osså


Duktiga Malin!

Jag har vart ute och gått med Nisse nu i typ 20 minuter! :D
Fattar du?! Jag lyckades pallra mej upp ur soffan och klä på mej och gå ut! I'm ssooo proud (a), Jag fick lite frisk luft (och jobbig vind i ansiktet men annars vare lungt) och jag mådde t.o.m. lite bättre, så nu så har jag bestämt att jag ska gå ut igen, till biblan i vby (geek).. Hoppas bara att det inte blir värre, men jag tänkte att de är ju så lungt på ett bibliotek så det borde nog gå bra. Nisse ska med ofc. ;)
Okej, jag mår faktist rätt illa. Det kan ju faktiskt bero på att när jag gick där ute med Nisse så nosade han på något lite extra och när jag gick fram för att se vad det var så blev det en obehaglig överraskning - där låg en död råtta! STOR också! Helt blöt och .. nä, usch.. stackars den.. :/
Jaja, nu ska jag leta efter mitt bibliotekslånekort ! Puss!

Update, 13.22
Jag hittar inte mitt lånekort, sååå nu får jag fortsätta med att sitta här och gör vad fan jag nu gör ..

Funny

46107-1983

två prickiga från asos

Ganska fina va? Söta iaf!
46107-199246107-1991


tihi

ICA Maxi, Löddeköpinge

En pappa går omkring med sin son ~3, som tjatar om allt han vill ha i affären. Bakom dem går mamman i familjen, med en barnvagn.
Pappan: Nä, du får inte det heller.
Sonen: Men jag vill ju ha!!!
Pappan: Jag har inga pengar...
Sonen: Varför har du inga pengar?
Pappan (trött på tjatet): Mamma har tagit alla mina pengar.
Sonen vänder sig om till mamman.
Sonen (vrålar): GE PAPPA HANS PENGAR!!!!
Mamman byter raskt riktning och försvinner iväg.


malin har tråkigt.

Är inte detta lakan frånj delias.com något lite extra speciellt ?
Ääälskar verkligen sidan med noterna på! Jag skulle inte tacka nej.. :)
46107-1996
Glömde att berätta att jag också har sträckt axeln, gör skiiiitont! Så fort jag rör på den så gör det så ont att tårarna nästan kommer , *snyft*.. Jaja, jag slipper iaf skridskor i skolan. Men det vill jag egentligen inte! Får inte missa massa gympalektioner om jag ska kunna höja betyget. Jaja, hejdå!

migrän-skit..

Nisse är ute och dampar sej i snön och här sitter jag och har typ asont i halsen och migrän.. :/ När jag har migrän så får jag tp flimmer i ögonen när jag ska försöka koncentrera mej på nåt, vilket ger mej mer ont i huvudet, sen så får jag ont i ögonen också! Det är jävligt mobbat, och jag ska helst inte stå upp heller, för då finns det risk att jag svimmar (lite lverdrivet, men jag blir heeelt snurrig av dt!). Har en känsla över att Nisse är lite rastlös.. , han var nyss ute och lekte med den fashinerande snön, sen sprang han in i full fart och började jaga sin svan tills han tappade balansen (blev väl snurrig antar jag..) och ramlade på rygg.. mm.. Nisse är sååå normal! :D

Tur att jag vet var de olika bokstäverna på tangentbordet sitter, för min syn "slutar funka" lite då och då känns det som.. :S Orkar inte skriva mer, men jag lovar att skriva senare! man mååste ju faktiskt skriva mycket, vi vill ju komma med på mest aktiva-listan igen!

nawie

Life is short
They say it takes a minute
to find a speciall person,
an hour to appreciate them,
a day to love team,
but then an entrie life
to forget them...


skriller

mammas skridskor passade, skit också! de e fula o rostiga o skruttiga o typ bara gjorda av läder!
:( teresa o ja har gjort upp planer! ^^ vi ska faktist vara me på gympan till skillnad från maili
n som är sjuk. efter gympan ska vi gå till statiol o dricka oboy me grädde o allt :D sen ska vi äta lunch o sen franska kp o sen raast! hihi, egen rast! som ingena annan får ha, höhö
men ja har kommit på en grej, att om alla har hjälmar så e de ju inte nördit, för då ser alla helt weiird ut! hihi, inte bara ja alltså!

Teresas Schema:
9.00 Svenska
10.28 157 från Salag. till Spånga
10.30 Promenera från busshållsplatsen till annan busshålssplats
10.32 119 från Spånga till IP
10.35 promenera från busshållsplatsen till IP
10.40 Ombyte/på med da skrills
10:50 Promenera från omklädningsrum med skridskor till Ice Age (haha, isbanan då)
11.00 Lektion med Tråkanders
11.50 Ombyte/av med da skrills
12.00 Köpa varm choklad på Statoil.
12.17 Buss från IP till Spånga station
12.28 Buss från spånga till salagatan
12.30 Lunch
12.45 Franska kp
13.15 Rast^^
13.45 Franska ws
14.15 Bg
14.30 Slut!

fan va den här musen är cp, båda knapparna är tasiga.. skit sak!


Svordomar

Bonjour :D
Franska is the shit i en timma framöver nu. Eller svenska. Hra inte riktigt bestämt mig än (a).. Idag har vi tråkskridskodag. Men bara i en timma. Jag som så gärna ville ha mina nya skor på mig, men neej. Attans. Jag har typ nästan slutat säga det förbjudna F-ordet. Och nej då menar jag inte fan. man behöver faktiskt inte svära så ofta. Sen finns det ju lite mildare or man kan använda, som:
- Fasiken.
- Attans.
- Bajs.
- Piss.
- Skit (kanske lite förbjudet då)

Jag använder fan, skit, och helvete oftast, och det förbjudna F-ordet. Bajs är också vanligt förekommande i min vardag ;) Så var det den här franskan/svenskan som jag egentligen borde sysselsätta mig med just nu. *alla de där svordommarna jag nämnt tidigare i detta inlägg*. Haha. Men puss!


natti natti

image220

ja vet att de alltid e dålig uppdatering från min sida, ska bättra meej.. :)
tycker vanessa e sjukt söt, här me blå skinjacka som ska va så hett i vår! ;)
nu msåte ja få den hemskt mycket behövande skönhetsömnen!
puss o knull hjärte gull!♥

såå fin

de e teresa som hittade den här, va bara tvungen att sätta in den!!♥

SLOW DANCE

Have you ever watched kids

On a merry-go-round?

Or listened to the rain

Slapping on the ground?

Ever followed a butterfly's erratic flight?

Or gazed at the sun into the fading night?

You better slow down.

Don't dance so fast.

Time is short.

The music won't last.



Do you run through each day

On the fly?

When you ask How are you?

Do you hear the reply?

When the day is done

Do you lie in your bed

With the next hundred chores

Running through your head?

You'd better slow down

Don't dance so fast.

Time is short.

The music won't last.


Ever told your child,

We'll do it tomorrow?

And in your haste,

Not see his sorrow?

Ever lost touch,

Let a good friendship die

Cause you never had time

To call and say,'Hi'

You'd better slow down.

Don't dance so fast.

Time is short.

The music won't last.



When you run so fast to get somewhere

You miss half the fun of getting there.

When you worry and hurry through your day,

It is like an unopened gift....

Thrown away.

Life is not a race.

Do take it slower

Hear the music

Before the song is over.
image219


Innan jag går och lägger mej (vilket förmodligen inte kmr hända..)

Jag och mamma har-.. elr vänta, det blev liiite fel; MAMMA har fixat i min garderob, rensat ut gammalt shit och jag har sagt typ: "för liten", "näej..", "nej för fan, den använder ja ju!", "jooo, ja har ju visst haft på mej den.. nåra gånger", "ha kvar", "okej ta bort den dåå..", "ja, juste, den ja!" o.s.v. HAHA.. lite kul sådär..
Nu ska jag typ göra lite grejjer... sen så ska jag väl kolla lite tv, för jag är verkligen inte trött. Och sen tvingar jag väl mej i säng för att ligga där sömnlös i nåra timmar.. :/ Jaaoo... life is hard. dessutom ska man tydligen åka tidigare hemifrån för Teresa ska typ låna ut skridskor till mej.. Tvivlar starkt på att dom kmr passa, jamenar strl. 37 när min vanliga är 39 och om jag har tur ibland 38. Hmm.. jaja..
"Godnatt" dåå...

Nu

Nu vill jag inte sova. Jag vill vara vuxen och få sitta uppe så länge jag vill. Men det får jag i och för sig. Hehe. Men jag måste tyvärr ta mig i kragen och hoppa i säng (inte att misstolkas). Joo. Så gör vi nog. Tänkte bjuda på en liten bild,

image218

Fem ord. I Am A Wannabe Her. Eller det kasnke va sex. Nej. Det var fem. Puss!

today

ja hämtade anna vid tre från skolan idag, sen stack vi ti vällingby där vi först gick in på banken för att ta ut mitt ID-kort, men tanten på banken ville att någon av mina föräldrar skulle va me, så de får väl bli imorrn då. sen gick anna o ja runt lite o köpte en body scrub, body butter o en sowergel på H&M som e parfymerade med crusched berry, varför de nu va tvungna att skriva att bären va krossade fattar ja inte men den luktar sjukt gott! sen köpte vi ett as sexigt annteckningns block från gallerix. Glömde ja att skriva att allt vi köpte va födelsepresenter till mamma? ujdå.
efter de så hade ja lovat anna att dra till donken, eller annar kallat fuckDonalds så vi köpte två äppelpajer. Anna köpte ett rosa tandborst fodral med snobben på ;) gulligt.
min kompis Leonora har råkat tvätta min mobil i tvättmaskinen, men av en helt mobbad anledning så funkar den fortfarande! 40 minuter i 40grader vet ja inte om de e så farligt men de klarade den iallafall, så hon ska komma med den på torsdag, så ska vi ha lite klädbytar dag också ^^ hon är ledig från skolan då...
men ja tror de va allt ja hade att säga!
puss puss!♥


Äckel-Päckel

Argh! Sur jag blir nu. Vi måste åka skridskor imorn. Eller man kan ju "glömma" det men då får man låna. Dessutom vill ju jag fp VG i gympa, så jag ska vara med. Men när man måste ha en gigantiskt eskimåjacka så blir man svettig, och om man blir svettig då duschar man, och var duschar man då? Jo, i vårt stenåldersomklädningsrum, som egentligen är avsett för just skridskoåkare, och som vid den här tiden på året däkert är alldeles blött på golvet. Vårt omklädningsrum är nog det skabbigaste jag vet. Tegel på väggarna och rött äckelstengolv. Ducshen är en dryg kvadratmeter, och det skulle aldrig falla mig i tanken att ens gå in där. Jag hatar. Ungefär såhär (varning för känsliga tittare!) äckligt är det. Fy fan! Jag vill inte! Men jag ska.. Men fan att jag ens sätter min fot i omklädningshelvetet. Fy vad jag inte vill det. Men pussar på er i alla fall!

About Nisse

För den som undrar över hur Nisse ser ut som han gör, så ska jag här och nu berätta lite... Nisse är en blandning av Bison frise (första bilden), papillon (andra bilden) och yorkshire terrier (tredje bilden).. av den blandningen blir det alltså en liten sötnosig Nisse! :) (sista stora bilden). Hihi, cute huh?
++cute Yorkshire terrier puppy
=
 image217

Vem bär den bäst ?

Drew Barrymore vs. Jenna Elfman
Jag tkr lätt Jenna Elfman! På Drew sitter den inte alls bra..
image216
Ska ätaaa wok nu, och jag är iiinte hungrig :P Jaja, puss!

Okay?!

Hej!
Jag, Erika, och Malin drog hem till Hanna i eftermiddags (Hanna var ju också med förstås!). Vi lagade makaroner med farlig korv, och ketchup. Namnam. Sen åt vi massa lakrits-halon och chokladkolor. Också namnam. Vi var i Hannas motionsrum och spelade in tusentals filmer som var ärligt skitsexiga. I skolan idag kom det upp att de ska dela ut två stipender bland alla kunskapsskolor tror jag. Eller två på varje kunskapsskola. I alla .fall så funderar jag på att anmäla mig. Stipendiet innebär två måndader i USA eller Danmark, men alla kostnader inkluderade. Jag tror verkligen inte att just jag skulle få det, men ifall att liksom. Man ska typ vara engagerad och ha bra betyg, and hey! Here I am! Haha. Kidding. Men i alla fall så ska jag nog anmäla mig. Nu känner jag mig så pluggis. Så jag gjorde en sång om det..

You may say, I'm a pluggis.
But I'm not the only one.
Dont forget Th**** Okay!?
And the rest of the "gangstahgang"...
...i belong too.


De flesta vet nog vem jag menar med Th**** Okay?! Ska käka och sen ska jag glo på Outsiders, för jag är gay. Men hey! Bögar är ju helgrymma! ;)

Jan-Banan @ Saint-Trååååpäää!

Hej. Intealls mycket gjortidag. Suck. Eller jo. Jag har gjort en teckning på braten Jan-Banan, i Saint Tropez. Inspirerad av låten "vad har du i fickan Jan?" image215

För ni som är obekanta med låten så får ni texten här, enjoy!
-Vad har du i fickan Jan?
är det en jättebanan?
eller är det en helt livs levande svan

Tell Me why I Don't like Mondays?

Så var det måndag igen. Har kjolen på mig idag. Superduper. Skorna gick förstås inte att ha p.g.a. det fula vädret. Men kjolen har jag. Och nästa helg kommer typ ellos-grejorna. Tjoho :D Idag ska jag jobba massa svenska och matte. Jättekul. Not. Men Pussar i alla fall!

Godmorgon!

Oj då! Måste nog skynda mej nu, bussen kmr om typ 10 minuter lixom!
Mitt hår är typ perfekt, men det kmr förstöras när jag går utanför dörren -.-
PUSS!

God natt

Sitter och kikar på filmen "Bröllpsfixaren". För gullig film asså. Jag är trött. Men filmen är slut om en halvtimma, så jag ska nog hålla mig. Pussar!


Ps. Malin är dum! Hon tyckte att han som vann singing bee ikväll va gay, jag tyckte han var gullig. Eller okej. Han var gay, men som mitt motto lyder "herregud, bögar är helgrymma". Hehe. Den där jävla hairspray tanten kan ju ta sig. Hon va så jävla irriterande. Försök inte att vara 15 när du är 50! Åh ;) Pussar!


Vem bär den bäst ?

Skriv vem du tkr bär den bäst!
Lindsay Lohan vs. Julie Bowen ..
image214
Puss och kram!

Singin bee =)

Omg vad vinnaren är gay! xD
Och hon som kom tvåa skulle vunnit!
Jag äger alla dom på det där! Mohaha

"Bee Happy", thihiii ;) Puss!


Shoes and Da skirt

Ååh. Den efterlängtade kjolen vart ÄNTLIGEN färdig idag. Yes. Perfekt vart den. Såhär som nedanför ser skorna ut. Skitsnygga, right? Och kjolen ser ni bredvid. Ganska mycket nytt idag. Skorna, kjolen plus ellosbeställningen, eftersom att mamma också ville ha nåt, så vi beställde idag istället. Ikväll ska jag glo på singing bee. Det är skitroligt :D Jag äger på låttexter, ibland. Hehe. Pussar!

 

HOT HOT!

hemskt, fyndigt, sött ;)

image78
Hehe, get it?

Mätt som fan..

har just ätit fahitas eller hur det nu stavas, och faaan vad mätt jag blev! USCH! Men det var jäävligt gott! igår åt vi tacos och idag fahitas, hehe.
Känns som att min mageee ska sprängas. Okej , kanske inte riktigt, men typ! ;)
Skriver roligare sen, men nu ska jag bara sitta här och må illa, aight? ;D Puss!

It's Paris, the voodoo doll

Snart i en leksaksaffär nära dej! :)
image209

Kan man inte bara låta vinnarna vinna RÄTTVIST ?

Det var myysigt igår. Kmr inte ihåg vad vi gjorde, men va snackade massa och sådäär.. Sen så sydde vi en *host-skitgaaaay* tröja till Nisse... Stackare! :D
Matchen mot Sigtuna idag gick bra , men vi förlorade med 34-32 i slutet! FANFANFAAN!! Dom jävlarna var minst 20 spelare - och vi var sju. Tills Olivia och Malin blev utfoulade (dom GORDE inte foul så mkt! Domarna sööög häst*****) och då var resten av oss tvungna att spela den sista tiden. Okej, jag är inte en dålig förlorare , MEN VI SKULLE VUNNIT OM DET INTE VAR FÖR DOM DÄR JÄÄVLA KUKDOMARNA SOM VAR PÅ SIGTUNAS SIDA! Seriöst! Hatarhatar sånt där jävla FUSK. Jävligt fegt asså, när vi ledde med rätt mkt så började domarna göra typ allt i sin makt för att vi skulle förlora -.-' Ja - du får gärna slå dom.. Gör vad fan du vill! Jag kmr bara skrattta vid sidan om.. Okej, lite överdrivet kanske men så känner jag.
Hat åt dom där fuljävlarna till domare..

Skor

Hello.
For iväg till vällingby med Klara, och hittade inte "de-ultimata-vandra-i-alperna-och-genom-amazonas-och-spela-fotboll-i-skorna" men däremot hittade jag ett par skitfina vårstövlar :D Från Nilsons och har tidigare kostat 1000 kr men jag fick dem för 250 kr. Fyndigt. Tyvärr hittade jag ingen bild, men jag tar någon bild på dom ikväll. Nu ska jag och Klara leka ;) Puss!


sommar

Hejsan hóppsan, och god morgon!
Gud vad jag påverkas av vädret. Igår var en jävla piss dag, och idag är jag jätteglad. Igår kväll var jag hos Klara och tittade på filmen Scoop som jag redan sett på bio med min kusin och K. Den är typ bara superbra. Scarlett Johansson är omåttligt gullig i sinageek-glasögon, men ännu sötare utan dom. Rolig och annorlunda film i alla fall. Idag ska jag till Vällingby, men samm Klara förstås, och kika efter dojjor nu till vinter-våren. Vi får skjuts dit, eftersm att pappa måste följa med och ta ut pengar till oss, men sen ska vi gå i det fina vädret, tillbaka. Har ingen aning hur jag vill att mina skor ska vara :S Men en sommarbild blev det förstås, tack vare det somriga vädret :D
image208

Kväll

Hello folks. Härligt väder ute. Not. Vi har mormor på besök. Har ätit mammas hemgjorda, indiska Chicken Korma. Mm. Och nu ska jag gå till klara en stund. Till Emma: Asså, det är liksom en annan sak att gå till Klara för det är fem minuters gåtid, men till dig hade jag behövt åka buss och kanske kommit hem tio-elva. Bara så du inte tror att jag inte ville komma till dig älskling! Har spanat in ellos vårnyheter, och fräscha färger som vitt och ljusblått verkar vara hetast i vår. Perfekt. Efter tråkfärgen grått i vinter så kommer äntligen lite sålskensfärger. Och det kommer framhöva brännan ordenligt. Super. Här va några grejer som jag inte skulle tacka nej till i sommar, om jag var modell, 170 och rik d.v.s.
image207

filmis

bara Hanna kunde, ja känner mej väldit uppskattad! till o med vädret e emot mej. fast alla hade mycket bra andledningar till att inte kunna, tur de!
så nu ska ja över till Hassbring o äta mej mätt och fet. sen kommer leonora o Hanna vid 7. hanna kunde dessutom inte stanna så länge ./ det ändå posetiva e väl att de blir lättare att välja film o mer godis till mej!
puss puss! ♥

ellos.se

Hallå hallå! Eftermiddagen ägnades åt allt och inget. Typ datorn dårå. Beställde lite drejor på ellos nyss. En vårjacka och en väska vart det, för ynka 200 kr, eftersom att jag delade väskan med K. Jackan är svart och silkig, och jättefin! Har önskat mig en sån jacka länge. Här nedanför har den konstig form. Hoppas att den är mer som den guldiga. Så såg den ut på modellen. Väskan är också en favorit som händelsevis råkade vara på rea :D Super. det räddde min kväll tror jag. Blir tyvärr ingen film för mig ikväll p.g.a. stormen. Har försökt ringa Emma men får inte tag på henne. Puss
ZoomaZooma

Zooma

jag kan inte.

Jag KAN inte vara hos Emma ikväll, för det första så får jag typ inte för mamma - hon tkr att de finn singen anledning till att vi inte kan va här när huset ändå är tomt.. men hon fattar inte riktigt :S. (Dessutom så har hon fixat tacos till ikväll, gullig som hon är.) Eftersom att mamma och Ulf ska dra så har inte Nisse nån hundvakt och det bästa är att jag stannar här.. jag vill inte förstöra för dom andra så dom får va me varan hos Emma och jag ska ha en annan kompis här.. Och ni får inte bli arga på mej för att ni va lika dumma igår -.- och de va inte ert fel och detta är inte mitt fel. Så.

Det är alltså denna hund som hindrar mej från att åka hemifrån ;)
image257

Semlor + bullar = tjockis!

Uurk, har just käkat en halv bulle och typ en fjärdedels semla, snacka om att jag fick ont i magen! Känner mej som en riktig liten tjockis.. Semlan var skiiiitgod, för grädden och mandelmassan var blandad. Mm.. nej, usch. Inga fler semlor nu, de blir för mkt i längden. Och nu när jag skriver så låter jag som en expert.

beige

Asså ååh. Jag har inte lust med nåt, men måste göra allt. Plugga, städa, tvätta håret och äta. Jag är sur. Jag villl bara sitta vid datorn och titta på massa sommarbilder. Och sen har jag ett till problem. De ska vara filmkväll hemma hos Emma ikväll, men mormor ska komma hit, och sen vill inte pappa att jag ska åka när det är storm ute. Sen ,åste jag köpa jeans och skor! Åh! Sen är jag sur på mina kompisar som alla skriver massa sms där det står; skulle inte vi göra nåt idag typ? Och jag ba; Ööh, I guess I didn't get the message. Åååååh! Sen undrar jag bara varför vi aldrig kan göra saker lite tidigare på helger? Ta inte illa upp (a) Men jag var bara tvungen att sätta in två fina klänningar (dock nästan på pricken likadana och från samma kollektion) för att ni ska bli glada. Kommentera!
image206

Vänstra bilden blev kanske lite avlång, men modellen är übersmal också!

Städning

Mitt rum är inte så stökigt.
Det är bara det att mina kläder ligger utspridda överallt.
Hmm. Ja. Nu sätter jag igång iaf. Jag BEHÖVER en walk-in-closet.
Tänk efter; Allt skulle blir mkt lättare då liksom.. Ååhh!  Give me!


Men hallå!

Teresa! Vi skulle ju göra nåt idag och våra vänner har försökt få tag på dej, vadå sysslolös ? :S
(ett hett tips till dom som försöker få tag på henne är ju att ringa HEM, -.-)
Nu måste jag städa, äta och sen duscha, innan nåra kommer hit och fikar med oss. Sen måste vi bestämma nåt! Skulle va så trist om de inte blir nåt!
PUSS!

gammalt

Hej! Idag kan ni räkna med många inlägg från min sida, eftersom att dagen kommer vara heltråkig. Hittade det här inlägget i min förra blogg, döpt till "Om någon orkar läsa.." Själv orkade jag inte, men jag kommer ihåg precis varenda sak som hände den dagen. Och till er som inte gillar mig, och vill mitt värsta - Enjoy!

idag har jag haft en typisk S K I T D A G! Imorse va väl allt bra, förrutom att jag vaknade en halvtimma för sent, och att det var svinkallt ute. Men på bussen var det varmt och skönt. Men sen fortsatte skolan där jag fick "jättemycket" gjort, med andra ord INGET! Jag måste verkligen skärpa mig. Sen pptäckte jag att min loggbok var borta. TACK! Så sen skulle jag ner till Anna och fråga efter den, (och mina nycklar som har vart borta sen i onsdags) men nej, då hade Julia megabråttom så att vi absolut behövde hinna med 13:45 bussen, så jag hann inte. Nu är jag nyckel OCH loggbokslös. Skit! Bussen visade sig gå klockan 13:52 (Tack Julia!) Sen gick allt bra tills jag blev sjukt kissig på bussen :S Men då tänkte jag att jag går på toa i V-by. Sen gick vi till Donken för att typ alla va hungriga. Och då ställde vi oss o kön, förstås! Sen stog jag där och skakade av kissnödighet tills Julia sa: Men gå upp. Du hinner tbx i tid! Och dum som jag var lyssnade jag till hennes råd och sprang upp på toa med Erika. Så stog vi där i en kvart och väntade på dem som var inne på toan som absolut behövde dröja extra mycket bara för att det stog människor utanför, som höll på att sprängas av kissnödighet. Tillslut sa jag till Erika att vi var tvugna att gå ner för att de säkert va framme vid kassan radan. Å när vi kom ner så stog de i kassan så jag ba hopp fram och sa: Också tar vi två cheeseburgare också :) Men det gick varken Erika L eller kassören med på så jag fick ställa mig längst bak i kön. Jippie! Då sa jag åt Erika N att beställa åt mig medan jag gick upp på toa... KÖ, igen! Så när jag hade stått där ännu en kvart så kom lilla söta Julia upp och tröstade mig :) <3 Sen fick jag slutligen gå på toa (puh!) och allt gick bra ett tag till. Tills vi var på H&M och jag upptäckte att jag är helt miffad för min bhstorlek är för liten över ryggen så fettet bara väller över ;). Haha. Men det gjorde inte så mycket. Det blev värre när vi var hemma hos Julia och jag hade ätit ett kilo godis och mådde pissilla. Och sen lurade Rasmus oss att han höll på att ta livet av sig, så vi blev  jätteskraja. Sen när Leo sminkade sig så hade en liten mascaraplutt hamnat på hennes N Y A tröja, som jag förstås med mina otroligt klumpiga handrörelser skulle ta bort, och det gick åt helvete för plötsligt hade hon ett halvt emokryss mellan brösten. Då stod vi jättelänge och gnuggade bort den. Sen när jag gick ut sprang jag till bussen för att hinna, och det var svinkallt! Så satte jag mig på fel busshållsplats (smart som jag är) så jag bara såg hur 541 kom från andra hållet. Då fick jag kuta och hann som tur var. Frös fortfarande lte om huvet när jag kom in så jag letade efter min mösssa, som förstås lekte kurra gömma med mig. Jag hittade den verkligen inte. SKIT! När jag kom till Välllingby så stog 118 redan där :S så jag sprang förstås dit och den otroligt givmilda busschauffören satte gasen i botten och rullade lite retande iväg. SKIT! Då var det en halvtimma till nästa buss och alla affärer hade PRECIS stängt eftersom att klockan var sju. GREAT! Skitfrusen, hungrig, uttråkad och i väntan på halv åtta bussen gick jag mot centrumet (låter sorgligt, right?) så ringde jag pappa som förstås hade druckit vi till middagen och mina föräldrar är lite skrajja för att få böter och sånt så han kunde inte hämta mig. Han mötte mig med bilden vid vällingbyvägen ist. Men det är ju en bit dit från vällingby så då fick jag allt frysa. Sen upptcäkte jag att jag hade en luva :) haha, och vad trillade ut från luvan om inte min mössa. OCxh som pricken över iet, så hittade jag mina skinnhandskar i fickan. Sköönt. Sen såg jag pappa och vi åkte hem. Sen åt jag fisksufflé till middag. Namnam. 

"de-ultimata-vandra-i-Alperna-och-genom-amazonas-och-spela-fotboll-i"-skorna

Hejsan hoppsan.
Fortfarande inga planer för dagen, men jag hoppas på Barkarby så jag kan droppa in på skopunkten och buya ett par "kvalitetsskor" som faktiskt kan(om jag har tur) hålla i en månad! Haha. Okej SÅ dålig kvalitet är det faktiskt inte, men det är ju inte precis där man köper "de-ultimata-vandra-i-Alperna-och-genom-amazonas-och-spela-fotboll-i"-skorna. Hehe. Något kanske jag hittar i alla fall. Nöjer mig med att beställa lite från ellos så länge. Puss!



match 12.00

Idag ska jag spela match mot Harem -.- Hata dom! Dom slåss så mkt och - i don't wanna diieee.. :/  Det MÅSTE MÅSTE gå bra! Vi ska samlas 11.15 så det är dags att åka snart!
image205
Glamour och LV sounds pretty gooood.. Puss!

vovveinspired

Godmorgon kära läsare
Idag måste-måste-måste-måste jag köpa skor.. Till vår/vintern som nog kommer stannna ett tag framöver. Ett par jeans ska jag också försöka trolla fram i helgen. Hoping for the best, för jag är nämligen helpank. Inte ett öre på kortet. Damn. Kanske ska fråga pappa (a).. Nu kom pappa hem. Han har vart och handlat, kl 8 på morgonen! :$
En fin bild förstås, sen ska jag rubba mig från sängen. Ciao
image204
Lite "vovve inspirerad" tror jag, för hon ser ut som en chihuaua som har blivit pimpad med massa rosetter.

takeaway latte

God.. nånting ;)
The day: Skolan, 8.30 till 13:30 sen drog jag, emma, julia, hanna och leonor hem till lilla mig, och drack te och så.. Eller ja, den mesta tiden ägnades väl åt att koma in, eftersom att jag inte hade några nycklar. Men sen kom syster hem :D Sen va det meningen att vi skulle dra till Malin, men insåg att vi inte skulle hinna vara där nånting, så vi åkte hem istället. Sen har jag haft skitboring hela kvällen, typ "ååh, ikväll ska vi ha familjekväll, och hela familljen ska vara samlad och vi ska äta gott och titta på film, och poppa popcorn och spela traditionella sällskapsspel, och sitta uppe till kl. ett och skratta.." och det slutar ju förstås alltid med någon som sitter vid en dator, någon glor på tv, någon löser korsord och någon lägger pasians (eller hur det nu stavas). Otroligt socialt umgänge här i huset! Haha. P.g.a. omständigheterna här i huset, beslutade jag mig för en tidig kväll coh läggdags vid.. nu :)
Och jag måste bara säga att tjejen här nedanför har en otrolig smak för faaaashion. I like. Liksom simpelt, och ganska ordinärt, men ändå med en unik touch. Nu låter jag gay, men herregud, bögar är ju tokgrymma. Pussar!

image203

Hey little cutie

Fuckigt söt hund Gossip Girl-Serena har, eller vad? :)
Poopoo?
Sista inlägget från mej. Skriver såklart imorgon.. Puss

excuse moi, while I go trow up..

image6595Amy
Amy Winehouse. Bara äckligt, nasty och scabb. Förlåt.
Kände mej rätt patetisk ikväll. Nu vet jag bättre.. If u know what I mean.

ironic.

Min bästis har ingen bild på mej i sitt fotoalbum på pa, men hennes SYSTER som är två år äldre än mej och bästis med min syster har det...
NOW IS THAT IRONIC OR WHAT ?
By the way; hon fyller år idag och då ska nåra av hennes närmaste komma (typ släkt och några enstaka andra). Till skillnad från förra året så har man inte fått någon slags inbjudan. Yippies.

Så det är det ens bästavän går för , då vet man..
Men wtf, jag har andra! Fast inte just ikväll .. :S
(hoppas innerligt att hon inte får se detta inlägg)

men fuck då.

Först blir man själv, sen får man reda på att man inte är välkommen, sen sitter man här, sen har man sabbat den enda chansen, sen ringer hon inte.. -.-
Great fredagskväll .. hoppas din blir mer lyckad - det blir inte så svårt.

Nostalgi

Jag ursäktar Malins förra inlägg, som var lite sådär muppigt. Asså visst gulligt med rosa, men stackars hund. Att färga en hund rosa, är inmte det bara LITE ohumaniskt? Aja, från ett ämne till ett annat, så är lite nostalgi aldrig fel. Från 1800 till 1990. Enjoùe! (Haha, enjoy på franska ;P)

outfits

image200
image201
favoriten är den röda sjalen :)

aaaaawie (;

image199

jag gör skolarbete, rawr!

Jag jobbar på bra nu! Ville bara berätta det för dej/er ! :)
Ska väl återgå till mitt arbete nu, jag skriver om Agge Stringberg ;) (August Strindberg) hehe. Skriver självklart mer senare idag!
Ha en bra dag! <3

En dikt

God morgon.
En dikt fick det bli, bara i brist på annat. Eller för att jag var tvungen att berätta för världen om mina jeansproblem. Helvete vad det gjorde ont när jag skrev dikten. Sorglig.. ;)

"Jag har ett problem. jeans tycker inte om mig. Dom är alltid för långa men för små i midjan, och sen vet jag aldrig vad som kommer hända med dom i tvätten. Kommer de krympa? Eller kommer de töjas ut efter ett visst antal användningar? Nu har jag ett par jeans jag kan använda. Ett par! Och de är mina trogna favoriter som är stretchiga och superbra. Men vad hände med de andra då? Joo. Baggyjeansen jag köpte i Turkiet började bli tajta redan i Augusti. Och nu är dom inte i närheten av baggy längre. Och sen de ljusblåa jag köpte på Åhléns, de har töjts ut så man får plats med en bjöla innanför byxorna. Så nu har jag ett par jeans jag kan använda. Ett par! Och de är mina trogna favoriter som är så stretchiga och superbra."

Så om någon människa skulle få för sig att visa lite empati här, så är jag öppen för alla jeans strl. typ 26/27. Pussar!

God natt min kära!

Är nöstan på rätt bra humör nu.., Men det håller väl inte till imorn, när jag ska bli väckt och bli tvungen att gå upp "/ .. Vilket påminner mej om att jag borde gå och lägga mej! Skiiit. Nu fan stänger jag av datorn!

Puss! <3

Paris Hilton look-a-like

denna bruden har tjänat massor genom att vara Paris look-a-like (om det nu är så man skriver det (A) thi), och så är hon ju faktiskt inte SÅ lik... lite, men inte på dessa bilder. Knäppt :S. Happ, då ska jag bli look-a-like till.. hmm... Jamie Lynn spears (för jag är ju sååå lik henne) och så får jag lite cash också - fine!
image197

smått underbar

Hej hopp :D
Las vegas ikväll, woho :D Efter skolan tog jag med mig några buddies hem, närmare bestämt Erika, Emma och Malin. Och några timmar senare har vi typ "BARA" några hundra filmer på Erikas mobil. Haha. Men de går inte att spela upp på min dator för en nödvändig coder saknas. No idea vad codec är, men det är väl nog weeeeird. En bild, och sen study-time. Blöööhö. Pussar!
image196
Den var lite smått underbar tyckte jag.

Bilden säger allt.

Is_britney_a_ticking_time_bomb
(Det är Britney Spears på bilden för er som inte ser det..)

Definitivt Läsvärt!

Hej hopp :D
Sitter i skolan förstås. Måste bara  skriva om en incident som inträffade alldeles nyligen. Det var två datorer bredvid varandra, och det var två killar som satt vid datorerna. Sexor var de. Och vi ville ju förstås ha datorerna (Jag och Malin)  så vi tjatade asmycket. Tillslut så sträckte jag fram handen och snodde en av killarnas mobil, och ba: Nu snor jag din mobil tills vi får datorerna. Och så sprang jag & Malin iväg med den och va borta i typ en minut. Sen när vi kom tillbaks så hade vi knappt rört den, och då upptäckte vi att killen hade lämnat sin dator, så vi ba; ååh, it worked :D Hehe. Så gsv vi mobilen till hanskompis, som fortfarande satt kvar vid sin dator.  Då ser vi hur Christian (typ skolans bästa lärare) kommer med denhär killen under armen (asså han hade lagt armen över killens axlar) och den där killen typ grinar skitmycket och säger; "Det var dom!! Dom tog min mobil!!"   och vi blev ju helt paffa och tänkte; ööh, vi hade inte tänkt att göra sönder den precis? och Christian ba; "Säg förlåt till honom.." Och då typ aktiverade jag min allra snällaste dagisfrökenröst och  ba; "Oj, förlåt. Vi bara skojjade, vi tänkte absolut inte göra något med mobilen." Och typ världens mest ångerfulla  ansikte. Shit asså. Överdrift or what? han var typ som ett dagisbarn. Yey.

ordspråk;

"Det börjar med en nål och slutar med en silverskål"
Najs illustration till detta också (a). Made by meej ofc. hehe.
image195
    SKA göra svenska nu, lovar och svär! Puss!

long black dress

Godmorgon!
Har nytvättat hår och rengjort ansikte, kan man känna sig fräschare? Hehe. Joo. Man kan ju i och för sig duscha, men jag gör det typ alltid på kvällen, så.. Idag ska jag 'ndra mina veckomål lite, för då kommer jag nå dem :D Jag kommer sätta in väldigt många fina bilder nu, i tråkiga textinlägg, för att göra dem lite kuligare. Enjoy!

image194

sista bilden för ikväll då (a)


Runway vs. Indiska


Micael Kors Runway, Spring 2007 Redy - To- Wear       Indiska 500:-

Väldigt lika.. Bra budgetalternativ. Men jag tycker att Indiskas är snyggare. Puss

Torr i regnet.

image193

det är hundra år till alla <3-dag

... men iallafall :)
image192

se vad som kom med posten :)

Hej! Glöm inte inlägget nedanför! Nu har min pandurokatalog kommit, så jag ska kika igenom den. Fick lite framkallade bilder från posten också. Det blev något fel, så det blev 6 kopior av en jätteful bild på mig.. Blä. Och sen var det tusen likadana bilder på Kristjana så jag ba; Nej Gud va många kopior det blrv! FAst sen upptäckte jag att det var olika bilder. Min syster är nämligen världsbäst på att ta tusen exakt likadana egobilder p åsig själv. Jaa. Heh. Pussar!

KLARA

Detta är ett specialinlägg tillägnat till Klara, för att hon hela tiden nämner hur mycket hon gillar vår blogg. Och hon läser den varje dag, och kommenterar och är så omtänksam och långt ifrån egoistisk. "Jag älskar er blogg, den är bäst! :D Det är liksom alltid något man känner igen!" Skreb hon just till mig på msn. Då tyckte jag att det behövdes. Så alla som nu tycker att denna underbara Klara verkar vara en snäll och givmild person, eller som redan vet det, kan väl skriva det här bland kommentarerna och liksom säga hej till Klara. Det tycker jag! Här var en liten "typiskt Klara" - outfit. Hehe. Tack Klara! <3
image190

gossip girl...

Skit. Gossip girl ska ju börja snart på femman, och jag har redan sett den första sesongen :S Så det kmr bli att alla snackar om ett avsnitt som ja såg för aslängesen och man ba: redaaan?
Dessutom: Sorry, men jag vill ha Gossip girl för mej själv ^^ haha! Men det är så jag känner.. "/ Bööööööööhhöööh! Jag ska fan avslöja allt som ska hända för alla! MOHAHAHAH! Jag kan varna er för att ett avsnitt är sooorligt i slutet! Nästan så man fick en liten tår i ögat ;o

Förövrigt är "Gossip Girl" den bästa serien näst efter "Desperate Housewives", trea kmr Scrubs tror jag! :D <3 jaaaao, snart är det träning och jag är trött.. :S JAJAJA.. det är som vanligt. Ja.. Ska äta biff med pommes och titta på "The Simpsons" snart. Vi hööörs sen då! Pussis.

sorry:)

ska snart skriva ett bra inlägg, ett som gör en glad att läsa lixom. har bara inte haft lust. o har inte haft lillgång till internet för utom i skolan på ett tag, typ tre dagar! men de e faktist för att pappa ska ta bort nått skit virus från vårt bredband eller nått. om man nu kan ha virus där?! nått e de som e fel, o felet fattar ja inte va de e för nått.
så de e inte för att vi har brist på datorer, de har vi verkligen inte! ska snart lägga in några snygga bilder på en jätte fin outfit ja hittade. men ja e i skolan nu e på skithumör. måste plugga. har inte gjort et piss på hela dagen. another time, enother place:)

den tredje mobilen från vänster e min drömmis♥(orkade inte klippa bort de andra gammla o fula)

Snart är det alla hjärtans dag..!

Or not! Men om typ en månad iaf! :D
Jag har designat egna allahjärtansdag-kort, asså inte som jag ska ge bort - utan sälja (a) i pappas godisaffär.. och fnys för fan inte! Dom är skitfina och vi har många kunder och säkert många vill köpa! På alla hjärtansdag får man äta goda hjärtformade sötsaker, mmm...
image187image188image189
Pusspuss !

skit.

ja skiter i dej just nu, för fan heller kan du bestämma om ja vill vara med dej längre eller inte! ta mej på allvar någon gång så kanske.. fast de kommer aldrig hända o hur töntigt de här låter så låtyer det bara töntigare om ja skulle säga hur du är....
du ska alltid vara perfekt o får kritisera mej hur mycket du vill, men om ja säger ifrån o säger att du e minst lika korkad, äkclig  o osmart då jävlar. då e de en helt annan sak lixom. fast du kan gärna tror att de e du som bestämmer, för du betyder ingenting o ska fan heller tro att du äger mej o mina känslor. du sårar inte mej oät helt misslyckad hela du. det är bara dina lögner som år folk att tro att du e nån. men de e just bara vad du är gjord av, lögner. o du e beroende av mej. ja har iallafall ett liv o andra RIKTIGA vänner. skaffa ett liv, eller åtminstone en bantnings metod^^
okej, det sista va bara ett jätte gamalt skäämt som teresa hittade på om en tjockis som e tjock, du e åtminstone inte tjock. de ironsika e att du inte fattar att de e du om du någon gång läser våra underbara blogg. för inte ens det har du! så underbara vänner som teresa o malin. ni betyder mer än ja kan uttrycka med ord! ♥


café

Hejsan:D
Kul att vi har börjat få lite kommentarer. Fortsätt så :D Har haft ont i magen hela dagen. Blä. Efter skolan ska ajg möta Klara i Spånga, och åka till Abrahamsberg och fika på mammas kompis café. Det är jättegulligt ochvärsta familjeföretaget. Typ ett gift par som har två döttrar och hela famljen jobbar där. Sött I think.Så vill jag också ha det när jag blir stor. Jag vil flytta till Paris när jag blir stor. Häääärligt med ett baguette och croissonte -morgoncafé som är familjedrivet liksom.. Men det är nog inte riktigt min grej att öppna eget cafe. I mitt andra liv kanske..

Geeky, misslyckat..

image186
Jag sparade konstigt så kollaget förlorade färginformation, -.- men ni får se ändå..
Nu ska jag börja fundera på att göra skolarbete ^^ see yah!

jag är tröött!


Detta är då jag, verkligen! Jävla skitmorgon, jag hade huvudvärk och allt sånt där skit :/
Mår skitilla och har huvudvärk nu också, och jag är jääävligt trött -.-
Stanna hemma är ibland den bästa lösningen, har inte gjort något alls som är förknippat med skolarbete idag.. Funderar på att åka hem nästan.. Fast jag kmr nog inte palla leta upp lärare o sådär.
Hejdå!

Teresa

Godmorgon!
Är glad idag. Ingen aning varför. Eller jo kanske. För mamma kom med varmchoklad till mig imorse. Mysigt. Nu ska jag plocka mina ögonbryn och sminka mig. Ciao.

Torr i regnet..

image185

outfit

Förlåt för en dålig uppdatering. Har vart väldigt busy hela dagen. Gympadag. Helvete. Eller asså, inte typ friluftsdag, eller jo... Typ, för det tar en halvtimma att gå till gympahallen och en halvtimma tillbaka. Och sen har vi gympa i en timma och byter om på en kvart plus en kvart så det blir liksom 2 ½ timma, och det är ju nästan som en friluftsdag. Heh. Skönt i alla fall att få ha gympa med Emma också :D Trålgympa, INNEBANDY. Snacka om att göra bört sig när man har gått på innebandy i 2 år, och ändå vara sämst på det. Haha. Jaa.. Och man får inte samma lust att sätta på sig något fint när det är gympa, för man visar typ ändå inte upp kläderna nån gång. Har suttit och pluggat lite på steg 15 i Engelska. Roligt steg faktiskt :) Nu är jag väldigt töntig och inbillar mig att det faktiskt är folk som läser vår blogg (haha) och sätter in en "dagens outfit" bara för att jag tyckte den var så fin :D Det här var alltså igår då -.- Skippade väskan i sista sekunden, för den var för liten :( En annan dag tar jag den då. Mycket välstadad (hmpf!) garderob i bakgrunden. Hihi. Men den tillhör faktiskt inte mig, utan min fina syster. Jag har i alla fall mammas kofta på mig, som en tunika/klänning då. Och svarta basicstrumpisar och ett svart baslinne från h&m ofc. För vem kan basic bättre än H&M? ;) Och sen har jag det fina skinnväskan som min mamma har sytt :D Den är så härlig tycker jag.


That's hot.

image181
Hahahahahahahahahaha.

Älskvärd hund kan pooosa ^^

Lustiga bilder på min kära hund, han älskar att posa lite diskret sådär ;)
Här är då den berömda "oops, did'nt see you"-posen:
image175

Dom små bilderna, från vänster: "wannabe fjällräven" (men mkt sötare), "pleeeease let me out", "se allvarlig ut", "no inga kommentarer på denna..". Haha! Visst är han söt som socker!? Den första bilden får en att smälta! Finns finare bilder också, men hursomheelst!

Enjoooy ^^ <3

Myströjor..

Jag gillar stora myströjor, spec. dom här, från Bik Bok båda två:
image174
Vilken är finast tycker du?
No more inlägg från mej idag tror jag... Synd att Emma inte höll sitt löfte om att "blogga mycket varje dag, blabla" det var inte långvarigt... :S Men det är som det är... Mer deg för mej och Teresa , i guess ? ;)

Chockande nyheter!!

Här kmr deeeeeeet.....
JAG HAR INGEN SPECIELL "NYHET"! :O
*omg*, raajt?
Fast.. okej, jag har en ^^ Den är rätt bra, inte så ny kanske.. 8)
Men vi kör på då; Jag älskar pengar <33 No money, no honey...
Önskar att jag vore rik... Då skulle jag ha tusentals potatissäckar med pengar - tusenlappar ^^
*fluminlägg* som bryter mot 10000 "gyllene bloggregler" typ, men jag ger fan i det! :D hahah..

Snälla, kan inte ni som läser skriva en liiiten kommentar? (A)
Det kan vara typ: "Hejhej!" . Lixom så vi vet att ni lever ;)

Britney bör inte äga djur..

Men herregud! Britney drar med sej sina husdjur i den skiten hon har försatt sej i, asså jag tror inte att denna hund mår spec. bra när Briney håller redbull-burken med mer omsorg och försiktighet än ett djur - ja en levade varelse - som råkar var hennes hund! :@ Jag vill bara ge henne en bitchslapp asså... Den stackars sötnosen glider ju ur sin tröja! Hon/han måste ju ha ramlat ur tröjan sekunder efter bilden togs! Och britney märkte det väl sisådär tre dagar efter... -.-
image173
Så.. Vem röstar för att Briney inte borde äga ett husdjur ? JAAAAG!

ärliga åsikter tack


Zooma
Behöver ärliga åsikter nu! Hade tänkt mig den i sommar/vår med vita jeans (haha, inte för att jag har ngåra, men det kanske blir nåt inköp någon gång :P) och typ ett koaträarmband. Vad tycker ni?
billig är den i alla fall. 79 kr på ellos :D

Hej Hej Hallå!

Jag ursäktar min syster, som då gästbloggade i förra inlägget. Jag bad henne skriva något diskret och inte för egotrippat, och tyvärr så är det faktiskt så att hon använde mina råd, för det som hon skrev är nämligen väldigt lite egoistiskt för henne. Haha. Tänk hur det är att BO tillsamans med HENNE! Tyck synd om mig :'(. Måste bara visa en bild på en ursnygg klänning jag hittade. Enjoy.
 

Gästbloggning à la Kitty

Hej allihopa *BlondinBellaröst*!
Det är alltså jag som är Kitty, som Teresa alltid snackar, eller ja skriver då, om. Ni kan kalla mig Gud, för det gör alla andra. Jaaa.. jag vet inte vad jag ska skriva men, ha det så bra allihopaaaa!

Förresten kan ni ju besöka och kommentera min blogg också!

det finns tydligen bara sjuka människor i farsta. LÄS HELA!

Ja, som sagt så tog jag, Emma och Teresa en sväng till Farsta, där jag skulle hjälpa till lite i pappsis godisaffär (det var typ skitlite människor så ja sprang mest runt i affärer ;D).. Vägen dit var inte direkt trevlig, iaf inte när vi var i farsta strand och skulle byta till tunnelbanan, lyssna nu:
Först så missade vi tunnelbanan precis, så nästa skulle komma om typ 10 min.. då var det typ några wannabe-fjortis-killar som för övrigt var skitsmå och hade ritat fjortissträck på ena kinden -.-' Ja dom iaf kollade asmycket på oss.. När tunnelbanan kom så var det typ 4 min kvar tills tunnelbanan skulle åka men vi satte oss i vagnen iaf.. Då var det en skitkonstig kille, typ i 20-årsåldern, som valde att av alla plater i hela tomma vagnen sätta oss i närheten av oss. Hmm.. och han stirrade som fan på oss, det var läskigt redan då. Hursomhelst så snackade vi högt och skrattade o.s.v. och helt plötsligt så stack han. jag ba: "haha, vi skrämde bort honom!". MEN, han var kvar och då kom han tillbaka och stte sej BREVID oss.. ?! Konstigt tyckte vi och vi blev typ tysta, men sen låtsades vi inte om honom. helt plötsligt verkade han närma sej Emma (som han hade satt sej vid) och jag blev lite rädd nästan. Sen så iaf så skulle tunnelbanan åka och då gick dom där pojkarna (som tydligen bara hängde där i perrongen utan att åka nånstans) fram och vad gjorde dom?! Vi ba, vafan vill dom? Dom stod precis framför rutan där vi satt och innan vi började åka så SPOTTADE DOM PÅ RUTAN!! OCH INTE LITE HELLER! Tydligen hade dom gjort en packt att dom skulle "spotta på oss" och då hade dom stått där o samlat spott! Skaffa ett liv eller vad ? Vi blev helt paffa och snacka om det ett tag. Den knäppa killen, typ 20 år, såg inte så förvånad ut direkt.. aja, hursomhelst så var han jävligt konstig, tog typ ner handen och närmade sej Emma ännu mer. Och Teresa skrev på sin mobil till mej att han verkade jävligt weird.. JAA, VERKLIGEN! Han lutade fram huvudet och försökte läsa också. Asså seriöst, han va skitäcklig och vi fattade typ att han tänkte försöka göra något. MEN, han hann inte - för vi gick av vid Farsta och han skulle fortsätta! HAHA! Där fick du din perversa JÄÄÄVEL! :@

Långt inlägg men behövde berätta det ;) Visst är det sjukt? Usch..
Pusshej!


gästbloggning by klara

image172


candyshop

Hej! Ingen speciell dag alls idag.. Skola förstås. Och ny kurs. Sen for jag, Emma och Malin till Farsta centrum där Malin skulle stå i kassan på sin pappas godisaffär. Då fick vi lite free candy också. I LIKE :D Sen kom jag hem och nu har jag ätit. Ska härma min favoritbloggerska och göra att fint schema till skolan på datorn. Ciao!

Sommar - NU!

Godmorgon!
Vaknade tjugo över åtta. Skönt med lite sovmorgon. Idag är det förstås skola igen. Inte vad jag hade behövt.. Jag hade behövt sommar, en snyygg bikini och en mangosmoothie, Ååh! Nu ska jag gå och göra mig i ordning. I matten har mitt projektsteg 15 förvunnit från både skolans distansportal och min mapp hemma. Shit :( Pussar!
image171

blogg.se dampar - är nåågon förvånad?

Jag som skulle lägga in nåra bilder på söta klänningar, men nej det går inte! Det blir error och massa skit.. -.-
Aja, god natt då! (Kommer somna runt 3-snåret men ändå :/)


Förresten så har jag tittat på det nya underhållningsprogramet "Singing bee", kul faktiskt! Jävligt pinsamt också att se folk sjunga så hemskt ;) Jag kunde nästan allt så jag skulle lätt vinna ! :D


Gullig.


usch, skola igen??

Helgen var ju inte långvarig direkt! Har vart så upptagen så jag dessutom inte har kunnat blogga! Inte bra eftersom att vi vill ju komma på "mest aktiva-listan" igen! Aja, nästa vecka är det en ny vecka och då får vi ta nya tag och kämpa oss in där! Eller huuur?
Imorgon är det ju förövrigt skola ofc. -.- Men efter skol-helvettet så ska jag till godisfabriken i Farsta och "jobba"  (då menar jag inte att jag inte jobbar och så, utan ja menar att jag inte är anställd men jag hjälper ändå till med allt som dom vanliga anställda gör :D). Anledningen till att jag får det är att min pappa äger Godisfabriken, och jag får t.o.m. betalt xD Av farmor, hihi. (Asså farmor jobbar där.)

intressant inlägg va? Hehe, det kmr kanske mer ikväll.. Då blir de roligare! :D
Puss! 

tävling :)

Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari.

My Studio

Såhär skulle alltså min makeup och fotostudio se ut :D Enjoy.
image170

tävling på kenzas blogg

"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."

you said you loved me, but you lied

Hej :D
Sitter och småkikar lite på Hitta Nemo. Mysig film. Julgransplundringen var helmysig som vanligt. Ny trollkarl hade de också. Barnen älskade honom. Han hade sin lilla "grej" som var att hela tiden, och då menar jag HELA TIDEN, säga "NAAAAEJ!". Det var skumt, men skojjigt. Maten var också super. Varmchoklad och typ ton med vispgrädde är ju oslagbart. Jag hade på mig ett par stuprör, och min vita kofta och en svart, lila och vit sjal från indiska och mina bronsskor förstås. Kommer lite bilder ikväll eller imorgon. Nu ska jag fixa ett finfint schema till skolan. Måste planera in en fast workshop per vecka i varje ämne. Imorgon börjar vår nya kurs. Jagkurs 4 heter den. Sexualkunskap för första gången ver. Men det är lite sent nu tycker jag, för man kan ju redan allt ;P Har ett litet roligt inlägg som jag förberett som jag nog lägger in ikväll. Det är hur min fotostudio skulle se ut om jag fick välja helt själv typ. Pussar!

skor & julgransplundring

God morgon!
Idag är det julgransplundring på Skepparholmen. Fint. Klara ska förstås med och vi ska dricka varm choklad och vara överl'gsna på säckhoppning. Okej, alla andra som är med på säckhoppningen är någonstans mellan 3 och 7 år, men Kitty är ju typ lika dålig som dom ;) Självklart kommer det lite pics på hur kul vi hade. Hade tråkigt igår kv'll så jag gjorde förstås ett fint collage, med svindyra skor, som ni inte ens vill veta hur mycket dom kostar. De flesta skorna är ganska fula också, men alla är helcoola. Tyckte att 1800-talsskorna var jättegulliga. What do you think?
image169

collage

Lite sysslolös kväll. Resultatet blev då två collage, med en klänning och olika årstider :D Enjoy.
image168


image167

Puss

Jag har lust att lägga mig tidigt ikväll. Men jag vet att jag aldrig skulle somna. Imorn blir det julgransplundring med mina KK - Kitty & Klara. Hehe. Imorn ska jag faktiskt vara tillräckligt löjlig och fantisera om att någon läser vår blogg, och säötta upp en dagens outfit här. Hihi. Busigt. I veckan tror jag att mamma ska sy mina kjolar. Och K's tror jag. Bara så att "alla" vet så betyder K och Kitty egentligen Kristjana min fina syster.. Ska bli kul med de nya kjolarna, som kan piffa upp ett vanligt vitt linne. Tjoho:D Hehe. Godnatt

product view of: Open party pump

Finfina pumps från Bianco, 900 svenska riksdaler..

T&T (&T) - Tyger och Tävlingar (&Teresa)

Lite dålig uppdatering idag. Förlåt för det.. Somsagt så var jag och köpte tyg till kjolarna. Perfekt. Kristjana är en härmapa så hon skulle ha två exakt likadana kjolar som jag, fast i andra färger. Eller iaf e av kjolarna i en annan färg. Till den vepiga kjolen blev det lite ljusare än bilden i inlägget som jag skrev igår. Och till pennkjolen blev det svart. Perfect! Nu har jag suttit hela eftermiddagen och deltagit i typ hundra internettävlingar. Vilka odds jag måste ha nu! Pussar!

da funny story

Gomorgon.
Har egentligen inget att skriva. Haha. Ojdå.. Så det blev en rolig historia i brist på annat. Puss!

Ett medelålders par från norra USA längtade en kall vinter till värmen och bestämde sig för att åka ner till Florida och bo på hotellet där de tillbringade bröllopsnatten 20 år tidigare.

Mannen hade längre ledighet och åkte ner en dag i förväg. När han checkade in upptäckte han att hotellrummet hade dator och beslutade att skicka ett mejl till hustrun. Han missade dock en bokstav i namnet. Mejlet hamnade hos en prästänka i Huston, som just hade kommit hem från makens begravning och skulle kolla om det hade kommit e-post med kondoleanser från släkt och vänner.

Sonen fann henne avsvimmad vid datorn och läste på skärmen:

Till: min älskade hustru

Rubrik: Jag har kommit fram

Jag vet att du är förvånad att höra ifrån mig. De har datorer här numera, och man tillåts skicka mejl till sina nära och kära. Jag har just checkat in. Allt är förberett för din ankomst i morgon. Jag ser fram emot att få träffa dig då. Hoppas din resa blir lika problemfri som min.

PS: Det är verkligen hett här nere.

kjolar

Godkväll allihopa ;)
Det var skitmysigt hos Malin. Trevligt och skönt med jacuzzi :D Men gud va vi är bra på skvaller och sånt. Vi satt ju och prata om typ en sak i några timmar bara. Haha. Imorgon ska jag åka till tygaffären med mamma för att köpa tyg till två kjolar som jag ska sy, och hon.. Hehe. Mest hon, men jag kanske ska titta på ;) En kjol ska vara "fejkjeans" (som på bilden) och vepig och den andra ska vara en pennkjol fast som går till typ där rumpan tar slur. Svart förstås och i stretch. Trevligt. Puss


Bilden är från ohre.blogg.se (och hon har också sytt den själv), glömde fråga om jag fick ta bilden, men jag hoppasj ga fick det, hehe :)

äntligen fredag!

Skönt att få sova imorn! För en gångs skull lixom, har typ match vid ett elr två.. Hoppas verkligen att det går bra för mej, känner mej så dålig :S' Men aja, ni får önska mej lycka till!
Haha, den här är rolig! Men det är säkert asmånga som inte fattar, säg görna till då så får ni en detaljerad förklaring bland kommentarerna ;D hhehe:
image164
Pusspuss!

såå

ska ti malin nu! kommer hem vid 9, då ska vi ha familjemyskväll! najjs! ha de bäst flodhäst! puss puss! :)

my day

jag vaknade kvart över 6 i morse, för att min älskade (noooot -.-) brosha spelade skit musik. föör tidigt!
pappa skulle köra mamma ti sumpan, så ja va tvungen att lämna anna. känns som om ja typ hämtat henne i flera månader, fast de har bara gått 3 dagar sen allt de här jobbiga började. förra terminen gick ja me henne kanske två gånger. när hon va lämnad o klar gick ja ti björnboda o köpte currikycklingröra macka, buabana pineappel festis (för de fanns ingen "mer") mint choklad o tuggumin ti da utfyckt idag. sen hade ja inget att göra, o behövde inte vara i spånga förens klockan 9.15. no problem. ringde leo:) men bussen åkte ba förbi mej, så ja gick. de e inte långt. vi han inte göra så mycket, pratade mest o ja tittade på när leo gjorde sej i ordning. sen fick vi springa ti bussen. vi träffade linnéa vid hållplatsen o julia, hanna o marcus på bussen. sen hände de typ inget alls. inte för att de gjort de under morgonen heller :) vi åkte tåg till sumpan o fick gå runt en jävla sjö. det va skit kallt o dö trist. när vi kom fram åt vi lunch. malin snodde några bestick från "Gröna huset" de nya sjuorna va där, elr ska ja säga de nya långis killarna va där. fan va tråkigt me en klass nästan bara va killar o tre tjejer.
men leo, smart asset hade glömt sin pasta sallad hemma, o tagit nån blodig kött förpakning istället! stackarn, hon fick smaka va alla, men känne ja leo rätt så sitter hon hemma just nu o äter mat :)
sen gick vi tipsrunda, de sög. teresa o ja köpte en jätte varm choklad me grädde o delade på. vi va fett skillade o gjorde fina hål åt två sugrör i kopp grejen. :) sen skulle vi gå tibax. vaddå fett dålig dag? hanna, malin, teresa o ja åkte hem till erika. vi skulle äta mellanmål, men för en gångs skulle så gjorde vi nätt annat än att äta. vi målade naglarna. fast sen skulle malin till sin teater o erika ti stallet. hanna följde med malin o teresa o ja e hemma nu. slår vad om att tessan redan har skrivit om det här, men de skiter jag i! :) träffade zigge o kim på stationen. hade tänkt fråga teresa om vi inte kunde göra nått nu, men hennes buss kom så ja han aldrig. lika bra kankse. zigge o kim skulle osså ta 119 så ja fick prata lite me henne. naajs. har saknat henne skit mycket. hon ville ha me mej på lägret som e nu imorgon. men ja pallar nog inte. ja har säkert redan berättat om de. men vi får se. ja måste ju ge henne sina mjukisbrallor.  : / nog för mej, vi får se om ja åker hem ti malin senare i kväll o bada jaucuzzi :D jaa gör nog de. fast mamma vill nog ha mej hemma...
puss puss, kommer nog inte hinna skriva ikväll. o om ja har tid så kommer ja ändå inte ha nått intressant o skriva om. kanske...

blodbiffen attakerar

Idag var vi somsagt skittråkigt på utflykten. Men det var förstås gott med lite varm choklad :D På tal om ätbara saker (hehe) så tycker jag VÄLDIGT synd om Leonor, som är såpass klantig att hon råkade ta med det råa köttet som de skulle äta till midda, istället för sin pastasallad till masäck. Så där satt hon med sin "blodbiff".. Hah. Gull. Ikväll blir det bubbelpool, utomhus (!!!),  och spa hemma hos malin. Trevligt trevligt. Men det blir tidigt. 5-typ 9. Ingen skola imorn, I know. Men Erika skulle hem typ 7, och deyt blir aa. You get it.. Så om en timma ska jag go. Puss


Typ såhär mysigt är det hos malin, bara att hon inte har den där trappan och bordet och det, och sen är vi ju inte fyraåringar heller ;)

gummistövlar

Good mooooorning folks.
Idag ska vi på tråkutomhusutflykt till Sundbyberg. Bajs. Och just därför känner jag mig som den sexigaste i världen, när jag kommer med min UNTERSTÄLLSTRÖJA, och skitheta jeans till. Nice. Och gummistövlar också... Ska mötas i spånga kvart över nio, och bussen går fem över så nu måste jag nog gå. Pussar!


Söta gummistövlar, men inte dom gula.

skitmorgon -.-

Uuuusch! Idag gick inget som det skulle!
Jag hade glömt matsäck till nån utflyckt idag (yes, i bara 100 minusgrader.. woho, bra tajming och allt -.-) assåå döö! Men ja fixade iaf nån slags matsäck o ja ville gärna ha varm oboy me i en termos, så då tog jag fram termosen som STANK , då diskade jag den i typ en kvar och stanken var nästan inte borta.. :/ men de fick duga.. sen så öppnade jag kylskåpet - ingen mjöl! Bara en gammal som hade gått ut!! SKIT! Och sen när jag öppnade kylskåpet igen så ramlade ketchupen ut så sekunden efter var golvet fan TÄCKT av ketchup!! Då fick man skura.. -.- sen så hade ja inget puder, så ja ser fett mobbad ut..
suck.. kan det bli värre ?

typ blää

har rensat lite på mitt rum nu, de e så jäkla mycket skit överallt! men de e fortfarande massa kvar... kommer aldrig orka få bort allt! fast de värsta e att ja snart blir så illa tvungen! :S för när ja ska renovera så måste ju allt bort! tjoho! du försvinner de ju iallafall, men de kommer bli skit jobbigt! bara ja blir nöjd efteråt såå! :)
har varit i vällingby o köpt ny bh^^ letade efter present till min kära kusse, men hittade inget till henne.. de va svårare än ja trodde, men snart hittar ja väl nått! ella, linnéa o ja planerar en helg tillsammans! läängtar! imorrn e de nån skit sak me alla sjuorna. vi ska ti sumpan typ.. kommer fan inte gå upp i morgon! o ja fick typ inget gjort i skolan i da.. behöver mer vara där. men samtidigt, vem vill vara dä? blää. våran skola e verkligen fulatse. fast de ska bli skojs att träffa de nya sjuoran, hoppas de inte e massa snobbar o fjortisa.. men de kan ju vara bra människor för de! :) elr inte... har märkt att ja har typ sämst kondis.. de ska vara nått gympa läger i helgen.. skulle vara skojs att träffa alla nördar där igen..fast ja vet inte om ja pallar ändå.. aja de får ja bestämma senare. för zigge o saras skulle kanske;)
puss o kram skumbanan :)<33

vegas baby

Hejhopp.
Klara behövde gå hem och plugga lite. Crap, men! Om en timma är det säsångspremiär av Las Vegas!! Yes.
Typ bäst eller vad?


Klara och soffslagg

Sitter och myser med Klara. Vi har tittat på Grey's och ätit popcorn och spelat lite kort såklart! Nu ska vi titta på nån dokumentär om unga mödrar. Weird. Om jag blev med berna och var typ 14 så skulle jag föda och adoptera. Om jag var över 17 så skulle jag nog behålla, beroende på hur pappan var men om jag var yngre än 14 så skulle abort kanske vara ett alternativ. Haha. Men nu är det så att jag inte är i den situationen så don't worry ;) Haha. Puss <3

musik <3

Jason Mraz med låten "Mr. Curiosity" är fan underbar! Så fin ;)
Här är den (dålig video för det är typ inspelat på nån konser, men wtf) :

Like it? Haha, den e ju rätt sjuk/dålig när det blir lite opera där i slutet , haha, men lite gulligt sådär ;) Han är ju duktig på det! Tipsa jääättegärna om bra låtar! Och inget skit, som typ Pussycat dolls - don't cha -.-'
Nuu ska jag åka på träning :S svårt o veta om de blir kul elr inte.. de är lite olika lixom.. aj, PUSS!! <3

FLOOOOOOPP!

image163
Damn , she's not hot! Ingen lyckad blondering direkt.. elr vad tkr du? Nä, exakt!

Blomman igen :D

Hej hej :D
Tre händelselösa eftermiddagar på raken. Piss. FUnderar
på att kanske ringa Klara och fråga om hon vill fika med mig
på Café Abrahamsberg.. Fast jag har ju ont i magen/"min
andra blindtarm".. Damn. Får se. OC börjar kl 16.10 och
sen är det Grey's-repris. Naaaaajs.
Nån mer än jag som deltog i KENZAS quiz-tävling?
Hade 15 rätt, så proffsig är nog inte det rätta ordet ;D
Hade 15 rätt, så proffsig är nog inte det rätta ordet ;D


hejsaaaan

Goddagens unga fröken blogg´.
Du fungerar lite som ett kalendarium för mig, så att jag inte glömmer alla bemärkelser jag ska tilldelas och händelser i mitt liv. Jag hoppas på en god fortsättning för dig, och jag antecknar nog snarast. Mvh Din Teresa


Haha. Nice.. Nu har jag svenska kp om en kvart. Tjoho. NOT! Sen är det slut om 45 minuter :D Jag har ont i "min andra blindtarm" hehe.. Hannas påhitt. Elelr asså jag har ont vid blindtarmen fast på fel sida.. Normalt :P pussar


mischa vs. pink

Michas klänning är lätt finast! Ingen bra passform alls på Pinks!
Jag tror att alla håller med mej, men skriv vad du tycker iallafall :D
         

KISS

God morgon!
Eller ja.. Dagen startade väl inte sådär sjukt bra för mig då. Jag hörde prasselljud frånb ett hörn i mitt rum, där det står en kasse som är fylld med pysselpapper typ. Så gick jag dit, men det var bara ZImba som satt fridfullt där och.... KISSADE! Aaaaah! DÅ tog Kitty ur honom så kissade han massa på golvet istället. Så i en halvtimma har jag rengjort mitt rum, som nog ska lukta lite bättre nu.. Jag fattar inte. Han har ju vart rumsren i över ett år nu! Men han väntar alltid jättelänge innan han kissar, så när han kissar då blir det jättemycket! Och då kanske han får jättebråttom och måste kissa i just den sekunden.. och blablabla, you get it. Sen säger hjälpsamma lilla Kristjana att hon får kväljningar av lukten och måste ut därfifrån, så jag får (ofc -.-) fixa äckeljobbet. SEN, när man ber henne om nåt litet som att sätta pysselpapprerna som klarat sug (haha) i en kasse, då säger hon bara att jag inte styr över henne och blablabla. Otacksamma skitunge.. Idag ska jag ha på mig trosorna jag fick av Emma igår. Nice :D Pussar!

flowerpower

Hejhej. Är trött nu så jag hoppas på att få somna tidigare ikväll. Funderade ett tag på skolan, och mina insatser förra terminen, som var typ botten, och bestämde mig för att verkligen anstränga mig som tusan den här terminen. Mamma har pratat om nån resa, för den som anstränger sig :D Nu ska jag verkligen INTE skryta, men det var så gulligt i ettan när folk började läsa, förrutom Klara och jag, för vi kunde redan. Och alla hade fått varsin läsebok, i olika svårighetsgrader, efter hur bra man var, och de svårighetsgraderna hette typ Ola, Elsa och Nånting :P Klara och jag fick förstås den bästa :D Och då fick man ett bokmärke med den personen på (asså Ola, Elsa eller nån snubbe) och så skulle man färglägga den.. hehe. Jag färglade min persons jacka grön och Klara färglade sin blå tror jag. Hah. Snacka om detaljerade minnen :D Lite dator och lite tv avslutar kvällen, och sen är det skola imorn. Och utflykt på fredag :(.. Pussar!


Hej och hå

Är på sämst hurmör nu. Inte minst för att vi inte finns med på mest aktivalistan längre. Too bad. Men det löser sig.. Snart har jag läst ut min bok. Och då kan jag lägga in en recension här. Jag läser seriöst långsammast i hela världen. Men asså jag läser inte "lätta-att-förstå/Marian Keyes - böcker" utan jag läser mest invecklade böcker där man behöver läsa meningarna om och om igen för att förstå innehållet och veta om det är ironi eller inte. Men snart  har jag läst ut min 120 sidors bok, som jag började på dan efter julafton.. Haha. men snälla läsare nu; Hjälp oss att komma tillbaks på Mest Aktiva-listan. Skulle vara urkul :D Pussar!

P.S För dom som inte fattade så var det där nördiga "LOL-inlägget" ett skämt. Haha. SYL! ;)

klaginlägg 2

Glömde att säga att jag somnade typ vid två igår :@ jag la mej astidigt men det går fan inte att somna! Och så när jag vaknade så kollade jag på klockan - som var 20 i 8... -.-' JÄVLA SKITKLOCKAN som jag hade ställt ringde inte!! Så då fick man skynda sej som fan..

Jävla vinter-skit-ööööhrk-hatahata-väder-bläää!!

Jag är less på det här! ALLT! Jag kan inte stå ut med vintern! + att det var inte skönt att komma tillbaka till skolan o lämna lovet, förutom att man fick träffa kompisar o så, men man tänkte ju inte på alla andra som är ivägen o tror att dom äger allt och alla. Asså. Jag vill bara åka långt härifrån med mina vänner och bara sola och träffa nytt folk och sånt! Finns sjukt många människor i skolan som jag stör mej på , ÅÅÅH! Jag blir nog negativt påverkad av vädret... eller vad tror du? Basketen kan ju bara ta sej! Jag vill inte träna idag... jag har inte lust :(
skit..
Ge mej sommar och massa jordgubbar! :/
image162

vadå nördigt?

hej O_o! idag har jag vart på samhällskunskapstävling i västra götaland. superkul! dessutom har mitt nya WOW-spel kommit i posten, så nu ska jag spela hela natten. men jag måste lägga mig senast elva.. i samhällskunskapstävlingen kom jag tvåa. Kul.. Min kompis kom etta. LOL!!  Mina prasselbyxor som jag beställde från coop forums online shop kom idag. det är en drake som täcker hela ytterlåret. superfräckt! nu ska jag spela wow och frossa tuggimmi, SYL! (p.s. besök min hemsida nr. 2!!!! eller skriv till min mail  [email protected]! SYL!)


Haha..Vi kanske var lite sysslolösa då :P


Jag vill ha den här parfymen!



Den luktar skitgott! (okej inte skit, men gott iaf ;D). Nu ere bg sen slutar vi! Puss!  /m

Gästbloggning by: Linnéa

Hejhej! Nu är jag på besök i mina små buddies blogg, trevligt trevligt. Jag heter Linnéa och är bäst på allt.. Haha, nädå, men simning och matte i all fall. Hehe (by: Teresa lite där då ;P) Egentlöigen borde jag jobba, men eftersom att Teresa sitter och tvingar mig att skriva dethär så har jag inte tillgång till datorn. Hehe. Det var allt för mig. hejdå! <3


Hihih

Hejsan :D
Har supertråkigt, men jag har gjort jättemycket svenska. Ett halvt steg typ :D I eftermiddag ska jag vara töntig och plugga. Wee :( Nu måste jag jobba. Pussar <3
( . ) ( . )
  )      (
(   V   )
 |   |   |
ooooo
Och bilden är inte att misstolkas, eftersom attt det är en kyckling på rullskridskor, för den som undrar.  


skolis

har varit jätte, duktig! ja har redovisat steg 13 i svenska nu! fett bra ja e! men ja känner mej lite pluggis.. : / men då kommer ja få bättre betyg o bättre jobb o mer pengar, dyrare smink, lyxigare hus större bil o hetare man.. okej, de där me mannen stämmer inte! de vill ja inte at de ska stämma heller, för då blir de ju att han bara tar mej for the monye! no monye no honye lixom! no way! ja ska hitta en kille som gillar mej för den ja e! lixom personligheten.. so back of mother fucker! 
Fick julkappar av hanna vid lunchen, snor gröna grod strumpor! urk! men de va jätte söta ändå.. charmiga på nått sätt. ja kan ju använda dom när ja åker skidor v. 5 under snowboards pjäxorna, för då syns dom inte! nerå, ja ska ha dom på after ski o vara snyggast! hihi! me love söta groder, but the colur sucks! :)
Puss puss! ska plugga lite nu!

Skolan

God eftermiddag :D hehe
Sitter i skolan, och borde förstås jobba, men vi har uppdaterat jättedåligt de sista dagarna så jag var tvungen att skriva lite. Imorse började vi då skolan. Hemsk natt föresten. Gick och la mig nio, och somnade två.. Så jag var självklart dötrött imorse :( Det har kommit en ny klass till vår skola. Sjuor faktiskt. Majoriteten är förstås fjortisar (som vi förutspådde) och de typ gömmer sig för vi har inte sett dom på hela dan, bara lite ;).. Nu ska jag jobba svenska, steg 14 teater och dramatik, typ. Boring, men ett kort steg, och sen får jag börja på min pläs :D. Ha en bra onsdag! <3


Rea

image160
Kortärmad cardigan 99 kr
Gråsvarta byxor 89 kr
Nitarmband 59 kr
Skor 69 kr
En jättefin outfit (allt från ellos.se fyndavdelning) för bara 316 kr. Amazing.

Sjuuuuk humor!

image159
De flesta som läser sitter nog bara tyst och tänker att "det där var väl inte kul?", men jag tkr fan att det är skitkul! Asså det är så sjukt och tråkigt at det blir kul! HAHAHAH! Läs ett par ggr så kanske du kan se humorn ;)

Hot or not: Idol-pojkband

Vilka menar jag då?
För dom som har missat det så har Erik (idol 2006), Mattias (idol 2007) och Danny (idol 2006) skapat ett pojkband.. YÄÄÄY eller NEEEY? Det är frågan.. Okej vi vet, nästan säkert, att ingen av dom är bögar och jag vet att det här är liiite löjligt/omoget kanske men det första man eller jag iaf tänker är: "GAAAAAAAY!". Men klandrar ni mej? Seriöst, titta på dem.. Snygg-Erik, Mattias-kopia av Erik och Danny-den blonde, asså dom är bra på sina sätt men tillsammans asså... hmm... Deras låt är förvisso helt ok, MEN gay, raaajt? Det är så.
Dessutom! What's up med att blondera håret typ fjortisblondt Danny? :S
image157
Här är dom.. "EMD" (braaa fantasi där också).
"Vi ska göra mogen pop", har dom sagt.. jag kan väl inte säga mer än lycka till då.

Så till slutsatsen: HOT or NOT? Själv har jag inte bestämt mej..

Petter - va e grejjen ?

Det känns som att jag är ensam i världen om att tycka att han bara leker -.-
Asså.. Han har kanske gjort nån bra låt men han är så jävla wannabe! Typ "wannabe nigga" - ursäkta språket! Ta det inte rasistisk talat, det är VERKLIGEN inte min mening, jag kom bara inte på nåt bättre uttryck så hacka inte på mej för det nu. Men seriöst, det ända han verkar vilja är att se vass och cool ut.. nej, jag gillar det inte.. Vad tkr ni?? Det är inte förbjudet att kommentera!
image156

Pälsfrågan

Nu tar jag upp den välkända Pälsfrågan, som mer eller mindre ALLA bloggare argummenterar för eller emot i sina bloggar. Jag tycker att det är helt idiotiskt med päls, och att argummenten för varken räcker eller håller. Och att jämföra oäls med skinn och kött, är också väldigt obildat, eftersom att kött är någonting som människorkroppen behöver. Okej, visst. Vi kan leva på bönor och det finns många andra sätt att få i sig protein, men om vi inte skulle äta kossorna (t.ex.) då skulle det bli överkonsumention av kossor, vilket betyder att gräseet skulle bli mindre, vilket betyder att syrehalten skulle sjunka. Konsikvenser.. Så om vi inte skulle äta kossorna så skulle det ge en stor störning i ekosystemet som i slutändan alltså kan påverka syrehalten på jorden. Och det här med skinn: Sninnet är ju rester från ett djur som vi dödat för mat! Det är ju bara bra att använda hela djuret. Djur som blir till päls dödas däremot enbart för pälsen, eller har ni hört talas om nån som äter mink? Och folk som säger att det inte bara är snyggt utan att det också värmer, måste väl ändå vara LITE dumma. Det finns ju så mycket syntetiska material som vi har idag. Det var ju annorlunda förr i tiden. Då fanns det ett och inget annat sätt att värma sig på, och det var genom päls. Och då åt man faktiskt de djuren som pälsen kom ifrån också, även fast det var ett pälsdjur. Nu finns det tudentals olika möjligheter att välja mellan, och det kanske lite mer miljövänliga; ull. Varför ska ett djur behöva DÖ, bara för att människorna ska få vara snygga? Fuskpäls är ett mycket bättre alternativ. Nej till päls. Vad tycker ni då?

Blåbär

God morgon :D
Vaknade kvart i tio och bestämde mig för att gå upp, för att avänja de här sovmornarna. Men haha. Självklart somnar jag om och vaknar kvart över. Men wtf! En halvtimma är ju typ inget. Nu ska jag i alla fall ta och göra en blåbärsmoothie. Pussar! Förresten så hade jag det här på mig igår (och den vinröda fläcken är ett kamoflage för min monsterurringning som var lite för synlig för att visas på bloggen:
image158
Lite ihopmixat av saker som INTE är helt mina.. hehe. Ciao <3

Ny Nicole Kidman ?

Okej gammal bild på Nicole, i "Batman forever" och året var 1995.. men här ser man iaf hur hon såg ut som yngre och redhead (personligen tkr jag hon är snyggare nu! Men jag vet inte direkt om hon har plastikopererat sej på äldre dar..)
Bilden på Amy Adams var inte heller så bra, hon hade typ ringar under ögonen, men wtf! Hon är 33 år, men jag tkr hon ser yngre ut - elr så vare bara något jag fick för mej när jag såg filmen "Förtrollad" , haha! Jag tkr iaf att hon liknar Nicole Kidman, kanske inte så mkt på bilden, men asså det är något. Antagligen för att båda är så söta.. :)
image152image153

Puss

Hejhej :D
Ni har säkert redan hört talas om hemsidan, men måste ändå tipsa om http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=25689 som är en sajt där man samlar pengar till presentkort och biobiljetter. Kul. Men ganska ansträngande. Ha en trevlig kväll. pussar!

Update by Teresa 22.00
Skitroligt med 256 läsare idag! Jag tackar för det, och hoppas att ni fortsätter spana in vår blogg efter uppdateringar. 721 sidvisningar blev det, men det är nog mest jag och malin som har suttit och spanat in statistiken varannan minut. Hehe. Önskar er en riktigt god natt, sötnosar! <3

saftkalas here we come!

snälla! nu när vi har haft 100 besökare bara 7 dagar efter nyårsafton kan vi väl ha lite mys pys för de! o fira att ja e hemma o för att vi har träffats för lite på sistone! vi skulle kunna bowla! eller ha spa som vi hade hos erika förut!?♥

update by emma 20.18
3 besökare till o vi e uppe i 200! ^^

tjabba

ska gå o hämta anna snart, har inte fått så mycket skolarbete gjort, har mest pratat i telefon o ätit... har skit ont i örat.. de har fortfarande inte försvunnit sen vi snorklade i thailand, appropå de så kan ja ju berätta om den as söta killen som ja träffade när vi va ute o snorklade^^
ja tar de hela från början, vi skulle åka på en snorkling, vad ska man kalla det, ehm..snorkling tur typ. så vi fick åka taxi till Koh Changs pir, hur de nu stavas :) (Koh Chang va ön som vi var på andra veckan i thailand) sen så skulle vi åka en jätte gullig röd lite båt till fyra öar o sen på kvällen grilla fisk på standen. den dära killen jobbade på båten och var hopp i landkalle, dvs. han hoppa i från båten därframme me ett rep om sej o fäste båten. båten var jätte liten men hög, hög som fan. anntingen så kunde man hoppa i från båten eller ta stegen, självklart så skulle gustav o ja hoppa från högsta våningen, men de va så högt att ja va på väg att ta stegen, fast sen vågade ja. *stolt*
när man kom i vattnet så va de som att stoppa i huvudet i ett jätte exotiskt akvarium, de va as ballt! :) snubbarna som jobbade på båten plaskade också runt bland alla turiseter o plockade upp sjöstjärnor och massa annat äckel o skrämde turiseterna med. Men ja tyckte ´bara att sjögyrkorna va äckliga. fy faan! de e som svarta eller gråa korvar som ligger på botten överallt, som feta ormar typ....urach! där killen hette iallafall Cusian o va skit snäll, fast i början va ja as rädd för honom, för han va lite läskig på nått sett. han skrattade jätte konstigt... men iallafall så när ja tittade på en sjöstjärna som en av besetnings killarna hade tagit upp så frågade han på engelska dårå om ja ville följa me honom, ja svarade inte men simmade långsamt efter honom. först ja att ja va korkade som följde efter honom, han ville ju att han o ja skulle vara själva.. så efter att han hade visat mej några skit coola fiskar o ett verkligen jätte fint korallrev så hade ja fortfarande inte sagt nått, bara skrattat o leet. vi simmade mitt i ett fiskstim me papegoj fiskar. de e nog de snyggaste fiskarna ja sett! men hela tiden så va ja as rädd o när han ville att vi skulle simma runt ön tillsammans så sa ja att ja va jätte trött o ville tillbaka. för shit! på andra sidan av ön så skulle vi ha varit helt ensamma, lääääskigt! fast nu så här efter så undrar ja lite vad ja skulle ha fått se om ja följde med honom, men de ja e osså stolt över att ja vågade säga nej:) när vi kom tillbaka till båten så va de dax att åka, de hade asså tagit lite mindre än en timma för oss att simma fram o tillbaka.
ja kommer ihåg den hemska känslan att komma upp ur vattnet, min snorkel är lite för stor för mej o ja hade jätte stora skavsår i munnen i flera dagar efteråt. urk! snacka om att ja drack vatten sen för att bli av me salt smaken:S vi åt mat på båten, thailändsk buffé. det var jätte gott, speciellt glasnudlarna! de tyckte skäppskatten osså, den va jätte söt o valde ut mej att sitta i knät o leka me. men ja pallade inte me den, så den fick käka upp resterna av min mat o gå sen. de e jätte jobbigt att vara blöt o sen få mass katthår på sej. dessutom så va den inte alls lika söt som min katt :D
när vi kom till nästa ö så hoppade ja i först från ovandecket. de va fortfarande jätte läskigt, men skit kul. de va som att hoppa från femman ungefär, om man hoppade från fören, för där va de högst.
Cusian kom fram ti mej den här gången osså, ja hade väntat mej att vara själv den här gången man han hade på nått sett valt ut mej. o de ja faktist glad för att han gjorde! den här gången visade han mej några ganska små hajar, de va lika långa som min arm o lika feta osså typ, dvs spinkiga! de va jätte häftigt! ja fick låna hans sim fötter också o den här gången simmade vi runt hela ön. o de va inge farligt med de! han simade bara där bredvid mej o peckade ibland. sen när ja satte mej på klipporna för att fixa me mitt cyklop så stankte han mej i högnen den jäveln. o då släppt men räddsla för honom o ja började lite på att han inte skulle typ våldta mej eller nått. han va verkligen en toppen kille! sen när vi skulle dyka ner för att han skulle visa mej några "seaflowers" så ville han hålla handen, men de gillade inte ja. fast ja lät honom hållas ett tag tills ja faktist behövde handen själv. ön efter den var iallafall roligast! där fanns de klippor att hoppa i från o ja hoppade i med Cusian när han hoppade iland med repet. det var skit läskigt, för man va tvungen att stå på en lite planka på sidan av fören för att kunna hoppa längst framifrån. kaptenen på båten hade blivit jätte fötjust i lilla anna o han lät henne sitta på hans rygg medan han snorklade runt ön. som tur va så hade hon flytväst på sej men ja tyckte de va svårt att lite på honom ändå o se gulliga lilla anna simma iväg ensam med honom. fast de gick ju bra o Cusian o ja hittade en liten grotta med en undervattens ström, de va lite läskigt, för de fanns krbbor där inne. sen simmade vi tillbaka till båten o på vägen dit så tog Cusian upp en sjögurka från botten o tryckte upp den i mitt annsikte, fast som tur va så nuddade den mej aldrig, men ja skrek ändå som fan, o de skäms ja för!
vi hoppade en massor o kaptenen puttade i mej fast ja lyckadest aldrig puta i honom. ja vågade dyka också efter några hopp, de va skit kul. men ja saknade er mina gullungar! på vägen hem så hjälpte ja Cuian med att dra upp jätte ankaret som va lika stort som gustav. ja fick också styra båten, hjälpa till med att fixa i ordning vatten glas åt turisterna som Cusan sedan gick runt o delade ut till alla. vi var de ända som satt på neder decket, o de berodde på att de bara fanns plats för sju pers där nere, resten va kök, hytt, toalett o nått som liknade en terres.
men Cusian o mitt vatten uppdelande mellan glas slutade i ett vatten krig:) de va rulit. anna fick osså komma in i kaptenes hytt o käka kakor. hon satt i kaptenes knä o åt kakor medan han sjöng för henne. gulit. besättningen fiskade med ståltråd medan vi åkte. de fick två baracuda. de e en ful fisk som kan käka männsikor, skit läskig! men de fick inte turisterna äta, vi fick jätte äcklig bläckfisk o nån annan konstig fisk, vi åt inte där, för av någon anledning så vart de ingen middag på stanaden för nån :( men de va jätte lyckat ändå! ja hittade en sån där snäcka som inte har delat på sej, lixom att båda halvorna sitter fast i varandra fortfarande. den delade cusian på o tog en del o så fick ja en del. den e rosa:) sen på piren så fanns de massor med affärer, i en av dom så köpte Cusian ett arband till mej med varannan rosa plast blommor o blåa skimmrande pärlor. han sa att ja va blommorna o han pärlorna. fast ja hade helst veljat vara pärlorna, men skit i de! tanken va jätte snäll o ja fatade först inte att hjan köpte de ti mej. gullit gullit! fast de e lite trasigt nu, men bara lite, ja har bara inte orkat laga de.
ingen komme3r vilja läsa de hära, men de gör inget! de va roligt att skriva!
puss puss!<3

Nicole In White

Denna underbara skapelse är för bra för att vara sann. Elegant, glamourös och ger en härligt brun hudnyans. Love
image151

Underverk

Titta vad lite bättre hållning och ett svart sidenband kan göra!


Pussar /T

De 101 dalmatinerna

Woho! 100-besökarjubileum för bloggen nyss. Härligt! Kom gärna med lite fler kommentarer bara, vi vill ju veta vad ni tycker!

(Rubriken: Hehe, det blev just 101 besökare)


Pictures

Heej alla :D
Idag fyller min syster somsagt 15 år. Jag gav henne en svart kofta med små sedenrosetter på (likadan som ja har, fast jag har vit) och sen ett fint halsband med en nyckel på, och tillsist så hade jag köpt ett block från Åhléns och dekorerat de med papper och scrapbookingtillbehör från panduro. En liten bild också:
image142
Blev jättenöjd :) Vad tycker ni?
Fick lite lust att ladda upp some pics. Tada:
   
Från vänster: Zimba sötisen mi katt då som sover, hehe. Zorro sötisen, Zimbas bror, som inte siver ;) och till sist min klantiga pappa som råkade ha sönder min pärlplatta som jag gjorde hos systrarna Petterson förra veckan. To bad. Puss

bah

Nu får ni fan ändra den där rosa sjukt söta grejen så att de står emma, malin & teresas blogg! ♥

Update by Malin 14.23
Nu har jag fixat det Emma! Blev inte lika fint tkr jag :( aja..
Just nu har vi haft 76 läsere idag! Haha (beroende!).
PUSS!

yeeeeeesss!

Nu är vi med på listan, yes! Svik oss inte nu, läsare (:
Den här bilden får mej att längta till sommarn, jättesöt klänning också
image141
Puss :) <3 (i'm soo happy!)


Just nu har vi haft 67 besökare idag, greeeeaat! :)
Rösta på oss! Snälla söta;
AllmäntMode & design bloggar
Blogg-TopplistaBlogglista.se
Reggad på Commo.seBloggRegistret.se

segis med huvudvärk..

Är det bara jag som har utv.samtal imorn? :S aja, jag är glad att slippa idag hursomhelst.. jag har ont i huvet!! oviktig information som vaaanligt.

Gamla bilder, Julia som läser .. ehum.. jah.. något ^^ och jag (ful bild) i min uuunderbara solbränna! Saknar den... :/ heh, enjooooy !

image139image140
Nu blev det mkt smileys men wtf! Puss&kram!

tretton bevis på att du e kär

1. Du kan inte vara sur på personen längre än en minut
2 Du läser sms från personen om och om igen
3 Du går väldigt sakta när du är med personen i fråga
4 Du känner dig blyg när du är med honom/henne
5 När du tänker på personen slår ditt hjärta ett extra slag
6 Bara av att höra hans/hennes namn ler du
7 När du tittar på honom/henne ser du inte människorna runt omkring dig för att du är så upptagen med just DEN personen
8 Du börjar lyssna på låtar som påminner och personen
9 Den personen börjar sakta men säkert bli den ända du tänker på
10 Du blir "hög" bara av hans/hennes lukt
11 Du ler för dig själv när du tänker på honom/henne
12 Du skulle göra vad som helst för personen
13 Medan du läste detta var det bara EN person du tänkte på
image138

personlig utveckling

God morgon!
Sitterfaktiskt i SKOLAN! Men bara för att jag väntar på mitt utvecklingssamtal.. Mamma bokar alltid våra utvecklingssamtal bredvid varandra, så vi slipper åka flera gånger, hehe. Så nu har Kitty utvecklingssamtal.. Jaha. Idag ska jag inte göra nåt speciellt. Eller ju vi ska typ fira Kitty på kvällen, för hon fyller ju år. Pussar

design

vem har fixat desigen på bloggen?? den e ju skit snygg! ;)
pussar!♥


27

teresa! du hade fel! vi hade 27 besökare igår! ;) ännu bättre!<33

knorr

gumorron! har typ inte gjort så mycket ida, följde me anna ti skolan där hon blev överfallen av alla hennes kompisar som hade saknat henne, poppulär liten skit unge! :) sen gick ja ti gustavs klassrum för han hade glömt nåra skolbäcker hemma märkte ja när ja satte på anna skorna i hallen.
när ja äntligen kom hem va ja vrålhunrgig, ja va jätte duktig o åt fil me musli o russin o banan o digestive kex! o två rostade me skinka. ja e proppmätt, pallade inte göra nån nyttig smootie, för då skulle ja bli tvungen att göra den på bananer o choklad glass, urk!
har börjat bli en människa nu igen efter thailand, fast ja tror inte att ja kommer göra nått me da flicks ida igen...utvecklings samtal :S men ja bara måste ringa er!  nu sitter ja här o försöker jobba, pjäser o skit. men vem fan kan komma på en synonym ti "han förde också naturens och der sunda förnuftets talan" inte ja iallafall!
va ska ja äta ti lunch? hihi, de e mycke roligare än gammla skit dramatiker hejsvejs så länge!
puss!<3

Victoria's Secret

Hejsan :D
Underbara skitsexiga underkläder på Victoria's Secret ikväll va? Min favorit var en tjej i beige-svarta underkläder och en beige-svart mantel. Lovely. Fick jätteont i magen nån gång vid åtta. Bläblä. Men det är över nu. Imorgon fyller min kära syster Kitty år (så gratta henne om ni har lust!) 15 år fyller hon. Då får man göra lite mer, om ni förstår vad jag menar. Konversation mellan Kitty och Teresa:

T: Uuh! Imorgon fyller du 15 år.
K: Jaa, då får jag köra moppe!! :D
T: Och... *lyfter på ögonbrynen*
K: Jaaaa! Cykla utan hjälm!! :O :D

Haha. Sött. Nu ska jag få lite sömn, för imorgon är det vakna tidigt som gäller. Utvecklingssamtal är bajs. Och sen måste jag upp före Kitty och sjunga för henne när hon vaknar. Puss!

Personliga favoriter från Panduro

image137
Allt finns att beställa på pandurohobby.se .. pussar /T

Badminton

Hej allihopa!
Idag har jag vart hur duktig som helst! Till frukost åt jag gröt, och sen åkte jag till Spånga med Kitty och systrarna Petterson, och spelade badminton. Nice, or what? Igår var jag också jätteduktig! Lunch: CousCoussallad, Mellanmål; Blåbärsmoothie (utan tillsatt socker) och bovete. Bovete smakar bajs. Jag har i alla fall inte ätit godis sen i onsdags. Det är väl bra. Igår hade jag och Klara filmkväll och då snaska vi på ananas, sharon, passionsfrukt och fikon iställlet för godis, och de gick ju hur bra som helst. Måste dessvärre erkänna att jag fuskade lite, eftersom att jag tog några matskedar glass till de, men whatta heck! Jag hade faktist sagt att jag fick äta lördagsgodis. Det var mitt nyårslöfte i alla fall. Vad har ni haft för nyårslöfte, och hur har det gått med dom? Pussar 

Filmer

Hade helt glömt bort att skriva om några skitbra filmer jag har sett på sista tiden!
Dessa kommer snart på bio och dom var skitbra! "I am legend" var bäst, men "The invasion" var också förvånansvärt bra! Och igår hyrde vi filmer; "Trångt i kistan" - asrolig faktiskt engelsk film, och "Irene Huss - Tatuerad torso" - en svensk Beck-liknande film. Alla var väldigt bra och rekomenderas!
 
Ha en bra dag! Nu ska jag nog faktikst ringa Emma. Puss.

På pricken likt! (obs. nakenchock/inte chock)

Paris Hilton i guld:
image134
Oooch Paris Hilton - i guld! Haha:
image135
Är det likt eller är det likt? Haha. Puss!

Centrum

Godmorgon :D
Vad kul att vi hade 21 läsare igår också. Det kanske håller sig då opch växer ännu mer :) Av något konstigt skäl hade vi också 214 sidvisningar. Någon som känner sig skyldig? ;) Idag funderar jag på att åka någonstans med min syster. Hon är väldigt kräsen, så hon hatar Kista Centrum, för det känns instängt, och man måste tydligen gå i hundra år för att komma dit man vill, sen har hon tröttnat på stan, och det ligger utomhus så man måste ha varma kläder på sig, och då blir ddet jobbigt när man kommer in i affärer och svettas ihjäl, och sen tycker hon väl ganska bra om vällingby men där finns inte alla affärer hon vill ha, co hsen har hon väl ingen riktig åsikt om Jakobsbergs centrum. Sen finns det ju massa fler, men dom har inte vi riktigt "tillgång" till, om ni förstår vad jag menar.
Vilket är ert favorit shoppingcentrum?


När det gäller kristjana så  slutar det i alla fall alltid med Solna Centrum, eftersom att det är det enda som duger. Haha. Puss <3


God natt

God... natt typ?
Tog ett bad vid sju och drog sedan till älsklingen, Klara, med filmen Kate & Leopold. Gullig film :) Han brorsan till Kate var härligast. Påminner mycket om Andrew i Desperate Housewives. Någon som vet när DH har säsongspremiär? Sen kom jag hem och kollade lite på Lynley och sen nån annan knasig film om något borgmästarval. Haha. Nu ska jag få min skönhetssönm, och vakna utvilad imorn. Planerna imorgon var en tripp till Solna Centrum, med fickorna tomma dessvärre, men det kanske inte blir av, p.g.a. alla dessa bussolyckor som skett. Får se. Skulle behöva lite ppysselgrejor, för jag är uttråkad -.-
Godnatt :D


myskväll

anna, gurra o ja har virit o köpt godis medan mamma o pappa har hyrt film. vi ska ha lite familjhemma kväll för en gångs skull, käka gott o titta på massa film. en elecriker har vait här ida o mamma o pappa har valt ljusknappar, inte visste ja att de fanns så många olika desinger på strömbrytare! hehe, men de e skönt att vara hemma änligen, saknar er, imorrn så bara måste vi göra nått! dessutom så e du skyldig mej ett bio besök malin! ska bli underbart att träffa er! men ja vill inte se arn, never! bara, om ja får extra choklad;)
puss puss o bon apetit! ja suger på franska, men ni fattar va ja menar! <33image131
het bild på anna o hennes potatisbulleimage132
rätt ful, men den får duga, ups nu börjar filmen där nere! om ja inte hinner skrva mer i kväll så go natt! fler bilder kommer, snyggare osså! <33

emma e hemma:)

men ja pallar inte skriva mer

juicy

Hello och god eftermiddag, typ.
Blev jättesugen på smothie, så jag mixrade lite vaniljyoghurt med frysta blåbär och vips - blåbärssmoothie!
Är det bara jag som kan tycka att något nyttigt och fruktigt faktiskt är godare än godis och bullar?

man blir sjukt sugen

hey there delias.. hehe

På delias.com, typ min nyfunna kärlek, säljer dom ut lite gamla saker - snygga också, inget fel på dem - och här är några favoriter av klänningarna:
image129
Den gröna är typ snyggast, eller sötast, enligt mej. Inte min färg dock.. Alla är på rea hursomhelst!
PUSSPUSS! (ps. inga smileys! :D <-- den var ettt undantag).

De gyllene bloggreglerna

Haha, jag fick ett gulligt mail av min syster. Såhär stod det:

DE GYLLENE BLOGGREGLERNA

?          Skriv alltid med stor bokstav i början och punkt, utrops- eller frågetecken direkt efter sista ordet. Inga mellanrum.

?          Skriv clean. Skippa smileys och liknande tecken som "^^"

?          Skriv saker som intresserar folk, dvs inte bara "idag har jag gjort si och så" utan skriv någonting där du visar din åsikt och som får andra att tänka på vad du skrivit.

?          Uppdatera minst 2-3/ggr dag, annars kanske läsarna "lämnar" bloggen.

?          Ha en snygg, clean och classic design. Inte med massa blommor och sånt, utan det räcker med din favoritstil och sen svart-vitt. Kanske nån bild.

?          Kommentera andras bloggar. Men spamma inte "HA EN BRA DAG", som många gör. De bloggarna blir aldrig besökta. Skriv något som en åsikt som gör din blogg intressant att besöka.

Hon är sträng.. Hah. Tycker NI att det stämmer?


Godmorgon

God morgon alla!
Igår gick jag genom en blogglektion med min syster. Hon tyckte att vi skulle ta upp mer åsikter och sånt som rörde folk, så att vi fick fler kommentarer. Sen sa hon att vi skulle skriva "renare", d.v.s. stor bokstav och punkt och mindre smileys. Haha. Men vad vet hon. Fast hon har faktisk haft ett unika läsare rekord på 70 eller nåt sånt. Men de va en enstaka gång. Annras typ 14. På tal om det!!!! Gissa om vår läsarnivå steg över tjugo igår? Hahah. Saftkalas here we come :D Kul faktiskt att så "många" läser bloggen. Alltså det är ju faktiskt väldigt få, om man jämför med storbloggarna, men om man tänker vid sidan om så är det faktiskt kul att 21 pers spanade in vår blogg igår. Najs. På tal om det, så skulle vi behöva lite åsikter och tips om vad vi ska ha mer av i bloggen. Nu ska jag titta på zoey 101 ;)


godnatt

Nu vill jag och min kära bloggarkollega Malin, jättegärna veta hur det egentligen är med våra läsare.  Vilka är ni egentligen? Ni kan väl lämna ett litet spår efter er om ni besöker oss, det skulle värma. Sen funderar jag lite Malin.. Ska vi inte ta och byta namn på vår blogg, nu när de bara är vi. Eller asså göra en ny? Puss


besökrekord- igen!

JA JA JA! besökrekord idag, 18 små kottar besökte vår blogg. Nice. Vid tjugo har vi saftkalas tycker jag, Malin? Och det är litre coolt, för jag kola för en timma sen och då va de bara 14 ^^ Haha. Vilka höga siffror vi pratar om. Serious. Hehe. Puss

God i want this! <3

image1583
Helt jääävla underbar! Från Delias.com

CSI och Marylin

Tjohej :)
Har just tittat på CSI. Läskigt, men så himla bra gjort. Alla är faktiskt bra. CSI (only), CSI New York, CSI Miami och CSI Las Vegas. Dom jag kan i alla fall. Finns det fler? New York är personliga favoriten, men rsten är ju också bra. Fast inga bra "titta på mitt i natten" -program märkte jag igårkväll när jag tittade på CSi som började 11.30. I morgon ska jag göra nåt med någon tror jag... Om jag inte srkiver ikväll så godnatt <3

man har en sjukt tävlingsinriktad syrra..

Först och främst ska jag visa mitt nya halsband, shoppat på glitter! 50% REA:


Om bowlingen kan jag bara säga;
För er som tror att JAG är tävlingsinriktad ska bara veta att systar Jenny är såååå mkt värre, det suger.. Jag var otroligt duktig på att bowla idag (för att vara mej iaf), gjorde typ 5 strikes o nåra spears också, och den åkte inte alls spec. ofta ner i rännan som det brukade va för mej på yngre år ;) Så jag vann över Jenny (och ja va nära på att slå pappa), och hon lackade asså! Hon sa att ja bara hade tur och aaaaldrig siktade elr nånting - allt jag gjorde som var bra för mej hade jag tydligen gjort heeeelt fel enligt henne -.-. Dessutom så ville pappa att jag skulle inte bry mej o låtsas som att hon hade rätt för att Jenny är som hon är! VARFÖR?! Hon kan inte ens unna mej det! För att förlora mot mej var ju heeemskt. Hon tror tydligen att jag inte ska utvecklas nååånting sen jag var 6 år och inte kunde nånting och Jenny vann över mej. Hon kan inte finna sej i att det går bra för mej o mindre bra för henne. Det är hårt att leva med det, men jag är väl inte ensam om det får man hoppas...
Jaaa.. Bortsett från det där så var det kul! :D
Seee yaah! <3

Tv

Kollade just klart på Las Vegas repris, som jag redan sett förstås. Me loooove <3 De hade John Legend som gästartist/skådis. He's a talent. Han spelade låten Save Room. Najs :) Kul att vi fått lite kommentarer på sistonde. Fortsätt så tack :D Ikväll ska jag fixa glassdessert, namnam. Nu är det vänner. Jag vet att ni tänker "vilket liv typ tv hela tiden." men jag lovar, att jag har ett liv utanför tv:n, även fast det är svårt att tro ;) Pussar och Kramar <3

Hello

Sitter och glor på gamla avsnitt av OC. Börjar blir lite så där halvt besatt av det, precis som Kristjana. Marissa är för söt, men hon är inte snygg eller så, bara söt. Jag och min söta syster funderar på att kanske ta en manikyr på denna lilla salong i solna. Franskt isåfall. Nu börjar OC. Pussar <3

Bowling!

Idag ska jag bowla med Jenny och pappi!
Roligare blir de väl inte elftersom att ja har feber..

Wish me luck, with many strike's!

morgon

Godmorgon!
Malin har fixat jättefint med designen på bloggen. Tack för det älskling! Idag har jag inget att göra. Blä. Tyvärr tror jag att jag behöver plugga lite. Blä. Nu sitter jag och kollar på Zoey 101 på Nickelodeon. Update: Nu tog det slut, hehe ;) Min lilla misse Zimba har inte vart utomhus sen nyårsafton stackarn. Och han sitter och tittar ut genom förnstret typ hela tiden. Gullungen. Puss

God natt allaaa otroligt många läsare! ;)

Vi har ju faktiskt nåra läsare, minst 10 om dagen typ (a) vilka är ni?
FLER SKA DET BLI! På våra länkar kan man rösta på vår blogg, snälla ? 8) Stödj oss i denna svåra tid - och rösta på oss! :D
Har fixat designen och den blv inte riktigt rätt men wft, det får va!

Nu ska jag ta bort sminket och sen försöka sova.. ja har feber så det blir kanske svårt.. (SHUT UP TERESA! Du vet vad jag menar.. ^^) Sååå, god natt då! <3

cupcakes 2

Här är då lite bilder från vår bakning idag som gick så himla bra :D

Såhär såg det ut när vi bakade, och där är lilla jag :)
image49

Såhär såg muffinsena ut när vi skulle stoppa in dom i ugnen.
image47
Och här är jag och de fina muffinsen, direkt från ugnen! Inte jag då asså, utan muffinsen!
image48

Här ser ni min snyggaste raggningspose, som dessvärre inte funkade på julia :(  (haha, sexy face)
image53

Så här såg muffinsen ut
image52

Och såhär skulle muffinsen se ut .. *heh
Foto: Fredrik Sandin Carlsson

Jämför liksom, helt självklart att våra är snyggast!
image52Foto: Fredrik Sandin Carlsson

meeeen euuw :S


Okej, man kan inte vara heelt säker på att detta är sant - men om det är det, så kan jag bara säga; hon är typ 16 år ju! Ska hon bli som syrran elr t.o.m. värre elr? FYYYFAN!

cupcakes

Ojoj. Idag har jag vart hos min kära kompis Julia och bakat cupcakes, som blev lite lagom lyckade. Vi hade tyvärr ingen Philadelphiaost, så vi gjorde vanlig florsocker och vatten glasyr, vilket var ett storty misstag eftersom att den blev rinnig och då. Men det blev bra i alla fall. Nån gång i mitt liuv ska jag se till att köpa en muffinsform v(alltså en sån där i plåt som stödjer upp pappret så att det inte viker sig) och philadelphiaost och baka riktiga cupcakes, i såna där stora muffinpapper. Och då kan man passapå att köpa coktailbär och sätta på toppen. Ååh. På sportlovet kanske. Kan i alla fall lova er lite bilder ikväll eller imorgon på våra finfina muffins :) Puss

jag vill inte, :@

Igår på matchen så kände jag att det var helt pissonödigt att jag var där. JAG ÄR SKITARG! Man går upp sjukt tidigt och what's the point? De hade varit en sak om vi var ganska få, då skulle man fått spela mkt - men vi var ofc. jättemånga så man fick spendera den matchen på bänken för det mesta -.- KUL... kände mej mest bara lagom överflödig och sådär :(
Klockan 14.15 samlas vi nånstan i ingenstans i täby för att spela en till match, om den blir som gårdagens så kan nån gå och ta sej...

DESSUTOM: Nu kan jag inte vara med Julia och teresa och baka muffins! Skit!


40 dygn i celibat

Hej!
Sitter framför tvn och tittar på filmen "40 days and 40 nights".. Handlar om en kille som ska leva i celibat i 40 dygn, för att komma över en gammal flcikvän. Haha. En gammal goding för mig. Såg filmen för kanske två år sen och sen köpte jag den ett halvår efter. Sen såg ja den hemma hos Malin. En äkta garvfilm, men den är väldigt barnförbjuden. Den är egentligen helt värdelös, men det går inte att komma ifrån att huvudpersonens situation är jävligt komisk. Haha. Ska nog gå och lägga mig rätt tidigt ikväll. Jullovet är slut om en vecka tragiskt va? Puss och eventuellt godnatt ;) <3

lugn kväll..

Nu ska jag ta ett bad, är rätt så trött nu och de ska bli asmysigt...
Det är hårt att gå upp typ 20 i sju dagen efter nyårsdan.. :/

Vill så gääärna ha nå badskum eller nån badbomb elr whatever, men vi har typ INGET (men det får gå).. allt det här och jag är hur nöjd som hellst;

jag älskar er <3

och jag älskar er dubbelt sötnosar ^^
image120

HAHAHAHAHA!

Jag kan bara inte sluta skratta!
image119
Omoget och underbart <33
Ta åt dej Rasmus ;)

Resor

Hej alla!
Helt ändrade dagsplaner blev det. Satt omkr. tre timmar hemma och gjorde ingenting. Sen åkte jag till vällingby och såg filmen "Förtrollad" med mina underbara buddies Julia och Malin. Därefter kom jag faktiskt hem ungefär på direkten och käka med min kära familj, och nu sitter jag här.. Jaa. Malin skriver aldrig, lilla svikarmalin. Inte mycket till liv och sitta här och blogga en lov kväll. Blähä! Ska faktiskt baka nåt imorn tror jag. Nåt sånt där ojuligt som får en att glömma julen. Jag tycker det är lite småsorgligt dne första månaden efter att både jul och nypår har passerar, för då vet man att det är ett helt år kvar till julruset och glädjen. Men sen är det ju sommarlovom ett halvår :D Jag har INGEN ANING om vad vi ska göra på sommaren. Det blir säkert nån charterres med familjen nånstans. Men förrutom nån varm solochbadresa så vill jag jättegärna åka till:
- Paris, och stiga upp tidigt på morgonen för att äta frukost på nåt café drä alla sitter med espresso och baghuette.
- Barcelona, och gå på kulturgrejer som är grymt tråkiga, men ändå mysiga. Och shoppa på La Rambla förstås!
- Rom, och ta massa töntbilder framför Fontana Di trevi.
- London, och shoppa typ. Men högst en vecka!
- Nice, igen.

It would be a dream gome true, hehe. Men särskilt Paris. Måste måste måste. ha det bra <3

2 januari 2008

God morgon!
Jag har börjat vakna jättesent (för att var mig) på mornarna. De senaste tre mornarna har jag vaknat halv elva!! Gud. Jag brukar vakna halvåtta ungefär på helgerna. Weird. Idag är mitt hår dagenefterlockigt, eftersom att Klara lockade mitt hår igår. Det ser jättekonstigt ut, men med lite tillruffsning och hårnålar så kan man nog få det att funka som en varierande frisyr bara, och det är ju bra. Planerna för idag är faktiskt inte helklara. Klockan har ju hunnit blivit tolv, så jag funderar på att kanske ha ännu en slappdag. Men man blir ju så bekväm i den sitsen, sen kommer jag aldrig orka ngt. Jusste, igår var ett undantag från mitt nta liv som startade på nyår då. Blev jättesugen på att äta nyttig lunch och slänga godisrresterna från nyår. Men nej.. Det känns lite onödigt att slänga dem.. På lördag så ska jag faktiskt få äta godis. Och idag har det enda onyttiga jag fåttv i mig, ett glas cola light, och det är ju faktiskt sockerfritt. Men jag föredrar vanlig cola före light eftersom det känns mer naturligt och smakar inte lika mycket kemikalier. Nej nu ska jag ta mig i kragen och faktiskt promenare nånstans. Vällingby kanske? Men mina vinterskor är ju så fula, och jag måste ha dem på pig. Böhö! Haha. Ha en bra dag! <3 

Alba

ja
Hon är nog det vackraste jag vet inom kändisväg! När jag fick höra hennes namn för första gången (tror det va i fyran elller nåt) så trodde jag att hon hette Jessica Alban. Det tyckte jag var lite häftigt eftersom jag gillade manet Kim, som kunde vara ett tjej och kill namn. Haha. Jessica Alban ^^

nyårsbilder

Hej! Lite bilder från nyår. Härligt. Först är det nyåroutfiten. Ett långt svart linne från hm, svarta tights, silverglittig bolero från Gina Trivot, små svarta ballerina från skopunkten. Najs.
image111

image112

image113
Både jag och klara va silverglittriga, och klara hade kvällens finaste ögonlock.

image116
The crew ovh JA, dt är faktiskt den bästa bilden jag hittade -.-
image117
Hahha! jag och hund-Anna

image118
haha. och till sist, Kristjana med sin fina immitation av sig själv ^^

Det var typ det. Jättemysigt igårkväll, hoppas på flera såna kvällar, älskar er <3

Täckbyxor!!!!

Klara kördev just igång med sitt: "får jag locka ditt hår, snälla?" hahahha. Så nu sitter jag här och är svinrädd för att blilocktångsstämplad i hårbottnen :S Men jag är modig :) Ikväll ska syster iväg hiut faktiskt och kolla på film med Anna som alltså är Klaras storasyster. Så det kanske blir nån film med mamma och pappa eller nån kompis ikväll. Imorgon ska jag faktiskt till vällingby och spana på stadium efter täckbyxor. Och dom tycker jag att pappa ska betala, för han vill nog inte att jag ska springa runt i mjukisar när det är minusgrader i skidbakcen. hehe. Puss

pärlplattor

Hej gott folk!
Sitter hemma hos systrarna petterson som diskuterar vems pärlor och pärlplattor det är som ligger i de små lådorna. Och sen diskuterar de Blondinbellas blogg också. Tycker inte om den bloggen. Usch. Men här sitter vi och lägger pärlplattor, yeah! Vilket liv. Jag gör i alla fall en hjärtplatta i rosa. Najs. Nyårsoutfitfotot kommer lite sent ikväll, hehe. Hare bra så länge <3

shoppat på rean + julklapps ;)

Kan nyss på att jag inte har visat mina fynd på julrean och inte heller mina julklappar, haha! Nyårsbilder kmr kanske imorn elr så - en sak i taget ^^
Här kmr några få bilder från julafton, det är inte så mkt grejjer med på bilden, men det viktigaste är med och det är mina pengar (fick ungefär 6000! :D) och min mobiiiil <3

image101


Och här är grejjer som jag har shoppat på mellandagsrean (har också köpt en jacka, men jag orkade inte fota den..) Bilderna ger tyvärr inte kläderna rättvisa (som typ ALLA bloggare säger :S), bra uttryck iaf ;)

I like a lot! :) <3 Föör er som bryr sej såå kan jag säga att idag blir de slappdag.. Rätt så tråkigt :S men jag pallar inte göra ett shit. Aja, see yah bitches!

en mer eller mindre nakenchock



Tyckte att den var gullig och inspirerande. Det är så mycket snyggare med lite former!

irriterande

Idag är det tisdag, och imorgon så ska jag spela basket.. de är nån cup... kul egentligen - men vi ska samlas i nån jävla hall i täbyy klockan (tadaaah) 8.15 -.-' någon som vill byta liv med mej? Näej, troodde inte dt heller.. vaknade nyss lixom, hur ska jag få nån sömn inatt? Det går ju bara inte!! Dessutom så har man väl sjukt dålig kondis efter typ 2 veckor utan nån träning alls, plus att jag har väl glömt hur man spelar den sporten vid den tiden imorn :S PLUS att det blir ju inte bättre av att man har ätit värsta nyårsmiddan igår. Nej, jag är inte sugen.. men faktiskt så har jag en känsla av att det blir bättre efter typ kanske halva matchen, då kmr jag nog bara tycka att det är kul! Om inget står ivägen för det, vill säga.

Nu har jag klagat klart! Kmr ett roligare inlägg nån gång idag!
Förresten! Vi har fan skrivit asmycke, hoppas att nyårslöftet blir av snart! :)

PUUUULKA

Sådärja. Då var dagen planerad. Lite lunch nu och sen ska Klara och jag göra ett desperat försök av pulkaåkning i den gamla hederliga Nälstabacken vid vår f.d. skola. Haha. Bäst att ha lite lagom ömtåliga kläder på, för vi kommer bli såååå blöta. Oj då. Upptäckte just ett prblem. Damn. Våra pulkor gick sönder förra året, så jag har ingen pulka. :S Måste ringa Klara. Puss <3


tjugohundraåtta

Godmorgon sverige!
Jaha. Då var det 2008. Känns inget märkvärdigt med det, men de kanske kommer.. Jag lovade mig själv i alla fall att förstås bättra skolan lite, och nu kommer vi ju få betyg nästa termin, så då lovar jagatt få typ bra betyg. Och sen måste jag läsa lite. Jag är ju typ sämst på böcker... Jag läser en halv bok, sen lägger jag den på hyllan. Någon som har något bra boktips på någon KORT bok, till år 2008? (högst 200 sidor) Sen är det ju det gamla hederliga "bli nyttig, äta bättre, motionera) och hela den där skiten som håller i högst två månader. Yes. Och sen att hamna på mest aktiva listan också förstås. Hope so. Gårdagen var i alla fall jättetrevlig. BIlder på outfiten later.. Idag ska man väg bara slappa. Menmenmen! Om det fortsätter att snöa, så kanske jag drar till pulkabacken med nån, och i alla fall försöker. Jag är lite barnslig, men hallå? Det är ju grymt kul :D Puss <3

2008

Jaa, nu var de ett nytt år..
hmm.. mitt bästa år hittils hoppas jag!

godnatt!

zzzz...

Gott Nytt År Sverige!
Orkar inte skriva så mycket mer nu för jag håller på att däcka -.-
Kommer säkert bilder på nyårsoutfin imorgon. Puss cats <3

RSS 2.0