Greetings from Nacka

Heeej!
valborg detta år spenderas just nu i Nacka hos mina kusiner. Trevligt. Till middag åt vi tre sorters fläskfilé och potatis och sen hallonpanacotta med hallon och björnbärssås. Vadå jätttegott? Kommer lite bilder sen. tänkte bara uppdatera. Hoppas ni har en trevlig valborg! Puss!

Hej då:(

Snart drar jag till landet. Farväl omvärlden! Inom en kvart kommer jag sitta i bilen på väg från allting typ. Hallstavik, mitt ute i ingestanns! Utan mobit bredband och utan roliga grannar. Suck.
Hoppas den här helgen tar slut fort! Och att ni får en roligare valborg än jag!

Puss!

Sex and drugs and rock n' roll

Hej! Föstås lite dålig uppdatering från min sida, men nu har jag äntligen tillfrisknat från "även fast jag inte har NÅT annat bättre för mig, och typ sitter och tittar på tv, så kan jag inte blogga" - syndromet, och det är ju bra! Tyvärr så är det något konstigt med bilduppladdningsaken här på bloggen för tillfället. Hoppas det fixar sig snart.

Underbart väder idag förresten!  Har solat nu på eftermiddagen och fått en rejäl bränna för att vara i bara drygt en timma och i Sverige. En fin brun bränna alltså! Imorgon är det Valborg. Och det är ju trevligt. Är bara så jävla anti alla fjortisars oklassiga festande kring valborg. När ska de förstå att det bara gör de billiga? Jag tycker det är helt okej med alkohol i LAGOM MÄNGDER. Bara så ni vet... haha! Imorn så ska jag i alla fall till Nacka till mina kära kusiner. Och det ska bli kul. Vad ska ni göra?

En lite hippieinspirerad outfiit också :) Just for you, puss!


You spin me right round, baby, right round..

image777

Gbg imorgon =D

Haha, suckers! Imorgon åker jag till Göteborg, det gör inte du vah? :)
Ska skriva rätt mkt innan, nu ikväll, d.v.s. om jag får tid. Måste packa, har typ inte packat nåt mer än lite kläder.. Jao, alltid ute i goood tid! ;) dom andra har fått en sjukdom, den kallas "även fast jag inte har NÅT annat bättre för mej och typ sitter och tittar på tv, så kan jag inte blogga"-syndromet. Lite skillnad är det ju med mej som har träning typ all the time. Krya på er tjejer!

Dagens låt

Kanske inte den bästa, men jag tycker om den! Brittan ft. Linkin Park . Den heter typ Faint Toxic
Godnatt! <3

Lindsay Lohans & Jessica Simpsons

Ta inte detta fel, men jag vill ha deras hår!
Blont är snyggast och.. Blondes have mooore fun! :D
image774Jessica Simpson Hairstyles
(hehe, förminskade Jessica så hon ser lite sjuk ut ;] men håret är hooooot!)

Saknat mej? Sååklart!<3

Fredag: Mys hemma och sen hem till jossan. Vi åkte till åkermyntan och köpte pizza. Sen såg vi She's the man och not an other teen movie. Den sista var sugig. Parodi på massa andra filmer, mest she's all that, super sugen, bring it on och typ american pie. Inte lyckat. Skrattade inte en ända gång. Fast Jossan och ja hade kul. Drog hem vid 11 eftersom de va gympa i lördags. Jag
Lördag: Sammling i jacobsbergs hallen typ halv tio. Eftersom de va städdag i området och pappa skulle köpa korv, kaffe och kakor till alla så kom ja försent. Inte mkt. Vi hade ju tönt glitter och glamour team. Vår tråkiga grupp skulle bara ha ett blått linne eftesom vi är UTY blå. Ungdoms Truppen Yngre. Blå är svårighwetsgrade. Det finns blå och röd. Röd är lättaste. Och på uppvisningen fick vi skämas över att ha slagit ihop med de röda. Som tur är bara för den gången! What ever, vi hade massor med glitter på oss, och la gruppens incialer med glitter på golvet.
Jag är jätte nöjd med va ja gjorde=) Rondat flickis direkt och hjulning haldvolt direkt. Inget komplicerat, men ändå! Sen gjorde jag bara frivolt på trampeten. Eftersom ja inte är så bra på pick. Ville inte riskera att skämma ut mej. Samma sak med bordet. Vägrade köra plint, för då skulle ja skämma ut mej totalt. Och bord va bara att glömma eftersom förra gången knäckte jag hela ryggen på det. Men till på tävlingen, då jävlar!
Eftersom det finns så få tävlingsgruppen och så många basbrupper så fick tävlings grupperna uppträda på båda visningarna. Och basisarna  uppdelade. Fast mamma gick bara på den första, dumt nog, för ja tycker de blev bättre på den andra.

På kvällen dukade Anna och jag skit snyggt. Har några fina fotot, men pappa vill inte ge mej dom eftersom vi sitter i morgonrockar från hasseludden och nördar oss:) Varför vi dukade? Gustav fyller år! Av mej och Anna fick han en addidas parfym och hårvax. Båda luktade jääätte gott!
Söndag: Träning. 10-12-.- Efter att ha käkat och dushat drog jag till Malins pappa där tessan redan va eftesom varit i vällingby medan ja segade hemma eter gympan. Hoppade studsa matta och nu kan ja skryta med att kunna handvolt där, vaddå efter?! :D Teresa drog vid sju, efter att vi dumpat en kackelacka som vi blanda annat hittade i malins pool i en grannes trädgård. Egentligen skulle den få bo i brevlådan, men de va för elakt enligt T. Vi skulle inte ha lyssnat på henne. =)
Bara en stud efter att T gått til bussen åkte vi till Malles mamma. Vi kolla på The Mist. Skulle vara en läskig film. Men den var bara äcklig. Skabbig. Jävla jätte spindalr som sprutade brännande spindelnät, skit stora myggor, drakar typ och en fet bläckfisk. Eller man såg bara tentaklerna. Fast lite läskig var den faktist.  Bara de inte hade varit så överdriven. De va en bra storie. De sluade me att huvudpersonen sköt alla förutom sej själv, eftersom han bara hade fyra skott. Sen kom militären. Typ tre minuter efter att alla dött. Cepat.
De va min helg, den korta veriosionen va den!

Gladiatorheels

Hej och godmorgon! Vaknade omkring 9, dessvärre inte med solen som stack mig i ögonen. Lite synd att vädret nu i helgen inte var lika fint som i veckan. Men det hade ju kunnat vara värre.. Drömde faktskt att det var 2 meter snö ute. Scaaary. Idag ska jag nog göra något med mina kära buddies. Ingen aning vad, men nåt blir de hoppas jag. Jusste! Jag är säkert den hundratusonde bloggerskan som skriver om dessa skor - men jag lovar, jag är inte efter. Har kollat på dom ett tag. Och jag lbir bara mer och mer såld på dom. Så de ska det nog bli. Ha en bra dag. -Ciao!
image773
Snygga på är de också, elelr åtminstonde på en bild på Mini's blogg. Den där gladiatormodellen med vristremmen och klacken är rätt charmig va?

Speciell Kakadua ^^

 
"Världens fulaste fågel" kallas hon.. Men jag tycker att hon är söt, såå farligt är det väl inte..? Skulle älska henne om hon var min. Hon har en sjukdom som gör att fjädrarna växer typ snett, så det är irriterande och kliar för henne. Därför tar hon bort dom helt själv. Stackare.. Och hon är döende också. Buäähh!


Här kommer bilder på nyshoppat!

Jag lovade igår aight? Så här är det:
Från älskvärda (a) Gina Tricot har jag köpt dethär:

Det var 30% rea på allt på Cubus, ca. 450 kr. blev dt för det här:

Och här är det sista.. Kicks och HM;
image772
Torrschampo, liten fön-borste och roooosa hot pants!

Typ alla tröjor/tees går att ha till tights (:

Lyssna bara..!



Hur går det till...? Kan man låta bli att rysa?

Snart kommer Leo hit, myyys. Har varit med Teresa större delen av dagen <3 Ciao!

Hot

Hejsan! Malin och jag satt hos henne ett tag, men sen drg vi till Vällingby. Lite riskabelt att åkakvart i fem när halva centrumet stänger fem, men ändå. 16:44 gick bussen och kärringjäveln körde förbi oss, trots att vi stod vid busshållsplatsen. Vi kom inte ens springande. Jävla människa. Men vi sprang upp till Vällingby för att hinna till fem och hör och häpna - vi hann faktiskt med att vara på H&M i nästan tio minuter. Sen gick vi till Gina där jag la undan ett par brillor i wayfarers-modell. Dom jävlarna tar inte kort utan leg. Sen tog vi i alla fall MANGO där jag hittade en snygg strandskjorta typ. Eller asså den går att använda till shorts och så också. Bruna shorts blir snyggt. 149 var priset. Billigt billigt.

Såhär såg skjortan från MANGO ut. Fast jag tänkte köpa den i turkos. Sån där jättehärlig sommartukos som bara lyser och är perfekt till träsmycken. Men jag täntkte verkligen inte ha den som hon på bilden. Det var fuligt. Utan jag vill ha slappt till bruna elelr vita shorts, träsmycken och sandaler. Yees. Klara om en timma. Puss!

Beach 08

Tog en liten promenad med Klara och sen käkade vi nudlar och mörk choklad hemma hos henne till spelet Geni. Barnversionen faktiskt (haha). Nu ska jag till Malin, där jag ska göra allt och inget. vi skulle sola, men sen började det regna. Konstigt. Ikväll är det Klara igen. Konstigt att jag aldrig tröttnar på henne. Haha. Skämt åsido :) Ha en jävligt bra fortsatt dag <3

Chain Bikini Ring Bandeau Bikini
Chain Bikini Double Chain One Piece
Placket Front Smock Placket Front Smock
Lite strandfint från Topshop föresten. Jag skulle definitivt kunna tänka mig en baddräkt till sommaren i en sån där modell men skulle nog inte köpa det för dels behöver man större bröst (haha) och sen blir ju inte solbrännan den snyggaste. Vid mage - Nej tack.

Randigt från Monki och Wayfarers från Gina Tricot

Hej på er! Vaknade imorse och var sur för att någon hade bestämt att på ledighetsdagen så skulle det minsann inte vara så fint väder som i veckan. Men nu ser det ut som att solen är på gång. Yeeeey. Uppdatering senare idag. Puss!

image757image758

Den här var jävligt snygg föresten. Från Monki. Och brillorna från Gina. Ska nog överväga min rädsla att verka "efter" om jag köper Wayfarers nu (ni vet, alla modebloggare och kändisar hade ju det förra året). Det är ju riktigt jävla snyggt faktiskt, plus att stora brillor ser helcrazy ut på mig.

Paus..?

Tänkte kanske försöka ta en paus från shoppingen..
Har ju köpt mycket saker nu, så när jag har köpt detta såå;
image756
Jaa, för Ray Ban:sen som finns i VARENDA affär är ju faktiskt jävligt fina..
Strandväskan är perfekt. Skorna är bekväma och sjalen är faktiskt inte så viktig (a) ..
Tittade på talang 2008 och åt lövbiff med pommes ikväll. Haha, inte direkt nån intressant kväll, men jag är trött så vem bryr sej? Ska tvätta ansiktet, borsta tänderna och sen ska jag nog fan snart gå och lägga mej. *nörd*. Fast jag kmr nog bli pigg innan. Jaja, have a nice kväll!

Shoppa, shoppa och shoppa!

Japp, Kenza kan slänga sej i väggen för idag har jag varit en shopaholic (som vanligt..)!
Jag är skitnöjd med allt jag har köpt idag, ska fota det och slänga in det här i bloggen också.

Nu blir du väl nyfiken ? Hihi. Men pallar typ inte fota och hålla på.. tyvärr blire nog inte bilder förens imorn.. håååll dej uppdaterad hursomhelst, du vill vill ju inte missa min shopping! ;D

En tönt

Kollade på talang 2007 nyss. Såg ni lillkillen som sjöng? Han blonda? Felix Hvit hette han. Minns ni inte honom från Lilla Melodifestivalen 2003? "För den jag är" hette hans låt. Jag kom på det på direkten jag såg honom. Hahaha. jag håller på att garva ihjäl mig. "För jag vill bli äälskad, för den jag äääääääääär". Hahaha! Hur gammal kan han ha vart då? 9? Nu är han i alla fall 14 och kommer med en ännu fjolligare låt än när han var nio. Väx upp!
 
Som nioåring. Jävlar.

Och jag dömer ingen, jag bara säger att han inte kan sjunga, att hans låt suger och att han är allmänt geeky.

Bracelets

image755
Jag är totalsåld på H&M's armband. Obeskrivliga. Kolla bara på det längst ner i vänstra hörnet. Ska jag?

Alla kostar i alla fall 59:50:- förutom nr. 1 och 5 som kostar 49:50:- för den som ville veta det. Puss!

Epic

Hej hej hej.
Förlåt för att jag inte har skrivit på typ en vecka :/ Ska bli bättre. Lovar. I veckan har min syster vart borta. Gamleby åkte hon till med skolan. Det var skönt. Emma och Malin sov här i tisdags, i onsdags hoppade jag, Emma och Erika studsmatta hos Erika och igår mötte jag mamma i Karlberg där vi käkade glass på Glasshuset. Yummy. Sen tog jag en promenad med Klara på kvällen. Härligt :) Idag köpte jag lite grejor. En strandklänning och ett basiclinne.

Det var väl typ det. En önskeaoutfit bjuder jag på också (observera ÖNSKE, eftersom att vissa saker är dyra som sjutton)
image754
Klänningen är Moschino cheap and chic, clutchen är från Marc by Marc jacobs och smyckena är från gamla hederliga H&M. Trevlig kväll <3

Kvällens låt: Faith no more - Epic



Efterlyses

Ny väska behövs, om ni vet nån snygg och helt billig på nån affär i stan så berätta gärna det för mej! Mååste ha en ny skolväska! ;D Här kmr en bild på Nisse-älsklingen!image753

Du ska inte tro det blir sommar


Du ska inte tro det blir sommar

ifall inte nå´n sätter fart

på sommarn och gör lite somrigt,

då kommer blommorna snart.

Jag gör så att blommorna blommar,

jag gör hela kohagen grön,

och nu så har sommaren kommit

för jag har just tagit bort snön.

2.

Jag gör mycket vatten i bäcken

så där så det hoppar och far.

Jag gör fullt med svalor som flyger

och myggor som svalorna tar.

Jag gör löven nya på träden

och små fågelbon här och där.

Jag gör himlen vacker om kvällen

för jag gör den alldeles skär.

3.

Och smultron det gör jag åt barna

för det tycker jag dom ska få

och andra små roliga saker

som passar när barna är små.

Och jag gör så roliga ställen

där barna kan springa omkring,

då blir barna fulla med sommar

och bena blir fulla med spring


Tänkvärt

"Framsteg är omöjligt utan förändring; och de som inte förändrar sina tankar och åsikter, kan inte ändra någonting"
- George Bernad Shaw


-

ja vet att det inte är så kul att läsa om tråkiga saker. Därför ska jag inte skriva så mkt om igår. Eller, det var inte hela dagen det var fel på. Bara gympa träningen. Men om det inte varit för Sara, Zigge och Camilla så hade jag kanske inte kommit till skolan idag. Även om ni inte gjorde så mkt betyder de allt för mej!
Och nu till en bra sak! Jag är i tid i skolan! Yeeehy!

Puss!

Störande

Kom på en irriterande grej som "hände" igår på träningen.
Jag kom för sent för att pappa skulle sälja en av bilarna och det drog ut på tiden (han hade lovat att skjutsa mej). Så jag ringde min ena tränare som är tjej (kanske är bäst att inte säga namnen ;P) och berättade att jag skulle bli typ 10 min försenad p.g.a. dethär. För liksom pappa kunde ju inte bara skicka hem en som var intresserad av hans bil, då skulle han nog inte vilja köpa den :s
Jag kom in i hallen typ bara 5-7 minuter sent, men min tränare (som är kille) skulle på ett lagom trevligt sätt fråga vrf jag var sen. Jag sa att pappa skulle sälja en bil och min andra tränare sa att jag hade hört av mej. "JAHA, så din pappa säljer bilar hela tiden eller?" med ett inte spec. trevligt tonfall. PALLA. Han menade förstås ironiskt, typ att jag alltid kmr för sent, vilket inte är sant, brukar komma precis i tid elr typ 3 minuter för sent men fan inte mer, isf så ringer jag alltid och förvarnar om att jag blir sen! Och som svar på frågan: JA, MIN PAPPA SÄLJER BILAR I PRINCIP HELA TIDEN - HAN ÄR BILHANDLARE.
Tänkte säga det, men hann bara inte för vi skulle börja då + att det kanske inte direkt var den bästa tiden att "käfta" , jag var ju faktiskt sen.. Jaja, nu ska jag vila, har typ lite feber :/

Sheisse! -.-'

23 april = Malins otursdag ? -.-
Shiet, blir så arg! Först har jag lagt plånboken i fel väska när jag står i kassan och ska köpa kläder! Sen är jag dum nog att välja att ta tunnelbanan till brommaplan för att sen ta 117... ist för att åka till spånga och ta 117 där.. Eftersom att det stod att tunnelbanan skulle komma om en minut så valde jag att åka den. Ja vad händertror ni? SJÄLVKLART så stannar tunnelbanan i Åkeshov, alltså stationen INNAN Brommaplan där jag ska av för att stå där i evigheter! Och det berättar dom alltså när man har åkt några stationer och det är absolut helt försent att gå av och ta sej tillbaka till vällingby för att ta bussen ist. Dom sa att det skulle ta högst 10-15 minuter, men nej.. 25 min ungefär fick man vänta för att en olycka hade skett i STORA MOSSEN! FATTA, STORA MOSSEN! VRF I HELVETTE KUNDE VI INTE STANNAT I BROMMAPLAN DÅ?! NÄR OLYCKAN ÄNDÅ HADE SKETT I FUCKING STORA MOSSEN!!??? ÄR DOM HELT JÄVLA ******* I HUVET? -.-
Man var till slut hemma 1 timme och 20 minuter efter att man tog tunnelbanan från Vällingby. ÄR DET NÖDVÄNDIGT FÖR ATT NÅGOT HÄNDER I STORA MOSSEN?? En resa som alltså i vanliga fall tar 30 minuter ska behöva ta nästan tre gånger så lång tid! Sen kommer jag hem och har jävligt bråttom, måste byta om och sätta upp håret o.s.v. för att åka tillbaka till Brommaplan för att gå på basketträning. Jag har ca. tio minuter på mej och inser att matchlinnet är hos Teresa sen igår. -.- Jag skriker och kastar mej på sängen. Då känner jag huvudvärken som alltid har varit där men jag har vart för arg för att tänka på det. Jag ställer mej upp och blir asyr.. Grattis Malin, du fick lite mysig migrän på köpet!

Det är bara att skita i träningen och förbanna kollektivtrafiken och otur..

@Teresas+bloggparty :>

Cheescaken vi gjorde smakade lite konstigt. Morotskaka typ. Kanske för att vi inte hade den i ugnen på eftervärme för tillräckligt länge och för kort tid i kylen. Gott va de ändå och perfekt att fira Bloggens halvårsdag på! =)
Vi åt köttfärssås-spagetti och nördade oss framför TVn. Vi va parkerdade framför den typ hela kvällen.
Malin kom 19.15, efter sin träning medan Tersa och jag åkte hem till henne direkt efter att ha handlat. Vi lekte spegel kåta ett tag och sen gick vi till Starbo parken o gungade o tog ego pic'. Gjorde bort mej för T's pappi. Piiiinsamt :S
Sen började vi vårt kladdande och stökande i köket. De va kuul. Medan vi väntade på att de två sista lagrena på kakan skulle bli klara i ugnen fick vi häääärlig fotmasage av T's mamma. Helt underbaart. Matbordet fick bli masage bord. JAG fick först! ;)

Juste, T och ja åkte hem under lunchen till henne och fixade egen lunch. Snabbmakaroner och köttbullar vart de som vi stoppade ner i varsin lunch låda. Till efterrätt tog vi glass. Vi promenerade till 117s busshållsplats och åt på vägen. De va jätte soligt och fin promenadstig. Riktigt mysigt. Anledningen till besökat hos Tessan va att de va pyttipanna i skolan och att vi hade haft gympa. Basket faktist! Jag som suger på. Men klarade mej riktigt bra. Inga mål, men ägde alla ändå!

Eftersom vi kom lite*host* sent så ska ja plugga nu. Kursen behövs göras. Franskan ska redovisas.

Pussss!<3


Hihih

image749

Shaafan!

Idag har jag träning som vanligt och sen ska jag till Teresa, where I will sleep ^^
Meen asså orkar verkligen inte träning idag! Fick nog av basket på gympan idag ;) Guud, ja var inte sådär överlägset bättre än alla andra som det brukar va. Elr asså.. jag ville inte "styla", för då skulle man vara "ego" typ (som alla andra wannabe-basketproffs var, alltså i min klass.. haha, asså alla trodde typ att dom var skitbra men nääej inte direkt.. dom gjorde dubbeldribbling, foul och stegfel typ heeela tiden. Dom får väl tro att dom är bra ;P), men iaf så jag passade dom andra för det mesta. Jag är också den ända basketspelaren i klassen så alla höll stenhårt försvar på mej -.- och foulade/slogs hela tiden -.- Nämner inga namn men ... SEBBE. Och så vare en tjej i klassen som trodde att hon var så jävla bra, men de var bara för att hon var fri hela tiden, så till slut så försvarade jag på henne skitmkt och då kunde hon inte göra nåt (mohahahaha) - inte så kaxig längre? Haha. Men skit, jag gjorde bara ett eller två mål.. :s Fast vi spela ba 15 min typ.

Aja. Nu ska jag dra ut min stekande (solande) syrra för att hoppa studmatta! :D

Banvallen

Leo och ja har varit ute o cyklat lite. Blev geggti och äckligt om skrona, men annars hade vi kul. Känns som om de va jätte länge sen vi pratade. Tönt sötis Leo kom på att vi bara måste tälta där någon gång. Nisse får vara hundvakt :D Ja tar me stormkök och om ingen har större tält än de ja har har så får de följa med de me=)
Vad säger ni?^^, Fast de är ganska tråkigt att tälta där, Riddersvik är säkert mkt skojigare. För då är vi vid vattnet. De är lungt pussies ja har tältat i Riddersvik förut, där vi hade vår picknick. Så de vågar vi! :D


Mitt fina inlägg försvann! Ovanligt? Nej. Ja tror att pappa har en inställning att efter 10 så funkar inte internet längre. Hur avancerat den nu än är ska ja avintallera den. Om de inte funkar kan man alltid slänga bredbandet i akvariumet och säga att de va katten. Fast de är nog inte så smart de heller, eftersom han redan är på väg att bli utsläng. Den grisen slafsar ner mina kläder och min säng. Och soffan och allting annat också för den delen.

Idag efter skolan blire DH, blogg kalas och slagga över hos Teresa=) OCh cheescake har ja bestämt. Med passionsfrukt. Smaskigt!

Pussss!<3

Oupsss.. Lindsay Lohan glömde en liten detalj..

Tur att gubben är framför henne..? ;)
image746

Lovers Are Lonely..

Dagens låt; Lovers are lonely.


Herregud! Blondinbella är bara för irriterande! Hon kan få allt. Öh, nyhet? Men liksom irriterande att jag för bara några dagar skrev om två saker jag vill ha så ska ofc. Blondinbella skriva att hon har båda sakerna och att dom är bra. Shiet! Hon läser säkert vår blogg !! ;o Haha. Men mest av allt; JAG VILL OCKSÅ HA SMYCKESHÄNGAREN OCH BLÅSAPAN!

Run

 
 
 
Burberry Prosum 2008 - inte lika somriga som vädret, men snygga.


Hejsan!
Gud vad vi har blivit dåliga på att uppdatera! Läsarantalet har sjunkigt de senaste tre dagarna, för att vi har uppdaterat så sällan. Skärpning!

Idag har varit en sån där vanlig "skol"dag. Typ "plugg". Haha! Och efter skolan åkte jag, Emma och Malin hem till Erika för hon hde vart hemma. Vi åt (för ovanlighetens skull) och hoppade studsmatta. Lite crazy, för vi ville bli bruna så vi tog av tröjorna. Sen efter kom eirkas syster och ba; "Kul att ni hoppade i bhar. Varför gjorde ni det?" Haha. Det var lite komiskt.

Kursuppdraget fick vi idag också. Ett repotage och Islam och Kristendomen på högst 3 dataskrivna A4. Inlämnat på fredag ska det vara. Kul för er att veta va?

Andrea vs. Hillary - Vem bär den bäst..?

image743
Jag tkr iaf inte att Hillary är vacker i den klänningen.. :S

Heeeejsan!

Det var kul hemma hos Erika, vi hoppade bl.a. studsmatta och fick massa jeeefla stötar -.-
Igårkväll sov jag förresten hos Leo, också kul, hehe. Vi tittade på film och var barnvakt åt Leos syrra.. Och idag i skolan så har jag jobbat i iaf 2 timmar typ (!!) omg jag är bäst!

Efter träningen idag hade vi fys (asså träna musklerna, typ armhävningar situps m.m.), lite småjobbigt men inte så farligt som väntat ;) Så nu vet ni det..

Gud vad jag längtar tils när jag Emma och Teresa (ofc. nån annan om dom kan) ska, för vi SKA verkligen, åka till Trosa och (förhoppningsvis) träffaaa Marcus. Han är rolig. Och väldigt lång för den delen. Hoppas det blir kul. Det var ju så längesen..
Jaja, skriver efter att jag har duschat. Puss&kram<3

Is it better to lose a lover than love a loser?

I sommar måste jag...

Åka till trosa med Malin o Teresa
Hänka på Leonora till Lisekyl
Jogga minst en gång per vecka. MINST!
Fixa min iPod
Ta hand om min solbränna
Vara lite sparsam
Äta extra nyttigt
Gå på grönan me kusinerna och sykonen. Har lovat dom...
Övertala pappa att skaffa kanalerna igen
Fira en lyckad midsommar
Sova på Malins studdsmatta
Umgås med Ella, Sara, Linnéa, Jossan och Leonora mer än ja gjort..
Joina Leonor här hemma:)
Cykla till riddersvik med mina boddies:D Och massa nadra stränder
Ta hand om naglarna
Ha uppsatt mer, så att håret inte blir konstigt blekt och så att nacken blir brun!
Inreda rummet
Bada i Malins pool
Lära mej Salto på studsmatta=)
Åka myckeeeeeeeeee med båten!

Kaaanske ska ja börja strecha igen. har inte gjort de på två år. Om ja gör de ska iaf lära mej att gå gå ner i splitt. Om ja lyckas ska ja fixa spagat åt ett håll åtminståne. Fast..de kommer inte bli av.. För ja pallar inte=D
image746
1. Olle, ja, Tess och malin. ser ni min snygga balle? ^^,
2. jag
3. Fin va? Om man inte ser de är håller ja två vitsippor i handen. Plockade dom me Anna  efter att ja hade hämtat henne. Vafan för kan inte hon gå hem själv? Jag ska fixa en fin nyckelknippa till henne så ja slipper dra hem från kompisar när inte mamma eller pappa kan. De hade vart kul att stanna hos Norris Porris<3

Puss!♥

21 april

Tänkte skriva ett fint litet inlägg i morse, men självklart så sticker elektriken in huvudet precis när ja startt datan o säger att de inte är så smart att ha den igång. O nu hinner ja inte skrva nått typ.
Men de va bara så där kul i lördags, för jocke o fick aldrig vara ensamna. Vi va tvugna att vara me Anna o Gustav.  Fast vi hade typ kul ändå. Och i söndas så va de ju gympa på morgonen. Som ja haaatar. Ja pallar seriöst inte att gå upp klocka 9 och sen träna i två timmar! Dessutom så har vi börjat samträna med en annan grupp. En tönt grupp. En jobbig grupp.

Suck, nästa helg är det uppvisningen. Och vi ska börja träna inför den på onsdag! PÅ ONSDAG! ja hatar vår jävla tränare. Hon heter Maria, ser ja nått samband?

Sol


Fint från Twenty8Twelve


Hej! Idag har jag legat och solat och läst chicklitt i stort sett hela dagen. Ätit lunch med min halvsyster också. Gårkvällen hos Klara var skoj. Vi sjöng singstar och tittade på två filmer. Givetvis lyckades jag somna på båda filmerna. Eftersom att jag har så nära hem från henne så drog jag hem, fast att alla andra sov där. hade feber dessutom. Men ni vet ju att jag får feber när jag sovit dåligt :P Kom hem vid halv tre, borstade tänderna och la mig. Trevligt. Nu ska jag göra ingenting och imorn är det skola. Då ska Kitty till Småland. Puss!

VOTE FOR ME! :)

HÄR röstar du på mej som daimglass!

Ge mej en tiopoängare nu! ;D <3

Veckans

Är hos jocke just nu, har verkligen inte pallat skriva på hela veckan. Venne varför. De ja skit kul på massa gotti. Och leos fest. :D Vår dricka va ju godast! 
På förmiddagen hängde Anna och ja i Vällingby, köpte present till Gurra. Kan inte skriva va vi köpte eftersom han är typ bakom mej och hoppar i sängen me de andra två nördarna Joachim och Anna.
Juste, ja snackade me Isa i massagotti cafét, och hon sa att vi kanske inte kommer få sommar jobb. Inte den här sommaren. Eftersom vi är lite för små. Men hon sa också att om hade fått bestäma så hade hon anställt oss med en gång! :D För vi är ju så jäkla grymma! <3
Nu ska vi typ ut eller nått, pallar inte vara kvar här inne me töntarna :D

Pussssar!

Juste fan, ja har hittat dröm sängen som ska få bo i mitt rum. Men ja vet inte vilken färg ja ska ta. Slänger kanske in en bild imorrn på alltenativen ♥

Biobiljetter

image1122
Jag är med och tävlar om 2 biobiljetter, sponsrat av Gratisbio. Tävlingen arrangeras av Maria. Jag tycker att du också ska vara med och tävla! Kom ihåg att du har ingenting att förlora. Här hittar du tävlingen. Tävlingen pågår t.o.m. den 27e April 10.00.
Förresten! Du kan ju även bli medlem på Gratisbio där du kan samla ihop poäng och till slut få biobiljetter! Japp det är sant, very najs! ;) Det är ganska lätt också, så prova du med! 

Jag är duktig!

Har fixat med designen, ändrat rubriken så det är mycket fint nu tkr jag :D Skulle centrera den också men det passade inte, såg bara fult ut faktiskt. Meeeen nu vill jag ha åsikter! Vad tkr ni om det jag har gjort? I really wanna know!

Måste plugga nu, har inte gjort ett skit ännu. Cheesecake har jag dock gjort! <3
Men herregud! VAD SKA MAN BEHÖVA GÖRA FÖR ATT ENS LÄSARE SKA KOMMENTERA? Jag ber om en åsikt och det tar inte långt tid att skriva en liten kommentar men nej tydlegen är det för svårt? Shit, ni är inte trogna läsare för fem öre -.-

Blir faktiskt besviken ..

Önskar mej från stajl.nu

image738
Någon supersöt människa kan väl ge mej denna i födelsedagspresent? (a)
Och även den berömda blåsapan, som torkar nagellack vill jag ha, önskar mej den av Jenny.

Versus

Hejsan!
Hade en jättekul kväll hos Leo igår. Ni tjejer är så bäst! Förberedde hela eftermiddagen och sen kom folket mellan 7-8. Tacos och bål närde vi oss på :) Haha. Blev hämtad kl.12. Sov till klockan 8 idag (!). 10 åkte jag och mamma till IKEA. Jag hade ett presentkort där på 400 kr, och hon köpte grejor för typ 450 så hon fick använda det och sen ge mig 400 kr. Så nu är jag rik (nästan). Hehe.. Ikväll blir det tjejmiddag hos Klara. Det ska bli kul, för det är ganska många som jag inte känner och då får jag träffa dem. Jusste! vad är mest töntstämplat/töntigt. Att spela Let's Dance på blip.se eller spela Jeopardy på blip.se. Rösta :)

image736

Haha. Förklaringen till frågan är lite kul. Men jag kan väl säga att det rör sig om en tvist mellan mig och min syster. Ni förstår nog.. Puss!

Min hund äger din!

Han heter Nisse och han är bäst;

Haha, han sover med ett leende på läpparna <3

Vad ska du göra idag?

Tröttis..

Idag blir det veeery slappt tror jag, orkar inte nåt annat. Ska typ bara gå runt i myskläder.
- Plugga måste jag göra
- Titta på film och tv blir det förmodligen
- Göra cheesecake (?)
- Studsmatta med Jenny (?)
+ Massa annat...

Planerna kommer säker ändras, det brukar bli så. Aja, pusshej!

Nordea-reklam

Asså den är ju så gullig, eller hur?

Smile

Hejsan!
Har inte suttit vid datorn på hela morgonen :O Däremot har jag missat inte en, inte två men hela 3 bussar. Hur bra är jag på att hinna? Haha. Men jag SKA hinna med den fjärde. Det mest komiska är att busshållsplatsen tigger 10 meter ifrån mitt hus (om ens det). Och ändå missar jag bussen varje morgon. Skärpning Teresa! Idag är det skola till 13.30 sen ska jag till Leo och hjälpa henne med förberedelserna inför hennes tjejmiddag/fest. Nicelinice. Sen så ska jag förstås vara där på kvällen också. Så jag har väl inte så mycket att skriva. Take care!
P.s. Jag är jätteglad för en sak men jag ska köra en Malin och inte skriva vad det är. Inte est mina kompisar kommer få vet, kanske. Såhär glad är jag:

Nervös..?

Jag kan inte sova. Dels för att jag somnade efter två igårkväll/natt och även av en annan anledning. Vill inte avslöja. För jag får faktiskt inte ha för höga förväntningar. Nyfikna? Det borde ni vara. Men jag ska berätta vad det handlar om. När tiden är inne, hehe. Men konstigt nog så är jag aldrig spec. nervös inför saker som det som jag ska göra imorn, fast typ minuterna innan kommer jag på att jag borde vara nervös och då blir jag typ det. Jaja... jag måstemåste göra mitt bästa. Vill berätta för er, men inte nu.

/en som för övrigt är skitmätt på bakelser från "doggybag"..

Mer än tusen ord..

image729image730
Ännu mer otroligt fina kläningar från forever21, SÅ fina! Jag dööör.

Operation Dagsverke

Hej på er! Gud vilken kul dag jag har haft! Trots att det är grymt tråkigt att plocka ur disken och torka borden, så har det vart jättekul. Vi jobbade ju på Massagotti i K:fem. Emma och Malin var i restaurangen på övervåningen och jag på cafét på nedervåningen. Personalen var heeeelt crazy. Jättesköna! Jag pallar inte plåga er med något jättelångt inlägg om varenda händelse men jag kan väl säga att vi fick 100 kr var+mass mat+att hon ville tipsa om mig som sommarjobbare till Christian (chefen). Hon sa inget om Emma och Malin, men hon har mitt nummer i alla fall, så kan ju jag fråga om Emma och Malin också får. Yey. Skulle vara super med det som sommarjobb, det var ju helkul. Men om jag jobbar där stor del av sommaren så kommer jag bli tjock, och då skojar jag inte. Det här åt jag på ett lopp från 11.00-17.30 (6,5 timmar):

Tomater
Fetaost
Fårost
Nån annan ost
Mozarella
Latte
Macka (focaccia typ)
Apelsinjuice
Apelsinjuice
Latte
Macka
En god bakelse
Apelsinjuice
Latte
Apelsinjuice
Goda bakelser
Apelsinjuice
Och några "latteshots" som jag kallar dem. Esspressini heter de egentligen.

Asså fattar ni hur jag har fått i mig allt. Kaffen drack jag mest för att orka. Jag sov nämligen 4 timmar igårnatt. Nice. Då såg vi förresten på tv och "Bring it on" den senaste. Mysigt. Tyvärr har jag inte tagit några bilder. Sorry. Men ni klarar er ;) Hehe. Dessutom har jag lärt mig att göra proffslatte. Nujävlar ska jag visa min familj att jag är begåvad inom allt. Puss på er!

Jag älskar vindruvor

Hejsan!
Dagen har gått relativt snabbt och efter skolan åkte jag, Emma och Malin hem till Malin (ovanligt) och hoppade studsmassa. Haha. Och åt soyaproteinbiffar. Nice. Ikväll ka vi för (ovanlighetens skull) sova hos Malin. För imorn är det Operation Dagsverke. Jobba på Massagotti var det. Vi är lite osäkra eftersom vi inte vet ett shit about vad vi kommer att få göra. Men det ska bli roligt hursomhelst. Hos Malin ska vi i alla fall typ bada (jacuzzi) och kolla på film. Yey! Och dricka cider i hennes hamock. Puss på den förresten! Ha en bra dag, idag och imorn. Kanske hinner skriva lite imorn, men puss!

Ps. Puss på vindruvor!
  

Fresh Prince - Haha

image81

Dagens

Inlägget raderades. Jävla blogg.se. Kortfattat:

Dagens händelse: Jag, Emma och Malin har fått jobb på Massagotti (ett lunchställe på K.fem) till Operation Dagsverke. Kuligt!

Dagens roliga:
Konversation med min klassmate Erik:
E: *mumlar*
T: Va sa du?
E: *tittar ganska argt med frågande på T*
T: Om du sa till mig alltså.
E: NEJ! Jag sa till MIG.

Dagens outfit: Röd tröjklänning med gitarrer på från HM. Baskofta och tights i svart.

Dagens pepp:
Christian (chef över Massagotti) som is keep saying that we are awsome. Haha.
 
Dagens sötaste: En av mina katter (Zorro) låg i vår fotölj när en annan katt (Zimba) kom och ville mysa med Zorro (missuppfatta inte). Men Zorro trodde att Zimba vill leka och började leka med Zimba (och ni vet hur katter leker, lite vilt sådär). Men Zimba ville ju inte leka, han ville ju typ... sova? (ovanligt). Så han fortsatte balansera på kanten för att försöka hitta en bra plats att lägga sig, samtidigt som Zorro försökte putta ner Zimba där han lg. Då ingrep jag(a). Så flyttade jag lite på Zorro och la Zimba bredvid. Så tittar de på varandra och vänder sig om lite surt sådär. Så ligger de där med rumporna tryckta mot varandra och ansiktena åt olika håll. Vilka sociala katter man har då.

Dagens bajs: Jag ramlade påväg till bussen och lerade ner hela högra benet. Nice. Så dagens bajs blev nog det mesta, eftersom jag blev på dåligt humör.

Dagens sysselsättning: (efter skolan): Studsmatta@ Malins place

Dagens (/det senaste halvårets) efterlängtade: Desperat Housewives (om någon missat)

image726


Nu ska jag ta ett bad. Puss på er!


Dålig uppdatering..

Nu ska jag snart åka till min basketträning, så snabbt och tråkigt inlägg här!
Jag och mina älsklingar har hoppat på min studsmatta som vi monterade upp igår, hihi. Det var inte lätt! -.- Jag och Teresa fotade varan när vi hoppade, och jag kan säga att ca. NOLL bilder av typ 20 stycken blev bra. Hela noll bra bilder.. hmm.. Jaja, de va ruligt iaf.

På torsdag ska vi jobba, "Operation Dagsverke" u know.. Gissa var vi fick jobb!? På "Massagotti" i vby. Ligger i modehuset K:fem. Haha det roliga var att massa folk vi känner hade frågat  om de fick prova men dom fick inte för att dom ville bara ha en praoare. Meeeen, vi fick vara tre. Ägaren va skitsnäll och sa "Ni verkar ju asgrymma så dethär ska jag nog fixa åt er", sen sa han att vi va grymma jättemånga gånger. Haha, suckaaaah! När vi gick därifrån så hade vi skrivit en fjäskskylt som vi höll upp där det stod "WE <3 CHRISTIAN" på när vi sa hejdå till honom (asså ägaren, som hette Christian). Hehe, då skratta han.
Men du...  glöm inte bort, glöm inte bort, glöm inte BOOOORT, glöm inte bort att *Ikväll är det.. DESPERATE HOUSEWIVES!!!* <333

Ett inlägg

Hej!
Hoppas att många tände ett ljus för Engla igår. Det gjorde vi här hemma i alla fall. Precis som Blondinbella (jag instämmer på en av Blondinbellas åsikter!! :O) så är jag arg för att poliserna la ner den förra mordutrer´dningen. För då hade Engla fortfarande levt. Sorgligt.

Idag i alla fall har vi --> UTOMHUSGYMPA <-- Hur ska vi överleva det liksom? De tänker konstigt i vår skola. Men nu ska jag faktiskt gå och göra mig iorning. Jag ska faktiskt hinna med en --> TIDIGARE BUSS <-- . Jag tänker konstigt. Men puss på er!


Tomorrow, då jävlar!

image724

Ja tjejer (och vissa killar, heh ?) fan va najs det ska bli. Har längtat som fan ju. Det ända som fattar är sommarlov.. och.. SOMMAR! Missa alltså inte imorn - Viktigtviktigt! We all <3 DH.

Måndagstråk..

Usch och fyfan för vädret! Det är ju förfan helt grått och äckligt! Hoppas det försvinner..
Måndag betyder skola och det betyder ****.. Helgen borde vara längre, verkligen! Menmen.

Svälj... vet inte vad jag ska säga, men jaa.. kolla bara på det;



Snart börjar det bli dags att skynda sej så.. Pusshej! Ha en bra dag.
Förresten! Har bestämt att jag ska skriva ut nåra bilder i fotopapper, rama in dom och ha dom nånstans i mitt rum.. Har valt några bilder men om du (nån kompis dåra) har några bra bilder så säg till och skicka dom till mej så jag kan ha ännu fler!

Peace

Hej! Idag har jag vart i Barkarby, Vällingby, sytt en kjol och haft mormor och morfar på besök. Det var kortfattat om min dag. Självklart är jag lika berörd som alla andra över mordet på Engla. Sjuka människa som gör sånt. Jag blir så ledsen..

Förresten så är det rea på Betties Galleria (olänk till höger). Massvis med snygga smycken och skönhetsprodukter till superpriser och bäst av allt - fraktfritt!

Hjärta i Guld - Klicka på bilden för att stänga Guldfärgat Peace-armband - Klicka på bilden för att stänga Guldfärgat Armband med Klocka - Klicka på bilden för att stänga Guldfärgade Peace-Örhängen med Kristaller - Klicka på bilden för att stänga

Favoriter. Halsband - 99kr Armband - 69 kr Armbandsur - 199kr Örhängen - 99kr

JÄVLA SVIN!

image723
Asså vad faan får honom att tro att han har rätt att göra sådär? Att bara döda ett oskyldigt barn! Vad tänkte han när han valde att göra så? Han åkte förbi där och såg henne cykla på vägen.. "Oj, hon är ensam och oförsvarbar. Henne ska jag nog ta och döda!". Såna där människor borde inte få leva, elr iaf borde dom inte få vara lösa. Dom ska få sitta inne i hela sitt liv där dom inte kan skada andra, tills dom möjligtvist blir friska och låter andra vara! Han hade tydligen även mördat en ung kvinna i Falun år 2000. Fyfan. Läs HÄR.
Vad är det för värld vi lever i ?

Ny kamera

Denna kamera har jag köpt. Suddig bild men hittade ingen annan. Fin va?
Den är väldigt bra och jag har fotat skitmycket redan, typ blommor och sånt. Hehe.
Jag älskar verkligen färgen! Rödrödröd. Rött är sååå fint! Och rosa också - såklart :)
image722
Vad tycker du om min nya kamera? :D

Före vs. Efter - Amy W.

image720
Haha. Hon är sej lik.. NOT. Men vad tkr ni (om ni måste välja), Amy Winehouse 2004 eller 2007?

Surkärring

Orkar inte blogga just nu. Och för tillfället vill ja bara skrika rubriken+ett antal andra svordommar, som inte är lika töntiga...


Heartbreak Kid

Hej på er!
Igårkväll drog jag alltdå till Klara. Vi såg Heartbreak kid. Har redan sett den en gång, men hängde inte med sådär jättebra då. Den var helt okej. Ogillar Malin Åkerman starkt bara. Sen satt vi coh pratade och tog massa bilder också. Och åt chips och tiramisu. Gott! Kom hem vid halv ett och slocknade vid ett. Och igår så gjorde jag två steg (hihihi). Jag är så f*cking stolt! Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Mormor och Morfar hälsar på ikväll i alla fall. Då blir det grillat och kladdkaka. Me love. Ha en bra dag!


Florida

Förmodligen ska jag åka till Florida veckan efter den som kommer, kanske - kanske inte. Vi vet lixom inte, men det lutar åt att vi ska dit. Sååå... ni som vill att jag ska köpa nåt där (ni betalar förstås men det är ju mkt billigare i USA än hemme så ni tjänar på det, plus att ALLT finns i USA ;D), det är bara att i kommentarerna så kanske jag kan fixa det. Ska ju såklart försöka! Men har ju bara en vecka på mej ;)
image719
Fan, hoppas det blir av nu! <3

Du är KINGEN utan K.

Shuue brä! (humhum) Har just varit på bio och sett "Min brors flickvän".
Den var bra och jag råder verkligen er att se den. Lite rolig sådär.
image717image718
Originaltiteln är "Dan in real life". Nu blire skräckis tror jag! Puss<3

DH!

Hej på er! Har pluggat hela dagen med resultatet av två helsa steg. Duktig Teresa. Ska redovisa på måndag (*pluggis*). Sitter med en glass i munnen. Yummy. Ska till Systrarna Pettersom och kolla på film ikväll. Myspys. Det var typ det jag ville säga. Och att jag har kärat ner mig totalt i Malins skor trots att dom klämmersöndermina fötter och mosar ihop de. Trots det så är de så jävla bra. Ni får bild sen. Puss!

P.s.



I am an eagle, I am a lion

Hejsan!
Drog till Malin igår kväll och såg på filmen supersugen men tog mest bara massa crazy pictures. Bjuder på ett fåtal:
  

Malins hamock är sådär härligt mysig. Tänkte att vi skulle utnyttja malins place lite i sommar, och vara hos henne heldagar och bada i hennes pool på dagen och sen jacuzzin på kvällen och sitta i hamocken på kvällen och dricka saft. Haha. Saft. Jag är lite fjollig. 

Idag har jag nada idea på vad jag ska göra. Ska plugga lite antingen idag eller imorn. Får se hur det blir med det. Nu ska jag i alla fall ta en dusch. Puss! 

Dagens låt: R Kelly - The Worlds Greatest

Gissa vad jag ska göra idag... + Vem bär den bäst?

Idag ska jaaaag.. näe det är hemligt. Hihi, men kul ska det bli! Och ni får gärna gissa vad det är (om nån gissar rätt så säger jag det! :D) Jaaa.. så gissa på. Om ni vill veta d.v.s..

Igår var Teresa här. Det var kuuuuul! Vi tittade (bl.a.) klart på filmen "Supersugen". Inte så dålig som alla säger ju! Hehe, men det kan bero på mej och Teresa..
Men du Teresa, om du har raderat alla bilder där jag ser ok ut, så blir jag arg på dej!

Vem bär den bäst? :D
image710

Fredagens crap

Nu har Sigrid o Jonte dragit till sälen, så de blir ingen traditionell filmkväll den här helgen heller...
Däremot så ska vi kanske ha en filmkväll, Malin Teresa och jag:D Mysigt. Synd bara att det inte bli någon läskig film, ni vet hur Teresa är..
Kusinerna kommer också i helgen=) De ska bli askul att träffa dom igen. Tyvärr kommer inte Jonas o Marie. Men de andra ska sova över, så de kommer bli skoj ändå. Såklart!
Nu måste ja städa klaart. Tråååååååååkigt. Men måste göras. Mitt rum är i stort behov av att rensas totalt. Men de får bli nån annan gång..(never)

Shit va sugen ja blev på mint helt plötsligt, verkar som om köket är obevakat^^,

Sötaste tv-paret i April

Sötaste tv-paret. Rösta i kommentarfältet! :)


Seth Cohen och Summer Roberts


Serena Van Der Woodsen och Dan Humphrey


Rachel Green och Ross Geller


Danny McCoy och Delinda Deline

Hey

Hejsan ekollon.
Har vart en lång dag, trots att vi slutade 45 minuter tidigare än vanligt. Har tyvärr inte sådär jättemycket att skriva. Tänkte kolla på film med Emma och Malin ikväll. Det blir kul, om det blir av. Förövrigt så är Seth Cohen så himla gullig. Sådär alldeles lagom töntig. Lovelove. Dagens låt Tracy Chapman - Fast car. Den är mer eller mindre sönderlyssnad på min dator. Så jag kanske är lite addicted. Nu ska jag titta på OC sen ska jag dra till Malin. Ha en trevlig kväll! Puss på er!
 

Tips

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=25638

Bli medlem! Du kan samla ihop poäng på olika sätt och sedan få biobiljetter o.s.v. när du har ett visst antal poäng! Det är faktiskt ganska smart.. :)

Forever21

image708image709

Fiiina!

11 april my dears..

Hej på er!
Idag är jag uppe "tidigt". Tänkte nämligen att jag skulle hinna med en tidigare buss, men sen kom jag på att det är fredag, och då öppnar de ju inte skolan förrän 8.30. Lite bloggning då istället. Ingenting sådär jätteintrsessant som jag har att skriva nu. Så det fick bli ett collage. Puss, och ha en jävla trevlig fredag nu!

image707
Klänning från Topshop, midjeskärp från Stella Mc Cartney, skor från Scorett och clutchbag från Marc Jacobs.

Idaaaaaaaag ??

image706
Beställde detta i söndags typ. På tisdagen mailade dom att det var ivägskickat (på morgonen), vilket betyder att den förmodligen ska komma på onsdag. Men nej. Idag då? Nej. Inte det heller! Shit när får jag mitt jävla klockarmband egentligen?!

Hihi, men det är ju faktiskt störande.. God natt! <3

Klara

Klara berättade detta nyss:

Hennes mamma vill förstås (som de flesta mammor) att Klara ska växa up för fort. Och nu om några helger ska Klara ha en tjejmiddag. Så satt de och diskuterade det.

K: Och mums-mums leken måste jag ha!
K's mamma och syster: Du är 14 år Klara. 14.

Haha. Så gulligt. Älskar dig!

Vilka är snyggast?

Vilka av dessa två skor skulle du helst sätta på dig?

Flat Shoe With Chisel Peep toe
  Flat Bow Sling Back Pump

En lång historia om fjortisar, för den som orkar läsa

När vi satt på tunnelbanan så kom det in en skola (?) som var värsta ghettoskolan (säger inte att vår skola inte är förortskola, men aa..) och typ jättemånga var fjortisar (eller i alla fall wannabes). Så när de gick förbi så kommenterade jag bara jättetyst till Emma och Malin "Och här kommer fjortisgänget.. På något jävligt konstigt sätt så hörde fjortisarna det och blev jätteupprörda så de gick fram och tillbaka bredvid oss och sa typ "och här kommer fjortisarna!". Vi bara garvade förstås. Sen steg vi av vid hötorget, där de också skulle av förstås, och istället för att bara komma fram till oss och fråga varför vi sa det (för det borde de ha gjort om de verkligen tyckte att det var sådär jävla stötande, det jag sa) så ser de till att gå bakom oss hela tiden och säga typ "det var några äckeltjejer på tunnelbanan som..." jättehögt så att vi skulle höra. Vi bara fortsatte skratta, för de kunde verkligen inte släppa det. Liksom, har de aldrig fått höra förrut att de är fjortisar? Sen var det i alla fall en av tjejerna som ville se hur vi såg ut. Så hon hoppade (/galloperade) fram som en häst och tittade på oss och sen hoppade tillbaka. Haha. M och jag vände oss om och typ "diskret -.-". Sen hoppade de fram och sa "Cheep monday. Billigt förstås" eller något liknande, eftersom att jag och Emma hade Cheep Monday. Så sa vi att det i alla fall var bättre än att ha en hoppborg till jacka (för hon hade en megagiganitsk "fjällräven"). Och vad klämmer hon ur sig om inte det gamla hederliga fjortis-"ursäkta!?". Ni har tänkt på varför de alltid säger så va? Dom måste skaffa lite mer tid till att tänka ut vad de ska säga i sitt försvar.  Och sen sa hon något i stil med "bara för att du inte har råd med den!". Och förstås så var det ju en fejk-fjällräven. *Garv*. I alla så slank det ur några fler kommentarer men vi tycket att de var assroliga för att de verkligen hade hakat upp sig på det. Let go liksom. Malin frågade vad de skulle göra. Om de skulel slå ner oss kanske? "Kanske!" fick hon till svar. Haha. Jomen visst liksom.  Och sen skulle de stanna med sin klass utanför biografen så då slapp vi dem. Vi gicl in på SALT och när vi ska ut, vilka står där då liksom? Shit. De kunde verkligen inte släppa det. Det var lite småkul tyckte jag. De var ju så himla töntiga.

En kofta. Och SOS handcleanser

Hej på er! Igår var vu alltså på en moské (på medborgarplatsen). Var väl lite lagom kul, men det var bara en halvtimma så det var inte så länge. Vi behövde ha en dräkt som såg lite ut som ett tält på oss. Hihi (se Moské Outfit - inlägget längre ner). Efter det så drog vi en stund till shoppingcentrumet där och sen tog vi tuben till stan. Fast J hoppade av vid T-centralen (ska skriva om en sak som hände på tunnelbanan sen). Ja. Och i stan hittade jag en kofta. Köpte den idag. När jag Malin och Hanna åkte in to da City. Och en SOS hand cleanser. Den kan man ju fylla på med alcogel när den tar slut. Super! Nu ska jag plugga. Puss!
image705
Tips förresten till den som söker en svart baskofta. Det finns just nu för endast 99 kr på Gina Tricot. Ser likadan ut som på bilden ovan, fast svart då förstås.

ej läsvärt.

Har inte haft tid att blogga på typ två dar eftersom ja varit tvungen att åka direkt efter ja kommit hem. O på morgonen är ja för trött för att ens tänka på det.
tisadagen var vi badade. Då hade ja i och för sej tid att bloggen, men ja glömde. De va skitkul, fast ja kände inte så många. Typ Emma. Resten var killar...
onsdagen var det meningen att ja skulle gå på en maskerdgrej med tema 1900-tal. Men de verkade lite små nördigt. Så ja pallade inte. Dessurom så hade ja träning. Vi ska tävla snart. Och vet att de kommer gå åt helvete. Men de skiter jag i. Det ska bli skoj ändå.  På våruppvisningen ska vi ha glitter o glamourgrejs. Vi ska liksom klä oss efter det temat. Jag tycker att vi ska vara divor ^^, och först ha boaormar på oss och sen yeehy osså typ har man värtsa glitter grejen under och låtsas dricka champagne som egentligen är äppel jucie (HAHA. geeky). Eller så skippar vi glittret, för det är töntigt. Tips?


Asså ja blir så jäkla arg på att Maria aldrig informerar oss om någonting! Jag skulle redovisa franska idag, men Maria hade inte sagt till oss att vi skulle ha kp ist för ws.

Jag skulle vara Marilyn Monroe på da maskerad. Sexigt:)

Haha

Hej. Jag fick just utegångsförbud av min syster för att jag klippte mina naglar själv. Normalt.

Moské-outfit

God morgon!
Gårdagens outfit@moskén.. ^^

Jag är den som gör fuuulaste minen (åt höger).. Ni förstår nog vrf jag valde att lägga in den som miniatyrbild.. Jag hade min NYA adidaströja och jeans för övrigt. Ska skriva om tröjan ikväll! Puss

Malin <3 Monki <3 Malin <3 Monki;)

image1117

Denna tröja ska jag köpa imorn efter skolan i stan. Har redan lagt undan den. Finns inte i S eller XS längre så ni vet, jag köper den sista XS imorn. Hihi. Och ni kan inte göra nååågot för att hindra mej! ;D Bild lånad från Josefin. Den kostar 180 kr.

Pisse

Nej det är inte ett monster - den är min hund! HAHA, nä ni ska ska bara veta hur söt han är. Lovar, han är världens finaste och gulligaste hund! Man måste träffa sötisen för att förstå...
image702
Ska skriva sen, ett lite seriösare inlägg blire. Men bara LITE. ;)

Jag hatar..

...blogg.se! Hade skrivit jättelångt inlägg och nu är det borta. Grattis Teresa. Ni får en härlig bild istället, som verkligen stämmer överens med det härliga vårvädret vi ser utanför fönstret. För den som missade det så var jag sarkastisk.

image700
Awsome.
 

Lars gör anal

image698
Ja. De nhär tog jag då från ett chattforum på glosboken.se. han heter tydligen Lars Göran Al. Men jag och mina kompisar tolkar det förstås lite annorlunda. Lars Gör Anal. Så kan det ju också vara.

Gubbjävlen kan bara ta sej!

"Glassbilen är tortyr och bör förbjudas"

"Glassbilen är tortyr och bör förbjudas"

Glassbilen med sin välkända melodi bör förbjudas. Försäljningen leder till barnfetma, menar en professor vid Sahlgrenska akademin i Göteborg. 

- Försäljningen av glass och godis med hjälp av lockmelodier sammanhänger nära med problemet kring övervikt och fetma hos våra barn, menar professor Bo Sjöberg.
 
Professorn har vänt sig till konsumentminister Nyamko Sabuni med förhoppningen att regeringen ska förbjuda glassbilarna.

Glassbilens melodi har en volym som tränger in i bostäderna. Den får barnen att tjata på sina föräldrar att köpa produkterna, menar professorn som pekar på hälsoriskerna med detta. Han går så långt som att likna glassbilens melodislinga vid modern tortyr.

- Visst är det ganska enkelt att tralla melodin. Men vi vill inte störa utan glädja folk när vi kommer, säger Anders Bengtsson, försäljningschef på Hemglass till Stockholm City.

Glädje eller folkhälsoproblem, hur som helst tänker konsumentminister Nyamko Sabuni, fp, inte vidta några åtgärder på grund av professorns brev, skriver Stockholm City.


image697
Orka han. Va bara tvungen att uttrycka min kärlek till glass:D

Idrottens grymma värld*host*

Har haft idrott nu. Det var inte kul:( Först fick vi sprinag utomhus i en halvtimme. Vissa hade bara shorts. Men elaka anders tvingade ut oss ändå. Tur att ja fick låna Linnéa skor, annars hade ja dött i mina klackar!
Vissa fick gå genväg med Anders. Vissa lata typer. (Erik och Johan)
Resten av lektionen lekte vi lekar innohus. Eller två stucken vart de. Erik o Johan tiggde om att gå tidigare, de va ju så trötta efter den väääldigt ansträngande stafetten! Så de orkade inte med den hemskt jobbiga pepparkakskull leken!
Juste, ja skulle öppna Word, så var det! O plugga. Gissa hur bra de går?

Pusss!<3

Röd klänning + väska

 

Från fredflare.com, väskan är skitbillig - 170 kronor vare typ.
Fredflare är ju från USA så då blire väl skitdyr frakt..? Jajuste, plugga var det!

Pjääääs

Nu håller jag på med min pjäs på steg 15 i svenska, det går rätt bra. Har kommit på massa grejer som ska vara med. Det handlar om ICA och dom som jobbar där o.s.v., låter ju inte så speciellt men massor av dramatiska händelser ska utspela sej där. Ska va lite rulig sjuk komedi. Jag är så påhittig!

Tips nån? =)

Ögonbryn efterlyses

Hejsan! Missade bussen men tänkte snabbt bara skriva ett smått deprimerande inlägg. Inte för att jag är så nere, men men..

Jag vill ha tillbaka mina äögonbryn som jag hade omkring nyår!! Jag vill, vill, vill! Jag haar mina ögonbryn nu. Och jag hade gett upp hoppet för att mina ögonbryn någonsin skulle kunna bloi snygga, tills jag hittade en bild från nyår. Jag vill ha tillbaka mina ögonbryn!
image696

Vill ha!

*hemklickat*

Detta klockur från bettiesgalleria.se!
Förmodligen ska jag få det i födelsedagspresent (orka vänta tills dess!)
Guldfärgat Armband med Klocka - Klicka på bilden för att stänga
(på mitt klockarmband är klockan hjärtformad, men nu är det slut så jag visar detta ist för det finns kvar! :D). Nu måste jag skynda! Puss

dagens

Har inte hänt ett piss idag. Om ni inte är intresserad att veta att ja snart är klar med franska. Imorrn bär det av till Vällingby badet me Emma o ett par till.


1-2 Emmas outfit
3 Skorna ja köpte förut, eller malin köpte dom åt mej. ska betala henne
4 Linnéa:)
5 Moi:)

Nattitnatti!:)

Feghet

Ja. Det här är då en bild från en artikel med överskriften "Bonden i polisförhör. Misstänks ha tatuerat sina grisar".  Jag blir så arg på dessa stränga lagar i Sverige på att man inte får döma om man inte har tillräckligt med bevis. "Misstänks". Skulle grisarna ha tatuerat sig själva eller? Jag blir så jävla trött på Sveriges fega domstolar. Spärra in djurplågaren förfan!

grisar.jpg

Malin Vindögd..

image686Haha, checka ögonen på bilden. Usch, undrar om jag skelar utan att märka det ofta. Näääe. Men seriöst den där bilden är läskig, skulle fota me vår fina tapet i bakgrunden och så var jag tvungen att se ut som en zoooombie på ögonen..
Förresten, hittade inte adidaströjan i Vällingby. Skit. Men jag hittade massa grejer som jag önskar mej i födelsedagspresent. Fotar typ aaallt så det kommer nog ut här i bloggen sen, så kan mina vänner ha koll på vad dom ska ge mej när jag har min fest. Förmodligen poolparty, för ja, jag har en pool. Jag är så jävla cool. Ja jag var tvungen att skryta lite här. Man får väl passa på. Nej förresten, har två poolar. En stor swimmingpool och en bubbelpool, det har inte du va? Haha. Puss!

Lyx eller budget?

image684
Vad väljer du? Lyx från Miu Miu för 3000 eller en göra själv på 45 minuter för 30 kr? Hihi. En sybeskrivning till kjolen, även fast att det inte är så svårt att lista ut hur den ska sys:
image685

Du behöver: Tyg (typ bomull) och resår. Och symaskin och tråd för den som inte fattade det..

1. Klipp tyget till en remsa som är lika lång som du vill ha omkretsen nertill och lika bred som du vill ha längden. Fålla den nedre långsidan och med den övre långsidan viker du in en kant som är lika bred som resåren och syr sedan så att du kan trä in resåren. Sy sedan ihop sida A med B.
2. Då blire en cylinder!
3. Trä genom resåren genom spåret. Man kan ta hjälp av en virknål etc. eller en sån där sak som är till för just det. Klipp av resåren.
4. Tada!

Det är superenkelt. Inte för att jag har provat än men hur jävla svårt kan det vara. Bilden är lånad från min söta Klara, som har sytt den själv. Ha en trevlig kväll!

Niotillfem

Hejsan hoppsan!
Mådde inge bra i skolan i eftermiddags alls. Frös, hade huvudvärk och träningsvärk. Men så räddades jkag av min kära vän Ipren. Haha. Nu låter jag som värsta narkomanen. Klara kom och lämnade en bok, men stannade lite längre, nämligen till halv sex. Hehe. Nu ska jag faktiskt försöka se till att komma ikapp med pjäsen. Skriver en liten pjäs nämligen. Puss på er!

Bloggtips förresten! För den som har missat denna underbara, poesifyllda blogg med inspiration så det bara väller om det. Läs den!

Blogg,se är saajk.. :s

Igår skrev jag ett inlägg med massa bilder och så, men det blev så konstigt, helt plötsligt kunde man inte lägga in fler bilder så jag fick strunta i att skriva klart det.. Men ikväll ska jag fixa det och då kmr det upp här!
Men nu blir det ett kort inlägg här för jag ska till Vällingby och leta efter en snygg adidaströja som jag tidigare har nämnt. Får se om jag köper nåt!

Likhet här assåååe ;) HAHA:
Paris
ParisParis

Så här känner jag mej just nu...

Gomorgon people!
Nu är köket invigt och det är måndag igen. En grå och tråkig måndag dessutom. Slänger upp bilder på dagens outfit lite senare, nu när ja har lärt mej att fatta hur foto programet till mobilen funkar!

Känns som om det är dags att skriva något annat än om trosor som vår blogg för tillfärllet verkar vara byggd på! Känn er träffade!
Pusspuss!<3

Tussilago

Hallå folket :)
Så var det måndag och skola igen. Jag har vaknat flera gånger inatt av halont men nu när jag vaknade på morgonen kändes typ inget. Konstigt. Jusste! För en vecka sen när Klara och jag gick över bron som går över ån så var hela sidorna på diket fyllt med tussilago. Sååå fint! Zoomade in på en, hihi. Nu ska jag slita mig från Totally Spies och göra mig  iordning. Ha en bra dag!
image680

lite bilder


från helgen i Uppsala hos mina kära kusiner. Glömde ta bilder, så här är typ alla. Vi hade de jätte skoj den helgen. Men ja har inte lika bra minne o kommer inte ihåg allt gulligt de sa. De kommer till oss nu i helgen. Då ska vi göra egna pizzor har gustav bestämt. Osså ska vi till mormors grav. har inte bestämt så mycket mer faktist. Tar kanske me dom in til stan o gör nått. Vi måste ju köpa prenent till Erika,morfar,Jonas o gustav. Kommer bli hel pank:$$

Nu måste ja faktis gå o bädda sängen. Klockan är fan 10 Sent?! haha, men ja måste få lite skönhetsömn. Alla vet ju att ja är i stort behöv av alla sorters skönhetbehandlingar. förutom silikon. Kom inte ens i närhet av mej me sånt kladd! ;)
Natti!<3


Min helg.

Åkte till Sigrid i fredags. De va jätte mys. Men vi gjorde inte så mycket eftersom vi inte hade planerat. Vi har börjat kompa vår egna låt. Anntingen ska vi ha den på gympa tävlingen den 17-18 maj eller på våruppvisningen, då temat på kläderna ska vara glitter och glaumor. Vi får se vad vi bestämmer att klä ut oss till då. Förra uppviningen, i höstas var vi mio min mio! Det va jätte skoj! :D
Sen har vi pratat ut en del, me varandra. Och pusslat o klottrat ner zigges vägg. Ja har sovit under ett Björn Borg täcke. Världens skönaste. Fast man tror inte de först, eftersom de är av jeans material. Vi gick upp tidigt o drog till husby. Vid Jakna träffade vi några andra, Julia o Linnéa. Trevilga typer xD
Halv tio stog vi i solen utanför dörrarna o väntade på att de skulle öppna. I kön till kassan såg vi några värsta wannabes killar. Alla fyra hade samma mobil som Malin. Bögit. En hade 96. Vi snackade ganska mycket skit om dom. Sen när vi träffade dom i poolen sista haltvimman bestämde vi oss för att mobba dom. Vi låsades att vi va intesserade av dom. Ja va me på de hela. Men sen ågrade ja mej. De va ju as fula o typ värta wannabe. Bläblä blä! Zigges beskriving på odm va "avlånga". de va avlång i skallen, avlångt fula o lååååånga.
De slutade hursomhelt me att zigge bjöd me dom på donken. Men utanför dissade vi dom. För vi ville inte hänka på till Kista.  Donken ligger ju jätte nära husby, så vi drog dit ist.

Ja, o nu sitter ja här hemma o surar på min familj som inte lät mej hänka på skräckfilm kvällen hemma hos Sigrid med kim, jonte, Julia o LInnéa, eller gå på bio med andra-Linnéa och Hanna eller dra till Malin o ha film mys med Teresa och Malin. Jag ska sitta här hemma med min familj o spela något tråkigt sällskaps spel o äta kyckling rester sen i fredags. "/ Livet kan inte vara en fest hela tiden. Det fattar ju till o med ja. Men det är inte kul att tänka på vad mycket annat ja kunde ha gjort.
Hade vait kul om vi åtminstone hade en familje fest när någon annan fmilj kommer hit eller vi dit. Men de pallar inte mina föräldrar. De har blivit gammla o föredrar en seg kväll med familjen. Visst, jag har haft många undebara sådana kvällar med god mat o tända ljus. Men det är såååå uttjatat! Om vi kunde åk o göra nått. Visst, vi drar väldigt ofta utomlands. Ibland så ofta att ja adlrig hinner vara med mina kompisar. Surt är det iaf.  Även fast man inte kan vara igång hela tiden.

Ja, det va ju planerat att sigrid, jag, jonte o kim skulle ha vår traditionella filmkväll hos zigge. Men de gick ju inte, eftersom ja fick välja mellan att sova hos sigrid på fredagen eller filmkväll hos henne på söndagen. Eftersom ja inte kunde på Söndagen så hade Linnéa o julia de med gänget istället för mej. För det behövs två ersättare för meej:D

På lördag kväll var morfar här och vi hade de mysigt. Jag fixade en as god tacopaj. fast ja glömde vispa äggsmeten. men det märktes inte, så de gjorde inget. Sen såg vi "The Pacifaier". Har redan sett den 2 gånger. Men vi behövde en film som inte var tecknad, inga naken scener o så lite våld som möjligt. Svårt att hitta en sån film utöver Lassie. Filem vi såg är ganska våldsam, men den fick duga. morfar och jag pratade massor om allt och inget. Eftersom vi träffas sällan har vi ofta mycket att säga varandra.

Nu är iaf det nya köket invigt! Snart är det dags att renovera mitt och Annas rum. Nej, vi delar inte rum. ;)

På söndgen var det upp tidigt som gällde. Gympa klockan 10-12. Kändes riktigt bra. Ja gjorde flera handvolter utan pass^^. Julia var med Zigge, eftersom de sov över efter filmkvällen som ja egentligen skule delta i:) Så de va tack vare mej som Julia o sigrid började umgås igen, kan man väl säga:) Ja klarade även av överslag på mjuk landning utan pass. O julia fotade allt. Efteråt bjöd Sara oss på kladdkaka, saft o grädde. Kändes ingen bra att trycka i sej massa kolhydrater direkt efter träningen. Men vem kan stå en mot en liiiiten bit chockladkaka? Inte jag!
Nu ska ja tända ljusen till vår familje kväll. Men först alltid en ducsh, inte lukta usch! Önskar att ja fick gitta från huset, men de gååår inte"/
Om ja inte är en snäll flicka så riskerar jag min månadspeng.
Puss o kram!

Peace

Guldfärgade Peace-Örhängen med Kristaller - Klicka på bilden för att stänga

De här örhängerna från Bettiesgalleria (länk till höger) är jävligt snygga. Peacemärket vinner över allt i smyckesväg. Peace out!


Revolution

Hejhopp!
Malin och jag har vart i Vällingby. Där käkade vi lunch på Subway och tränade core. Core är mage, rygg och sida. Det var skönt. Man kände verkligen att det hände saker, särskilt i magen (missuppfatta inte). Här kan du hitta gruppträningsschemat för Vällingby sim- och idrotshall. Ikväll blir det plugg tror jag. Ska försöka göra ett mattesteg på en kväll :D Good luck liksom. Sen ska resten av mitt barnbidrag spenderas på underkläder (för den som är intresserad)
  
De här två och några fler trosor står på inköpslistan. Seeexy. Nu ska jag somsagt plugga, hur det nu ska gå till. Mjau!

Magträning i vby

Jag och Teresa ska upp till Vällingby och kolla runt lite i Kfem, käka lunch och sen köra lite magmuskler-träning. KUL ska det bli! :) Men sorry hörni, bussen kmr om 8 minuter så jag kan inte skriva mer.

LOVAR ATT UPPDATERA NÄR JAG KOMMER HEM! Puss! <3

B&M

Hejsan!  Har haft en toppen dag (och kväll)! Benjamin och Maurits komvid 6 igår. Då lekte vi lite och åt pankisar. Sen efter maten så satte vi oss och ritade lite teckningar. Ur pennbuken kom det förresten ut en spindel och hela målarskaran sprang upp på övervåningen. Förutom ansvarsfulla (hihi, jag brukar ju alltid säga oansvarslösa) jag som satt kvar och bar ut spindeln. Anyway, så tittade vi på Postkodsmiljonären och sen Så ska det låta. Maurits somnade vid halv nio, jag gick och la mig vid halv tio och resten vid 10. Jag visste ju hur trött jag skulle vara om jag somnade 12 och var tvungen att gå upp 6. Hehe. Mina sötnosar sa förstås massa gulliga saker;

M: Titti, Tessan! Jag kan gå på läparna! *Går på hälarna*

B: Tessan.. Jag vill säga en sak till dig. Jag tänker på er varje dag i skolan och saknar er hela tiden.

Förstår ni innebörden av att höra något sånt från en sjuåring? 

Idag:
Vaknade vid 7 imorse. Gick in till killarna som hade sovit hos mamma. De berättade att de hade vart vakna sen 6 och väntat på att mamma skule vakna. Gulligt! Så gick vi ner halv åtta, satte på tvn och jag gjorde mackor och jordgubbskräm. Sen var alla vakna omkr. halv 9. Vi gjorde oss iordning och sen bar det av mot Aquaria Vattenmuseum. Självklart hade jag kollat fel när det gällde bussen så pappa skjutsade oss istället. Det var några dörrar som öppnades på tunnelbansstationen och då blev Maurits jätterädd och borrade ner huvudet i jackan och satte upp händerna vid munnen. Cute! Sen tog vi i alla fall tuben till T-centalen och bytte mot en buss. Var framme vid museet ungefär 11. Där var det jättekul. Och sen åkte vi hem med djurgårdsfärjan och tunneln. När vi kom hem käkade vi lunch och gick till parken. Så kul var det! Själklart sa de massa rolia grejor idag också:

På ditvägen på tunnelbanan
B: En minigolfbana!
På tillbakavägen på tunnelbanan
M: Smågolf!

Min pappa (Dorin) håller på att hjälpa Maurits att spänna fast sig i bilden.
M: Hörru Dorin, var är dina muskler?! (eller rättare sagt muksler)

Sen orkar jag inte skriva några fler. Hihi. Lite bilder kan ni få i alla fall:

     
   
1. Marre-Barre smile!
2. I en tunnel där man kunde krypa in och se hajarna på nära håll. Och här har man Sveriges bästa hållning också.
3. Ben Ten in action!
4. Jag och sötungarna!
5. Maurits ritar.
6. Akvariet
7. Jag blev smått faschinerad av muränan.
8. Vi ritar.

Har vart jättekul med småkusinerna. Älskar dom. Älskar älskar dom!

Juste! Lisaplace har vart olaglig! Hon har plockat en blåsippa :O Haha. Det var det jag ville säga. Puss!

Halva lördagen har gått

Har varit i Barbaby med pappa och handlat lite :)
Ska fota allt och lägga in i bloggen, men de blir med mobilen så kvaliten blir väl lite halvdan.. Om en kvart (!!) ska jag vara i Blackebergshallen för att spela match mot Täby. Tror att det kommer gå bra, hoppas verkligen att jag får spela nåt. Hmf. Har hittat en skitsnygg tröja med dragkedja, lite brungrön är den, som är Adidas och kostar 600 kronor. Fanns bara i strl 40 där men jag måste ha den! Så pappa och jag ska leta vidare. Ist köpte jag iaf svarta vanliga mjukisbyxor, svart korta shorts, Björn Borg-trosor (skitdåligt sortiment i outletten! Verkligen värdelöst! Billigare visst, men det fanns typ bara strl L och XL och knappt nåra fina mönster. Fy asså, hittade ETT PAR som var fina i XS som jag köpte, skulle köpt fler men det fanns verkligen inga!) och så köpte jag lite annat.

Som sagt, bilder sen. Nu måste jag åka till hallen!

Åhlens dressingroom

Saker jag mer eller mindre gillar från åhlens.
Självklart blev det fuult när jag spara på paint. Men paint kan ta sej!
image649
image650
Nu kan dom andra få skriva, ni får det - lovar!

Lite skräckfilms-kväll

Hejhej! Hur mår ni då? (fast ofta ni kmr svara på den frågan liksom).

Jag mår rätt bra, ser fram emot den mysiga kvällen som ska bli. Hähä. Jag, Denaajs, Friduw och deras kompis Helena ska watcha lite scary movies@ my house. Hihi, lite svengelska där. Men de blir chill. Snart kommer dom iaf så måste fixa dvd:n.

Dom här blir det, bra eller va tror ni?


Det kommer nog bli mysig, hoppas ni också får det! Puuuss! <3

"Vad killar säger när du inte är med"

Hihi, hittade de här i Cosmopolitan:
Ämnet kroppsbehårning hos tjejer avhandlas mellan två killar
Kille 1: Mycket hår där nere är, om ja ska vara ärlig, något man hör talas om väldigt sällan nuförtiden.
Kille 2: Man måste faktist visa att man anstränger sej lite iallafall. Vi ber inte om perfektion men man kan inte nonchalera hela systemet.
Kille 1: Det är bara vanligt hyfs, man ber ju inte om att det ska vara avancerat klippt och färgat eller liknande!

Två killar sitter och väntar på tåget. Den ena verkar ha flera tjejer på kroken och ber den andre om hjälp.
Kille1: Alltså, vem ska ja välja?
Kille2: Men jag vet väl inte, du får skylla dej själv som håller på med flera!
Kille1: Sluta klaga på mej och hjälp mej istället!
Kille2: Ta den första.
Kille1: Men nej, alltså, hon har ju tre!
Kille2: Vadå tre?
Kille1: Ja, då kan ja ju inte sms:a gratis...

Två killar diskuterar träning.
Kille1: Jag skulle vilja bryta foten.
Kille2: Vadå då?
Kille1: Då får man gå runt på kryckor i typ en månad. Fatta vilka underarmar  man får!?

Nu pallar ja inte skriva meer!
puss!<3

livets frukter haha xD

Tjena!
Har käkat as mycket frukt idag. 4 apelsiner. En tryckte ja i mej på ovanvåningen. Ajabaja. Men ja klarade mej utan skäll o fick en fläck på tunikan. 2 smaskade ja i mej i matsalen o den sista på busshålls platsen. De första ja gör när ja kommer hem är att helt omedvete skala en banan. Skadan redan sked, se de va bara att gapa o njuta:D
Kom på värsta braiga handlingen till mitt steg 15 i svenska. Man ska skriav en jävla pjäs.
Ni vet att ibland så råkar man ringa till någon utan att de e meningen. Om mn glömt o sätta på kapp lås så kan de hända. Någon råkade göra de idag till mej. O de ska min lilla pjäs handla om. Töntigt? Bryr mej inte. kommer inte palla hitta på nått annat. Men huvudpersonen ska råka få ett samtal när typ en någon mördar en annan eller liknande. Men det ska inte vare bevis nog. Så hon börjar försöka ta reda på saker själv. O sen har ja inte kommit på mer. Tänkte att de kunde handla typ om att någon nära vän till henne va mördaren/offret. Men vi får se. De är ju faktist troligt eftersom huvudpersonen kan ha legat på den andras samtalis lista.
Aja, nu måste ja kolla om ja har möjlighet att dra till min kära Sigrid!


Topshop hanky spaky trosorna :)

Malin o ja sitter här kvar i skolan. Vet inte va ja ska ta för mej idag. Ja har inget speciellt att göra. Känns ovant. Eftersom ja typ e halv pank efter att ja köpte min nya mobil så får ja vänta tills min månadspeng kommer. Men de verkar inte som om Mamma o pappa vill je mej den...
Så vällingby är uteslutet. Ja kan ju ifos vara hemma alldeles själv o ta hand om mej själv. Men de är inge lockande. "/ Aja, hittar ja på nått så skriver ja väl senare!'

Juste, Leonor köpte hanky panky wannabe trosorna igår till Malin, mej o henne.  Multi Spot Lace Thong Mint Deep Lace Thong 

Shoppa

Jag och pappa ska kanske åka och shoppa i helgen.
Jag ska köpa Björn Borg-trosor, det har jag bestämt! :D
image709

Sötaste halsbandet!

image2814
Från Kyssjohanna.se, 375 kr.

Dagens outfit

image642
Hehe. Klänning från H&M. That's it. Om ingen vill veta va rman kan hitta ett par vanliga, svarta strumpbyxor.. Hehe. Tänkte slänga in en bild på en söt tunika från Top Shop också. En flexibel tunika då man både kan slänga på sig den över bikinin när man går till stranden och ha den med en tajt vit klänning under (som jag har på bilderna). Så fin är den dessutom. 399 kr har jag för mig.

 

Thank God it's friday

Hejsan! Tänkte uppdatera lite sanabt såhär på morgonen. Idag är det fredag (för de som har missat det). Benjamin och Maurits kommer ikväll! Hihihihi. Och då blir det pannkakor. En lustig tradition som har tillblivit här. Varje gång de kommer så äter vi pannkakor. Kan vara för att varje gång vi pratar med de så frågar de om pankakorna. Haha. Ska sätta in dagens outfit i eftermiddag (så fort jag har hittat inladdningssladden d.v.s.). Ha en trevlig dag! P.s. Hittade en kul bild på Leo och Malin. Kolla Malins sexiga min!

Godmorgon!(Mobil Bloggar)

Vaknade nyss. Skönt att bara ligga har o slippa tänka på all stress för några minuter!
Igår hängde teresa o ja hosMalin. De har ni andra kanske redan skrivit om, men ja gör de igen ändå! För de va jätte mysigt att bara vara vi tre. Vi har inte varit själv på jääättet länge;) O de finns en andledning, vi har så många nadra underbara kompisar som vi också vill vara me:D
Fast nu måste ja nog käka lite frulle!
Pusspuss!<3

Och om Super Mario va for real...

Super Mario
Grr.. I like that nose ;)

If Homer were for REAL..

Homer Simpson
Japp, het som fan hade han varit, ellerhur? :) HAHAH. Puss!

Eternal Flame

Hejsan!
Man märker att det kommer bli bra väder idag trots att det inte är det än. Eller vi får se. Idag är det förstås skola. Och sen vet jag inte vad som händer. Har jag glömt att säga att vi odlar SQAUSH hemma? Min syster är ju så himla bra på att stava till squash. Haha. Det var väl lite såndär onödig fakta som ni så gärna ville veta. Och igår var det ju nästan sådär sommarvarmt. Och sommarvarmt är bra. För då får man gå i tunna kläder, och äta glass samtidigt som man promenerar längst Rolanshovsparken på kvällen. Och på dagen så får man käpa pizza och bearnaisesås och sätta sig på en filt i nån park och sola. Och sen slipper man skolan. Life is much easier that way. Men nu ska vi försöka göra det bästa av det vi har, och slänga in en sommaroutfit. Jag har visserligen haft den uppe på bloggen förut, en jag tyckte att den var värd att visas igen. Ha en bra dag allihopa!
image640

En liten asrolig film:D




hihi, kan inte sluta garva;)
Nu ska ja sova puss!

Desperate for Housewives!

image479
Japp, dom kommer igen. När? Den 15 april ! Underbart va? Har saknat som fan..

Lite träning och en tönt

Hej på er!
Hur har er dag vart? Min har vart super. Fick mycket gjort på skolan och sen har jag "simmat" (lekt i poolen) med några kompisar. Har nästan vart mer fysiskt aktiv denna vecka än på flera år! Jaf tycker ju om att simma.Förstår inte varför jag inte gör det oftare. Och basket är väl också kul. Att hyra en badmintonbana i en timma är ju pefekt om man är fyra personer. 30 kr per skalle. Jag minns i sommar när K och jag stannade upp till sent på natten och spelade badminton i trädgården. Det var mysigt. Och sen kan man ju vara klassisk och träna med vikten av sin egen kropp - och springa.  Fyra tips på motion so mer rolig. Tycker jag. Ikväll är det Grey's OCH, OCH, OCH! Premiär för Sverige Pussas och Kramas! Med Björn! Jajajajaj. Ska sätta in lite roligare bilder och sånt. Imorgon bitti. Deal? Så länge kan ni studera denna vackra illustration. Den är sådär läskig, så man får rysningar samtidigt som den är kul. De har verkligen fångat upp en tönts sämsta sidor. Och lite mjäll som pricken över i:et. Fy vad äckligt!

Viktiga grejer dethär :)



KOM IHÅG DET!

Träning

Nu ska jag snart träna i brommaplan, antecknar ni det?
Jag åt nyss, för snabbt och för nära träningen, så jag kmr väl ha skitont i magen och inte kunna springa på träningen.. Hoppas ankan är där, måste komma ihåg att kalla henne fjortis. Jag har mina skäl.. fast jag menar det ju egentligen inte, men skit samma ;) haha. Nä nu måste jag byta om! Pusspuss.

Jag tävlar

image585
Här kan du vinna detta!

"Dra i spaken om ni vill se ljuset, barn.."

image639
Bild från tjuvtittat.se

du där, bög kan du va sjääaaaelv! ja bah hjälp:$

Bajs på vårt tråkiga väder. O'boy vilket fult väder. hihi. De finns väl nån låt som går så, fast lite positivare?
Aja, nu ska ja fortsätta mina framgångsrika (inte) studier;)
Puss!

Fast Car

Är upp scheisse-tidigt! Nej, skulle ju iofs gå upp tidigare men aja.
Lite musik så SKA jag gör klart svenskan! Här är nån ni inte känner igen,
Tracy Chapman är bra;
 
Hittade inte originavideon, men det är ju låten som spelar roll...

Nu ska jag sova..

.. och jag måste gå upp typ fem för att göra klart svenskan. Fyfan. Sjukt! Men jag måste, okej kmr säkert gå upp tidigast 6 men ska verkligen försöka!
Sommarlov skulle inte sitta helt fel nu...
Kolla in dethär, fan va gulligt:
image638

namnlöst

Skulle vara jätte kul om ni läsare kunde komentera lite, så vi får veta vilka ni är! <3
puss på er sötisar


Nisse-Pisse


Han är en liten sötnos 4 sure.. Grr..
Har inte tid att skriva, sorry måste plugga det är fett panik! :(

mitt nya liv

Ja ska börja ett nytt liv. Det ska vara ett planerat liv. En planering som inte kommer hålla ens en vecka. Men den får skrivas ner ändå eftersom ja vill verka lite ordentlig av mej;) hihi, fett töntigt. Aja.
Måndag MÅSTE ja plocka ur diskmaskinen hehe. då är de pluggdag också.
Tisdag då är det nagelfixning som gäller. o shopping. måste komma ihåg idrottskläder..."/
Onsdag gympa. o vara me kompisar dag, hänga tvätten hihi
Torsdag ringa Ella dag. o städa rummet. här får väl plugg läggas in också. om ja ska komma nån vart. Fast de får bara stå där för att de ska se bra ut. kommer ändå göra annat
Fredag Myspys dag, ofta me familjen. Men filmkvällar är alltid välkomna:)
Lördag göra va emma vill dag
Söndag gympa. Sovmorgon boorta. Jogga efter gympan. Kankse de ska de bli en tradtion att ha filmkväll hos zigge då.. Men vi får se :) Annsikts mask får inte glömmas.

Vilket liv ja har :(

Som vi märker så har ja gympa väääldigt ofta. Host. Men vi springer ändå aldrig så ja måste ta tag i de själv. konditionen asså.."/

Puss på er! o natti!


Happ. Bloggen är cp fortfarande. Så de går inte att lägga in nån bild. Skit o förlåt. Ja ska inte säga cp. De är dumt ;)
pusspuss!

BB - basket och babycitat

Blogg.se har vart konstigt hela kvällen. Det gick inte att publicera det här inlägget om jag skrev vid 6. Eller spara som utkast. Så jag kopierade texten och nu är den här:

Hejsan hoppsan!
Efter skolan drog jag och några kompisar till Malin där vi var aktiva och spelade basket m.m. Hehe. Ni vet jag är nog världens mest otränade människa. Det är ett mirakel att jag kan hålla mig i form, eftersom jag äter som en häst. Och vet ni! På fredag kommer småkusinerna! fast det kanske jag redan har skrivit, eller? De är ju så söta. Bebisar/barn som säger roliga saker är en stor svaghet för mig. Jag är verkligen ingen barnätande häxa, som en viss Isabella Löwengrip. Jaja. Minsta kusinen Maurits är så söt, för han blandar bokstäver, lespar smått och säger "u" istället för "y" och "y" istället för "u". "Ska vi gå ypp?" "Kan jag be och få sulten?" "Kan du sätta på mina stölvar?" "Kolla mina muksler!". Så gullig! Och Benjamin, den lite äldre, han försöker vara lite sådär "Jag kan" men så blir det fel. "Pappa.. När du gick i slumpen.." Haha. Lumpen menar han då förstås. Cute. Sen har Malin och jag blivit proffs på ett dataspel. Not very cool, i know. Men det är faktiskt jävligt roligt. Nu går det inte att fixa länk till spelet, men här får ni URL:en: http://blip.se/gamepop.aspx?gameid=151&gamename=LetsDance2&gametype=inc&gameheight=600&gamewidth=800&firstcolor=darkblue&secondcolor=middleblue&gameurl=/games/RSDans/RSDans/showgame.aspx?song=2idkdas

Så. Nu får ni klara er utan mig ett tag ;) Puss!

Basket me kompisarna:D

Fick en riktigt härlig komplimang av Malin ida. Ville bara dokumentera de. Eftersom de e ganska ovanligt och mysigt. haha. Hon säger bara saker som hon verkligen menar:) hihi.
Kanske sak berätta om va som hände ida. Vi stannade kvar i skolan i typ en halvtimme. Duktiga som vi är så är vi jätte ena me vårt franska arbete. Men de gick ju bra. När de va klart, eller nästan iaf:) så drog vi till Malin o provade jogging dojjor o satte på oss mjukisbrallor. Tog me Jennys basket boll o tog över Vällingby skolans basketplan. Hihi, bevis på att ja suger på basket. När ja hade fått 5 träffar hade Malin fått 21 o vunnit. Sen hängde vi i lekparken ett tag o va barnsliga. De va skoj. Ja lovade mej själv att den här sommaren ska bli min bästa, hittills!
Nu har ja gjort lite franska eftersom ja borde ha redovisat för typ en månad sen:(

Puss på er!♥


Den här är till dej Zigge:)


Det är Zigge o jaa...Näääääe;) Ja satte in den för att ja saaaknar dej så! ♥
Tycker faktist om låten. Men det är ja nog ensam om det i vårt lilla fajv gäng..Men man vet aldrig.

Finallyyyy

Ja alla vet väl att blogg.se inte har funkat på typ två dygn, dom har strulat till det. Men skit samma nu går det att blogga igen! Ska skriva roligt sen, men nu ska jag ut med mina söööta kompisar och vi ska njuta av det fina VÅRvädret och lite sådär. Jättenajs ;)

Puss och kram!

"I have no life"

Det här är ett uttag ur min Engelska skolbok (som finns på datorn också). Det står en introduktion på; Läs texterna av skolbarnen och svara på frågorna. Jaha tänkte jag så läste jag. Och allt verkade heöt vanligt. Sen ser jag lite längre ner. jag har ringat in det i rött så ni också ska se. Hihi. "but I have no life, so I'm used to it". Att sitta framför MSN hela fritiden alltså. Självklart är det roligt att hitta något sånt här i en SKOLBOK, men ändå lite tragiskt för det finns ju faktiskt folk som sitter framför MSN hela dagarna. Jaja. Underhållande i alla fall. Puss!
image634

Uppdatering och filmrecension

Hejsan! Äntligen är blogg.se klara med förändringarna, eller har de bara ändrat tillbaks till det ursprungliga igen? Jag är ju sådär galet oteknisk så jag har ingen aning om vad det handlade om. Någon plattform var visst inblandad. Min första reaktion när de sa plattform var ju förstås någon plattform IRL. Hehe. Under de sanste dagarna har det väl inte hnt något speciellt. Jag var med Klara i söndags för hon fyllde år. Vi gick till Vällingby, kollade i modehuset, hon köpte ett par dojjor på Topshop och sen köpte vi kebab på Johnnes Grill och åt den ute i vårvädret. Sen tog vi tuben in till city där vi kollade på filmen 27 dresses. Den handlade om en bröllopsfixare (Kathrine Heigl) som alltid fick vara den omhändertagande och alldrig bli ompysslad själv. Hon planerade jättemångas bröllop och fick vara brudtärna på alla de hon fixat. Hon var kär i sin chef, men som sedan blev förälskad i hennes (kathrine Heigls) syster, efter att de träffats på en fest. Sen friade han förstås till henne och Kathrine (har ingen aning om vad hon hette i filmen) blev förstås ledsen, men ställde ändå upp på att  fixa deras bröllop. Och då hade de anställt en duktig journalist (nämligen Kathrines favoritjournalist) som bara skrev om folks bröllop. Och förstås så hade kathrine träffat honom förrut och han hade bjudit ut henne flera gånger men hon hade tackat nej. Och sen är det väl smått förutsägbart vad som händer sen. 27 dresses heter den för att hon har vart brudtärna på 27 bröllop och sparat varenda klänning hon har fått bäära. 27 stycken. Jaja. En liten filmrecension vart det. 3,5/5 T (som är Teresa då) får den av mig. Hihi! Kommer lite bilder när jag kommer hem. Just nu är jag ju i skolan. Kul att vi är med på mest aktiva-lista föresten. Fortsätt så. Puss!


RSS 2.0