Banvallen

Leo och ja har varit ute o cyklat lite. Blev geggti och äckligt om skrona, men annars hade vi kul. Känns som om de va jätte länge sen vi pratade. Tönt sötis Leo kom på att vi bara måste tälta där någon gång. Nisse får vara hundvakt :D Ja tar me stormkök och om ingen har större tält än de ja har har så får de följa med de me=)
Vad säger ni?^^, Fast de är ganska tråkigt att tälta där, Riddersvik är säkert mkt skojigare. För då är vi vid vattnet. De är lungt pussies ja har tältat i Riddersvik förut, där vi hade vår picknick. Så de vågar vi! :D


Mitt fina inlägg försvann! Ovanligt? Nej. Ja tror att pappa har en inställning att efter 10 så funkar inte internet längre. Hur avancerat den nu än är ska ja avintallera den. Om de inte funkar kan man alltid slänga bredbandet i akvariumet och säga att de va katten. Fast de är nog inte så smart de heller, eftersom han redan är på väg att bli utsläng. Den grisen slafsar ner mina kläder och min säng. Och soffan och allting annat också för den delen.

Idag efter skolan blire DH, blogg kalas och slagga över hos Teresa=) OCh cheescake har ja bestämt. Med passionsfrukt. Smaskigt!

Pussss!<3

Kommentarer

Skriv (inget dumt!) här:

Stå för din kommentar:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din egen blogg:

Det du vill säga (it better be something good):

Trackback
RSS 2.0