halstablett here i come

Jaha, nu kommer ja få göra klart min relief tillsammans med 7:6. Inget ja ser fram emot direkt.. "/
Har en del att göra, skolarbete asså. Så de kommer inte bli en lugn o skön sjukdag. Dessutom känns det som om ja borde ha gått p.g.a kursen. Men ja klara det verkligen inte!
Ville mest berätta om min kära bror som också är hemma o hostar. Han är så gullig, han har fixat och hållt på här hemma. Gett mej te och istället för att be mej komma ner o säga hur många sukketer ja vill ha så kommer han upp me kopp, grädde o sukketterna o allt o ramlar nästan. Nej vi är inte tjocka. Grädde va det ändå vi hittade, mjölken är slut. Och nått måste man ju få i sitt te. Ska fixa te åt honom nu:D me mycket socker!
Mamma va också så där galet igår, hon kom in till mej o var allämnt världens bästa mamma o gav mej en bulle, "för att du jobbar på så hårt!" Då blev de ännu mer fart på mej. För ja ville inte göra henne besviken. Är snart klar med matten. Tänker imopnera henne med franska också=) O pappa ängade 20 minuter av sin dyrbara tid åt att förklara för mej om skala grejs(1:100) och de dära me att delat blir gånger o tvärtom om man använder decimaltal o blablabla. Fast ja fattade faktist till slut. :)'
 
THE FUCKING BEST! =)
image485
back to work... puss!

Kommentarer

Skriv (inget dumt!) här:

Stå för din kommentar:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din egen blogg:

Det du vill säga (it better be something good):

Trackback
RSS 2.0