the weekend's crap

Har inte skrivit på jätte länge, and there is a reason. I fredags pallade ja inte, i lördags va bloggen as konstig o söndags han jag inte, för ja va hos Sigrid nästan hela dagen. Och i måndas så va ja hos Malin. O då skrev ja en gång.

Tja, i helgen så har vårt föråd börjat rensas ut. Har packat kartonger i tre kategorier: till landet, spara, slänga/skänka bort. Anna har fått ärva massor med gamla leksaker från mej. usch vad ja känner mej bortskämd. De typ ända ja inte hade av barvie sakerna va en pool, ett tält och en bebis. O de grejerna ägde min kära kompis Leonora.
Har varit me Anna massor under helgen. Vi har gjort ett eget fågel-mat-ställe. Osså har ja möblerat annas rum med barbie möbler så nu har hon ett hel lxs lägenhet. Sen har vi klättrat lite i vårt gamla klätter träd mot min vilja, och lekt fotomodeller. Haha, de va skojit! =) De skulle ha kommit en familj hem till mem eftersom typ hela familjer mår skit så fick vi skjuta fram det.
De va as länge sedan någon kom till oss eftersom köket har tagit så lång tid att renovera. O de är våran tur at bjuda hem dem allihopa.

Det va jätte mys hos Zigge. Först hade vi låång gympa träning. 10-13.30. As jobbigt. Dessutom så kom Jonte o kim o kollad. Sigrids pappa körde hem oss till hennes mamma där S o ja duschade. Sen tog vi en promis till pappan där vi käkade lunch och chips. Såg en film som ja inte e säker på va den hette, men de va nått med "Ett mord är inte alltid ett brott" den va skit bra. Lite body alance körde vi också. De är som twister fast en färgrad till och två tärningar. S's pappa som skulle kaste tärningarna åt oss är färgblind. haha. Sen, när ja skulle gå hem så satte de på dirty dancing på norska. Fast de följde mej till busshållsplatsen.
Jonte ja, ja önskar att ja aldrig träffat honom. Eller kanske inte. Han är rolig att vara med men ja hatar att han är så jäkla nere i mej, hoppas han ger upp snart...

Nu msåte ja plugga, Hanna var skit duktig på Melodifestivalen! De märktes inte alls att du tappade bort dej, ja lovar. Ja röstade på dej =D

Kommentarer

Skriv (inget dumt!) här:

Stå för din kommentar:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din egen blogg:

Det du vill säga (it better be something good):

Trackback
RSS 2.0