ja spyr

Ja vet att den här bilden inte är så farlig, men den är jävligt hemsk. Katten har inte gjort ett skit, och man fattar ju att den fula killen inte håller i katten så där för att den ska borsta pälsen på den eller nåt. Den har torterats, kolla bara på magen och sen dens slappa hållning. katten har gett upp, den överlevde inte... Vad håller gubbjävlen i handen? En piska. Sådana männsikor som han blir jag så jäkla arg på! Ge dej på någon som kan slå tillbaka! Så jävla onödigt! skaffa dej ett liv horjävle! Det finns inte tillräkligt grova ord för hur hatad han är!

Den här bilden var inte så hemsk, men ja förstår varför de valde att använda kaniner. De är ju så söta och därför bilr folk mer påverkade. Egentligen borde de ha minkar eller likande eftersom de är mer vanliga som kläder och mer utrotningshotade. Ser inte riktigt va de e för djur här under. Hamste? marsvin? Katt? Synd är det om de iallafall! Det är seriöst as äckligt! De har ju blivit inslängda i en hemmagjord bur. Säkert lite mindre än hälften av dem bryter något ben. De får ingen mat på hela åkturen. Alla är ju helt mosade. HataHataHata. Jag fattar inte hur de som köper päls tänker! de måste vara helt körda i skallen. De kan ta sej! Blondinbella..

Skulle ha slängt upp de här inlägget igår, men ja han inte. Skulle till gympan. Det är nog gympans fel att jag sitter här hemma nu..."/
Puss!


Kommentarer
Postat av: Kristjana

man blir så jävla arg när man ser sånt här.

2008-03-13 @ 15:48:54
URL: http://ninelifes.blogg.se
Postat av: Teresa

uschhhhhhhh. det värsta är att så många tänker att det är bäst att blunda, sånt här ska man inte titta på. blunda så blir allt bra. men man måste ju se till att göra något åt saken. det är ju verklighet ffs! ska man blunda för verkligeheten?

2008-03-13 @ 18:15:37
URL: http://fajv.blogg.se
Postat av: Joanna

Usch! Man bill verkligen bara göra det, men om alla gör det, hur ska man då få dom att sluta? Jag tycker inte ens att man ska behöva blunda för att det inte finns sånt här hemskt. Tänk om någon proppade in dig i en diskmaskin, eller i en trång bur tillsammans med andra människor där du knappt kan få luft.

2008-03-13 @ 20:31:53
URL: http://www.cikoria.blogg.se
Postat av: semra

så jävla hemskt, blir helt tårögd. :(

2008-03-14 @ 19:37:34
URL: http://www.seemraa.blogg.se
Postat av: emma

braa. Då ´har du tagit åt dej. Det var lixom de som va meningen, att folk ska fatta!

2008-03-15 @ 14:10:52
URL: http://fajv.blogg.se
Postat av: mirja

FYFAN! Jävla idioter. det ä bara okunniga svin som köper päls. & gör såna handlingar!

2009-10-20 @ 21:51:31
URL: http://mirjamy.blogg.se/

Skriv (inget dumt!) här:

Stå för din kommentar:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din egen blogg:

Det du vill säga (it better be something good):

Trackback
RSS 2.0