ziggrus

glömmde att vi börjar senare idag, gick för tidigt till bussen, så nu har jag tid att berätta om igår. Sigrids bredband dampade så jag kunde inte skriva medan vi väntade på att våffel smeten skulle lixom "gäsa" färdigt.
okeej, from de begining: det första vi gjorde var att fixa iordning oss. sen stack vi ner till jakan centrum, där min morfar har ägt tre hus samtidigt, men bara andvänt två. anndra sammlar på frimärken, morfar på hus. ett i london, järfälla, halmstad, ett land ställe och massa sålda. han köper nya innan han hunnit flytta in och möblera de gamla. aja, vi köpte två chips påsar och hyrde två filmer, Silent hill och a cinderella story. är inte stolt över filmvalen, men det var zigges pengar och vi hade bråttom. ja ville se american pie. men den hittade vi inte. så hade vi slösat bort ett hundra spän. neej, shiit! missar min buss snart! får skirva klart senare!!
pusssar!♥

Uppdatering in da school:
vi börjar snart, men ja ska nog lyckas skriva några rader till, känner mej desperat stämplad på nått sett. hur som helst så blev de flesta av zigges och mina våfflor jätte goda, och vi kunde tillsluta välja kläder. vi var jätte snabba och har massor me snygga bilder! :) men vi fick ändå ringa jonte och kim två gånger och säga åt dem att komma senare. de kom vid halv sex. jonmte är apslulut inget för mej som zigge hade hoppast på att ja skulle tycka. no way. han va ett kaske innnan han klippte sej, men inte nu. usch busdch! vi hade ändå väldigt kul och mysigt. silent hill var inte läskig, den va äcklig. och jag hade god tid på mej att lära känna zigges filt från undersida, om ud fattar va ja menar! :) ja, ja e feg. den va skit äcklig! tycker ja dårå. a cinderella story va så där vanligt fjantig som hilary duff filmer ska vara, men drömkillen va hetast! kommer inte ihåg skådespelarens namn just nu, suger på sånt! men han är verkligen en sån man in te får glömma! vi åt hallon med glass och hade saftkalas osså. myys! de va väl allt. inte riktigt dåh. da grabbs drog vid halv 11, och vi han se lite melovifestivalen innan vi bytte film. fast ja såg aldrig björn gustavsson, skiiit! aja, ja får kolla på youtube sen om nån lagt upp den! :) elr om de nu går en repris.. nu börjar vi snart och jag såg Malin komma, orkade inte ropa. ja sov över hos zigge o fick underbarasete frukosten. zigges björnborg täcka är jag helt kär i, och hennes barabappa! låsas pappan Johan är jätte trevlig o hon har två as gulliga små bröder. vi åkte till gympan och typ deckade ihop efter varje handvolt. på söndagen tittade ja o min familj på halva senaste hrry potter, va den nu heter. kunde inte låta bli att sjunga "snape, snape.." hela tiden! :D
pussar!


Kommentarer
Postat av: Teresa

DUMBLEDORE!!!!

2008-02-11 @ 09:43:33
URL: http://fajv.blogg.se
Postat av: emma

ron, ron, ron weilsy

2008-02-11 @ 10:01:21
URL: http://www.fajv.blogg.se
Postat av: Teresa

Harry Potter, Harry Potter yeah, Harry Potter Harry Potter thats me ;)

2008-02-11 @ 10:05:12
URL: http://fajv.blogg.se
Postat av: emma

voldermorte! voldermorte! :D

2008-02-11 @ 10:12:51
URL: http://www.fajv.blogg.se
Postat av: emma

okeej, (tomas) okääääj! nu räcker de me nördande! :)

2008-02-11 @ 10:14:49
URL: http://www.fajv.blogg.se

Skriv (inget dumt!) här:

Stå för din kommentar:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din egen blogg:

Det du vill säga (it better be something good):

Trackback
RSS 2.0