tjabba

ska gå o hämta anna snart, har inte fått så mycket skolarbete gjort, har mest pratat i telefon o ätit... har skit ont i örat.. de har fortfarande inte försvunnit sen vi snorklade i thailand, appropå de så kan ja ju berätta om den as söta killen som ja träffade när vi va ute o snorklade^^
ja tar de hela från början, vi skulle åka på en snorkling, vad ska man kalla det, ehm..snorkling tur typ. så vi fick åka taxi till Koh Changs pir, hur de nu stavas :) (Koh Chang va ön som vi var på andra veckan i thailand) sen så skulle vi åka en jätte gullig röd lite båt till fyra öar o sen på kvällen grilla fisk på standen. den dära killen jobbade på båten och var hopp i landkalle, dvs. han hoppa i från båten därframme me ett rep om sej o fäste båten. båten var jätte liten men hög, hög som fan. anntingen så kunde man hoppa i från båten eller ta stegen, självklart så skulle gustav o ja hoppa från högsta våningen, men de va så högt att ja va på väg att ta stegen, fast sen vågade ja. *stolt*
när man kom i vattnet så va de som att stoppa i huvudet i ett jätte exotiskt akvarium, de va as ballt! :) snubbarna som jobbade på båten plaskade också runt bland alla turiseter o plockade upp sjöstjärnor och massa annat äckel o skrämde turiseterna med. Men ja tyckte ´bara att sjögyrkorna va äckliga. fy faan! de e som svarta eller gråa korvar som ligger på botten överallt, som feta ormar typ....urach! där killen hette iallafall Cusian o va skit snäll, fast i början va ja as rädd för honom, för han va lite läskig på nått sett. han skrattade jätte konstigt... men iallafall så när ja tittade på en sjöstjärna som en av besetnings killarna hade tagit upp så frågade han på engelska dårå om ja ville följa me honom, ja svarade inte men simmade långsamt efter honom. först ja att ja va korkade som följde efter honom, han ville ju att han o ja skulle vara själva.. så efter att han hade visat mej några skit coola fiskar o ett verkligen jätte fint korallrev så hade ja fortfarande inte sagt nått, bara skrattat o leet. vi simmade mitt i ett fiskstim me papegoj fiskar. de e nog de snyggaste fiskarna ja sett! men hela tiden så va ja as rädd o när han ville att vi skulle simma runt ön tillsammans så sa ja att ja va jätte trött o ville tillbaka. för shit! på andra sidan av ön så skulle vi ha varit helt ensamma, lääääskigt! fast nu så här efter så undrar ja lite vad ja skulle ha fått se om ja följde med honom, men de ja e osså stolt över att ja vågade säga nej:) när vi kom tillbaka till båten så va de dax att åka, de hade asså tagit lite mindre än en timma för oss att simma fram o tillbaka.
ja kommer ihåg den hemska känslan att komma upp ur vattnet, min snorkel är lite för stor för mej o ja hade jätte stora skavsår i munnen i flera dagar efteråt. urk! snacka om att ja drack vatten sen för att bli av me salt smaken:S vi åt mat på båten, thailändsk buffé. det var jätte gott, speciellt glasnudlarna! de tyckte skäppskatten osså, den va jätte söt o valde ut mej att sitta i knät o leka me. men ja pallade inte me den, så den fick käka upp resterna av min mat o gå sen. de e jätte jobbigt att vara blöt o sen få mass katthår på sej. dessutom så va den inte alls lika söt som min katt :D
när vi kom till nästa ö så hoppade ja i först från ovandecket. de va fortfarande jätte läskigt, men skit kul. de va som att hoppa från femman ungefär, om man hoppade från fören, för där va de högst.
Cusian kom fram ti mej den här gången osså, ja hade väntat mej att vara själv den här gången man han hade på nått sett valt ut mej. o de ja faktist glad för att han gjorde! den här gången visade han mej några ganska små hajar, de va lika långa som min arm o lika feta osså typ, dvs spinkiga! de va jätte häftigt! ja fick låna hans sim fötter också o den här gången simmade vi runt hela ön. o de va inge farligt med de! han simade bara där bredvid mej o peckade ibland. sen när ja satte mej på klipporna för att fixa me mitt cyklop så stankte han mej i högnen den jäveln. o då släppt men räddsla för honom o ja började lite på att han inte skulle typ våldta mej eller nått. han va verkligen en toppen kille! sen när vi skulle dyka ner för att han skulle visa mej några "seaflowers" så ville han hålla handen, men de gillade inte ja. fast ja lät honom hållas ett tag tills ja faktist behövde handen själv. ön efter den var iallafall roligast! där fanns de klippor att hoppa i från o ja hoppade i med Cusian när han hoppade iland med repet. det var skit läskigt, för man va tvungen att stå på en lite planka på sidan av fören för att kunna hoppa längst framifrån. kaptenen på båten hade blivit jätte fötjust i lilla anna o han lät henne sitta på hans rygg medan han snorklade runt ön. som tur va så hade hon flytväst på sej men ja tyckte de va svårt att lite på honom ändå o se gulliga lilla anna simma iväg ensam med honom. fast de gick ju bra o Cusian o ja hittade en liten grotta med en undervattens ström, de va lite läskigt, för de fanns krbbor där inne. sen simmade vi tillbaka till båten o på vägen dit så tog Cusian upp en sjögurka från botten o tryckte upp den i mitt annsikte, fast som tur va så nuddade den mej aldrig, men ja skrek ändå som fan, o de skäms ja för!
vi hoppade en massor o kaptenen puttade i mej fast ja lyckadest aldrig puta i honom. ja vågade dyka också efter några hopp, de va skit kul. men ja saknade er mina gullungar! på vägen hem så hjälpte ja Cuian med att dra upp jätte ankaret som va lika stort som gustav. ja fick också styra båten, hjälpa till med att fixa i ordning vatten glas åt turisterna som Cusan sedan gick runt o delade ut till alla. vi var de ända som satt på neder decket, o de berodde på att de bara fanns plats för sju pers där nere, resten va kök, hytt, toalett o nått som liknade en terres.
men Cusian o mitt vatten uppdelande mellan glas slutade i ett vatten krig:) de va rulit. anna fick osså komma in i kaptenes hytt o käka kakor. hon satt i kaptenes knä o åt kakor medan han sjöng för henne. gulit. besättningen fiskade med ståltråd medan vi åkte. de fick två baracuda. de e en ful fisk som kan käka männsikor, skit läskig! men de fick inte turisterna äta, vi fick jätte äcklig bläckfisk o nån annan konstig fisk, vi åt inte där, för av någon anledning så vart de ingen middag på stanaden för nån :( men de va jätte lyckat ändå! ja hittade en sån där snäcka som inte har delat på sej, lixom att båda halvorna sitter fast i varandra fortfarande. den delade cusian på o tog en del o så fick ja en del. den e rosa:) sen på piren så fanns de massor med affärer, i en av dom så köpte Cusian ett arband till mej med varannan rosa plast blommor o blåa skimmrande pärlor. han sa att ja va blommorna o han pärlorna. fast ja hade helst veljat vara pärlorna, men skit i de! tanken va jätte snäll o ja fatade först inte att hjan köpte de ti mej. gullit gullit! fast de e lite trasigt nu, men bara lite, ja har bara inte orkat laga de.
ingen komme3r vilja läsa de hära, men de gör inget! de va roligt att skriva!
puss puss!<3

Kommentarer
Postat av: Elle

men shit, vilket långt inlägg

2008-01-07 @ 16:36:39
URL: http://hitme.blogg.se
Postat av: emma

i know, ingen kommer palla läsa de :S

2008-01-07 @ 16:38:28
URL: http://www.fajv.blogg.se
Postat av: malin

OMG!!!!

2008-01-07 @ 16:43:15
URL: http://fajv.blogg.se
Postat av: emma

hihi!:)

2008-01-07 @ 16:44:13
URL: http://www.fajv.blogg.se
Postat av: teresa

emma: skriv oftare sitället för att skriva långisinlägg!

2008-01-07 @ 17:14:39
URL: http://fajv.blogg.se
Postat av: emma

ja skriver ofta! hade bara ingen data i thailand! skulle ja blogga medan ja satt på båten eller?! jävla fucker!

2008-01-07 @ 17:20:34
URL: http://www.fajv.blogg.se
Postat av: emma

thihi♥

2008-01-07 @ 20:05:19
URL: http://www.fajv.blogg.se
Postat av: teresa

haha fucker? vilket ord! men asså skriv de i flera inlägg ist för ett!

2008-01-07 @ 21:18:45
URL: http://fajv.blogg.se

Skriv (inget dumt!) här:

Stå för din kommentar:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din egen blogg:

Det du vill säga (it better be something good):

Trackback
RSS 2.0