i'm back

mobilen har bangat ur. skit bra! or not! ja glömde skriva innan jag åkte till fjällen att ja skulle till Tänndalen. det är helt underbrat där!! det var en meter djup snö fast ganska blåsigt och kallt. 10-18 minus ungerfär. vi bodde i en as mysig lägenhet. svart rött äckligt kalel i köket. röda och svarta cirklar på vävtapeten i badrummet och gröna soffor. mattor med tulpaner och tv på hjul. fy faan! men själva läget på huset var jätte bra. vi kunde åka skidor till Hamra liften. tänndalen består liksom av fyra områden typ. Hamra, Buskvallen, Tännporten och Svansjö liftarna. osså Krok skogen. hihi, det är massa barn backar med trä figure, färgglada hinder och gupp. mysigt värre! :)
asså shiit, varför tog ja tre tights?? de gör ont i höfterna! ja har för tajta brallor osså.
men nu måste ja jobba lite tror ja. ja har faktist gjort jätte mycket i matte på pappas dataor nu i veckan. ja pallar inte skriva Tänndalen, de e fört långt. och fjällen låter mobbat, typ norskt!
nä nu dör ja! ja måste ta av mej ett par av da leggings! men de va bara för att ja va rädd att frysa ihjäl. konstig ja har blivit efter den här veckan asså! hihi, fast först ska ja hänka på teresa som rtar på taval bakom ryggen på anders! ^^ bye bye! puss!♥


Kommentarer

Skriv (inget dumt!) här:

Stå för din kommentar:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din egen blogg:

Det du vill säga (it better be something good):

Trackback
RSS 2.0