Hemligt+Farsta

Idag efter skolan gjorde jag en grej.. Tänker inte berätta vad eftersom att jag nämnde den MINST 3 ggr i skolan men ingen drydde sej ett jävla skit. Och nu vet ingen, utom Leo - som inte ska berätta! För nu får ni inte veta. För ni är så jävla själviska som inte brydde sej då, så vrf ska ni få veta det nu ?
Sen åkte jag och pappa till Farsta, där vi har godisaffären som typ alla vet. (Godis är nåt som mina vänner tydligen bryr sej mer om..). Jag köpte en vit kofta och ett jättesött blommigt linne. Bilder sen!

Och herregud, glömde mobilen i farsta och på en gång sa pappa: "Jaha, nu har du ingen mobil längre..", men sen så hittade farmor den i godisaffären. TUUUUUR! Höll på att dö ett tag där..
Det ska komma en städerska hit, så vi måste städa så att hon ska kunna städa. Låter jävligt knäppt men så är det. Så i typ 100 år ska jag städa, sen plugga på svenska till provet. UUUUUUUUUUURRRRK.. :( Men ska försöka skriva igen ikväll.  Puss!

Kommentarer
Postat av: Teresa

Om vihade hört det, och tyckt att det var något intressant så skulle vi ju lagt märke till det. Så tydligen hörde vi det inte.

2008-03-10 @ 19:09:08
URL: http://fajv.blogg.se
Postat av: emma

eller så va det inte intressant. Men ja har inte hört ett skit. KANSKE beror på att du inte varit med mej idag. Du föredra ju Teresa framför mej.

Det va inget negativt mot dej Teresa.

2008-03-10 @ 20:42:04
URL: http://fajv.blogg.se
Postat av: Teresa

Haha. Förlåt Emma, men vi tre har vart tsm hela dagen.

2008-03-10 @ 21:02:52
URL: http://fajv.blogg.se
Postat av: emma

eller inte. Men det är ingen stor grej ändå så, självklart bryr ja mej om ifall Malin vill umgås med mej, men typ en halv dag. Shittabritta. -.-

2008-03-10 @ 21:16:13
URL: http://fajv.blogg.se
Postat av: Teresa

Nej men asså vi har seriöst vart med varandra HELA dagen, förutom den kvarten vi missade av bilden. Då var ju jag med malin bara för att hon tog en dator, och jag tog den bredvid henne. Och sen gick du på PH-samtal i några hundra år. Hehehe. Pusssssar! ("Shittabritta" hahahahahahaah, gullig)

2008-03-10 @ 21:24:45
URL: http://fajv.blogg.se
Postat av: emma

aa, men de kanske inte är den enda gången. Aja, nu ska inte de här bli något att bråka om, men det kändes så. Det känns så menar ja. Fast man behöver ju inte säga allt man känner. Men de ja menar är att det är så. Att Malin föedrar dej, Teresa för mej. Är de så så är det så. Inget att göra åt. Man kan ju inte tvinga en människa till att tycka om nån. så pusspuss o tack för mej, haha!♥

2008-03-10 @ 22:05:47
URL: http://fajv.blogg.se
Postat av: malin

PALLA ???

2008-03-10 @ 22:17:40
URL: http://fajv.blogg.se

Skriv (inget dumt!) här:

Stå för din kommentar:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din egen blogg:

Det du vill säga (it better be something good):

Trackback
RSS 2.0