slöa lilla jag

Jävla skit blogg. Skulle fixa lite me några bilder så bah försvinner mitt fina inlägg. Fan då.
Malin har skött bloggandet medan hon o nisse va här. Men nu e de på tiden att slänga upp ett inlägg.
Kom hem från Kista för inte så länge sedan. Har köpt ett par svarta boots men kan inte lägga in någon bild eftersom ja inte pallar installera de dära kamera programet o mammas mobil funkar inte. Dessutom strular dinskos hemsida. Så de sket sej. De va svarta iaf me en rosett på. Söta men ända balla. Hihi;) De vita pumpsen som ja köpte igår i Vällingby kan ja inte heller lägga in någon bild på men de är snygga. Perfa vår skor. Hoppas bara de inte blir smutsiga så fort. O att de jäkla vädret slutar vara så fittigt.

De va jätte mysigt när Malin va här. Först skulle vi åka till Stinsen, men så vart de inte. De stängde vid fem så vi skulle inte hinna. Dessutom så skulle mamma köpa bio biljetter i vällingby så de fick bli där. Men apoteket som vi egentligen skulle in på va stängt, så din sko o H&M fick sej ett varsitt besök. Mamma va inte på shopping humör, så de blev inte så mycket mer varken där eller i Kista. Surt...
Malin o jag vart barnvakt till Anna o hennes kompis Klara. Stackars Stackars oss. Klara hade en melodifestival skiva, o vissa låtar är ju bra från den, men inte Linda bajsing, Amy diamond, Cristian Sjögren..you name it. Har fått en överdos av f*ckade Amy. Nu har Klara dragit. o med henne skivan.
Nisse-Pisse kissade två gånger på vår fula vita matte och hjälpte mej att få min päron att fatta att mattan bara förtjanade att slängas. Tack. =)
Nu får du fan ta o bli frisk Teresa! WE WANT YA TESSAN!<3

Eftersom de har varit så jävla kallt så har Mälaren kanske frusit. Hoppas Klockarås hänkar på att åka långfärdsskriskor. =)
O du kan hålla käftern Teresa, ja vet va du tycker om skridskor. Men de e bara för att du e så sugig på de! Men deppa inte sötis, du är duktig på så mycket annat!?´

Juste Malin, du glömde Nisses tröja, din mobbe o hans torrisfoder...Har snackat me

Pyss!<333

Kommentarer
Postat av: Teresa

Hahaha? Emma, ska jag hålla käften?
1. Jag gillar att åka skridskor, särskilt långfärds. Det är kanske lite roligare när man har VANTAR på dig och riktiga STRUMPOR i skridskorna.
2. Du är knappast proffsigare.
3. Ofta man ger alt man har på gympan, så att alla tror att man är värsta skridskonörden. Typ "Hej, mina hobbys är skridskor, långfärdsskridskor och skridsskoskydd".

Puss

Puss

2008-03-24 @ 20:16:04
URL: http://fajv.blogg.se
Postat av: julia

teresa: tröjan är din ;)
du kan få den på torsdag? pussss

2008-03-24 @ 20:18:20
URL: http://jowlia.blogg.se
Postat av: emma

Haha, älskar dej gymman! och joo, ja e proffsigare. men de e för att ja e en skridkonörd. Okej inte.

2008-03-24 @ 20:50:52
URL: http://fajv.blogg.se
Postat av: Teresa

Julia: Yes, perfect :)
Emma: Glöm att du är proffsigare än mig
:) ;)

2008-03-25 @ 08:50:41
URL: http://fajv.blogg.se

Skriv (inget dumt!) här:

Stå för din kommentar:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din egen blogg:

Det du vill säga (it better be something good):

Trackback
RSS 2.0