@Teresas+bloggparty :>

Cheescaken vi gjorde smakade lite konstigt. Morotskaka typ. Kanske för att vi inte hade den i ugnen på eftervärme för tillräckligt länge och för kort tid i kylen. Gott va de ändå och perfekt att fira Bloggens halvårsdag på! =)
Vi åt köttfärssås-spagetti och nördade oss framför TVn. Vi va parkerdade framför den typ hela kvällen.
Malin kom 19.15, efter sin träning medan Tersa och jag åkte hem till henne direkt efter att ha handlat. Vi lekte spegel kåta ett tag och sen gick vi till Starbo parken o gungade o tog ego pic'. Gjorde bort mej för T's pappi. Piiiinsamt :S
Sen började vi vårt kladdande och stökande i köket. De va kuul. Medan vi väntade på att de två sista lagrena på kakan skulle bli klara i ugnen fick vi häääärlig fotmasage av T's mamma. Helt underbaart. Matbordet fick bli masage bord. JAG fick först! ;)

Juste, T och ja åkte hem under lunchen till henne och fixade egen lunch. Snabbmakaroner och köttbullar vart de som vi stoppade ner i varsin lunch låda. Till efterrätt tog vi glass. Vi promenerade till 117s busshållsplats och åt på vägen. De va jätte soligt och fin promenadstig. Riktigt mysigt. Anledningen till besökat hos Tessan va att de va pyttipanna i skolan och att vi hade haft gympa. Basket faktist! Jag som suger på. Men klarade mej riktigt bra. Inga mål, men ägde alla ändå!

Eftersom vi kom lite*host* sent så ska ja plugga nu. Kursen behövs göras. Franskan ska redovisas.

Pussss!<3


Kommentarer
Postat av: Klara

Beröm teresa för att hon har börjat promenerat :P

2008-04-23 @ 14:48:56
URL: http://morklila.blogg.se
Postat av: Teresa

hahaha :) i'm so duktig :D

2008-04-23 @ 16:40:52
URL: http://fajv.blogg.se
Postat av: Caroline

-.-'

2008-04-24 @ 18:10:05
URL: http://silvermoln.blogg.se

Skriv (inget dumt!) här:

Stå för din kommentar:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din egen blogg:

Det du vill säga (it better be something good):

Trackback
RSS 2.0