Leta-påsk-äggs-dagen

De är verkligen inte sånt där dröm väder som i Lotta på Bråkmakargatan, men hittils så har det varit en rättså lyckad påsk. Skräckis kvällen va en skit bra början på lovet. Ida har ja bara slappat, typ som igår. Har inte pallat göra nått speciellt. Det ända ja orkat ta för mej är att ställa in all sprit o alla vin flaskor i skåpen o vinstället inför köks invigningen ikväll.
Har godisförbjud uppehåll. Och äntligen har ja fått sätta tänderna i älsklings chokladen Ferrero Rocher! Shiiit va gott. Har inte fått något påsk ägg. Men två godis påsar, 80 spänn styck räcker gott o väl=)
Har även fixat iordningn mej till ikväll. Man kan väl säga att de har tagit hela dagen, med avbrott för soff dammsugning, list spikning, ssx ontourn tittande m.m.
Klockarås har kommit nu, fast joacim kommer senare.
Så, nu ska ja ta o vara lite social o ta plats vid chips skålen. Eller, ja väntar lite tills de har slutat prata om jobb! =)

Ha, Anna kom in nu o bjöd mej på vindruvor. Ja e stolt, ja har färgar hennes hår me lila slingor. De maychar hennes lila klänning. För söt. Hon är allergik, eller iaf lite känlig mot smink så hon har nypit sej i kinderna för att få "rouch" och haft vatten på ögonfransarna. För sött!
Glad påsk på er!
Pussar!<333

Kommentarer

Skriv (inget dumt!) här:

Stå för din kommentar:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din egen blogg:

Det du vill säga (it better be something good):

Trackback
RSS 2.0