Saknat mej? Sååklart!<3

Fredag: Mys hemma och sen hem till jossan. Vi åkte till åkermyntan och köpte pizza. Sen såg vi She's the man och not an other teen movie. Den sista var sugig. Parodi på massa andra filmer, mest she's all that, super sugen, bring it on och typ american pie. Inte lyckat. Skrattade inte en ända gång. Fast Jossan och ja hade kul. Drog hem vid 11 eftersom de va gympa i lördags. Jag
Lördag: Sammling i jacobsbergs hallen typ halv tio. Eftersom de va städdag i området och pappa skulle köpa korv, kaffe och kakor till alla så kom ja försent. Inte mkt. Vi hade ju tönt glitter och glamour team. Vår tråkiga grupp skulle bara ha ett blått linne eftesom vi är UTY blå. Ungdoms Truppen Yngre. Blå är svårighwetsgrade. Det finns blå och röd. Röd är lättaste. Och på uppvisningen fick vi skämas över att ha slagit ihop med de röda. Som tur är bara för den gången! What ever, vi hade massor med glitter på oss, och la gruppens incialer med glitter på golvet.
Jag är jätte nöjd med va ja gjorde=) Rondat flickis direkt och hjulning haldvolt direkt. Inget komplicerat, men ändå! Sen gjorde jag bara frivolt på trampeten. Eftersom ja inte är så bra på pick. Ville inte riskera att skämma ut mej. Samma sak med bordet. Vägrade köra plint, för då skulle ja skämma ut mej totalt. Och bord va bara att glömma eftersom förra gången knäckte jag hela ryggen på det. Men till på tävlingen, då jävlar!
Eftersom det finns så få tävlingsgruppen och så många basbrupper så fick tävlings grupperna uppträda på båda visningarna. Och basisarna  uppdelade. Fast mamma gick bara på den första, dumt nog, för ja tycker de blev bättre på den andra.

På kvällen dukade Anna och jag skit snyggt. Har några fina fotot, men pappa vill inte ge mej dom eftersom vi sitter i morgonrockar från hasseludden och nördar oss:) Varför vi dukade? Gustav fyller år! Av mej och Anna fick han en addidas parfym och hårvax. Båda luktade jääätte gott!
Söndag: Träning. 10-12-.- Efter att ha käkat och dushat drog jag till Malins pappa där tessan redan va eftesom varit i vällingby medan ja segade hemma eter gympan. Hoppade studsa matta och nu kan ja skryta med att kunna handvolt där, vaddå efter?! :D Teresa drog vid sju, efter att vi dumpat en kackelacka som vi blanda annat hittade i malins pool i en grannes trädgård. Egentligen skulle den få bo i brevlådan, men de va för elakt enligt T. Vi skulle inte ha lyssnat på henne. =)
Bara en stud efter att T gått til bussen åkte vi till Malles mamma. Vi kolla på The Mist. Skulle vara en läskig film. Men den var bara äcklig. Skabbig. Jävla jätte spindalr som sprutade brännande spindelnät, skit stora myggor, drakar typ och en fet bläckfisk. Eller man såg bara tentaklerna. Fast lite läskig var den faktist.  Bara de inte hade varit så överdriven. De va en bra storie. De sluade me att huvudpersonen sköt alla förutom sej själv, eftersom han bara hade fyra skott. Sen kom militären. Typ tre minuter efter att alla dött. Cepat.
De va min helg, den korta veriosionen va den!

Kommentarer
Postat av: QUEENIEQUEENIE

GISSA KÄNDISEN I MIN BLOGG; och jag länkar dig i fyra dagar här: http://metrobloggen.se/queenie

2008-04-28 @ 10:37:01
URL: http://metrobloggen.se/queenie
Postat av: Natalie B

Hej!

Tack för ditt tävlingsdeltagande!
Tyvärr var det inte du som vann det hemliga paketet denna gång, men nu har du chansen att tävla om ett litet pris på min blogg igen och denna gång krävs ingen motivering!
Här tävlar du om du vill:
http://natalieb.blogg.se/tvling.html

Hoppas du får en fin dag!

2008-04-28 @ 11:01:50
URL: http://natalieb.blogg.se

Skriv (inget dumt!) här:

Stå för din kommentar:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din egen blogg:

Det du vill säga (it better be something good):

Trackback
RSS 2.0