Skräckfilmkvällen..

Det va jätte mysigt. O ja blev så där lagom rädd. Fast lite läskigare kunde de ha varit. (ska inte skryta, är ganska feg av mej egntligen. men gillar skräckisar. de e ju bara film)
Efter skolan åkte direkt till Malin. Fast Erika åkte hem o hämta grejer. Ja hade inte heller saker. Skulle ha tagit mej tid att hämta dem. Men aja. Ja lånade av Malin istället. Så att vårat tidschema inte skulle spräckas, vilket de gjorde ändå!
Vi spelade Buzz o ja ägde ko! o gosade me nisse-pisse. Sen tittade vi på förtsa filmen "dolt under ytan" de va fortfarande ljust ute då. Så de va inte så läskigt. Den va dessutom ganska utdragen i början. Men läskigare vart det. De va en sådan där film med en vålnad. Fast det handlades mest om mördaren o fru. Aja. bra va den. Sen såg vi "Disturbia" Fast ja kommer inte ihåg om vi spelade Buzz imellan. Gjorde vi nog inte.
Till middag fick vi mackaroni soppa, d.v.s. mackaroner med buljong och kryddor. Erika o ja gjorde godaste dippen så vi åt massa chips mest. Sen fick vi en varsin körsbäsr tomat, en chicken bite var, jätte go tårta o några samami skivor. Det brukar verkligen inte finnas så lite mat hemma hos Malin, det var mest för att vi var så många och de hade inte hunnit handal. Tror  jag.
Erika o ja fick gå till buss stationen o möta Leo. Passade på att köpa läsk o en pizza när vi ändå var så nära Pizzerian. Vi åt upp hela på vägen till Malin. Det är typ 500m o Stockholms störta pizzor. Malin sa det iaf. Tjockisar.
Sen vart det lååång film paus eftersom Teresa och Julia kom. När vi sett klart på filmen badade vi jauzzusi. Myspys. Jag fick duscha i iskallt vatten eftersom ja skulle vara lite geneös o låta alla duscha före mej. Stooor tabbe.
Sen gosade vi oss ner i soffan och såg på American pie. Den senaste. Var väl okej, Fast den innan, the naked mile va bättre.
OCH sen kom de stora problmet. Vart ska vi soova?
Sluta med att Malin, Julia och Teresa roffade åt sej Malins säng, Hanna o Leo fick sova på värsta tunna madrassen på golvet o Linnéa, Erika o ja fick trängas i soffan. Inte mysigt. Ja fick ligga me böjda ben hela natten. Sov knappt nått eftersom soffryggstödet var skit hårt o de va så trångt. Sov dock när Tessan åkte hem. Snarkade gjorde jag också. Ja gör ja när ja sover dåligt. hihi. Pinsamt.
Nu är ja helt slut. Har sovit någon timma nere i soffan. mycket skönare än i Malins snygga men hemskat skrovliga o obekväma soffa. Den är skön att slagga i men inte sova. Haha.
Nu kan ja vara stolt över att ha hjälpt pappa med golvet eftersom han hade råkat "mura in" en liten plast grej under golvet. Så vi får bryta upp det och ta upp den, pappa o jag. Gansak kul va de. Men jobbgt. Nu är golvet på plat igen o ja har hunnit beställa ett gratis prov från LhB och anmäla mamma till MixMegaPols tävling "Gry har ett plan" De sak bli en överraskning. Men det är ju inte säket att ja vinner. Hade iaf bäsat motiverignen! =D

Kommentarer

Skriv (inget dumt!) här:

Stå för din kommentar:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din egen blogg:

Det du vill säga (it better be something good):

Trackback
RSS 2.0